A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Ettike: Hogy is áll most a méhszájad? Neked milyen számot írt be rá?

Kép

Kép
sildi83

Hajrá Sziszike!!!!!

Itt vagyok! :D :D
Azt mondta a bőrgyógyász, hogy nem hpv hanem fibroma de nem daganatos szóval csak kinövés.NEM KELL VELE FOGLALKOZNI!!!!!
Majd megmutatom a papíromat a nődokimnak is remélem ő is egyetért vele.
Fogorvos:2 töméssel több, de nagyon pici lyukak voltak és tök rendes volt a doki.Nem a körzetihez mentem el itt kellett fizetni de hát fehér tömést amúgy is kell a körzetisnél is.Húúh ezen is túl vagyok végre!

Dobok pár képet.

Ez apa táblája a kapura
Kép

A jácintjaim:
Kép
Kép

Kép

Kép
gabka7926

Hú, ma meglesz az újabb babánk?! És látom be is fordult Beni, éljen! Hajrá Sziszike!!!!
Nem semmi, h így potyognak ezek a gyerkőcök, pedig csak 1 hét múlva lesz április!! :shock:

Cat, azért tényleg gondold át az apás- szülés dolgot. Neked is könnyebbség lehet, h ott van, meg neki is „joga” van ott lenni.
Ha amúgy bemenne és csak a mostani hangulat miatt nem engeded, azt tuti meg fogod bánni később!

Kikocska, biztos benézel még ma, úgyhogy szorítunk, legyetek ügyesek és várjuk a híreket holnap!!! :)

Gabka, örülök a jó híreknek, gondolom nagyon megkönnyebbülél!

Ettike, Alexed nagyon huncut kiskrapek lesz, már most a bolondját járatja a mamájával! :wink: Sztem az április 1-i szülinapra hajt!
Patrikot mennyivel hordtad túl?

Zsu
svs

Én is április 1-i vagyok és örülnék neki ha Andris is az lenne legalább együtt ünnepelnénk! :D 8) 8)
Persze erre apa azt mondta hülyeségből, hogy majd átíratjuk másik napra!! :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!!
Sziszikének megy a drukk, bár lehet hogy már meg is született a baba!
Reggel voltam védőnőnél!Három napig voltam kórházban de a kórházi koszt megtette a hatását... fogytam 2 kilót!Így már csak 65 vagyok...
Tegnap rendesen megijesztett az úrfi egész délelőtt nem mozgott... mondjuk este bepótolta
Nekem annyira fáj a derekam napok óta... amikor meg bekeményedik az egész pocim azt hiszem megfulladok pedig már nekem is nagyon lent van a hasam
Szerintem már készülődhet kifele...
mindig mondom neki hogy már nyugodtan kijöhetne... persze ha úgy lenne én lennék megijedve a legjobban...
na panaszáradat befejezve...

mindenkinek szép napot!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

sziasztok.

még semmi hír?

a méhszájam 2111,tehát 1 ujnyi.

Patrikot 6 nappal hordtam túl.most is max 1 hetet enged a doki.

április 1?hm.lehet benne valami.apum 27.-ét saccolt,párom husvétot,anyósom szintén.nekem mindegy csak gyorsan legyünk meg :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ettike

Sziszikének gratulálok!!! :D :D :D Beni természetes úton szeretne távozni :D

Bogyó én Cattel értek egyet,nincs lentebb a pocód,csak nagyobb lett a hetek folymán. Ha mégnézzük,akkor a hasad felső lejtése semmit nem változott,ha "leesett" volna a hasad,akkor az meredekebben menne lefelé...sztem :) Meg én úgy néztem,h a húsvét jó lenne szülésre,reméljük találkozunk a kórházban :D

Gabka nagyon örülök,h kiderült a turpisság és nem befolyásolja a szülésed. Még jó,h bőrgyógyász véleményét is kikérted.
A növénykék meg nagyon cépek,én is nagyon szeretem az illatát. Olyan,mint az orgona,csak erősebb az illata. Én azt szoktam csinálni,h vagy utánaolvasok,h kell gondozni,vagy próbálgatom. Ha látom,h lankad, konyul, kopaszodik...,akkor növelem a víz mennyiségét....stb...Ki lehet tapasztalni. De utána is lehet olvasni,biztos van róla valami.

Cat én is remélem,h enyhül a feszültség Benned és nyugiban, ketten döntitek el kit szeretnél Magad mellett tudni a szülésnél.

