A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok Kismamik!

Majdnem két oraja ülök itt a gép elött. Hoztam magammal elemozsiat és asvanyvizet és husvét elöttöl kezdve végigolvastalak Titeket!

Orsi!
Sajna a hazrol készült képeket még mindig nem sikerült megnéznem, mert vmi baja van az emilemnek és Zsuzsa mélje még nem jött meg, vagyis semmit nem kaptam meg mult hét ota.
Irtal a farokcsontrol, nekem is faj par napja, de csak bizonyos mozdulatoknal és hogy legyen még vmi közös a poponkban éjszakanként mikor megyek pisilni érzem az "értékes részét" is.
Nagyon szép a babakocsitok!

Pano!
Irigy vagyok az allatkertetekre, én is szeretnék egy kutyust, ha Andraska nagyobb lesz. Végül is itt a kert és imadom öket! Csak eddig alig voltunk itthon és nem szivesen hagytam volna itthon sok ideig egyedül.
(én festettem am tojast!)

Aniko!
Merre jarsz? Végigolvastam a kalvariadat az UPC-vel, sajnalom. De a depit mégjobban. Pedig a babad makk egészséges, hidd el!

Nanda!
Az anyos sztori durvan hangzik, sajna semmi jo tanaccsal nem tudok szolgalni, kivanom, hogy Maya minél elöbb kiegyensulyozott legyen és felejtse el a rossz élményeit! Bar ugy latom az utobbi par napban jol megusztatok Vénat.
A mosogép-sztori hihetetlen! Ilyet sem hallottam még!
Nekünk is lett egy kis konyhakertünk, az apukammal ültettünk par füszernövényt a kertbe. En nem vagyok nagy kertész, kivancsi vagyok mi lesz belöle. Itt rengeteg a csiga, ha sok az esö, attol félek, hogy majd ök megesznek mindent.

Tifics!
Üdv közöttünk! De hol jarsz? A bejelnetkezésed ota nem is lattalak!

Zsuzsi!
Jo, hogy végre jelentkeztél! Nagyon édik a képek a profilodban a kislanyodrol!

Bellana!
Ugy latom Neked is kijutott az anyosbol husvét folyaman! Ez az ügyvéd dolog elég durva. Hogy juthat ilyesmi az eszébe, nem értem.
Nagyon tetszenek a képek, föleg a "becsengetös"Kép
Baba elött mar nem megyek haza, anyuék fognak jönni, ha megszületett a baba.

Lino!
Nekem egyelöre csak a bokam dagad, de csak akkor, ha sokat vagyok talpon.
Amugy remélem minden rendben!

Bori!
Par hete nekem is érkezett egy csomo fura emil, egy parrol ki is szürte a gép azonnal, hogy virusos. Mindet kitörlöm megnyitas nélkül, de most meg gaz van az emilemmel, nem tudom, hogy van-e összefüggés.
Igen, a kép lehet, hogy meztelen lesz! Volt egy olyan referenciakép, hogy egy szal bugyiban ül a kismama kb törökülésben és csak egy macival takarja a cicijét. Nekem az is tetszett!
Foto egyelöre még nincs a szobarol, de tényleg lesz, csak hianyzik még egy két fontos dolog, ahhoz, hogy teljes legyen a kép.
A fogtöméses történet: Kép
Az érzéseiddel kapcsolatban: én is nemrég mondtam a férjemnek, hogy én ugy szeretem öt, hogy nem is tudom elképzelni, hogy még valakit rajta kivül ennyire tudnék szeretni. Aztan tök lelkiismeret-furdalasom volt...

Mucska,
most, hogy igy egyszerre végigolvastam mindent, még jobban atéreztem, min mentek keresztül. Remélem megusszatok egy belsö festéssel a dolgot. Es milyen jo, hogy tavaly ilyen elörelatoak voltatok és feltetettétek kivülre azt a külsö fali furcsanevü vmit!
Egyébként kb egy honapja én is alig hiztam vmit.

Maci!
Örülök, hogy mar Te is érzed a mozgasokat!

Szöszi!
Nahat, himlöjarvany!
Nekünk van egy fotonyomatatonk, a készülék maga nem draga, csak a papir meg a patron. De az a jo, hogy ugyis csak azt nyomtatod ki, amit tényleg nagyon akarsz, a többit nézegetheted a gépen, szoval nekünk bejött.

Zsuzsa!
Még egyszer köszi a listat! Mar kinyomtattam és jegyzeteltem mellé, hogy mit kell még megvennem és mit hagyok csak a szülés utanra.
A gyogyszertarban kikérdeztem Tena-ügyben egy kisasszonyt, de nem nagyon értett hozza. Megyek mashova érdeklödni.
Latom nem emlited a légzés-figyelöt. Neked nem lesz?

Többiek, döntöttetek mar légzés-figyelö ügyben?
En egyelöre nem ragaszkodom hozza, Ti mit gondoltok?

Chello!
Örülök, hogy Te is tul vagy a cukron és hogy minden OK!

Vali!
Az itteni bababoltban is volt pont ugyanilyen szoptatos fotel, ki is probaltam, nagyon kényelmes. Nalunk mar nem nagyon van helye, én hagytam egy kanapét a gyerekszobaban, de nagyon csabito volt a dolog, raadasul le is volt arazva.
Szépek a kézimunkaid, ügyi vagy!
Tovabbi kitartast Neked!

Edit!
Szia!
Szerintem egy csomo férfi csak a baba megszületése utan fog igazan lelkesedni. Az én férjem is nagyon kedves velem, de néha ugy érzem, hogy fél, hogy a babat majd jobban fogom szeretni, mint öt és majd esetleg öt elhanyagolom. Szerintem ha megszületik a baba, masképp fog érezni, mert ö is nagyon fogja szeretni a kis jövevényt.

Dzsungelcsiga!
Tényleg szép nagy a babad. Az enyémet 30 hetesen becsülte a doki masfél kilora. De ezek csak becslések, majd meglatom, ha kibujt!

Szia Timi!
Jo, hogy latlak!
Fujtam ki tojasokat és sikerült! Emlékszel, a talin Te mondtad el, hogy hogyan kell!
Gyorsan-gyorsan legyen otthon halozatotok!

Egcsi!
De jo hogy jön haza Kispapa! Es itthon van mar meloja? Remélem minden rendben lesz!
A madarakat tudom mennyire szereted, mindig olyan szeretettel beszélsz roluk, még szép, hogy ebbe nem szolhat bele senki!

Most elküldöm az eddigieket, aztan irok még egy kicsit!

Süncsi
süncsi

Mi is vettünk babakocsit!
Anyuékkal együtt voltunk bababoltban és par db babakocsi le volt arazva, mert kiallitott darabok voltak. Pont olyanok, amit mar rég kinéztünk Tomival.
Szerintem nagyon szép, könnyen tolhato, egyébként felfujhato kereke van. En azért valaszottam ilyet, mert sokat szandékozom terepen sétalni vele a közeli folyoparton.
Errefelé nagyon sok anyukanak van ilyen jarganya és akit kérdeztem, mind elégedett vele, még nem hallottam arrol, hogy gyakran kilyukadna a kereke. De majd meglatjuk!
Vettünk babahordozot is, azt is ra lehet szerelni a babakocsira, nagyon praktikus. Apukam is elégedett, leellenörizte mérnöki szemeivel isKép

Vettünk learazva egy utazoagyat is, nagyon klassz, elmenne rendes agynak is. Azt majd elvisszük Magyarorszagra és a mi lakasunkban és anyukaméknal fog szolgalni. Egész kicsire összecsukhato.

Es még valami, ami itt nagy divat, de otthon nem nagyon lattam. Itt minden babanak van baranybör a babakocsijaban. Allitolag nagyon jo, télen füt, nyaron hüt és csak az arcocskajat kell védeni töle, egyébként nem kell ra lepedö. Spedialis mososzerrel mosogépben is moshato (ezt aruljak hozza), pedig igazi baranybör. Na, ilyet is vettem egyet, meglatjuk bevalik-e.

Még vettem par aprosagot, mindent learazva, igy tök sokat sporoltunkKép Persze, elment egy vagon pénz, de mar tényleg alig kell vmi.

Hat egyelöre ennyit rolam, gondolom elég is voltKép

Kinga!
Merre vagy?
Es Ildiko, Soraya? Jelentkezzetek!

Sok puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Süncsi!
KépKép

Igy néz ki az a furcsa nevű valami. Csak hogy tudd. De ez saválló és sose fakul ki. Igy ez mosható!
Nagy puszikát küldök Nektek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Süncsi!

A babamagazinban olvastam, hogy koraszülött osztályokon előszerettel használják a báránybőrt. Én is gondolkodtam rajta, de még ne döntöttem. Szerintem nem fogod megbánni!

