Sziasztok!
Itt vagyok én is rendszeresen,csak a háttérbe.Csak olvasgatlak titeket,hozzászólni nem igen akarok a dolgokhoz.Úgy érzem nem igen fogadtatok be engem,és nem hinném hogy valakit is az én véleményem érdekelne.Lehet nem igy van csak én érzem így.Mostanába nagyon depis vagyok,mindentöl sírni tudnék.Nem tudom mi lett velem,mindig vidám és "örült"voltam .Néha még apába is belekötök,pedig okot nem ad rá.Nagyon jó ember és nagyon sokat segít.Büszke vagyok rá nagyon.Legnagyobb félelmem hogy Perának valami baja van,kijön egy pötty és én már rettegek hogy mi lehet az.Félek hogy nem veszek észre valami olyan dolgot ami fontos lenne.Orvosunk megmondta teljesen egészséges,jól fejlödö kisbaba,ne idegeskedjek,nyugodjak meg.De nem olyan könnyü.Volt más is már hasonló cipőbe?
Julcsi 79:
Köszike apa jól van,a vércukra magától helyreált,és nem tudják mi okozta a hatalmas eltéréseket.
Nickó:a cikken ne lepődj meg...a dánok már csak ilyenek(minden hülyeséget kitalálnak)tudom hogy még odébb van de ha húsvétkor haza mentek a mérleget szerezd be otthon.Mi mindent otthon vettünk meg azt a DpD-vel ki lett küldve olcsón...
Petrának se megy a hason maradás..max 2-3perc.De addig nagyon jól emelgeti a fejét,utána bemérged belemarkol a pelusába és nagyokat sikit az ágyba.Én tovább nem eröltetem,csak addig ameddig ö engedi.Fürödi meg nem szeret,üvölt közbe.De nem tudom lehet hogy én rontok el valamit?Néha teljesen bénának érzem magam,és az van bennem hogy én ebbe soha nem jövök bele.Káosz van bennem.
Már 5kg vagyunk

és 56,5cm-ek.(egy hónap alatt 4,5cmert nötünk)Gyorsan növünk.Játszó szönyeg nekünk nem jött be,de vettünk pihenöszéket,abba nagyon jól érzi magát.Sokat gögicsél a figuráknak,és mosolyog is nekik.Én is kapok egy két mosolyt,akkor mindig könnybelábad a szemem.Sajnos a hajunk elkezdet hullani,de jön helyete a szép új.Meg mostanába elég sokat nyálzik a baby..nem tudom mitöl,és elég sokat szopja a kezét,akkor is ha épp akkor evet.Jövö héten megyünk apával bölcsöde és ovi nézöbe,itt a gyes csak 1,5év lehet vele tovább is otthon maradni de akkor nincs jutattás.Mind a 2helyre lekell foglalni a helyett mert "teltház "van.De erősen gondolkodunk a magán ovi mellett.
Keresztszülö:Párom húga szeretne lenni,de ö még csak 16éves.Meg ö egyszer nagynéni is.Én nem akarom hogy úgyan az legyen a gyerek keresztanya aki a nagynénje.
Egy jelöltünk van,párom legjobb barátja.Ö is nagyon rendes,és már most sokat foglalkozik Petrával.Rendszeresen jelentkezik és érdeklödik.De ö is egyedül álló...lenne még egy jelöltünk de az is férfi:)
Gáz ha mindkét keresztszülö férfi?(sz.tem igen)
Zsu83:Bencét tényleg éhezteted!!!
Stelly:nagyon szép Adri baba.
(szokásos körkérdésektöl én is mindig kifeszülök...söt idegesitenek.de már eleresztem a fülem mellett)
pandusika-nickó:Jó utat húsvétkor haza felé.Vigyázzatok nagyon magatokra.
Mi sajnos nem megyünk haza húsvétkor pedig jó lett volna,de nem lesz addigra kész az útlevél.Meg nekünk 1500km-er(kocsival sok lenne)nyára tervezzük a haza utat,de Bécsig kocsival,onnantol meg a kocsit fel a vonatra,foglalunk háló kabint és szlovákokig vonattal.Igy nem lenne apának se olyan hosszú az út,és nem félnék az úton...
Mi nem kaptuk meg a kettös állampolgárságot,mondván mert mind a két szülő magyar.Ez elégé hülyeség szerintem,mert ha Petra élete végéig itt fog élni, akkor is csak külföldinek fog számitani?
Na befejezem...
Puszó mindenkinek!