Sziasztok lányok!
Nilabali, naná, hogy emlékszünk rád, rengeteget emlegettünk!!!!!
Jó, hogy jöttél életjelet adni. Ami veled történt, az szörnyű, összeszorult a torkom, ahogy olvastam...
Hogy a fenébe lehetett ilyen pancser a doki? Volt fogadott dokid?
Jó, hogy túlvagy rajta, mostmár a gyógyulásra kell koncentrálnod.
Próbálj meg homeós bogyókat szedni, szerintem segítené a gyógyulást.
STAPHYSAGRIA 30 CH
napi 1-2x5 golyó A sebszélek gyógyulását segíti, és fájdalomcsillapító hatású.
Gyors gyógyulást kívánunk neked, és ha tudsz majd, mikor jobban vagy, akkor gyere. Várjuk a képet is! És gratulálok Kisbalázshoz! Remélem az általa érzett öröm és szeretet el fogja feledtetni veled ezt a sok rosszat!
Gerendai Zsuzsi, szerintem már mindenki várja a szüléstörténetet, ide is beteheted, vagy a gmailra el tudod emilként küldei, fel tudod dokumentumként tölteni.... több variáció van. Csak hozzad már !
Még én sem írtam le, hogy nálunk, hogy volt, de nem tudom érdekel-e valakit...
Hugic-ot is várom, hogy bejelentkezzen, ők is kórházban voltak Marcival. Remélem már minden rendben, és bejelentkezik.
Mi tegnap jól kitoltunk magunkkal... Zétike ( becenevén Erős János a tejvámpír

) egész nap mintababa volt, hangját nem lehetett hallani, egész délután durmolt... Éjjel 1-kor felkelt enni, és 6-ig nem lehetett letenni. Akkor is csak azért, mert meguntam és lefeküdtem, bedugtam magam mellé az ágyba, cicit nyomtam a szájába.. aztán, hogy aludt-e vagy sem, nem tudom, mert beájultam.
Ma még csak egy órát aludt, meg a szokásos 5 perceket, viszont össze-vissza eszik.. nesze neked napirend.
Nálatok is nyűglődnek ma a babók? Itt iszonyú nagy szél van....
Képzeljétek, tegnap reggel mosolygot!! És ez már igazi, tudatos volt. Felébredtem, mellettem feküdt, és engem bámult.. és ahogy ránéztem, és szóltam hozzá, hogy jó reggelt, elkezdett vigyorogni, kétszer is! Aztán apára is, meg Szávára is. Azt hittem megzabálom!!!
Vicces, hogy többen a tavaszi szélt éneklitek a babóknak

Mármint az vicces, hogy ugynazt....
Én a micimackót, és a kengurúmamát szoktam.
Ismeritek a kengurúmamás dalt? Még gyerekkoromban tanultam, kíváncsi vagyok, hogy a fiatalabb generáció hallott-e róla.....
"Volt egyszer egy kengurúmama, vígan ugrált nagy pusztákon át, erszényében hordta, úgy ahogy azt szokta, öt kislányát és egyetlen fiát......... "