Szoptatós párna a Brendomban 11000 forint. Kép De nagyon tetszik.

Bellana!

Látod milyen a világ. Kedves mamákért mindent!!!!! Éljenek az anyósok! Én sem hallottam ilyet, csak amikor a brátnőm hasonló helyzetbe került. Aztán megoldódott a dolog, de az Ő ANYUKÁJA is fenyegetőzött, úgy hogy még ügyvédhez is ment.

Chello! Kép

Puszika Mindenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Süncsi: akkor most jó sokat üldögéltél a monitor előtt. Kép
Akkor már csak babatalin találkozunk. Kép
Örülök, hogy teszettek a képek. Dani nem érti mit csodálunk a pocimon Ádival,ezért a köldökömmel van elfoglalva olyankor. Kép
Nekünk nem volt légzésfigyelőnk, bár mi is gondolkodtunk rajta.

Mucska: na, az se semmi pénz. Kép
Én használttal is beérném,itt a babaneten 3000-körül hirdették, de most én is hirdettem a babaszobán is. Ha nem lesz akkor sem esek kétségbe, Danit kispárnán is vígan megszoptattam. Kép Csak azért mégis vágyom rá. Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Bellana, én vettem szoptatós párnát a Kikában 8000-ért és már most imádom. Amíg nem kell szoptatni addig én fekszem rajta és baromi kényelmes.

Mindenkinek pusza és kellemes hétvégét,
Chello
chello

Lányok!!
KépKépKép
Nagyon szomorú vagyok!
Képzeljétek,Feri kutya eltűnt.A párom bevitte magával a munkahelyére,és 6 óra körül kilógott a bestia.Azóta keressük,de a szakadó esőben nyoma sincs.Valószínüleg valaki befogadta,mert már többször bejártuk az egész környéket és nincs sehol.Mayának el sem mertük mondani,állandóan kérdezgeti,hol a Ferkó?KépKépKép
Most hívogatom az állatorvosi rendelőket,és a kutyamenhelyeket.Drukkoljatok!!!Kép

Nanda
nanda

Nanda!

Ne csináld már!!!!!!! Szorítok, hogy meglegyen! Hú ha Ginó eltünne nagyon nehezen viselném el.
Nagyon bizom benne, hogy meglesz!!!!!
Puszka Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok

Na, most megpróbálom leírni a sztorinkat, ami miatt ma nagyon-nagyon boldog vagyok, a mellett persze, hogy ünnepnap van ma is , hisz 23 hetesek vagyunkKép

Szóval ugye tudjátok, hogy novemberben kezdtük meg az építkezést Szilasligeten. Decemberben egy kollégánk mesélte, hogy vett egy lakást Szilason egy társasházban és milyen olcsó áron vannak a lakások. És akkor elültette a bogarat a fülemben, ugyanis rámjött, hogy milyen szuper lenne, ha Anyukám is kijönne Szilasra lakni. A húgom a nyáron költözik le a barátjához Debrecenbe, mi is kimegyünk Szilasra és Anyu itt maradna benn a kutyaszaros 7.kerületben, úgyis állandóan csak a HÉV-en ülne, és jönne ki hozzánk. Szóval akkor belelkesítettem a családot és elkezdtük árulni Anya lakását. Nem mertük még leelőlegezni a társasházban a lakást, mert ugye mi van, ha Anya lakása nem megy el. Hát sajnos ez be is jött, mert a kamatemelések miatt iszonyúan leállt az ingatlanpiac, úgyhogy csak vártunk, vártunk és már nem reménykedtünk, mert ugye közben szépen lassan eladták az összes lakást a társasházbanKép 2 hete megjelent végre egy komoly szándékú vevő, mert eddig voltak érdeklődők dögivel, de senki nem jött vissza. Ez az illető viszont szerencsére beleszeretett Anyukám lakásába és a héten alá is írták a szerződést. Persze amint kiderült, hogy ez egy komoly vevő felhívtuk a céget, akik építették a társasházat, hogy van-e lakás. Közben a szomszédos telken elkezdtek építeni ugyanez a cég egy másik társasházat is, tehát a reményeink újraéledtek, de a telefonban kiderült, hogy még ebben az első házban is van egy lakás, mert valaki éppen most mondta vissza. Ráadásul pont olyan méretű, amilyet Anyu nézett, csak nem az első emeleten, hanem a földszinten. És még olcsóbb is lett az ára, mert ezt így szokták, amikor már csak 1-2 lakás van, hogy leviszik egy kicsit az árát, hogy könnyebben elmenjen. Úgyhogy Anyu elment, megnézte és ma alá is írta a szerződést, úgyhogy mi májusban, ő meg legkésőbb júli végén költözikKép
Még mindig nem merem elhinni, hogy az egész összejött, és remélem össze is jön, mert még a vevője várja a hitelt, tehát még lesz 1-2 hónap pici izgi, hogy minden rendben menjen, de reméljük, hogy sikerül, egyelőre nagyon úgy néz ki!Kép És én hihetetlenül boldog vagyok!!!Kép

Bocsika mindenkitől, akit itt untattam a regényemmel, de annyira örülök, hogy le kellett írnomKép

Ja, mielőtt elfelejtem! Ma a Fókusz végén kapcsoltam pont oda és holnap a Fókusz Plussz-ban a csaló benzinkutakról lesz szó, úgyhogy akit érdekel az nézze meg! Állítólag egy csomó olyan kút van, ahol átvernek!!!

Még egy saját dolog, holnap megyek intimtornára! Nagyon kíváncsi vagyok, eléggé félek, hogy nekem nem fog menni, de a húgom már volt pár éve és szerinte nem olyan nehéz! Majd meglátjuk! Mindenesetre majd beszámolok nektek az élményeimrőlKép

Nanda
Sajnálom a kutyustKép Reméljük meglesz!!!
Csirkemelltorta receptem nekem is van, nagyon hasonlít a Zsuzsáéra, csak abban nincs bacon, kivajazott jénaiba kell tenni az ugyanígy bepanírozott csirkemellszeleteket, én jó sok sajttal szoktam, mert imádom a sajtotKép Aztán amikor tele van, akkor ossze kell verni habverovel tejfolt, tojást és vegetát, aztán ezt ráonteni, én meg szoktam mozgatni a husikat, hogy kozé is bemenjen jól, aztán jól osszesutniKép NyammmKépKép És ez is szeletelheto, de én nem szoktam, rizzsel hihetetlen finom, foleg ha jó kis szaftosKép
A Trefort utca majdnem a Rádiónál van, a Bródy Sándor utcával párhuzamos. Ott találkozunk?Kép

Suncsi
Sajnálom, hogy még nem láttad a házról a képeket,~megpróbálom újra elkuldeni. Popsi ugyben részvétemKép A Sperti nagyon jó és tot´l homeós!

Na, megyek átadom a gépet a páromnak.

Puszika mindenkinekKép

Orsi
23

avocado

Orsi!
Nagyon örülök ,hogy sikerült így összehoznotok a lakáscserét!Drukkolok,hogy minden simán menjen!KépHozzánk 5 percre laknak anyuék,és hatalmas segítség,bármikor átvihetem a Mayát,vagy ők udnak idejönni.
Mikor lesz pontosan a börze?Hétfőn elég húzós napom van ,attól függ,hogy elmehetek-e.

FERI MÉG MINDIG SEHOL!Kép
Sajnos csak holnap tudjuk folytati a keresést.Reméljük a legjobbakat!

Jó éjt mindenkinek!
NandaKép
nanda

Nanda!

Ngyon drukkolunk! Remélem csak előkerül.

Orsi!

Gratulálunk, ügyik vagytok! Együtt lesztek és még se együtt. Ez egy tök jó megoldás.

Szép reggelt mindenkinek, természetesen ömlik aza rohadt eső.
Puzsi MucskAAndi

Andi
Kép
mucska

Nanda! Nagyon szorítok!!
bellana

Nanda!
Én is szorítok, ismerem az érzést, nekünk is veszett el már kutyánk, de szerencsére másnap meglett. Remélem Ferkó is előkerül.

Mucska!
Nektek is szorítok, bár sajnos itt is esik az eső!

Süncsi!
Szívesen adok az állatainkból, főleg macskát, mert abból most nagy lesz a túltermelés. Eddig mindig fiú macskáink voltak, ez a lány tavaly nyár végén tévedt ide és még nagyon pici volt, így befogadtuk. Valahogy nem számítottam rá, hogy ilyen hamar szaporodni fog! Lassan nagyobb lesz a hasa, mint az enyém!

Mindenkinek jó hétvégét!