Ettikének,meg aki úgy érzi már nagyon a végén van kitartást. Én minden nap nagyon várom a híreket. Meg örülnék már sok-sok-sok képnek is,amiken el lehet pityeredni és még inkább várni a végét :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dharma 2009.03.25 15:32-kor.

dharma

SZISZIKE!
NAGYON-NAGYON SZORÍTUNK NEKED! MÁR MOST NAGYON ÜGYES BENIBABA! GYORS, KÖNNYŰ SZÜLÉST! PUSZI

Kép
Kép
tisa

Sziszikének megy a drukk! Biztosan nagyon ügyesek lesztek!

Gabka!
Gyönyörűek a jácintok! Imádom az illatát, s most én is kedvet kaptam, hogy beszerezzek belőle. :)

Tőlem most ment el a védőnő. Először jött házhoz, kicsit körülnézett, hova érkezik a baba, meg kiírta a füzetébe a vérkép eredményemet... Legalább nem kell a pocakommal elcsoszognom a rendelésre. :lol:

Olyan szép ez a tavaszi időjárás, már igazán így maradhatna!

Tecaaa!
Miért voltál kórházban? Lemaradtam valamiről? Lehet, hogy írtad, csak figyelmetlen voltam. Amit a kosztról írtál, nem valami megnyugtató. :( Nálam már készül a család, hogy ki milyen kaját hoz majd be, ha odakerülünk. :oops:

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok!

Még semm hír! :cry: Úgy izgulok már, lerágtam összes körmömet!
Annyira sajnálom Sziszikét, nem kaphat eda-t, nagyon lassan tágul!
Küldjetek neki egy kis pozitív energiát!!!!!!!!!!!!

Sziszike ügyes vagy, nemsokára túlleszel rajta!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++

Orsi

Már nem merek sms-t küldeni, csak Feri tud rá válaszolni, de nem akarom Őket zargatni!
Vendég

Sziszike annyira izgulok én is érted!
Nagyon mennek a drukkok hogy hamar túl legyetek rajta!

ORSI KÖSZÖNJÜK AZ INFORMÁCIÓT!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

MEGSZÜLETETT BENEDEK!
2800gr és 50cm!!!!!!
:D :D :D :D :D :D

Pontosat még nem tudok Sziszike Anyukáját hívtam, mert már nem bírtam magammal.
Gondolom majd Ferko ír Nektek!

Hatalmas gratula Szisziéknek!
Nagyon sok egészséget, boldogságot kívánunk Nekikk!!!!!!

Nektek további szép babavárást kívánok!

Orsi
Vendég

jajj de jóóó.

sziszike:

óriási gratula Benihez,sok sok tejcsit!!!!!!

olyan jót aludtam,nem szoktam délutánn aludni,de ahogy elfeküdtem a kanapén a nap sütötte a derekam és olyan jó meleg volt,hogy belealudtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja és okfejtettem apának(szegény)

Alex nem szórakozik velem hanem épp elenkezőleg,direkt indul ilyen lassan,hogy most még ne szenvedjek,mert gyengék a fájások.így majd mikor oda kerülünk akkor kevesebb ideig fog nagyon nagyon fájni.van esze mi?(vagy már nekem ment el :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
ettike

Sziszike!

Gratulálok!

Végre a kezedben tarthatod! :D :D :D :D :D

Ügyesek voltatok mindketten!
Vendég

Nekem most válaszolt sziszike:
15.27-kor 2820grammal és 50 cm-el megszületett Beni! Császár lett végül.
idézek
"nagyon ari, és ugyanolyan csoda, , mint az első! ja, nem volt rövid, és megszenvedtem, de nem adom fel, hogy lesz lányom! puszi"

ÉLJENÉLJEN!!!!

kikocska

Sziszike: Gratulálok, micsoda boldogság lehet végre magadhoz ölelni Benit.

Kép

Kép
sildi83

Sziszike :D :D :D :D :D

icamica

Sziszike!

az a lényeg, hogy mindketten megpróbáltátok, és Beni egészséges. Majd jön a kislány is pár év múlva.

