A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Akkor tényleg lemaradtam!!
Egy picit irígy vagyok,na nem a császár miatt,hanem azért mert már pénteken a karjaidban tarthatod Misit! :D
Majd nagyon szorítunk Neked!!

Kép
demetnik

Kikocska!

Ha továbbra is így mennek a dolgok Marcival, akkor lehet, hogy hévégén nem találkozunk a kórházban.

NST mai eredménye: Marci mozgékony, de fájás semmi.
Orvosi vizsgálat: még nem szülünk egy ideig.

De a streptoés az ellenanyg negatív, vasam jó (127).

Egyébként Apára dühös vagyok, már napok óta, és mára eljutottam oda, hogy én nem akarok apás szülést.
Legalább lesz, aki vigyáz Benire, nem kell senkitől segítséget kérnünk.
Vendég

Na akkor holnap megyek fogorvoshoz és ott van mellette a bőr és nemi gondozó rögtön akkor betérek oda is.
Elmondtam apának és azóta ezen agyal mi van a hpv és rosszindulatú fajtából.
Már én unom mert ezen rágódik meg kérdezget.

Remélem holnap kiderül! :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Megjöttem a dokitól, minden ok, koponyavégű és c:3000 természetesen, úgy néz ki július előtt nem szülök! :wink:
BPD:88, napra pontosan stimmel.
Hétfőn megyek ctg-re először, akkor lesz a strepto szűrés, meg az utolsó vérvétel is. Mostantól Omega3 készítményt kell szednem, ami a gyerkőc idegrendszerének lehető legjobb fejlődését segíti elő- ez álítólag most a legfontosabb. Fene tudja, de ártani biztos nem árt. :roll:
Ja, és beszéltem a szülésznővel, elvállalt, bár elég sok kismamija lesz a hónapban. Max. hazaküldöm és szülök az ügyeletessel, ha nagyon "rosszkor" akarnánk szülni. :wink:
Legalább nem kell a terhesgondozóban várnom a ctg-nél, és a labor helyett is ő veszi le nekem a vért majd! 8)

Kikocska, akkor marad a dokid, akár kicsit betegesen is? Úgyis van rajtuk maszk ilyenkor, nem? :roll:

Zsu
svs

Sziasztok

Látjátok ezért is szeretek veletek beszélgetni mert megnyugtató szavakat kapok.

Kikocska , de jó neked hogy már tul leszel, remélem én is pénteken legkésőbb megtudom hogy mi lesz velünk, ha addig ki nem bújik.

Érdekes a vasam nekem 112 és erre nekem a védőnőm erre azt mondta hogy vas szegény vagyok. szóval tényleg minden orvos mást mond. Mondjuk az orvosom azt mondta minden rendben.

Gabka nem semmi, kiáncsi vagyok hogy azt hogy lehet elkapni, vagy az hogy kerül oda?!

Kép
lili&ana

Kikocska: dejóneked :D együtt lehettek

én pedig hoztam Nektek 35 hetes pocakfotókat

Kép Kép Kép

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Sziasztok!

Vasról: Megnéztem a vas, illetve a hemoglobin határértékeket és Nők esetén: 120-160 g/l.
Na az én első eredményem 107 g/l. Erre már azt mondta a doki, hogy nem jó. A mostaninak az eredményét nem tudom, csak azt mondta a doki, hogy hitvány és menjek szurira.
Érdekes, hogy Encinek azt mondják 100-ig normális és Ettike dokijának a 106 is normális, és Liliananak meg a 112 alacsony. Akkor nekem most miért kell szuri és nektek miért nem??? A tiétek se sokkal jobb mint az enyém. Az én dokim ilyen para csak? De akkor most mi a jó és mi nem????
Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, hogy holnap m ilyen értéket fogok látni a leletemen.

Encike: Amúgy te most végül dolgozol? Mert emlékszem valami volt neked a melóval, illetve ezzel a 180 napos idővel. Gyerkőcöknek jobbulást!

Liliana: nekem ezeket az c-s eredményeket mindig beírja a kiskönyvbe a doki. Minden alkalommal kézi vizsgálattal a méhnyakam állapotát.