Panó
panó

Sziasztok,

Megint sz@r az idő. Kezd elegem lenni belőle! Azért tegnap az égieknek hála csodás délutánunk volt Ráckevén, akkor kezdett el szemerkélni az eső, amikor a kaput kulcsoltam este, hazajövet! Meséltem már nektek, hogy Ráckevén sütik a legfinomabb, hagyományos fehér kiflit az egész országban?! Olyat, amilyet nagyanyó vett nekem 30 évvel ezelőtt a faluja pékségében. Mindig este fél hatra van készen, olyankor aztán a pékség előtt van a falugyűlés. A tejes néni pedig este hatkor nyit ki egy órára, és mehet az ember a tejeskannájával a friss tejért. Imádom.

Zsuzsa,
A te fogászod mennyiért csinál egy inlay-tömést ( vagy hogy hívják ezt a porcelánszerűséget )?
A koraszülöttséggel kapcsolatban: pont tegnap mondtam a fiúknak, hogy most már talán nem lenne nagy baj, ha mégis megszületne Dóra valami miatt.
Apukám meg mondta, és ezt én is hallottam már, hogy azt szokták mondani, jobb, ha a hetedik hónapban jön a bébi, mint a nyolcadikban. Szerinted ez mennyire van alátámasztva orvosilag? Ha jól emlékszem, a légzőrendszerrel van összefüggésben, de hát ami már a hetedikben kifejlődik, miért ne funkcionálna jól a nyolcadikban is?

Vali,
Jó, hogy nem romlott a helyzet. Kitartás. Lényeg, hogy a bébik jól vannak bent.
Szuper a karosszék, és a kézimunkáid gyönyörűek!

Bellana,
Édes a kérdésed: tényleg jogász vagyok. De szerintem lélekbúvárnak tényleg jobb lennék, jobban illik az alkatomhoz.
Anyósod nem teljesen komplett. Eddig nem tiltottad őt el az unokájától, igaz? Akkor meg mit intézkedik?! És azért megmondhatod neki, hogy nem csak jogai vannak egy nagyszülőnek, hanem kötelességei is.
A láthatásra neki is joga van, mint egy elvált szülőnek, de ha a gyermek lelki fejlődését zavarja-gátolja, kirendelnek melléjük a tali alkalmára szakembert, stb. Ha neki ez kell!!!

Müzliszelet: az is tele van cukorral, pl. méz formájában, és az aszaltgyümölcsök is nagyon cukrosak, mégha egészségesek is. Én szerintem ez lehet a tiltás oka. A tejbevaló müzli lehet csak magokból, pelyhekből, és akkor jobb.

Panó,
Használtál már wok-zöldséget? Azt hiszem, a Frosta csinálja, szerintem jó minőségű mirelit. És vagy 10 félét gyártanak belőle.
Sokáig nem tudtam, mi a különbség a sötét és világos szójaszósz között, aztán kinyomoztam, hogy a sötét az édes a karamellizált cukor miatt. Mi is előszeretettel használjuk.
Tegnap beültetés után le akartam fotózni a ládát, direkt kivittem a gépet Ráckevére, de már elég borongós volt az idő, és a fényviszonyokat nem találtam megfelelőnek, de pótolom, mert tényleg büszke vagyok Karcsira. Nem is tudom, írtam-e a kerekes kutat, amit most tervez megcsinálni?

Süncsi,
Hát nagy munka lehetett végigolvasni a lemaradást! Tényleg termékenyek vagyunk.
Nekünk nem volt légzésfigyelőnk, én valahogy emiatt nem aggódtam, de tény, semmi rizikófaktor nem volt. Abban az esetben biztos vettem volna.
Tehát már van babakocsi! Szuper, én még nem szedtem össze magam, legkésőbb a börzén meglesz.
Az utazóágy szerintem is szuper dolog, mi Dani idejében addig halogattuk, míg végül már kinőtte volna a méretet, de most mindenképp szeretnék egyet.
A báránybőr itthon is nagyon divatos dolog lett, még a kórházak koraszülöttjeinek is vettek ilyet, annyira jó hatással van rájuk. Én is szeretnék, Daninak nem volt, most jó lenne!

Nanda,
Jézusom, most olvasom, hogy Ferkó kereket oldott! Remélem, ahogy haladok tovább az olvasással, egyszer csak azt olvashatom, hogy megvan!!!

( és bocsánat, sokszor látom, hogy már valaki írta ugyanazt amit én, csak én még azt nem olvastam akkor, mert minden hozzászólás után rögtön válaszolok, és csak akkor olvasok tovább)

Orsi,
Nagyon átérzem az örömödet anyukáddal kapcsolatban! És gratulálok!
Mi tavaly márciusban költöztünk át a mostani lakásunkba a szemköztiből, ahol addig laktunk, mert ez nagyobb jóval. És már akkor elkezdtem szorongani, milyen érzés lesz látni nap mint nap, amikor az új tulaj majd bejár a mi régi otthonunkba. Aztán jött egy szikra, ne adjuk el a lakást, apu jöjjön ide, bár neki egy kicsit nagy a lakás egymagának, és az övét meg adjuk ki albérlőknek. És így lett.
Anyu sajna nem jöhetett szóba, mert ő még aktív dolgozó ember, és innen cudar messze van a kórház, ahol dolgozik.

Most megyek, mert vár a közért, aztán főzünk. Mexikói leves lesz, túrógombóccal.
Tegnap megcsináltam életem első káposztás cvekedlijét, isteni lett! A párom megint megkérte utána a kezemet.

Ferkó, hazafelé!!!!!!!

Ildikó, Soraya, Anikó, Kinga, Maci, Kakukk, Csicsóka, idegyűljetek már végre!!!!!
(ugye nem hagytam ki senkit, aki régóta hiánycikk!)

Anitabori
(este még bekukk)
drbusborbala
Budapest, XX.

Jo reggelt!

Nanda,
remélem meglesz Ferko! Valaki csak megtalalja és elökerül! Tegyetek ki a környéken a fotojaval cetliket, ha joindulatu ember talalta meg, akkor vissza fogja hozni. Szurkolok!

Orsi,
ez nagyon jo hir! Kicsit irigy is vagyokKép Igy a legjobb mindkettötöknek, közel lesztek egymashoz, de mégis van egy egészséges tavolsag. Elhiszem, hogy boldog vagy!
Egyelöre még nem kell elküldened mégegyszer a képeket, ugy néz ki, hogy a férjem meg tudja javitani az emilt és akkor szerintem meg tudom nézni.

Mucska,
öszintén szolva még nem lattam ilyen burkolatot, de ügyes talalmany, köszi a képeket. Ha esetleg szülésig nem veszed meg a baranybört, majd én beszamolok a tapasztalataimrol.
Küldök Neked egy kis joidöt és drukkolok Nektek tovabbra is!

Pano,
köszi, macskat nem szeretnék, mert az összes szomszédnak van, majdnem mindnek 2-3, ezért rengeteg a vendég-macskank, és hat kutya a nagy almom. Azért remélem sikerül majd a kiscicaknak gazdit talalni!

Bellana,
remélem sikerül venned egy szoptatos parnat. En mar probalgattam, szerintem nagyon jo, hogy hatul a derekamat is tamasztaja (az enyém jo hosszu és körbetekeredik rajtam).

Megyünk bevasarolni,
pusszantok mindenkit
Süncsi
süncsi

Még valami:

tettem fel a profilomba képet, pont 31 hetes vagyok rajta, lathato az uj babakocsi, egy rész a gyerekszobabaol (a tapéta!!!) a pocakom és én.

Szia Bori!
Még az utazoagyhoz:
mi olyat vettünk, aminek még a magassaga is allithato, ez persze csak akkor fontos, ha mar egész pici korban akarjatok hasznalni.
Jo fözöcskézést!

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Megkaptam az utólsó vas adagomat az infúzión keresztül. Érdekes volt mert a babák mindig mozogtak közben, vagy nagyon ízlett vagy nagyon nem ízlett nekik.
Ma szerencsére teljesen befejezik az ablak csere akciót, már a párkányokat és a szegőket kell csak felteniük. Alig várom, hogy elvonuljanak. Utána jöhet a takarítás. Szerencse, hogy van segítségem.

Nanda! Remélem megtaláljátok hamar a kutyusotokat.

Orsi! Gratulálok a lakás projecthez! Biztos szuper lesz így mindenkinek. Anyukád már nyugdíjas?

Süncsi! Tényleg nagy munka lehetett átolvasni az irományainkat. Utazó kiságyat én is szeretnék, persze kettőt, mert mi elég sokat utazunk, és remélem a babák megszületése után is fogunk tudni menni nyaralni és sielni is, azonkívűl jó szolgálatot tesz majd a nyaralóban és a nagyszülőknél is azt hiszem! Persze ezt majd a jövő fogja eldönteni és még korainak tartom megvenni.
GRATULA a bevásárláshoz.