Miért nem kaphatott epidurált? Tudja valaki?
Vendég

Szisztok!
Sziszike GRATULÁLOK A 3.HELYEZÉSHEZ!!!!
A körmözés előtt olvastam,hogy megindult, végig róla beszéltünk ls mire végeztem már kint is van

Én mag megint csavargósra vettem a figurát. Bár hajnalban már szétrugta a kéróját a pici fiam ez a hülye szél miatt.
Voltunk tecccsóba anyuval, piacon, munkahelyemen adóspapír miatt, megint ígérték, hogy már hamarosan kapok pénzt, végülis még több nap is hátra van ebből a hónapból. Voltunk festékboltban, gyógyszertárban, meg a top shopban megvettem a smile sütős kenyérpirítót, már olyan rég tetszik! És végre kinyírtam a hozományomba levő pírítót, a tecsós meg 2000lett volna, ez meg 4ért hiperszuperszóikus. De egésznap csak tipegtem mint a pingvin, és marhára nyomja a combtövem és a nunám reggel óta.

Gabka te is hihetetlen vagy ám a mutatványaiddal..
A tábla marhajó, ilyen kéne nekünk is a boxrehez.

Bogyó na jó kicsit kerekebb lett a hasad, de nekem a combom marha durva, meg a hátam,na meg végülis minden, a 100kiló az 100kiló. Te ne is szüljél mostanában, még van 1hónapod.

kocska

Tisa,Eda,meg Judy villàmszülèse utàn ez a 4. hely :) Nagy-nagy grat ès sok-sok bòdogsàgot Sziszi!

dharma

GRATULA SZISZIKÉÉKNEK BENI BABÁHOZ!

De jó ilyen hírre ébredezni.Aludtam egy kicsit amíg kiment az érzéstelenítő belőlem.És lám addig megis született Beni baba. :D :D

KOcska: miért vagyok hihetetlen a mutatványaimmal?Most nem is csináltam semmi rosszat!Éhes vagyok megyek nézek valami kaját! :? :?

Kép

Kép
gabka7926

Gratulálok sziszike és Beni!
:)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

igen.Beni 4. lett :lol:

ildi,lilianna:

most ti jöttök egy kiscsajjal :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ettike

Nagy Gratula Sziszikének, Beninek és az egész családnak!! :) :) :)

Kép

Zsu
svs

Sziszike! Gratulálunk, sok boldogságot kívánunk Nektek! Tisa, Sanya, Léna

Kép

Kép
Kép
tisa

Tisa: nincs kedved megint Lénáról dobni pár képet?Nincs fürcsizős?én azokat annyira szeretem. :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Leesett már Lénának a köldökcsonkja?

Kép

Kép
gabka7926

Hatalmas Gratula Sziszikének!Jó egészséget és sok tejcsit nekik!!! :D

HIhetetlen,hogy ez már a negyedik baba!És még nincs is április!!

Kocska!Nem is látszik rajtad az a 100 kiló!!!!

A comb- és háttémáról ne is beszéljünk.A hátam,mint egy díjbírkózóé,a combjaim meg hát igen,lett rajta egy "pár" csíkocska :twisted: Pedig ugyanúgy kentem,mint a pocimat és mégis :twisted:
Dehát most is pilóta kekszet majszolok :oops: Egyszerűen imádom!! :D

Tényleg!Lili&ana nagyon el van tünve!Ma még nem is jelentkezett!!Csak nem????? :D

Cat!Jobb már a hangulatod?Remélem,igen!!

Kép
demetnik

Gabka!
Még nincs fürcsizős képünk, mert még nem esett le a köldökcsonkja, és így ketten kellünk hozzá. Apa tartja a vízben, én meg szépen körbemosom mindenhol, úgy hogy ne érje a köldökét. :lol: :lol:

Olyan furi, eddig hetekben mértem az időt, most meg már órákban. Nem is tudom, van-e egyáltalán más mértékegysége az időnek? :roll:

Most megyek, mert lassan etetés van... :D Majd még benézek,ha lesz időm.

Pusza Nektek!

Kép
Kép
tisa

Tisa: Olyan aranyos lehet fürcsi közben.Vagy nem szereti a vízet?
Most már én is nagyon várom az ilyen pillanatokat amikor mi 3an csinálunk valamit.És nincs gond a szopizással?

Kép

Kép
gabka7926

dharma: rendben megbeszéltük. én a Húsvét hétfős hetet kinéztem már, beszéljétek meg Ti is :) és akkor talizunk a kórházban. Addig Bogyókám marad!

Sziszikének hatalmas gratula, sok tejcsit! végre együtt vannak.

Nézem a táblázatot, most kislány bumm lesz!! Dejó :)

Kocska: szerintem, ahogy a képeken látom csinos vagy. El kell bírd azt a nagy pocakot :wink: :wink:
Igen iss' nem szülök :) nem lenne pofám beelőzni.