Kocska: elképedve olvasom, milyen körülményekre számíthatsz a kórházba. Nem semmi!
Örömmel olvasom, hogy apa észhez tért. Az a kis cafka meg majd megkapja a sorstól a magáét!
Bakker ez a táppénzes dolog már sose rendeződik nálad? Nem semmi!

Ildi: remélem még egyben. Igaz már elmúlt 5 óra. :) Hát nem semmi a te táppénzes dolgodat illeti. Mindenhol ilyen hülyék az ügyintézők????? Olvasom, hogy a ti kórházatokba is milyen körülmények vannak. Akkor én elitbe megyek????

Gesztenye: mi volt a fülészeten? És a szülésfelkészítőn?

Gabka: örülök, hogy jó az nst-d. Én úgy tudom, hogy a hpv vírus a méhnyakat támadja meg és nem kívülről a szeméremdombot! Nekem már 9 éve van hpv-m, és ennek ellenére simán szültem és nem kapott el a baba semmit. De a dokid tuti tudja mit / milyen szemölcsöt látott és miről beszél. Én csak látatlanban okoskodok. De szorítok, hogy minden ok legyen!
Ja még annyit, hogy a hpv-nek száz valamennyi változata van, amiből kb. 8-10 féle okoz rákot!!! Szóval no para!!!!!!!!

Eda: szupi, hogy van tejcsid! És szupi, hogy otthon vagytok!

Zsu: te milyen júniusról beszélsz???? Ne hülyülj már! Szupi, hogy minden ok volt a dokinál! Köszi a listát!

Kikocska: hű de izgi. Akkor pénteken már babázol! De jó neked!!!! Bár a császárt nem irigylem.

Megyek, mert pancsi time…

Kép Kép
kisvirág_30

Lányok,gyomorfájásra nincs véletlenül vknek valami jó gyógymódja?

Kép
Kép
gizu

Na, megjöttünk az nst-ről. Minden rendben, fájások is voltak, ilyen lett a görbe:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A méhszájam: C:1110, azt mondta, bő egy ujjnyira nyitva.

Most azt kell megbeszélnem Jankával, hogy szombaton és vasárnapra virradó éjjel ne jöjjön, mert az orvosom Pesten lesz :?

Kép

Kép
sildi83

sziasztok.

ildi:

szerintem te nem húzod hétvégéig :wink: :wink: :wink: :wink:
azt az egy 60 körüli fájást érezted?és a 40-eseket?
jajj itt miért nem nézik a méhtevékenységet is......pedig mutatta a nőci hogy ott van a fiókba az érzékelő,csak be kéne dugni.....hát lehet én holnap megkérem hogy ugyan már dugja be,persze csak ha lesznek fájásaim,kiváncsi lennék millenek :roll: :roll: :roll: :? :? :? :?

kisvirág:

terhesség alatt mindig alacsonyabb a határérték,mint nem terhesen.én amúgy gyerekkorom óta vashiányos vagyok,folyamatosan vasat szedek,mégsem volt még olyan hogy 120 felett lett volna...kicsit könnyebben elfáradok mint mások de ha nem hanyagolom a vasat akkor nem vészes.

bogyó:

szép pocak.
ha jól látom megy lefele,vagy mindig ilyen volt?

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Ettike!
Ezek szerint holnap mész nts-re? Dokiddal vizsgáltasd már meg magad szerintem hátha történt valami....
AMúgy hogy vagy?

Ildi!
Na ezek már fájások és legalább nyitva is vagy..... Lehet még beelözöd Kikocsot :-)

Kikocs!
Előre szórítok Neked a péntekhez.... Nagyon várod már? Kiváncsi vagyok holnap tudoke én is dátumot vagy szülhetek...

Cat!
Ekkora a gond? Bizti ez a jó megoldás? Mi ferivel kb 2 hete vesztünk össze annyira hogy azt mondtam nem jöhet be :oops: azóta megbántam és kértem hogy jöjjön, mert emlékszem kolinál mennyit jelentett....

NA a Tb-ről én is tudnék mesélni, de inkább hagyjuk....

Asszem beni valamijét letette. Nagyon nyom lent egyfolytában úgy érzem bepisiliek.... Nagyon várom már a holnapot. Csak 13-ra megyünk...... Na lépek pihizni,

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

sziszike:

nekem is nyom odalenn.5 percenként megyek pisilni de csak pár csepp jön,pedig én úgy érzem széttdurranok.

engem mindig vizsgáll a doki:)
holnap lessz uh is,kivi vagyok mekkorának mérik.