Mucska! Sajnos esik itt is az eső. Tegnap a híradóban azt nyilatkozták, hogy a májust és a júniust is nagyon csapadékosnak várják SAJNOS.
Azért drukkolok nektek.
Azt a lemosható burkolatot a falra teszitek?

Vali
C.Vali

Süncsi!

Nagyon jó a szobátok és a kocsi is.
C.Vali

Orsi!
Örülök, hogy sikerül anyukádnak odaköltözni, ez tényleg nagyon klassz lesz mindenkinek!

Bori!
A wok zöldségeket mi is szoktuk használni, tényleg nagyon finomak! A gyerekek mindig a mini kukoricán vesznek össze.
Várom a képet a virágládáról!

Süncsi!
Gondolom amúgy sem lenne egyszerű innen eljuttatni egy macskát neked!Kép
Légzésfigyelő nekünk sem volt, valószínüleg a 3. gyereknek már nem is veszünk. Kivéve persze, ha valami probléma lesz (pl. koraszülés) és kifejezetten ajánlják.
Megnéztem a képet, nagyon szép tapétát és babakocsit vetettek és a pocid is nagyon aranyos!

Vali!
Irigyellek, hogy már lassan kész is vagytok az ablakcserével, mi még csak májusban fogunk mindenféle lakásszétverésbe kezdeni!Kép
Ildivel nem beszéltem mióta hazamentek a kórházból.

Panó
panó

Sziasztok!

Itt most nem esik az eső jelenleg. Azt, hogy mennyi víz jöhet még azt a a klinkerlapokból számítjuk ki. Ezek szerint még 70 cm jöhet, hogy ne ússzon a felső szint.

VAli!

Igen ezeket a falra ragasztottuk, úgy hogy az egész alsó szint ezzel van kirakva. Ha érdekel itt olvashatsz róla, illetve megnézheted, hogy milyenek vannak: http://www.poth.hu/homllaptolto.html
Én nagyon hasznosnak tartom. Itt nálunk most kezd bejönni divatba, nagyon sok házat raknak ki vele. Nekünk azért szuper, mert a színe nem kopik meg, saválló. Igy a ház alja nagyon sokáig rendben lesz még e szélsőséges viszonyok között is.
Remélem továbbra is pihenő helyzetbe vagy, mert ha nem megyek és kikapsz!
Tessék vigyázni a topik ikreire!

Süncsi!

Pusszancs pocaktársam!
Nagyon jól nézel ki a babakocsival a képen!!!!
Remélem minden rendben veled.Nem kis munka lehetett a visszaolvasás. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a véleményed a báránybőrről. Engem is nagyon izgat a téma és ha olcsón megússzuk a vizet, akkor veszek Pankának az biztos. Csak ez a hülye víz jól betett.

Panó!

Nagy pusz! Úristen ti most fogtok az ablakcserébe! Úgy látom, ahogy pocakosodunk úgy bolondul meg mindenki! Én sem gondoltam, hogy 8 hónapos terhesen fogok festegetni, meg pakolni a nyaralóba. NAgyon stramm kis topik ez a mienk!

Chello!
Pusszancs!

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Jujj, mennyi iromány!
Ma de. kivittük a gazokat az erkélyre. Szegény Hybiscusom elég gyengécske, de remélem összekapja magát!

Bellana: oké vagyok most éppen megint, de tegnap este megint jól elfáradtam.
Tényleg dühítő lehet ez a viselkedés, amit Danival csinálnak, de majd neki is meg kell tanulnia kezelni az ilyen helyzeteket! Lesz, hogy nem leszel mellette!
A köldök a Zsófinak is tetszik. De nem kimondottan az enyém, a sajátja is!
A kispárna is jó! Én amúgy még jobban szerettem a nagypárnahuzatba belehajtogatott (félbe hajtott) pólyabetétet! Az csak egy szűk ezres, és a hátát is jól tartja!

Panó: a fogorvos olcsó Kép
Én meg ananászos currys csirkét szoktam csinálni! És sima rizst!
Ti is májusban veritek a lakást? Majd együttérzünk egymással!

C. Vali: meg éjjel az alvásra is használod az ülést, nem?
Ablaknak vége. Nálunk még csak majd lesz! És a férjednek teljesen igaza volt!
Pályáztok támogatásra?

Nanda: kapás gyerek nem semmi!
Tavaly nálunk a suhancok csinálták azt ősszel, hogy dobálóztak a lehullott gesztenyékkel. De kajakból! A kicsik meg köztük. Nos, akkor ment fel bennem a pumpa, és elővettem pedagyogyósi tapasztalataimat! És sikerült leszerelnem őket! Büszke voltam, mert leugathattak volna…
Ferkó: drukkolok! Papírokat nem tettetek ki, hogy keresitek? A nyakában nem lógott semmi azonosító?

Mucska: pedig a mézes süti nagyon fini tud ám lenni! Párod nem bánja?
Én leszek a 8. hónapban az ablakcserénél! Talán Panó még előtte lesz!

Süncsi: link ment!
A profilképed kapcsán: a kocsi szép, a szoba szintén, és a pocid csak ekkora???
Sok a csiga? És nem eszitek??? Edd el előlük, ami van! Miket ültettetek? Tudni fogod, mi micsoda?
Légzésfigyelő: Zsófival nem volt. A császáros babáknál, és a koraszülötteknél ajánlják. Most sem tervezem…
Utazóágyunk nekünk is van. És használtuk is eleget! A kertbe is kiteheted benne a legénykét, mert annak általában van a tetejére szúnyogháló, ami megvéd a bogaraktól. De ha nincs, varrsz rá!

Chello: jé, te vagy! Mostanában nagyon szűkszavú lettél!

Orsi: hát, ez valóban nagy kaland, de ha sikerül, neked nagyon jó dolgod lesz! És a nagyi is kiélheti a babázási hajlamait!
Várjuk az intim beszámolót!

Bori: jó ez a kifli-tej dolog .
Nekem az idegvédővel bélelt, beleégetett + porcelán beleégetett tömés volt 10 Eft. Én azt is sokalltam, mert a sima nyáron csak 6 Eft volt még! És ez sem egy olcsó hely!
Én ezt a koraszülött dolgot nem értem! Szerintem a 33. hét előtt semmiképpen sem kell megszületnie! Addigra a súlya is valamivel nagyobb, és a baba is erősebb! És persze a tüdeje is érettebb, ha nem is egészen az még! Így ezt nem értem. Hátha ők okosabbak!
Káposztás cvekedli, és lánykérés???

Lassan indulunk a Praxisba…, utána meg játszóház!
Majd jövök!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!
Kicsit eltűntem megint,az utóbbi napokban nem vagyok valami jól,olvasgatni szoktalak Titeket,de még jegyzetelni sincs erőm,nemhogy válaszolni.Úgyhogy ezúton is elnézést,ha valaki kimarad.Kép Most délután 2 percenként keményedett a hasam,kicsit megijedtem,a párom beparancsolt az ágyba.

Zsuzsa:Én kértem ezt a napot,mert a Győrffy csak egy hónap múlva lesz megint hétvégén,és nekünk inkább az a jó,30-án viszont tanítási szünet lesz Gerinek,és szeretném,ha Ő is ott lenne,mert a múltkoriról a kórház miatt lemaradt.
Várom a beszámolódat.

Süncsi:Nagyon ari vagy,hogy hiányoltál.Kép
Szupi a kocsitok,nekem is nagyon tetszenek a 3 kerekűek.Te is nagyon szép vagy,és a gyerekszoba is.Kép

Vali:Tök jó a szék,én is fűzöm apát,majd meglátjuk,mi lesz belőle.Mostanában kicsit sok a kiadás,páromnak is "javítják" a lábát,potom 40.000-ért.A kézimunkáid id nagyon szépek,ügyike vagy.Kép
Jó,hogy nincs több szuri.Kép
Vigyázz Magatokra!

Orsi:Ezek nagyon jó hírek,nyugodtan traktálj minket még ilyenekkel.Kép

Nanda:Neked is mindig van valami.Hányás,mosógép,Véna,most meg Ferkó.Kép
Drukkolok Nektek!

Bellana:Sok-sok puszi! Anyós.Kép

Ne haragudjatok,de nincs erőm többet írni,nem tudom,mikor jövök megint.Ha kihagytam valamit,szóljatok rám!

