Krisz!
"Anya a szememben" kép: hát ezt apa csinálta, de a gép is nagyon profi (a "zuram" nagy fotóbolond - és futóbolond is, de ez most nem lényeges, szóval minden fotós cucc érdekli, ilyen lencse, olyan vaku...)
Úgy ültünk, hogy Bori árnyékban vala, én fényben, s egymással szemben voltunk, volt, hogy Borkát az ölembe fektettem. A lényeg: szemkontaktus legyen, s én legyek fényben. Apa meg oldalról lövöldözött minket...
Kisbogács!
Hát becenév terén asszem megmarad a Pötyike, pocaklakó kora óta így becézzük, meg a Borka.
De átgondolom, s ízlelgetem a Bodza nevet mint becenevet... Hm, nem is olyan rossz.
Diéta:
Andi én még nem próbáltam a Norbi diétát - sajna elég kenyeres vagyok, a 90 naposban engedélyezett 2 szelet kenyér/nap a fehérje napnál, a többire már nem elkészem, fel kell elevenítenem a szabályokat (
www.mindmegette.hu)
Peni: én még várok vele, talán ha kitavaszodik, akkor könyebb salátákat csinálni, s nemsokára a gyümölcsök is bejönnek - addig marad az alma, s a minimális banán... Ja, és addigra Borka is megismerkedik a tejcsin kívüli ízekkel... DE! Ha kezdem, szólok...
A gyümölcsnap és a víznap nekem nagy mumus, de ki lehet bírni... Főleg, ha változatosan lehet a gyümölcsöt bepuszikálni...
Julcsa holnap du. megy "felvételizni" az isibe, Mártonka pénteken nyelvtan versenyre. Mi lesz itt, ha Borka is iskolás lesz?! .
Ja, és anyósom bejelentette, jön holnap, s ittmarad egész héten. De még hozzátette (s ettől teljesen kiakadtam), hogy ne csináljak nagy ügyet a főzésből, miatta nem kell ebédet készítenem, majd valahol eszik, megoldja az ebédjét. Ezt én úúúúgy utálom. Most akkor rokon vagy nem rokon?! Ráadásul az esküvőmön - régi szokás szerint - apámnak és anyámnak fogadtam a párom szüleit. Na most ezt én így is gondolom. Akkor a fogadott anyámnak miért ne főzhetnék?! Huh! Mostmár szóltam a páromnak, beszéljen anyósom fejével, mert kezdek ettől lefáradni...
Meg amúgy is. Ma nagyon nyüzügének éreztem magam. Mondjuk éjjel fél háromtól fent voltam, megint jönnek a jó kis álmatlan éjszakák...
(Meg közeledik anyukám halálának 2. évfordulója, kezdek gyászmunkázni erősen. Nagyon c@r!!!)
A párocskám Bambit olvas Julcsinak, Marci meg valami II. világháborús könyvet olvasgat. Vacsoránál Sztálin és az egyház viszonyáról folytattunk eszmecserét, s holnap fel kell vegyem neki a Gorbacsovról szóló filmet, mert későn lesz, ámde ő ezt meg akarja nézni... Úgyhogy holnapra adott a videókazetta vásárlás programja...

(Minden vágyam a TDK kazetták tulajdonságait böngészni... Brrr!)
Na megyek, mert kidőlök... és különben is már megint szómenésem volt... Bocsánat!
Jó éjt Nektek!