Gabka! Az igazat megvallva, még nem tartozik a kedvencei közé a fürcsizés.

Azért négykezes (Sanya és én) a fürdetés, mert úgy kell tartani a gyerkőcöt, h ne érje víz a köldökcsonkját. És hát azért tud izegni-mozogni a drága

. Talán egy jó hét és megvállhatunk a köldökcsonktól.
Első babás anyukák! Ne féljetek a köldökcsonktól. Nem szép látvány, de pucoljátok szorgosan, hogy szépen váljon majd le és ne fertőzödjön el. Nekem 3 különböző verziót mondtak az ápolására. Ettől meg is zizzentem egy kicsit, mondván miért nem lehet egyértelműen elmondani egy kezdő kismaminak.. Végül kiválasztottam egy nekem szimpatikus megoldást és úgy kezelem le a köldököt.
Ettike! Hogy jó baba-e Léna! Erre csak azt tudom mondani, hogy Álombaba!

Ilyen a mesékben van. Nyugodt, kiegyensúlyozott, nem sírós baba!És napról napra szebb! Csak nagy ritkán nyöszörög, esetleg sírdogál... Az éjszakát átalussza, nekünk kell órát beállítani, hogy eljött az etetés ideje...

Napközben is sokat alszik még. Hisz csak ma 10 napos

. De szerencsére, mindent lehet mellette csinálni. Nem kell sutyorogni, lábujjhegyen járni. Ugyanúgy élhetjük a napjainkat, mint mikor még nem volt velünk.
Bár ez olyan furi. Az teljesen más időszámítás volt, amikor még nem lakott velünk. Most meg már el sem tudjuk képzelni nélküle az életünket.

Fantasztikus érzés!

Hamarosan Ti is érezni fogjátok!
Tejcsi sanja nem sok van még! Úgy látszik minket is elért a gazdasági válság, és megszorítások vannak.

De nem adom fel! Mindig ciciztetem, azt szereti nagyon, de nagyon melós lehet neki, mert simán bealszik tőle. Így a lefejt tejcsimet kell odaadnom neki (ami sajna nem túl sok - de minden cseppje KINCS) és a maradékot meg muszály vagyok tápival kiegészíteni. Különben mindig ilyen apró marad.

De majd csak beindul...
De oly tündéri. Ezért sem reklamál! Hát nem imádnivaló????