Puszi MINDENKINEK!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Már próbáltam írni, de valami miatt nem engedte a babanet...
Most bemásolom mi írtam eddig:

Vettünk szopispárnát!!! Kép KépÁdi azt mondta, hogy vegyem meg nyugodtan: Kép Elmentünk a Kikába és megkaptam. Kép Hű, luxus, de jó érzés. Kép

Nanda: mi újság? Ferkó meglett? Van a nyakörvén biléta a nevével és telcsiszámmal? Mikor annó a mi kutyánk lelépett,annak a segítségével meglett.
Jelentkezz, hogy mi a helyzet!

Bori: nem akartalak megbántani a kérdésemmel!!
Amúgy sokkal-sokkal kedvesebb vagy mint amit egy jogászról el tudnék képzelni. Na, az előitélet ugye. Kép Köszi az infót. Most nem miattunk ugrál anyós, hanem a sógoromékat szivatja. Nem tudom mi lenne ha végre a saját tyúksz*ros életét élné!!
Ja, és hát igen kötelessége is lenne, hamár a jogait emlegeti.

Süncsi: nagyon kedves vagy a képen és csini klassz a babakocsi is. Kép Megkaptam a szopispárnát, próbálgattam. Te hogy használod?
Én próbáltam ülve,jól alátámasztja majd a bébit. Kép Fekve, hogy kell, oldalt feküdni, vagy háton? Nekem hirtelen a féloldalas jött be.
Most egyenlőre a Dani idétlenkedik vele, nem tudtam még kipróbálni rendesen. Kép

Chello: a te trükkjeid is édekelnek a párna ügyben. Kép

Vali: hogy van az, hogy feküdnöd kell, de azért mindennap menjél be a kórházba? Bevisz valaki, vagy hogy oldjátok meg?

Zsuzsa: biztos meg kell majd Daninak tanulnia, hogy kezelje az olyan jászótéri helyzeteket, de nem hinném, hogy ezt 21 hónaposan kellene elkezdeni, nála idősebb hülyegyerekekkel...
Az,hogy nem leszek melette nem mostanában lesz.
Mi volt a praxisban??????

Panó: mekkora az a cica, hogy nagyobb hasa lesz mint neked? Kép

Drága Anikó: nagyon vigyázz magadra, nem baj ha nem írsz, csak legyél jobban!!
Puszi!!

Bellana
bellana

Mucska!
Május nekem még csak a 7. hónap lesz! Nem ablakcsere lesz, hanem egy szobából meg egy gardróbból két szoba. Konyha, előszoba járólapcsere és festés mindenhol!

Bellana!
Csak költői túlzás volt mikor azt írtam, hogy nagyobb lesz a macska hasa, mint az enyém, de tényleg nagyon nagy hasa van! A fél macska csak has!

Zsuzsa!
Na mi volt az UH-on?

Anikó!
Akkor pihizz sokat a hétvégén és legyél jobban!

Panó
panó

Sziasztok!

Anikó: tudom, hogy csak egy hónap múlva lesz 7végén a Győrfi, ezért örültem én is ennek az időpontnak. Akkor már minek mennék???
Pihizz sokat, és magnézium! Ha nem javul, beszélj a dokiddal!

Bellana: akkor a párna álmod teljesült Kép

És akkor az UH:
minden oké, még most is lány, és a doki szerint 1832g, és 5 nappal előbbre írt a gép (hallod szöszi???)
Nem vékony, jó kis husis darab, mint Süncsi fia is lehetett! Aludt a lelkem Kép, de azért mocorgott is. Nagyon formás darab!
Egy kicsit több a magzatvizem. Kérdezte a doki a cukrot, de mondtam, hogy 1.5 hete nézték, és okés volt. Azt mondta, akkor tuti rendeződik majd. Mai állapot volt csak.
Röviden ennyi, akinek kérdése van, tegye majd fel. Mm-eket nem írok most!
És íme Edina:

Kép

Mindenkinek jó éjt!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: nagyon-nagyon szuper a kép Edináról!!!
Nekünk is el kell menni mégegyszer, annyira jó!!!
Dani itt nyafizik, hogy baba-baba, nem lehet írni sem. Kép Tetszik neki is a kép nagyon!
Most apája elvitte átbatyuzni, de már hallom, hogy sír: baba-baba Kép Kép

Panó: én se komolyan kérdeztem, hogy mekkora a cica. Kép
bellana

Sziasztok!

Eloszor is:

Zsuzsa, hihetetlen aranyos a kep, a parom is teljesen odaig volt, hogy milyen edes, ez uton uzeni, hogy gratulal!Kép

Koszike mindenkinek, hogy igy orultok az oromomnekKép Nagyon jol esettKép

Nanda
Nagyon sajnalom, hogy Ferko meg mindig nincs sehol, irjatok ki a kornyeken es talan a radioban is erdemes bemondatni, lehet hogy valaki megtalalta, csak nem tudja hova vigye. Remeljuk meglesz!

Aniko Draga!
Legyel jobban!!! Kuldok neked nagyon sok gyogyhullamot, meg gyogypuszit, attol majd jobban leszel! Puszika!!!Kép

Az intimtorna nagyon erdekes volt, mindenkinek csak ajanlani tudom, igaz nem olcso, de nagyon jo es tenyleg sikerul megcsinalni a gyakorlatokat, pedig en azt hittem, hogy nekem biztosan nem fog menni!Kép Es annyi minden erdekes dolgot hall az ember, nem is gondoltam volna, hogy ezek az izmok ilyen fontosak!!! Foleg majd szules utan! Es Kriston Andrea valami szuper jo fej, hihetetlen aranyos, teljesen magavalragadja az embert, pedig nekem eloszor nem volt valami otthonos az egesz, mert eleg sokan vagyunk, de ezt 10 perc utan elfelejtettem! Holnap lesz a masodik nap, kivancsi vagyok! Es pesze utana sok-sok gyakorlas, mert ez igazan hetek alatt fejti ki a hatasat, de kesobb nagyon meg fogja halalni, hogy csinalja az ember! Akit erdekel egy kicsit is, az menjen el, MEGERI! Rajottem, hogy nem is tudok a testemrol egy csomo mindent! Pedig ez egy nonek a legfontosabb lenne, hogy errol tobbet tudjon! En orulok, hogy hallgattam a hugomra es elmentem!

Na, megyek is mert meg meg kell csinalnom egy-ket gyakorlatotKép

Puszika mindenkinek es ne szomorkodjatok kismamik, jovo heten mar jo ido leszKép

Sziasztok!

Orsi
23+1

avocado

Jó reggelt!

Zsuzsa!
Nagyon szép baba Edina, gratula!

Nanda!
Jelentkezz! Mi van Ferkóval?

Mucska!
És a Tiszával mi van? Itt még mindig esik!Kép

Orsi!
Mennyibe került az intim torna? Csak kétszer kell elmenni?

Panó
panó

Szép reggelt Mindenkinek!

Zsuzsa!

NAgyon szép Edina! És jó a kép is! Gratula!

PAnó!

Itt az eső nem esik,de még a Tisza az csak árad, úgy jövőhét szerdáig napi 20 cm-t. Csak bizok, hogy a felsőszintre nem megy be, de nagyon határeset. Akkor viszont biztos megüt a guta, ha csak 5 cm víz lesz az emeleten. Mert az ágyak ugye azt is felszivják és olyan dohos lesz, hogy dobhatom ki. Szóval reménykedünk, mert ugye a remény hal meg utoljára.
Most megyünk ki sétálni és megnézni hogy mi a helyzet kint, addig míg nemesik az eső!

Nanda!

Mi van Ferkóval? Nagyon sokat gondolunk Rátok!

Puszi: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,

Anikó,
annyira szomorú vagyok, hogy nem tudunk segíteni neked, csak vigasztalunk, biztatunk...Küldjek egy zsáknyi lilahagymát?!
Szedd a magnéziumot - ha használ egyáltalán valamit a hasadra -, és pihenj minél többet. A májusi találkozón (vagy a börzén?) majd megtöltünk jókedvvel és hasonlókkal.

Zsuzsa,
gyönyörű a kislány! És mekkora!!! Hiába állok a tábla elején, szerintem a finisben néhányan lehagytok majd, legalábbis a babák súlyából következtetve!
Voltatok tegnap a Pán Péterben? Mi mozi után beadtuk a Manót egy órára, fél nyolcig ott volt.
Szombat délután még sosem voltunk a Camponában, és vaszeg ez volt az utolsó, hogy ilyet tettünk...Iszonyat, mi volt. Karcsi pl. meg akart szökni közben néhányszor.

Linda kedves,
gyorsan visszakerestem, amit írtam tegnap, hogy mi a csudából hitted azt, hogy megbántottál? Jézusom, szó sincs róla!!!! Továbbra is imádlak.
Anyósodról: eddig nem a sógorék voltak a kedvenc...?

