A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nagyon édes Yasemin.
Imádnivaló.

Törpiri!
Lehet a séta jót tesz. Vagy ha elkapnád apát :oops: :oops:
S még a végén természetes úton bújna ki Lili baba. :D :wink:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat!
Nem tud eljönni segíteni neked valaki??
És tudnál magaddal foglalkozni, és pihenni??

picimami

Gabi!
Örülök, hogy jó lett az eredményed.
Én a jövőhéten megyek majd.
Már izgulok nagyon.
Nem lesz kellemes mulatság az biztos.
Utálom a tűket.. és a vérvételt.

picimami

Hát őszintén????

Én most a hátam közepére nem kivánom,hogy hozzám nyuljanak "ott" :oops: :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

Szombaton is munkanap lesz, így anyukám nem tud jönni.
Anyósomat pedig inkább nem szeretném. Akkor inkább egész nap csak én foglalkozom Benivel.

Asiye!

Nagyon aranyos Yasemin. És hogy tud mosolyogni... :D

Törpiri!

A séta segíthet.
És az is jó jel, hogy már egy ujjnyira ki vagy tágulva. Nem véletlenül akar várni az orvosod.

Lehet, hogy szombat este én is kipróbálom ezt a természetes szülésindító módszert. Addig talán enyhül a viszony itthon.
Vendég

Törpiri!!
Megértem. Csak egy ötlet volt :wink:

Cat!
Több ötletem sajna nincsen..

picimami

Amúgy jó ötlet lenne :wink: :wink:

Kész a főzelék,kész a mosás..kiteregetek és elindulok.

Annyira elől van ez a kiscsaj,hogy alig birok menni..húz előre :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Azon gondolkodtam, hogy Marci még azért nem akar kijönni, mert az én számításaim szerint, csak holnap tölti be 37. hetet. Jobb is, hogy még várat magára.
De remélem csak vasárnapig.
Vendég

Hú de gyors vagy!!

Én milyen lusta, tunyha vagyok. Szégyenlem is magam.
Én mosok, és porszívóztam.
Most meg visszabújok az ágyba, majd ebéd után megyek boltba..
Elborult, és fázom. Nincs kedv így semmihhez.
Csak aludni :oops:

picimami

Cat igy lehet tényleg együtt szülünk :wink: :lol:

Pici ne szégyeld magad,nekem is vannak ilyen napjaim....

Mondom,hogy ma fel vagyok pörögve..kettőre meg mennem kell és ha nem csinálom meg a kaját mire hazaér a fiam nem lesz ebédje...ha csak magamra meg apára kéne gondolnom ráérnék én is...

Mióta itthon vagyok hozzászokott,hogy hazaér és ebédelünk..már úgy jön be az ajtón,hogy "ma mi az ebéd??" :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nekem is vannak napjaim, amikor pörgök ezerrel.
De aztán két napig nyögök csak.
Olyan fáradt vagyok.
Este is úgy bealudtam, észre sem vettem, hogy apa mikor feküdt le.
Most mondta, hogy Dalmával beszélgetett, és ő rugdosott is neki.
Én meg csak néztem :shock: :shock:

picimami

A rossz kedv ellen, eszembe jutott valami.
Ezelőtt kb egy évvel, figyeltük magunkat, hőket mértünk, lh teszt, és pé.
Vártuk, hogy pozitív teszt legyen a kezünkben.
És azon szomorkodtunk, ha elment egy hónap sikertelenül.
Most már itt van a pocakunkban egy egészséges kisbaba.
Akinek mi vagyunk az élet maga.
És örülnünk kell neki nagyon.
Ő várja hogy gondoskodjunk róla. És Szeressük nagyon.

picimami

Pici!

Teljesen igazad van!
De ma nekem ez sem segít.

Nagyon ritán van ennyire rossz kedvem, hogy semmi nem tud felvidítani.
Néhány percre Beninek sikerül, de aztán...

Lehet, hogy jobb lenne, ha ma nem is írnék ide többet.
Elég demoralizáló vagyok. Bocsi!
Vendég

Jaj CAt,lehet jobb ha kiírod magadból....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Na hazaértem! 2 órát vártam a dokinál mire idekerültem! Nos a doki kérdi mi van mondom neki az aggodalmami odaadtam neki a pirkámat aszongya no para! Nem kevés meg lényegesen kevés a magzatví hanem kevesebb! Szal aszt kérdi?? Első baba?? Mondomja! Aszongya és közben kedvesen mosolygott aszongya akkor azért parázok! Nem kell félni nincs itt semmi baj! Megyek szépen 3 hét mulva kontrolra és akkor nem lesz semmi gond! Bár nem vettem volna rossz néven, ha csinál egy uhut, de nem tette, de mégis kicsit megnyugodtam!! Most itthon vagyok! Kéne csinálnom ezt azt! Reggel korán megint kibögtem a lelkemet! Tudjátok van egy 7 éves kisgörényem! És már ugynevezetten benne van a korba! Hányt meg fosott valamiért! Kivettem és nem mozdult csak ugy feküdt! Lépet kettöt és lefeküdt! Nagyon megrémültem! Szal csak potyogott a könnyem! Hivtam apát hogy mikor hazajön délután megyünk dokihoz, mert nem akarom még, hogy baja legyen! Szal szerintem csak kell valami vitamin vagy bogyo és attol rendbe jön! Eszik iszik azzal nincs gond és még a kis nozija is nedves ugy ahogy kell! Vettem most neki sok fincsiságot! Szal ma nem nagyon leszek, mert vele szeretnék lenni! Meg asszem ebből a sok zaklatotságból elegem van! Nyugalom kell! Most ki fogom kapcsolni az agyam! Na azért nem napokig nem jövök csak szerintem ma már nem jövök! Holnap majd ujult erővel itt leszek!