Tényleg Lili&ana? talán?? :)
szép estét mindenkinek

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

sziasztok.

tisa:

olyan jó neked hoyg már babázhatsz.
Léna jó baba?

csajok én azt hittem már elhagytam a nyákdugeszom,de most érdekes dologgal találkoztam a bugyimon,enyhén rózsaszín valami és melette ami jobban meglepett valami zöldes valami(bár lehet csak a lámpa miatt látszott zöldnek és közben piros volt)majd figyelem.

Kép
Kép
ettike

Gratulálok Sziszikének!!
Kisszilva én vashiány miatt voltam kórházban!Vért adtak mert az infúziós vasat nem bírtam... :(
Tisa már én is alig várom hogy mi is ilyen elfoglaltak legyünk etetés... fürdetés... irigykedek...
Nekem a hátammal semmi bajom... hátulról nem is látszik hogy terhes vagyok! Viszont a combom a fenekem meg a hasam... egy zebra irigykedhetne

Na Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Olvastalak benneteket, de válaszolni nem tudtam, mert egész d.u. vendégünk volt.
Barátnőm végzős védőnő és vele beszélgettünk jo sokat mindenről.
Nyugodt vagyok, hogy rá számithatok.
Holnap megyek védőnőhöz.

Vashiányommal kapcsolatban nem volt szo semmilyen szurirol. Ezek szerint ahány doki, mindegyiknek más az elve.

Virág!
Igen vaciláltam a jutttatások közt, de végülis jan.1-márc.18-ig szabin voltam a gyes mellett, most viszont TGYS-en vagyok, de majd májusban küldik a lét, mert be kell majd küldenem a baba születési anyakönyvét.

Gratulálok a Benedekhez és sok tejcsit kivánok!

Jo éjszakát nektek!

Ja a dokim nem nézett méhszájat, majd pénteken is mennem kell, ha délig elérek hozzá. Ha nem akkor hétfőn és megnézi.
Ő 38. héttől nézi, megkérdeztem tőle most miért nem.
encike 2

Csajok!!!!
Ma mindent megtettem,hogy megszülessen a gyerek....
Kidurrant körmözés közben a labda alattam(2é vált),é úgy beütöttem a fejem,hogy tőből elzsibbadt mind2karom,a fejemhez sem bírtam kapni,hogy betört-e,megijedtem,hogy nem bírom mozdítani,a kuncsaftomnak mondtam vegye le a maszkot rólam,tartotta kicsit a fejem mire végre már a karom emelni bírtam,de az ujjaim még zsibogtak......
Na ezt ne csináljátok utánam!
Ja még 2körmöm is eltört,de hogy hogy azt nemtudom!
De magzatvíz nem folyik,gyerek lubickol,fúúúúúúú
Még jó,hogy nem csak nagy,de kemény is a fejem.

kocska

Jesszus kocska!
Ez nem hangzik túl jól!
Nagyon megütötted magad!?
És amúgy is még mindig körmözöl?
Nem kéne már abbahagyni? Azért mostmár elég soka az a por meg az az egy helyben ülés! Még ha eddig labdán is volt és még ha maszkban csinálod is! VIGYÁZZ MAGATOKRA!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Gabka! Az igazat megvallva, még nem tartozik a kedvencei közé a fürcsizés. :? Azért négykezes (Sanya és én) a fürdetés, mert úgy kell tartani a gyerkőcöt, h ne érje víz a köldökcsonkját. És hát azért tud izegni-mozogni a drága :D. Talán egy jó hét és megvállhatunk a köldökcsonktól.

Első babás anyukák! Ne féljetek a köldökcsonktól. Nem szép látvány, de pucoljátok szorgosan, hogy szépen váljon majd le és ne fertőzödjön el. Nekem 3 különböző verziót mondtak az ápolására. Ettől meg is zizzentem egy kicsit, mondván miért nem lehet egyértelműen elmondani egy kezdő kismaminak.. Végül kiválasztottam egy nekem szimpatikus megoldást és úgy kezelem le a köldököt.

Ettike! Hogy jó baba-e Léna! Erre csak azt tudom mondani, hogy Álombaba! :D Ilyen a mesékben van. Nyugodt, kiegyensúlyozott, nem sírós baba!És napról napra szebb! Csak nagy ritkán nyöszörög, esetleg sírdogál... Az éjszakát átalussza, nekünk kell órát beállítani, hogy eljött az etetés ideje... :lol: Napközben is sokat alszik még. Hisz csak ma 10 napos :D . De szerencsére, mindent lehet mellette csinálni. Nem kell sutyorogni, lábujjhegyen járni. Ugyanúgy élhetjük a napjainkat, mint mikor még nem volt velünk.