20 perce megint leálltak a görcsöcskéim,mot már mértem kicsit kiváncsiságból.hát elég érdekes lett.
4 perces,10perces,4perces,aztán 11db 3 perces.átlag 30mp-esek.de nem erőssek ám.olyan érzed,zavar de annyi.
és ezt naponta vagy 5-6 szor is eljátsza.és közben is fájogat.csak van hogy erősebbek ezeknél.

most megint kezdi,de már nem mérem.amúgy is megyek aludni.ha valami elindulna úgyis felkelek rá.....

Kép
Kép
ettike

ildi, ezekre azt mondták, hogy fájások? mert nekem az illyenekre sose, mert nincs tartamuk, csak keményedések, meg összefüggenek a baba mozgolódásával. de nem is számít mondjuk, mert most már szüljél te is :)

igen, izgi lesz a péntek :) azért nem igazán jó tudni előre, de tény, hogy megkönnyebbülés lesz, hogy túl leszünk rajta, azt hiszem, mindannyiunknak. dokiban meg nagyon bízom, és azt hiszem, el tudja dönteni, hogy tud-e műteni, vagy nem, de ha valakire rábíz, abban is biztos vagyok, hogy csak olyanra fog, aki ugyanúgy vigyáz ránk, mint ő tenné. szóval tényleg nagyon nagy a bizalmam, na. egészen nyugodt is vagyok ahhoz képest, amilyen voltam akár egy bő hónappal ezelőtt is, mikor arra gondolok, hogy műtét. jó, rámtör néha, de nem olyan rossz, pl már nem akarok búcsúleveleket írni a gyerekeknek :)
az meg, hogy lesz egy misink, nagyon jó érzés. olyan kerek lesz a világ. még nagyon bennem van az az első este, amikor a két kis szuszogira csuktam rá az ajtót bő két éve :) elég tökéletes pillanat volt.

sziszike, drukkolok, hogy visszaforduljon, és mehessen természetesen. de a csaszi sem egy borzasztó dolog :) egyébként még mindig felháborodok, hogy bejelentkezel, és nem szülsz, meg ettikén is :)

gizu, savlekötő? nem attól fáj?

na, megyek, este van, csak idebóklásztam még egyet a nagy vaterázás kzben. most meg inaktív lettem, mert már megint szabályt szegtem. csomó olyan szabály van, amitől egészen meglepődök. végülis igen, rá lehet húzni, hogy így van, de az embernek egyébént eszébe sem jut. mindegy, úgyis befejezem lassan, már alig pár hét. végülis úgysem leszek itthon...

no, szép estét és forgolódásmentes éjszakát!

kikocska

Ettike: a 40-eseket egyáltalán nem éreztem, szerintem akkor mutatott 40-eseket, amikor Janka nagyon mozgott. A 60-as körülit annyiban éreztem, hogy bekeményedett, de van egy olyan is, ami felmegy 90-ig, igaz csúcsos, de azt éreztem, egy kicsikét fájt is, olyan menstruációs fájdalom szerűen, csak annál sokkal gyengébben. (Hozzáteszem, hogy nekem a menzesz nagyon fájdalmas szokott lenni, egyszerűen fájdalomcsillapítókkal sem tudok felkelni, volt, hogy elájultam a fájdalomtól).

Nem is lenne baj, ha az orvos elutazása előtt kibújna a kisasszony :roll:

Kép

Kép
sildi83

Kikocska: Nem mindre mondták, hogy fájás, csak amikor ránézett a szülésznő és az orvos a papírra, mondta, hogy látja, hogy vannak fájások. De mondom, kétszer éreztem, hogy keményedik és fáj egy kicsit.

Kép

Kép
sildi83

Lili teljesen együtt érzek, én 10el több is vok,mint te. Azt elhiszem, hogy 10et leadok, de a többi. És én is izzadok, mint egy ló, ha megfürdök utána is büdösnek érzem magam.