Mucska,
bízzunk továbbra is. Vigyázz magadra, és ne egyél minden szomorú pillanatban somlóit, mert baj lesz belőle. (nekem nem marad)

Nanda,
Ferkó eb? Miért is nem adtatok neki egy mobilt, akkor most elérhető lenne.

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jó reggelt!

Nanda: Ferkó???

Bori: azért hittem, mert rákérdezem, hogy tényleg jogász vagy-e. Kép És azt gondoltam, hogy bánt, hogy megkérdőjeleztem amit a profilodban írtál.
Amúgy, igen a sógoromék voltak a kedvenc, de úgy tűnik elegük van abból, hogy a nyakukra van csavarodva...Ráadásul ugye ott él velük a dédi is (anyós anyja), tehát állandóan ott eszi anyóst a fene...Én ezt két hétig se bírnám...

Anikó: hogy vagy??

Mucska: már csónakkal se lehetne kihozni a bútorokat??

Orsi: mennyibe kerül, mennyi ideig és hol tartják az intimtornát??
Nekem kazim van tőle, de nem is hasznátam. Kép

Puszi:
Linda
bellana

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődéseket,már jobban vagyok.ez a hülye idő változhatna már,lehet,hogy ez is okozza a depimet.Pedig egyébként nem vagyok ilyen.vagy legalábbis sokkal ritkábban.
Azt hiszem,Bellana írta egyszer,hogy jobban aggódik,mint az elsőnél,hát én még soha nem voltam így begyulladva,mint a harmadiknál.Igaz,hogy azóta történt mindenféle,ami azért ad is rá okot.

Zsuzsa:Már megint gyönyörű lányod lesz!!!És nem is egy kis véznaság,gratulálok !Gyerekeknek is nagyon tetszett a kép,már alig várom a 30-át,hogy én is láthassam Bencét.Talán egy kicsit meg is nyugszom akkor.Legalábbis remélem.

Nanda:Ferkó???

Mucska:Tisza.Kép

Puszi Nektek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Zsuzsa,
igenis nagy a pocakom!!!Kép
Nagyon szép a babadrol a kép! Neki is szép sulya van! Es 5 nappal elöbbre vettek? Akkor ugy tünik, egyelöre Te vezetsz! Örülök, hogy minden rendben!
Esös idöben a meztelen csigak nagyon el tudnak szaporodni a kertben (valahogy nincs gusztusom megenni öketKép), az irtasuk meg annyira burtalis (nem szivesen részletezem), hogy inkabb egyék meg amit akarnak... Talan a legjobb védekezés, ha az ember nem hagyja nagyra nöni a füvet és az egyéb gazokat.
Egyébként füszernövényeket ültettünk, kaprot, petrezselymet és metélöhagymat.

Aniko!
Remélem jobban van a pocid és persze Te is lelkileg. Sok puszit küldök!

Bellana!
En is csak az ülös "pozt" ismerem a szoptatos parnaval, fekve csak a sajat kényelmemre hasznalom, akkor oldalra fekszem, a parnat kifli formajuva alakitom, az egyik végét a labam közé veszemKép, a masik végét meg a fejem ala teszem. Igy baromi kényelmes pihizni, mert van helye a pocakomnak.
Örülök, hogy mar Neked is van ilyen kincsed!

Orsi!
Kriston Andreat én is csipem, bar csak kazettam van töle, de az terhesség alatt nem jo, nagyon kemény!
Sikerült megnézni a hazatokat, nagyon szép lesz! Megéri a sok faradozast.
Jo a nappali berendezéseKép

Mucska!
Reménykedem Veletek! Este szamolj be, milyen volt a mai helyzet!

Bori!
Nem nézted meg a képet a profilomban? Csak mert nem irtal semmit, hüpp.
A suly alapjan tényleg lehet, hogy egy paran meg fogunk elözni! Nagyon kivancsi vagyok!

Nanda!
Ferko?

Sok puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Süncsi!

Sok beszámolni való nincs róla. a kép árulkodik.VAgyis csak árulkodna,mert nem tudom felrakni.Szóval határeset. MArha messze van még csütrtök, amikor tetőzik a Tisza.Kép

Anikó!

Vigyázz magadra. LAssan csak ki süt a napocska, hátha az jó kedvre derít!

Bellana!

Már nem volna egyszerű az eset, így csak bízunk. MAjd meglátjuk, hogy alakul.Már kitaláltam, hogy miket vesze, ha muszáj volna, hogy nagyon olcsón ússzuk meg a dolgot. Igy sem lesz két fillér ez a mutatvány. HA csak az alsón marad, akkor egy nagy takarítás és fetéssel megússzuk.

Bori!

Hagytam neked is somlóit. Kép Mostanában már nem eszek, hisz néha azért figyelnem kéne a cukormentes ditámra is. NA ez az ami nem akar sikerülni. Hát én is kíváncsileszek, hogy szerdán mekkorára mondják Annát.Most az a fóbiám, hogy fejlődik e rendesen, mert hogy nem hízok. Már jó is lesz menni a dokihoz.

Chello!
Pusz! Kép

Mindenkinek további szép hétvégét kívánok!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Süncsi: a lábad közé veszed? Kép
A kifli szárai vannak a lábad felé ugye?
Én éjjel azzal aludtam, egész kelemes volt. Olyan volt mintha valakinek a karjaiban aludtam volna. Kép

Mucska: Kép Nem túl rózsás a helyzet...

Anikó:tarts ki! Minden rendben lesz. Kép Igen, én írtam, hogy jobban aggódom mint a Daninál...ez most is így van. Kép Puszi!!

Belinda Kép
bellana

SZIASZTOK!

Bocs, hogy beleszólok, csak Bellanát láttam régen.
Remélem jól vagytok, anyumat érdekelné, hol vetted a Kriston Andrea kaziját. Előre is köszi, ha van kedved válaszolhatsz a másik topikban is. Kép

zit
zit

Sziasztok!

Most jöttem meg,ezer éve nem olvastalak Benneteket,de most megpróbálok visszaolvasni,aztán írok magunkról is!
Előre remélem,hogy mindenki jól van!!!!
Amúgy el sem hiszitek,mit kellene most csinálnom:naná,hogy zh-ra kellene tanulnom...

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Most megint csak ezen a gepen tudok irni, mert a parom virust irt, ugyhogy megint csak ekezetek nelkul fogok irni.

Lanyok, az intimtorna SZUPER volt! Komolyan aki teheti menjen el, hihetetlen jo es baromi sok mindent megtud az ember! Raadasul a szuleshez is kulon felkeszito treninget kaptunk mi kismamak, mert rajtam kivul meg ketten voltak kismamak. Szoval meg az is lehet, hogy a gatam olyan jol lesz a szulesre, hogy nem kell majd gatmetszes! Szoval elkepesztoen feldobodva jottem el, mindenkinek ajanlom. ~

Pano, Bellana
12.000Ft volt, van 2x5 ora es 5x2 ora, en azert az elobbire mentem, mert a munka miatt nem ertem volna oda het kozben az 5x2 orasra. Amin en voltam az szombat es vasarnap reggel fel 9-tol fel 2-ig tartott, es kismamaknak meg plusz egy kis raadas is volt, ahol a szuleshez fontos gyakorlatokrol beszeltunk! Szoval ha tudtok menjetek el, nagyon jo!

Mindenkinek puszi, most megyek pihizniKép

Orsi
23+2

avocado

Mindenkit ölelek,
remélem, jól vagytok így vasárnap este!

Süncsikém,
tegnap délután, amikor beugrottam ide, csak neked írtam gyorsan egy-két sort, de a szerver nem engedte elküldeni az üzenetemet, valamelyikőtök írta is, hogy szintén tilosba futott. Ma meg elfelejtettem újra reagálni.
Nagyjából ezt írtam: " nem is tudom eldönteni, hogy te vagy-e a legszebb, vagy a babaszoba a színeivel együtt, vagy a dömpikocsi!" Szóval te és a babakocsi formás darab vagytok, a szoba pedig olyan, amiben szívesen lennék kisbaba.

Miket veszel a lábad közé?! Óriás kiflit?

Meztelen csigáról "régi" kerékpártúráink jutnak eszembe, még kétszemélyes életünkből, amikor bejártuk Ausztriát, Németországot, és vadkempingeztünk, ahol csak lehetett. Sokszor volt csapadékos az időjárás, nedves a fű, na olyankor résnyire sem lehetett a sátorajtót nyitva hagyni, mert jöttek a meztelen csigák. Volt olyan, hogy reggel kinyitottam a szemem, és felettem a "menyezeten" ott terpeszkedett egy kövér csiga, mezítelenül. A szemérmetlen. Én persze szemérmesen segítségért kiáltottam.