Bár ez olyan furi. Az teljesen más időszámítás volt, amikor még nem lakott velünk. Most meg már el sem tudjuk képzelni nélküle az életünket. :lol: Fantasztikus érzés! :lol: Hamarosan Ti is érezni fogjátok!

Tejcsi sanja nem sok van még! Úgy látszik minket is elért a gazdasági válság, és megszorítások vannak. :lol: :lol: :lol: :lol: De nem adom fel! Mindig ciciztetem, azt szereti nagyon, de nagyon melós lehet neki, mert simán bealszik tőle. Így a lefejt tejcsimet kell odaadnom neki (ami sajna nem túl sok - de minden cseppje KINCS) és a maradékot meg muszály vagyok tápival kiegészíteni. Különben mindig ilyen apró marad. :D :lol: De majd csak beindul...
De oly tündéri. Ezért sem reklamál! Hát nem imádnivaló????

Kép
Kép
tisa

Gabka a kitudja,h.pisi v. magzatvízre gondoltam,meg a másfél óra pisilés mentes sétára, te is kísérted a sorsod, mint én.

Demetnik csak azért nem mert nem 100,hanem 96 
Pilóta keksz, aha, itt van balkéznél…

Ettike végre valami haladás.

Tisa ez a tejhiány tetszik nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Benyomtam egy fél pizzát, meg másfél nagy sütit. Kinek kell még pilóta keksz? :D :D :D
Fú, megint elrontottam, ez este 6 után volt. :P

icamica

Kocska!!Vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!Még olvasni is ijjesztő volt!!

Icamica!Este 6 után???Ugyan már!!!!!!!!Pilóta keksz bármikor jöhet :D

Én szerintem holnap sütök egy kis pogácsát.Úúúúúúúúúgy megkívántam most!De hogy miért?Pilóta keksz pogácsával :lol: Ez már a vég!!!!!!!!!! :lol:

Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lehet Lili&anaval :? Lehet,hogy már ő is babázik???????????? :D

Kép
demetnik

Kocska: hát nem kísértem a sorsot csak unom a banánt itthon meg amit tudok elvégzek.
Elárulom múlthéten lemostam az ablakokat és függönyt cseréltem.De nem mertem elmondani, mert lecsesztek érte.
De ez a pisi komolyan így van éjjel is kikell mennem mindenképp mert vagy bepisilek vagy szétrobban a hasam a feszítéstől.
Csáje vigyázz azért magadra mert Olivérnek egy ütődött anyja lesz. :D :D :D :D

Na megyek csúcsúkálni vagyis tv-ni!

Kép

Kép
gabka7926

Tegnap megvolt a bukta 2.0 verziója, szintén este 6 után, mert sokáig kelt, 6 db érte meg a reggelt a 2 tepsiből :D :D :D
Ma már nem volt erőm sütni, de holnapra egy kis almás lepényt tervezek. Pilóta keksz nem jut, a párom mindig felfalja előlem. :P

icamica

Icamica!Lekváros vagy túrós bukta?Bár mindegy,mind a kettőt imádom :D És az almás lepény is nagyon jól hangzik!Nagyon ügyi vagy!
Én általában muffint szoktam sütni.Régebben több mindent sütöttem,de amikor dolgoztam,nem volt rá igazán időm(főleg lusta voltam),de a muffin az gyorsan meg van és nálunk mindenki nagyon szereti.
Ja,meg hát a nagy sztár a palacsinta minden formában és mennyiségben.
Amióta itthon vagyok tápénzen,azóta kezdtem el több mindent megsütögetni újra....
Na tessék,este negyed 10,sütikről beszélünk és megéhezem :oops:
:lol:

Kép
demetnik

Szilvalekváros :)
Muffin receptet írhatnál nekem, mert azt meg én nem tudok, edig kereslet lenne rá. Bár ahhoz még formácskák is kellenek, de annyi baj legyen.

icamica

Ez igen! Jó kis téma így este fél 10 körülre. :) Bár nekem is bármikor, minden mennyiségben jöhetne a süti. :lol: Főleg a csokis sütiket kívánom mostanában, de muszáj visszafognom magam. Leggyakrabban muffint, meg palacsintát sütök, illetve a férjem kedvence a tiramisu, így már abban is egész jó vagyok.