Bogyo Dejó neked,milyen vékonynak látszol a pocak mellett

Kikocska többször is gondolok rád, hogy mindjárt itt a napod. Jó hogy te legalább tudod a napod konkrét. Na,1-2 kilóval levagyok maradva, de a vizem gyűlik a lábamban. Na meg még a plusz hetünkkel behozhatjuk..

Cat mi a baj a pároddal? Az enyém is bolond, de muszáj lesz bejönnie.

Ildi 1110es méhszájjal még nem szülsz? Még 1111-el is meggondolod?Hát erre kíváncsi vagyok.

Született feleségek...

kocska

Sziasztok!

Kikocska,lehet,hogy csütörtökig már nem irok,de nagyon fogok rád gondolni pénteken.Azért abban is van kicsi jó,hogy elöre tudod az idejét.Én most sokat adnék érte,ha valaki megsúgná,mikor fog spontán beindulni :lol:
Folyamatosan azzal nyaggatom szegény kislányt,hogy reggel nyolc és este hat között kellene lezavarni a dolgot,de ugy hogy ahárom müszakban dolgozó apa is itthon legyen 8) :lol: :roll: :wink: Á,nincsenek nagy elvárásaim.... :roll:
egyébként,meg én is csodálkozom néha,hogy Sziszike is,Ettike is egyben még...bár a babók úgyis tudják mikor kell kikukkantani...
Sziszike,gondolok rád is,hogy mégiscsak sikereüljön megúszni a császárt!

Még mindig fáj a gyomrom... :cry: szerintem nem a sav,inkább az ideg....párom ma próbált hitelt intézni,eddig füt-fát igértek,aztán most kiderült,hogy csak igérni tudnak könnyen... :evil:
Kezdhetjük elöröl az egészet,pedig nem is egy hü de nagy összegröl lenne szó... :cry: az idö meg csak megy,sajnálom apát,mostmár biztos,hogy minden intéznivaló az ö nyakába szakad,pedig borzasztóan utál mindenféle ügyintézést.

Na befejezem a panasznapot,bocsi!
Aki szülni szeretne annak mozgalmas,aíki nem annak nyugodt éjszakát kivánok!

Kép
Kép
gizu

Jobb reggelt mindnekinek, mint az enyém!

Beni hat előt kelt, azóta csak hiszti van. :evil: Én ezt most nagyon nehezen viselem.

Apa kérte tegnap este, hogy gondoljam még végig ezt a szülés dolgot, de egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy már eldöntöttem. Persze soha nem mondom, hogy egy döntés végleges, hiszen sokminden történhet.
D most az utóbbi napokban nagyon sok olyan volt, amikor megígért valamit, azt mondta számíthatok rá, és aztán az utolsó pillnatban mégsem. Mintha fel sem tűnne neki, hogy a kilencedik hónapban járok, és hamarosan megszületik a második fia is.
Ha ez ennyire nem fontos, akkor nekem nem kell, hogy ott legyen velünk.
Legalább Beni vele lehet, és ez majd megnyugtatja.

Méhszáj vizsgálat: Nem minden orvos csinálja, és nem is kötelező. Persze ha van indoka, akkor kell, de egy normál terhességnél van aki egyszer vagy kétszer nézi csak, mégis alapos orvosnak tartom.
Hiszen van akinek végig teljesen zárt, amikor reggel megvizsgálja az orvos, még akkor is, aztán estére már a kezében van a baba.
De olyan is, akinek hetekkel a szülés előtt nyitva, de végül akár még túl is hordja.
Szóval néha valóban túl nagy jelentőséget tulajdonítunk neki.
Melleseleg én is mindig kíváncsi vagyok rá, de konkrét értékeket nem is nagyon szokott mondni az orvosom.
Vendég

Jó reggelt!

Cat: én is elég carul ébredtem ha ez megnyugtat.És majd nemsokára megyek fogorvoshoz.

Képzeljétek még 3 héttel ezelőtt kértem időpontot , hogy nézze meg a fogaimat és azt mondta az asszisztens, hogy márc. 25öt mire én és hány óra ?Erre majd amikor megyek.Na ez fasza lesz ki tudja mennyien vannak és ez az állandó wc-re járás. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabka7926

Kocska: Hát látod, nem indul ez a szülés olyan egyszerűen. Ha ezt előre tudom, nem fekszek majdnem 2 hónapot és nem szedek fel ennyi felesleges kilót a semmittevésben :evil:

Gizu: Ilyen kívánságaim nekem is vannak, ami a szülést illeti. Nem éppen egy stresszmentes állapot így, hogy a férjem pl. ma is Pestre megy napközben :roll: No meg az orvos szombati eltávozásának sem örülök túlságosan és nagyon drukkolok, hogy vagy előtte, vagy utána döntsön úgy Janka, hogy kibújik.

