csajok nem hiszem el fél nyolctól délig ennyit írni

:):):)
voltunk a lakásban elmsova összes ajtó ajtókeret spájz kitakarítva polcok letakarva papírral

:)
anyós meg az össze küszöböt lesikálta

felmosva mindenhol após az össze lámpát megcsinálta

holnap megyünk még maradt a konyhabútor sika mikálása csak nem maradt cif:):):)
meg a linóról a festéket kell még leszedni higitóval ez maradt holnapra pénteken meg a upc miatt kell mennem

:):)
Sziszi előreláthatólag vasárnap vagy hétfő de a hétfő már tuti 1000 %
Cat sajnálom a hokist bár én nem ismertem de páromnak biztosan mond majd valamit a neve
picikém vigyázz magadra azért Dalmi többet ér mint hogy a szoba kész legyen legyen meg az ágya meg a pelenkázó azt a többit majd befejezitelk ha lesz időtök
törpiri sajnálom hogy lili nem akar még megszületni de hamarosan már a kezedben tarhatod
na erős antónia gratula neki megérdemelte már régóta mondogatta hogy akarnak kisbabát csak ő cukros így neki nehezebb
hát csajok ehez a doki dologhoz nem tudok hozzászólni mert tudjátok én ügyeletesnél szültem aki történetesen az osztályvezető főorvos és a helyettese volt épeen és nem adtam egy fillért sem nekik és nem is várták el nagyon kedvesek voltak velem utána is

:):)
asiye ilyen doki kéne mindenhová ha már a trehességed alatt elkér annyi pénzt a szülésért miért kell külön fizetni agyrém
Gabi tökéletes a cukorterhelésed
asiye ez a kicsi lány egy tünemény

:):):
anyós téma

::: ma reggel éppen reggelizett Gergő erre mondom ha már itt van anyós akkor elmosogatok addig na anyós addig etette a gyereket hogy tele lett a kis szája elkezdett öklendezni aztán ki is hányta amit addig megevett mondom anyósnak mit csinált erre hogy már nem volt a szájában semmi a ygerekenek biztos a paradicsom mondmo neki de Gergő tud enni egyedűl nem kell etetni most meg lerázza magáról az egészet szegény gyerek úgy megijedt még sosem hányt erre anyós meg tömi mint a libát úgy csinál mintha nem enne rendesen Gergő pedig ha tudná miket megeszik nem normális néha anyós bocsika csak ez kikivánkozott

:):):):):