Linda,
a játszótéri élményekkel kapcsolatban: még emlékszem, amikor mi is hasonló cipőben voltunk, a vad 4-5-6 évesektől kellett óvni törékeny virágszálamat - most mi vagyunk a vad 5-6 évesek, és tőlünk féltik a kicsiket. Azt hittem, az én fiam sosem lesz "durva, udvariatlan" a kicsikkel, de ha együtt van a társaival, kis galeri, bizony bevadulnak! Jobban kell rá figyelni, mint régen.
Ami még nagyon kiborít, az a csúnya beszéd. Nálunk senki nem beszél csúnyán, még olyat is ritkán mondunk, hogy "hülyén érzem magam", ehhez képest elég az ovis csoportban 2-3 kis gazfickó, és a fiam olyanokat mond (szerencsére csakis ezek társaságban - egyelőre ), hogy " ge..i majom". Amikor először hallottam, rácsaptam a kis szájára, később elmagyaráztam, hogy nálunk nem szokás gusztustalanul beszélni, és kérem, hogy többet ezt ki ne ejtse a száján. Boldog békeidők, amikor még csak annyit mondtak egymásra, hogy "kaka vagy!".
Nehéz dolog a gyereknevelés. Amikor azt tanítják a szakkönyvek, hogy hagyjuk figyelmen kívül, amikor csúnyát hallunk, meg hogy csináljunk úgy, mintha mi sem történt volna...Hát égnek áll a hajam! Aki ezt így meg tudja csinálni!

Kinga,
jó, hogy előkerültél végre. Írjál, mi van veletek!

Anikó,
ezt a fényképet neked küldöm most, kedvcsinálónak, jókedvre-derítőnek, a ráckevei kis virágokból csináltam:
Kép

Na, ez jó hosszú lett.

Puszi mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!
Köszi mindenkinek,aki a Zh-imról érdeklődött,majd csak holnap derülnek ki,szép sorban.Vagy holnap sem.
A cukrom:többet kellene ennem,de ez így akár maradhat is,jobb,mintha magas lenne.
Viszont sajna,Kisbence nem akar nőni,a kezdeti nagy hajrája után most azt mondta a dokim,hogy valszeg,nem lesz túl nagy baba mégsem.Illetve,ez egy pici baba lesz…Még szegény Kispapi vígasztalgatott.Viszont annyit mozog a kölyök,hogy kiszakítja az oldalamat.Pl szombaton egyetlen óra nem volt,amikor ne rugizott volna.

Zsuzsa,megpróbálok enni,sajna,most ott tartok,hogy egy kg jött fel,több mint egy hónap alatt.
És ha ilyen szép képet teszel fel a Zsófiról,akkor ellopom.Komolyan.Annyira tündér a kishercegnő,hogy nagyon szeretnék még egy babát gyorsan,hátha az lány lesz és ilyen szép.
Az én pocim ma 104 cm,akkor miért a Tiéd látszik nagyobbnak?Ez nem szép dolog!

Egcsi,elpárolog a cukor?Lehet,hogy hízni is ezért nem tudok.Dokim szerint egyek többet,de ez nem gáz,a baj a magassal lenne.

Vali,vigyázz nagyon magatokra és inkább pihenj 2 órával többet,mint féllel kevesebbet!

Cirmoska,nagyon sajnálom a hülye anyósodat.Undorom van az olyanoktól,akik lelkileg próbálják zsarolni az embereket….
Én is kérek klónozott Nyafit.Bár éppen most lesznek nálunk kiscicák.A Dani is nagyon drága,milyen kis gödrös keze van!

Nanda,anyósodat szintén sajnálom,sz@r lehet ennyire baromnak lenni.

Chello,milyen lett az eredményed?

És:készen van minden pocaklakónak,már csak a szekrénykéire kell várni.A babakelengyénk:
4 db kisnadrág,5 db pulóver,16 db rugdalózó,26 db body,5 db póló,6 db napozó,3 db hálózsák,17 pár zokni,17 db sapka,10 db kiscipő,9 db harisnya,7 db előke,2 db kocsizsák,3 db pólya.Kispapával kicsit túlteljesítettük a normát…
Tökjó kókuszpólyát találtunk,olyan aranyos!Mellszívót nem vettem semmilyent,mert ki tudja,kell-e egyáltalán,az ráér.Meg a pelenkázós táskát felejtettem el,aztán már semmi energiám nem volt még egyszer portyázni.KépDe ezen kívül az égvilágon minden megvan,sőt,a húgaim már be is öltöztették a babájukat és belefektették a kiságyba,úgyhogy már helyettesgyerekem is van.Viszont így már nagyon-nagyon sürgetném Kisbencét,nagyon kíváncsi vagyok rá.

Hű,lelövöm magam,egy időre,eltűnök tanulni…

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Zit: válasz megy a másik topikba. Kép

Bori: akkor lehet, hogy eljön az az idő amikor Dani már megtudja védeni magát. Kép Gondolom az ovi majd elviszi, ugye? Azért remélem alapvetően ilyen édes marad. Kép
Jaj, olyan jót röhögtem az óriáskiflis kérdéseden, amit Süncsihez írtál! Kép Most már én is rákaptam az óriáskiflire. Kép
A virág nagyon szép. Kép

Kinga: csakhogy itt vagy. Kép Küldök neked egy pár kilót ha gondolod. Kép Nem baj ha nem lesz nagy baba -higyj nekem-, lényeg, hogy egészséges legyen. Születés után majd hamar megnő. Kép

Zsuzsa merre vagy?

Képzeljétek találtam eladó Aventet 9 ezerért, de nem tudom mi legyen, megvegyem szerintetek?
Úgy félek mi van ha nincs is olyan jó állapotban, én meg kiadok egy valag pénzt egy ismeretlennek...,vagy vegyünk vadi újat és majd eladom ha nem kell???? Bevallom az utóbbi jobban hangzik, de smucig vagyok. Kép
Help!!!!

Bellana
bellana

Sziasztok!KépKépKép
Jaj!Nagyon szomorúak vagyunk,mert Ferkó még mindig nincs sehol.Du. már írtam nektek,de látom eltűnt.Tegnap egész nap bőgtem,mert bejártuk az egész várost és sehol semmi.Persze,szakadó esőben senki, még egy kutyasétáltató sem járt az utcán.Mindenhová tettünk ki hirdetést,megy Danubiusban is,de semmi.Persze hétvégén senkit nem lehet elérni telefonon,így holnap elindulok megnézem az összes menhelyet,KépsintértelepetKép ,és felhívom az állatorvosokat is.Nagyon félek,hogy valaki megtalálta és esze ágában sincs visszaadni.Vagy valami baleset érte,de erre gondoni sem akarok!KépBorzasztó érzés ez a tehetetlenség,és hogy a Maya is egész nap kérdezgeti,hogy hol a Feri?Mikor jön haza?

Hát ennyi,sajnos...

Zsuzsa!
Nagyon szép a kislányod arcocskája,és szerintem ,már most hasonlít Zsófira.Kép

Bellana!
Szerintem vedd meg az újat,és inkább később add el a tiédet.Ki tudja,hogy hogyan ,milyen körülmények között használták.(sterilitás...stb.)Én az ilyen dolgokra inkább kiadom a pénzt,és spórolok mondjuk a kiságyon,vagy a kókuszmatraconKép.De már csak 3 hét van a börzéig!Addig nem bírod ki?Vagy nem tudsz jönni?

Bori!
Gyönyörű ez a virágos tál!

Süncsi!
Tényleg szuper a babakocsi,és a szoba is nagyon aranyos,és nagyon szép pocikád van!Kép

Kinga!
Csakhogy itt!
Kérdés:Jártál te régen a balatoni Boat Partyk-ra?Mi mindig ott voltunk a bandánkkal,és most jutott eszembe,hogy az ideiről lemaradok.Pedig a 10. lesz.én nem nagyon jártam a Maya születése után bulizni,csak a kivételesen jónak igérkezőkre,de ezeken mindig ott voltam,és most nagyon sajnálom,hogy lemaradok róla!
Ja!Mikor teszel már fel egy fotót magadról???Kép
Nem túloztad el egy kicsit a vásárlást???KépKépKép

Niki!
Hol vagy???
Beszéltél már a Verával?