Cat: Sajnálom, hogy nem vagy túl jó passzban :(

Ettike: Majd írj, hogy mi volt az orvosnál, nagggyon kíváncsi vagyok!

Kép

Kép
sildi83

Azt álmodtam, hogy ettike lebabázott :D :D :D Na láááásuk!

icamica

Sziasztok Pocakosok és Anyukák!

Sziszike barátnője vagyok és azért írok, mert most telefonált Sziszi, hogy reggel fél 5-től fájásai vannak, már mennek be a kórházba!

Kérlek szorítsatok, hogy Beni beforduljon, mert ha maradt harántfekvésben, akkor rögtön császározzák!!!!!!!:(

SZISZIKE DRÁGA HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!

Orsi
Vendég

Sziszike: Mennek a drukkok, remélem Beni befordul! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
sildi83

óóóó sziszike!!!

hajrá!!!Beni baba remélem befordult....

icamica:

fájogatok hajnal óta de megint nem rendszeres.az esély megvan rá,ha doki úgy látja van értelme bennmaradnom akkor ma szülök....

cat:

sajnálom hogy rosszban vagytok pároddal.enyim uram sem veszi észre hogy mindenórás a felesége.simánn megkér hogy menjek le neki a boltba :? :? :? :? :?
sőt most sem jön el velem a dokihoz,meg nst-re,meg uh-ra.aztán meg majd futhat :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Ettike!

Sajnálom, hogy a Te férjed is ilyen...

Sziszike!

Megy a drukk, hogy Beni megtalálja a helyes irányt és hamar kibújjon!
Vendég

Sziszike!!Hajráááááá!!!!Mennek a drukkok ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
demetnik

Hajrá Sziszike!!!!++++++++++++++++++

Kép

Kép
gabka7926

na elmosogattam,elraktam az ágyakat,összetoltam a kanapét.felsöpörtem.remélem kicsit rásegítettem Alex kibújására :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ha így marad akkor megkérem az nst-n a nőt hogy nézzük mér meg milyenek ezek a fájások.persze ha az odafele sétában nem múlnak el :? :? :? :? :?

Kép
Kép
ettike

Szép reggelt mindenkinek!

Kikocs neked már csak 2 nap és tuti!
Mi meg várunk türelmesen!

Zsu ne izgulj nálunk sincs semmi ami arra utalna hogy jönne a kisember! De még maradjon is legalább 2 hetet, mert mi a sor vége felé vagyunk! :)

Cat ne legyél túl kemény! Túl azért a férfiak kicsit másképp vannak bekötve! Egyik pillanatban figyelembe sem veszik az állapotod, a másikba meg túl aggódják magukat érted! :) ilyenek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Jajj mire befejeztem meg elküldtem mert közben telefonáltam nagy események lettek!

Szsiszike szorítunk! ++++++
És a beforduláshoz meg még egy nagy adaggal!++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziszike nagyon drukkolunk!!!! Bárhogy is legyen, a legjobb legyen!!!

Hpv: nekem is van eilvileg,hacsak a 6 hónap alatt el nem múlt,mert az első trimeszterben még vettek kenetet,de a 3 havi ismétlendőre már azt mondta az orvos,h a terhesség miatt most hagyjuk. Én is rákérdeztem,mert persze utánaolvastam és írták egy, két helyen,h nem lehet szülni vele,de a fenét nem. Nekem is azt mondta az orvos,h ha ez gond lenne,akkor már méhen belül is gond lenne.
Viszont Maját be fogom majd oltatni ezellen (már lehet).
Úgyhogy ha emiatt vannak a szemölcsök,mert ennek az egyik tünete,akkor reméljük a doki még meggondolja magát és nem akar császározni.

dharma

Dharma: köszi az infokat meg a bíztatást!Én is tegnap utána néztem és összevissza írnak mindent.Apa jobban aggódik mint én. :roll:
Beugrok a bőrgyógyászhoz mondom neki nézze meg hátha más van a dolog háta mögött.
Csak ehhez elkellene indulnom.Most épp eszem a tejbedarám meg hajat mostam mivel elmaradt.Még jó, hogy nincs messze kb. 500 méterre van a rendelőintézet.