Gratulálok Sziszikének, Benedekhez!

Kocska! Tényleg vigyázz magadra, hihetetlen, hogy miket csinálsz! :shock: Még szerencse, hogy nem történt nagyobb baj!

Tecaaa! Akkor most már értem a kórházat. Legalább felturbózták a véredet! Nekem karácsonykor az alsó határon volt a hemoglobin, most pedig feljebb kúszott, ki tudja mitől.

Nektek nem keményedik a pocakotok? Nekem egész nap olyan, mintha egy nagy kő lenne, csak néha enged, a gyerkőc meg kalimpál ezerrel, meg tolja ki magát itt-ott. Gondolom a front miatt.

Kép

Kép
kisszilva

Kocska!

Vigyázz magadra! Nem hangzott túl jül, mi Veled történt!

Lilivel mi lehet? Most már én is kíváncsi vagyok.

Majd benézek még House után.

A kedvem egyébként most jobb. Talán a délutáni alvás segített, vagy az, hogy feltettük Beni szobájába a falvédőt.
Vendég

akartam ma többet írni, de nem jött össze. kicsit amúgy is befordultam a napokban, nem depi, hanem a készülődés a születésre, kicsit érzéketlen vagyok másokra. misi is nagyon lelassult ma, remélem sikerült neki közvetíteni, hogy ideje kibújni, ha akarja, ha nem, és ő is készül, azért csendesedett el. holnap befekszem, ha vannak hírek, majd írok valakinek. és megköszönöm, ha valaki dob egy smst, ha esemény van :) gondolok itt különösképpen alex születésére, mert az már nagyon kinéz, és ezt a több mint egy hete tartó vajúdást már nagyon szívemen viselem :) de mindenkinek drukkolok, aki szülni akar!!!
pénteken délelőtt kikapják legényt, hétfőn elvileg már itthon. lennénk már ott :)
mindenkinek szép estét, és jó hétvégét, majd jelentkezem :)

kikocska

Tisa!
Ilyen baba nincs is! Tényleg csak a mesében!
Nagyon jó olvasni!

:)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

SZISZIKÉNEK GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocska :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: olvasni is rossz volt!!!!!Mázlid van,hogy nem lett nagyobb baj!

Nekem most sült ki a reggelihez a kifli-sima és sajtos-isteni az illata,erösen gondolkodóba estem,hogy akkor most essek n eki a kiflinek,vagy maradjon inkább a délutáni séta alatt "véletlenül" vásárolt francia krémes :lol: A krémes gyözött,és baromi erös vagyok,mert megálltam egynél :lol: ...egyenlöre....lehet most kellene mennem aludni....De még Apát megvárom,csak fogatmosni megyek el,az jó visszatartó erö.Mégegyszer már lusta lennék elmenni...lustaság fél egészség... :oops: :lol: :lol:

Cat,örülök hogy kicsit szebb szinben látod a világot!Én biztos bánnám egy életre,ha ilyen dolog miatt nem lenne bent velem a párom a szülésen,mégha én is "tiltanám le".Bár egyenlöre ilyen veszély nem fenyeget,söt pont ma mondtam neki,hogy ugy készüljön,hogy én nélküle sehova nem megyek.Ez csak azért meredek,mert mi ugye a 17.kerben lakunk,ö meg a 11-ben dolgozik... :? Éjszaka még hagyján,de csúcsban...De én akkor is megvárom!!!!!

Na megyek fogat mosni,mielött óriási kisértésbe esek!
jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
gizu

sziasztok.

már 1 órája fenn vagyok :? :? :? :? leszakad a derekam :cry: :cry: :cry: :cry: persze poci is fáj..... de ze szokás szerint semmi.viszont ha így haladok zombi leszek mire tényleg szülünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kikocs:

holnap jóóó sokat fogunk rád gondolni(te meg majd elküldessz melegebb éghajlatra,annyit csuklassz :wink: )
amúgy miért kell ma befeküdnöd?
ígérem te leszel az első akinek írok ha van valami komoly :wink:

lilianna???????????adj életjelt!!!!!!

bár szerintem már babázik :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

húúúú olyan fini kajcsikat írtatok este.........ha felkelt Patrik le is futunk a pogishoz és bevásárolok egész napra.sütnék,de mára takarítás van betervezve,hátha :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P

Kép
Kép
ettike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?