Sok puszi mindenkinek,remélem nektek jól telt a hétvégétek!Kép

NandaKép
nanda

Mucska!
Félelmetes a Tisza!
Napok alatt tönkreteszi sok emer élete munkájátKép.Remélem az időjárás kegyes lesz veletek,és a felső szint nem kerül víz alá!Sokat gondolok rátok!Mindig visszanézem a Ginós képedet,és a sírás környékez,nagyon sz@r így....Kép

Nanda
nanda

Nemzetközi konferencia a születésről
2004. április 22–26.
Reszletes program/jelentkezes:
http://www.szules.hu/new/alternatal/konf2004programmagyar4.htm
2004. április 22. csütörtök – Műhelymunka
Aranytíz (Budapest, V. ker., Arany J. u. 10.)
10.00–18.00: Ina May Gaskin:
Ahogyan túlélhetjük a születés iparosítását
10.00–12.00: Piera Maghella:
Szülésre felkészítő tanfolyam Olaszországban
14.00–16.00: Elisabeth Geisel:
Szülésre felkészítő tanfolyam Németországban
16.20–18.20: Katarzyna Oles:
Hogyan viszonyulnak a bábák a nőkhöz és viszont?

2004. április 23. péntek – Műhelymunka
Aranytíz (Budapest, V. ker., Arany J. u. 10.)
10.00–12.00: Thea van Tuyl és Hannie Oor:
A szülésre felkészítő tanfolyam elmélete
és gyakorlata Hollandiában
10.00–12.00: Ruth Nunzia Preisig:
Művészeti tevékenység, mint a szülésre való felkészítés
eszköze a gyakorlatban
10.00–12.00: Milena Ruzkova:
Filmbemutató és beszélgetés
A filmek: Suzanne Arms: A szülés kihívás és választás
Naoli Vinaver Lopez: Születés-nap
10.00–12.00: Ania Otffinowska:
A lengyel nők társadalmi megmozdulása és szülésélményeik
hatása a szülészeti gyakorlatra
14.00–16.00: Eva Javorszky-Wasner:
A varázs elvesztése – várandósság és szülés a 21.
században
14.00–17.30: Thea van Tuyl és Hannie Oor:
A szülésre felkészítő tanfolyam elmélete
és gyakorlata Hollandiában
14.00–18.00: Michel Odent:
Miért kell újra felfedezni, hogy mire van szüksége a szülő nőnek?
gea

Nanda: nagyon szomorú lettem, hogy nem lett meg a kutyus. Kép Nem is tudlak mivel vígasztalni, de hátha holnap mégis sikerül a nyomára akadni!

A mellszívóval kapcsolatban igazad van. Kép

Puszillak:
Bellana
bellana

Drága NAnda!

NAgyon szomorú vagyok és szívből megértelek! Rengeteget emlegetünk Titeket! És nagyon bánt, hogy nem tudunk segíiteni. Tegnap már Ginónak is magyaráztam, hoyg el ne próbáljon csavarogni! Én még mindig reménykedek, hogy csak visszakerül.

Bellana!

Szerintem is veddd meg az újat. Az új árában benne van 2 cumiüveg is, ami magában majd 3000 forint. Szóval szerintem sokat nem nyersz rajta, utána a tiédet még mindig el tudod adni.

Puszika Mindenkinek!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Mucska, mail ment! Kép

Kinga, örülök, hogy előkerültél. Kispapival tényleg rendesen bevásároltatok !! Tán ikrek lesznek és nem szóltál róla? Kép Kép Kép
A cukrom nekem is jó lett így most falom az édességet.

Bellana, én is szoktam a szoptatós párnával aludni, főleg most, hogy Apuci elkapott valami vírust. Nagyon kényelmes, néha csak síma tévézéshez is használom. Nekem úgy a legjobb ha oldalt fekszem, az egyik lábam kinyújtva, a másik behajlítva a párnán. Így nem kell külön párnát tenni a lábam közé. Kép Nagyon sok mindere fogjuk szerintem használni. Ha majd a baba félig már ül akkor símán rá lehet tenni és nem kell ezer kispárnával megtámasztani, hogy ne dőljön el. Nem volt olcsó de ki lesz használva.

Nanda, nagyon sajnálom, hogy Ferkó nem került elő. Kép

Vali, hogy bírod a sok fekvést? Akkor most a Raffait is hanyagolnod kell.

Többieknek is pusza! Kép

Chello
chello

Jó reggelt!

Mucska:köszi a tanácsot. Végül mi is abban maradtunk, hogy megvesszük az újat, nem érdemes ráfaragni minusz 6 ezerért.

Chello: a párna infót köszi. Kép Én már azzal alszom mióta megvan.Kép 2 éjszaka. Tetszik és majd az új Manóvárit is jól lehet rajta szoptatni. Kép

Többieknek is sok puszi, Nanda drukk!!

Bellana
bellana

Sziasztok!

Takarítgattam egyet, és most nekiállok visszaolvasni mindent, ami lemaradt!

Amúgy jól vagyunk. Bár tegnap nagyon sokat ültem. A kocsiban közel 4 órát, meg amúgy is, és este úgy éreztem, késsel hasogatják a méhszájamat. Hát, nem volt valami kellemes dolog! Kép

Bellana, Orsi, Panó, Mucska, Bori, Anikó, Süncsi, Nanda köszi a dicséretet magam, és lánykám nevében! Kép
Amúgy nekem ez az 5 nap nem számít (ez szombati állapot volt), és Panó se módosítson! Én mondtam, hogy előbb lesz , de a tippemet megtartom...
És még valami meglepett! A Zsófi a szülés előtt pont 3 héttel a 36. héten alig volt nagyobb, mint ez a baba! Szinte csak a lába volt hosszabb! És ugye ez majdnem bő 4 hét különbség! Érdekes. Ennek a babának a feje már most majdnem 30-as. Jaj! Mi vár rám! Kép Kép

Bellana: Bizti érdemes lesz még egyszer megnéznetek a legénykét! Kép Viszont az is tény, hogy ha túl sokáig húzza az ember, akkor már pofival lefele fordul ugye, és akkor nem sok látható! Kép
Avent ügyben passzolok! De az új a tuti...

Anikó: jobban vagy már? Nem hiszem, hogy ez megnyugtat, de anyukám is mindig azt mesélte, hogy legjobban a 3. baba idején aggódott! Pedig az öcsém MAKK EGÉSZSÉGES! Látod, ez már csak így van!
Ami a megnyugvást illeti, én nem várnék a helyedben 30-adikáig! Már most nyugi! Relaxálj Bori képével! Kép

Panó: és ha meglesz ez az átalakítás, akkor minden gyereknek lesz külön szobája? De így le kell mondanod a gardrobról. Kép

Orsi: jól hangzik ez a Kriston dolog, de ki tudja, valaha lesz-e rá időm 2 gyerek mellett!Kép

Bori: igen, voltunk a Pán Péterben, de a Praxis után. Mi 5-6 között el is jöttünk. Ti akkor moziztatok. Nagyon sokan voltak most a rossz idő miatt, bár nem tudom, este mi volt. Jól érezte magát Dani?
Na, ma sokkolás megvolt? Amúgy hazudik a mérleg! Most sajna az enyém is! Kép

Mucska: szorítok Tisza ügyben! Nem mutat jól ez a kép!
Akkor szerdán mész kukkolni? Vagy csak matatásra?

Nanda: Mi a helyzet Ferkó ügyben? Volt rajta valami azonosító???
Melyik Zsófira hasonlít? Az újszülöttre, vagy a mostanira?

Süncsi: jól van no! Akkor nagy! Biztosan csak a fénykép karcsúsít! Vagy a Photoshop? Hány centi most a pocakod?
Kapor, petrezselyem, metélőhagyma? Avval nem lesz gondod! Nem hasonlítanak!
A meztelen csiga nem is valami szép, és bizalomgerjesztő látvány! Kép

Kinga: üdv újra itt! Kép Aggódtam...
Akkor a cukor mégsem akkora baj! És a többi leleted?
A ZH ügyben most is szurkolok!
Nem baj, ha nem lesz nagy a fiad, de azért 2500g legyen! Annyit egyél légyszi! Így nő az esélyed a gátvédelemre is. És ne sürgesd a dolgokat! A babakelengye megvárja!
Már tervezed a következőt? Ez tetszik! És kitől??? Kép
Az én hasam meg 109 cm. És miért nagyobb? Mert én alacsonyabb vagyok!

Chello: a cukor jó hír!

Szöszi: te gyűjtöd majd a babák érkezésére a tippeket? Van határidő???

Szép napot mindenkinek: Zsuzsa
zerko

Sziasztok!
Én egy 20-21. hetes kismama vagyok a kisfiammal (Nándika), és most bevezették az internetet, így arra gondoltam, keresek egy aranyos fórumot. Titeket találtalak! Kép
Nekem ici-pici pocim van, viszont nagyon mozgékony,45 kg vagyok jelenleg, és bízom benne, hogy a fiam ebből a szempontból az apujára fog hasonlítani.
Olyan aranyosan írtok arról a párnáról, hogy kérek egyet apától én is....
Üdv: Anna
szarkamama

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?