Képzeljétek tegnap elmentem délután a városba vettem magamnak jácintot (nagyon szeretem az illatát) és nem tudom , hogyan kell gondozni.Ja és majdnem szó szerint bepisiltem mire hazaértem pedig 1,5 órát voltam el.Tisztára kiiizadt a lábamköze ahogy szorítottam, hogy be ne menjen és nem tudtam eldönteni, hogy a magzatvíz kezdett el csordogálni vagy sem.Én olyan hülye tudok lenni! :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Bogi!

Tudom, hogy talán túl szigorú vagyok vele, de most nem megy másként.
Talán, ha Marci bent marad még pár napig, akkor megenyhülök, és máshogy látom amjd a dolgokat.

Csak annyira rosszul esik, hogy most így viselkedik.
Beninél mindne vizsgálaton ott volt, figyelt rám.
Most pedig egy kezem meg tudom számolni, hogy hányszor volt velem. És akkor is csak a külön Uh-okon. (Istenhegyi, szív Uh, Kleopátra...)

És ma valahogy eleve magam alatt vagyok. Nincs kedvem semmihez, türelmetlen vagyok. Legszívesebben csak aludnék egész nap. De sajnos még délig várnom kell ezzel az óhajommal, mert Beni nem díjazza.
Vendég

Sziszikének nagyon megy a drukk innen is!!

ettike, többen mondták már, h lent van... hát én nem tudom... Valaki olyat is mondott, h szülés előtt egy héttel nézett ki így...

kocska: köszönöm, de azért van itt +10kg

összehasonlítás: 30hét
Kép 33hét Kép és a 35. hét Kép

mondjatok valami nyugtatót, nem akarok még szülni :)

ajjajj ez tényleg lent van :) :lol: :twisted:

Kép

bogyó_beo

Cat!
Megértelek! És kitartást kívánok!
Hidd el attól érdekli csak másképp vannak bekötve!
Nálunk első baba és a párom akarta igazán hoyg baba legyen, ehhez képest még a 4D-re sem akart eljönni (kiakadtam ám én is!)
De észre kell venni azt is hogy mit próbál tenni! Ettől még hidd el érdekli te és és a kicsi is! Ráadásul már nem is újdonság neki hisz egyen már túl vagytok!
Na szóval fel e fejjel! Ha úgy érzed ne menjen be, de ne hagyd hogy emiatt rossz kedved vagy érzésed legyen!
Délre pedig jó pihenést! :)

Gabka neked remélem mondanak valami bíztatót!
Reméljük semmi komoly!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

bogyó: hát neked lejjebb van mint nekem!gondolom ez nem nyugtat meg. :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Bogyó!

Szerintem nincs lejjebb, csak nagyobb.
Vendég

ÁÁÁÁÁ MEGJÖTT APA TÁBLÁJA!VÉGRE MA ODAADHATOM NEKI! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

hát gabka nem :lol:

Cat: remélem is, mert nem akarok szülni beelőznék sok mindenkit. A táblázat végén vagyok :wink:

Kép

bogyó_beo

Sziszikének mennek a drukkok!!!![/b]

Kép
Kép
gaba_30

Sziasztok!

Sziszike szorítok, hogy Beni beforduljon!

Az én pocimra is volt olyan aki azt mondta, hogy lent van, de ez biztos nem igaz, mert a gyomrom estére nagyon tud fájni és a picurka úgy mozog, hogy állandóan a cicim rugdossa, lassan ő tartja nem a melltartó.
A hátam is nagyon megfájdul estére úgy 3 napja jelentkezett ez a fájás, hát remélem ez az utolsó 4 hét nem így fog telni....vagy igen???

Kocska: az én hugom is mindig ezen kuncog, hogy milyen barna a mellbimbóm, meg szerinte millyen csúnya, hát ez van, ez ezzel jár.

