Koszonom Benedek neveben is a nevnapi jokivansagokat, mindenki neveben adtam neki egy puszit a pofijara, nyakara, tappancsara, pocakjara, stb
Blumi: Bendo a nemhivatalos )mi mertuk le neked

) meresek szerint 74 cm. Mar kinovoben vannak a 74-es meretnek megfelelo cuccok, szoval saccperkabe jo is ez a meres.
Winona: szerintem az teljesen normalis, hogy hatracsapja a karjat, Bendo is csinalta, csinalja, es tokeletesen forog mindket iranyba, ugy napjaban ezerszer
Monee: az ejszakatok remelem jobban sikerult, mint a nappal es Akos nem volt annyira zaklatott.
Starlark: Doncek jobban van mar? Gratula a forgashoz, nemsokara szerintem a kiabalast is abbahagyja, es odamegy a dolgokert. Bar a kiabalas lehet, hogy marad
Honey: en nem tudok tanacsot adni cumisuveg ugyben, vhogy biztos ra lehet kenyszeriteni, es kell is a jelek szerint, mert a fejlodesehez elengedhetetlen. Nincs vmi jo kis tapasztalt, gyakorlatias anyuka-ismerosod, aki tudna tanacsot adni?
A.m.: nekem erdekes, amit mondott a doki, mert Bendo kezdettol fogva hason alszik, hason jatszik, stb, megis ugyanugy feszitette magat hatrafele, szoval nem tudom, mennyiben segit ezen a hasaltatas. Mondjuk, nalatok mar latszik az eredmeny, ugyhogy a jelek szerint megis

En is megneztem a videokat, MiniGyuszi egy tunderi kis rohogogep

A hajad szerintem is szuperjo lett !!! A szonyeg is tuti !
Marti: borzaszto, hogy mar megint szinte mindenki beteg

Nagyon nehez nektek ez a tel, tavasz, megyunk a heten es visszuk a meleget !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE jobban vagy mar?
Minyu: az elmaradt allatkerti setat sajnalom, de a jelek szerint vegul jobban jartatok, hogy nem mentetek be. Karpotolod majd vmikor Nandit? (A krokusz gyonyoruseges!!!)
Tiggrincs: a 2orankenti keles kemeny lehet, nalunk ilyen meg nem volt (kop, kop, kop), de el tudom kepzelni .... kipihented azota egy kicsit magad? Fog meg 1 db se. Nem baj, ugy latom, az a trend, hogy ugy havonta 8-10 napot elegge kuszkodik, szenved vele, aztan a maradek idoben meg nyugalomban vannak a fogai. Es nehany het mulva ujrakezdodik az egesz
Bejci: a megfigyelesed nalunk is igazolodni latszik, Bendo nem alszik ugy 2 honapja normalisan, de lenyegesen tobbet mocorog. A forgas megy, mint a sicc, a felules nemsokara, mert nagyon iparkodik, a kuszas is mukodik, sot hatrafele is. Ugy is kuszik, mint a hogy Vuk ment fel a hegyre -emlekeztek?-, amikor nehez volt a feje. No, Benedek pont ezt csinalja, hogy tolat hatrafele, aztan meg huzza maga utan a kezeit, meg a fejet

Es o is nagyon emelgeti a popsijat, szoval a maszas sincs mar messze.
Monee, Eszike: nagyon edes a Noncsi-Akos duo
Noni: koszi a videot, megint csucsszuper lett
Szeder: ????????
Rone: nagyon sajnalom ezt a tudogyulladast meg raadasul, szegeny kicsi Dani, gyere mindenkeppen, meseld el, mi volt a kontrollon.
Hbetti: otletem nincs fegyelmezesre, mert nalunk ugyanaz a szitu, nem rugdos, csak ha probalok raszolni, akkor rohog rajtam.
Eszike: fogacskahoz gratula, a labujjad hogy van?
Benedek meg nem volt beteg. Lelekben azert keszulok ra, hogy otthon kb. ezer helyre fogunk menni, kb. ezer emberrel fogunk talalkozni. Szinte lehetetlen, hogy ne szedjen ossze vmit

Remelem, azert nem lesz komoly gond. Mi meg nem orrszivoztunk, mondjuk, ha kell, otthon tudok kolcsokerni, venni azert nem akarok.
Lanyok, ti hogy alltok a hajhullassal? Tudom, hogy ez mar egyszer volt tema, de nalam katasztrofalis mereteket oltott. Tenyleg nem lehet ezellen semmit tenni? En lassan megkopaszodok, az egykori gyonyoru, suru hajamnak nyoma sincs
Es meg egy kerdes: en meg nem lettem a szules ota nagylany. Van meg igy vki?! Persze valoszinuleg azert, mert mi kistesot rogton terveztuk Bendo utan, aztan hogy esely se legyen ... mindegy, ezert nem fogom abbahagyni a szoptatast.