Majdnem két oraja ülök itt a gép elött. Hoztam magammal elemozsiat és asvanyvizet és husvét elöttöl kezdve végigolvastalak Titeket!
Orsi!
Sajna a hazrol készült képeket még mindig nem sikerült megnéznem, mert vmi baja van az emilemnek és Zsuzsa mélje még nem jött meg, vagyis semmit nem kaptam meg mult hét ota.
Irtal a farokcsontrol, nekem is faj par napja, de csak bizonyos mozdulatoknal és hogy legyen még vmi közös a poponkban éjszakanként mikor megyek pisilni érzem az "értékes részét" is.
Nagyon szép a babakocsitok!
Pano!
Irigy vagyok az allatkertetekre, én is szeretnék egy kutyust, ha Andraska nagyobb lesz. Végül is itt a kert és imadom öket! Csak eddig alig voltunk itthon és nem szivesen hagytam volna itthon sok ideig egyedül.
(én festettem am tojast!)
Aniko!
Merre jarsz? Végigolvastam a kalvariadat az UPC-vel, sajnalom. De a depit mégjobban. Pedig a babad makk egészséges, hidd el!
Nanda!
Az anyos sztori durvan hangzik, sajna semmi jo tanaccsal nem tudok szolgalni, kivanom, hogy Maya minél elöbb kiegyensulyozott legyen és felejtse el a rossz élményeit! Bar ugy latom az utobbi par napban jol megusztatok Vénat.
A mosogép-sztori hihetetlen! Ilyet sem hallottam még!
Nekünk is lett egy kis konyhakertünk, az apukammal ültettünk par füszernövényt a kertbe. En nem vagyok nagy kertész, kivancsi vagyok mi lesz belöle. Itt rengeteg a csiga, ha sok az esö, attol félek, hogy majd ök megesznek mindent.
Tifics!
Üdv közöttünk! De hol jarsz? A bejelnetkezésed ota nem is lattalak!
Zsuzsi!
Jo, hogy végre jelentkeztél! Nagyon édik a képek a profilodban a kislanyodrol!
Bellana!
Ugy latom Neked is kijutott az anyosbol husvét folyaman! Ez az ügyvéd dolog elég durva. Hogy juthat ilyesmi az eszébe, nem értem.
Nagyon tetszenek a képek, föleg a "becsengetös"
Baba elött mar nem megyek haza, anyuék fognak jönni, ha megszületett a baba.
Lino!
Nekem egyelöre csak a bokam dagad, de csak akkor, ha sokat vagyok talpon.
Amugy remélem minden rendben!
Bori!
Par hete nekem is érkezett egy csomo fura emil, egy parrol ki is szürte a gép azonnal, hogy virusos. Mindet kitörlöm megnyitas nélkül, de most meg gaz van az emilemmel, nem tudom, hogy van-e összefüggés.
Igen, a kép lehet, hogy meztelen lesz! Volt egy olyan referenciakép, hogy egy szal bugyiban ül a kismama kb törökülésben és csak egy macival takarja a cicijét. Nekem az is tetszett!
Foto egyelöre még nincs a szobarol, de tényleg lesz, csak hianyzik még egy két fontos dolog, ahhoz, hogy teljes legyen a kép.
A fogtöméses történet:
Az érzéseiddel kapcsolatban: én is nemrég mondtam a férjemnek, hogy én ugy szeretem öt, hogy nem is tudom elképzelni, hogy még valakit rajta kivül ennyire tudnék szeretni. Aztan tök lelkiismeret-furdalasom volt...
Mucska,
most, hogy igy egyszerre végigolvastam mindent, még jobban atéreztem, min mentek keresztül. Remélem megusszatok egy belsö festéssel a dolgot. Es milyen jo, hogy tavaly ilyen elörelatoak voltatok és feltetettétek kivülre azt a külsö fali furcsanevü vmit!
Egyébként kb egy honapja én is alig hiztam vmit.
Maci!
Örülök, hogy mar Te is érzed a mozgasokat!
Szöszi!
Nahat, himlöjarvany!
Nekünk van egy fotonyomatatonk, a készülék maga nem draga, csak a papir meg a patron. De az a jo, hogy ugyis csak azt nyomtatod ki, amit tényleg nagyon akarsz, a többit nézegetheted a gépen, szoval nekünk bejött.
Zsuzsa!
Még egyszer köszi a listat! Mar kinyomtattam és jegyzeteltem mellé, hogy mit kell még megvennem és mit hagyok csak a szülés utanra.
A gyogyszertarban kikérdeztem Tena-ügyben egy kisasszonyt, de nem nagyon értett hozza. Megyek mashova érdeklödni.
Latom nem emlited a légzés-figyelöt. Neked nem lesz?
Többiek, döntöttetek mar légzés-figyelö ügyben?
En egyelöre nem ragaszkodom hozza, Ti mit gondoltok?
Chello!
Örülök, hogy Te is tul vagy a cukron és hogy minden OK!
Vali!
Az itteni bababoltban is volt pont ugyanilyen szoptatos fotel, ki is probaltam, nagyon kényelmes. Nalunk mar nem nagyon van helye, én hagytam egy kanapét a gyerekszobaban, de nagyon csabito volt a dolog, raadasul le is volt arazva.
Szépek a kézimunkaid, ügyi vagy!
Tovabbi kitartast Neked!
Edit!
Szia!
Szerintem egy csomo férfi csak a baba megszületése utan fog igazan lelkesedni. Az én férjem is nagyon kedves velem, de néha ugy érzem, hogy fél, hogy a babat majd jobban fogom szeretni, mint öt és majd esetleg öt elhanyagolom. Szerintem ha megszületik a baba, masképp fog érezni, mert ö is nagyon fogja szeretni a kis jövevényt.
Dzsungelcsiga!
Tényleg szép nagy a babad. Az enyémet 30 hetesen becsülte a doki masfél kilora. De ezek csak becslések, majd meglatom, ha kibujt!
Szia Timi!
Jo, hogy latlak!
Fujtam ki tojasokat és sikerült! Emlékszel, a talin Te mondtad el, hogy hogyan kell!
Gyorsan-gyorsan legyen otthon halozatotok!
Egcsi!
De jo hogy jön haza Kispapa! Es itthon van mar meloja? Remélem minden rendben lesz!
A madarakat tudom mennyire szereted, mindig olyan szeretettel beszélsz roluk, még szép, hogy ebbe nem szolhat bele senki!
Most elküldöm az eddigieket, aztan irok még egy kicsit!
Süncsi

De nagyon tetszik.