Na csajok aki szül azoknak sok - sok erőt kívánok, majd csak péntek vagy szombaton tudok jönni. (tanácsadásra megyek) Addig is üdv mindenkinek és kitartást.

Évi

Kép
evike79

Beni befordult! :D :D :D
1 órája volt egy ujjnyira nyitva Sziszike!
Remélhetőleg nem áll le a dolog és ma már babázhat az én Drága barátném!!!!!!! :o !
Vendég

Sziszike!

Tudtam én, hogy Beni ügyes baba és tudja mi a legjobb neki!

Hamarosan a kezedben tarthatod. Kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Cat!
Fel a fejjel és kitartás!A pasik tényleg máshogy vannak programozva és most mi is sokkal érzékenyebben reagálunk dolgokra!De az,hogy beengeded-e a párod a szülésre az a te döntésed,viszont jól gondold meg,nehogy megbánd!!

Bogyó!
Olvastam a blogodban,hogy beteg vagy! :( Szóval jobbulást neked!
Egyébként én is úgy látom,hogy lentebb van a pocid,bár nem értek hozzá.
A sajátomat is csak onnan tudom,hogy lentebb van,hogy akárkivel talizok,mindenki ezt mondja!
Persze,szerintem ez még nem jelenti,hogy szülünk.Nekem a dokim is azt mondta,hogy a kis feje már beilleszkedett a pici lánynak,de ez így első terhességnél hetekkel korábban megtörténhet :?

Gabka!
Kíváncsi vagyok,mit mondanak neked a bőrgyógyászaton!

Ettike!
Azért mennek a drukkok neked is!Kíváncsi vagyok,mit mutat majd az nst!

Én már elég rosszul viselem ezt a bolond időt.És szerintem nem csak én,hanem a pici lány is.Egyfolytában szét akarja feszíteni a pocim,már szabályosan fáj.Pedig mondogatom neki,hogy merre van a helyes irány a távozásra,és hogy ha gondolja.... :D
Tegnap este fürdés előtt észrevettem,hogy elkezdtem vizesedni :(
Pedig eddig szerencsére nem.Úgy néz ki,így a terhesség végére engem is elővesz minden :?
Na megyek,megcsinálom az isteni málnalevél teámat....

Kép
demetnik

Sziszike! Nagyon jóóó! Nem hiába drukkolunk neked ennyien! :)
+++++++++++

Huuu lányok reggel óta vasalok és kezdem érezni miről beszéltetek!
Szereintem ezeket a pici rucikat még nehezebb vasalni!
asszem elleszek egy darabig ma ezzel!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

hajrááá Sziszikeeee!!!! dejó :)

demetnik: köszönöm, igyekszem gyógyulni... Neked jó, már a 38hét felé közelítesz, nekem még ez igen csak koraszülés lenne :) egyébként érzem már, h beilleszkedett, finceg odalent. Néha lábam is lezsibbad :)

Kép

bogyó_beo

Sziszike! Hajrá! Örülök, hogy minden rendben megy! Kitartást!

Kikocska! Te jó ég már neked is csak péntekig kell várnod és kezedbe kaphatod a harmadik gyönyörűségedet is! Na ezért érdemes nőnek lenni :)

Beó! Szerintem neked is olyan lehet az anatómiád, hogy alapból lentebb van. Nekem is ilyen.

Bogi! Kitartást a vasaláshoz! Még nekem is hátra van egy jó adagnyi, de legalább te a falvédőddel készen vagy. Én most azzal bíbelődök.

KépKép
annaszuszi

Sziszike: Éljen, jaj de jó, hogy befordult :) Te jó ég, Te már egy ujjnyival szülsz? Hát kíváncsi leszek, Janka meddig bírja még bent.

Bogyó: gyógyulj meg gyorsan!

Megjöttek végre a szekrények a nappaliba, most pakolászok, hagy fogyjon a sok doboz...

Kép

Kép
sildi83

sziasztok.

sziszikének továbbra is mennek a drukkok!!!!!

nálam helyzet változatlan.doki szerint haladunk,de nem nyiltam tovább.szombaton megyek újra,meg uh is akkor lessz.
azért jóól megturkált,hátha.de végeredményben igaza van,még bőven van időnk és akkor járok jól ha magától indul.csak ne fájna ennyiszer...........

Kép
Kép
ettike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?