Kép

Kép

Kép
nócika

csajok nem hiszem el fél nyolctól délig ennyit írni :):):):)

voltunk a lakásban elmsova összes ajtó ajtókeret spájz kitakarítva polcok letakarva papírral :):)
anyós meg az össze küszöböt lesikálta :) felmosva mindenhol após az össze lámpát megcsinálta :)holnap megyünk még maradt a konyhabútor sika mikálása csak nem maradt cif:):):)
meg a linóról a festéket kell még leszedni higitóval ez maradt holnapra pénteken meg a upc miatt kell mennem :):):)

Sziszi előreláthatólag vasárnap vagy hétfő de a hétfő már tuti 1000 %

Cat sajnálom a hokist bár én nem ismertem de páromnak biztosan mond majd valamit a neve :)

picikém vigyázz magadra azért Dalmi többet ér mint hogy a szoba kész legyen legyen meg az ágya meg a pelenkázó azt a többit majd befejezitelk ha lesz időtök :)

törpiri sajnálom hogy lili nem akar még megszületni de hamarosan már a kezedben tarhatod :)

na erős antónia gratula neki megérdemelte már régóta mondogatta hogy akarnak kisbabát csak ő cukros így neki nehezebb :)

hát csajok ehez a doki dologhoz nem tudok hozzászólni mert tudjátok én ügyeletesnél szültem aki történetesen az osztályvezető főorvos és a helyettese volt épeen és nem adtam egy fillért sem nekik és nem is várták el nagyon kedvesek voltak velem utána is :):):)
asiye ilyen doki kéne mindenhová ha már a trehességed alatt elkér annyi pénzt a szülésért miért kell külön fizetni agyrém

Gabi tökéletes a cukorterhelésed :)

asiye ez a kicsi lány egy tünemény :):):):

anyós téma :)::: ma reggel éppen reggelizett Gergő erre mondom ha már itt van anyós akkor elmosogatok addig na anyós addig etette a gyereket hogy tele lett a kis szája elkezdett öklendezni aztán ki is hányta amit addig megevett mondom anyósnak mit csinált erre hogy már nem volt a szájában semmi a ygerekenek biztos a paradicsom mondmo neki de Gergő tud enni egyedűl nem kell etetni most meg lerázza magáról az egészet szegény gyerek úgy megijedt még sosem hányt erre anyós meg tömi mint a libát úgy csinál mintha nem enne rendesen Gergő pedig ha tudná miket megeszik nem normális néha anyós bocsika csak ez kikivánkozott :):):):):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a mh-ről, minden elintézve máj 19-től stzain leszek kb 40 napig majd tgyás.

Én elvileg a Domokops dokinál dogok szülni,de még nem ismerem mivl az apjához járok.Kb a 35. héten vesz és micvel az apjához jűárok igy (legalábbis a bnőmnél igy volt tavaly) annyit adok amennyit akarok.Mondjuk 150ezret biztos nem adnék neki. 2 éve az apjánaK 50 ezret adtunk,csak nála már nem szülhetek,mert bezárták a bm kórházat :(

Nika:nagyon ügyes vagy, Gege is siegt nektek?

Nócika:látod nincs probléma,ma pihen j aztán holnap várunk vissza újult erővel :D :D

Cat:remélem,hogy már jobb a kedved.
Vendég

pici letöltöttem a kasza tibit itt pityergek az úgy szeretném meghálálni mindig tettszett de már sosem tudom neki meghálálni amit tett éretm :(:(:(:(:(:(

amúgy gyönyörű hangja van ennek a srácnak csak a cristalsban nem lehetett úgy meghallani de itt letett valamit az asztalra :):):)

nika70
Salgótarján

mámint anuykámnak nem tudom meghálálni ez lemaradt :):(

nika70
Salgótarján

Lányok, most jelentkeztem be 4d uh-ra, és képzeljétek holnapra kaptam időpontot. :wink: :lol: :lol: tehát holnap látthatom a kicsikémet. Van egy kedvezményes csomag:
Briliáns ajándékcsomag: 12.000 Ft.
Genetikai ultrahang szűrés - 4D babamozi - Orvosi szakvélemény - DVD felvétel ( lemezzel ) színes mozgó képpel aláfestő zenével - 1 db. fénykép - CD felvétel (lemezzel ) 5-30 db. számítógépen kinyomtatható képpel - 1db. A/4-es színes sztárfotó vastag fotópapírra nyomtatjuk, lefóliázzuk. -Ez mind-mind a csomag tartalma.-

Kép
Kép
minimano74

és lehet egészségpénztárra is kérni igy ki is fizeti a egészségpénztáram (ez most jól megfogalmaztam :wink: ) na mindegy értitek :wink: :lol: :lol: :lol:

Asiye!
Nagyon édi Jázmin :wink: :lol: :P :P :P

Kép
Kép
minimano74

Cat, remélem már jobb a napod :wink:

Nika, nagyon ügyik voltatok :lol: :lol: :lol: és pár nap és ott is lakhatok :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nócika, örülök, hogy minden rendben és megnyugtatott a dokid :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi: ez tök jó és nem is drága:)

nika70
Salgótarján

Na megjöttem a CTG-ről...szép kis fájásokat mutat a gép,én csak a derekamat érzem egy kicsit.
Azt mondta a szülésznő ha erősödik..mindenhol érzem irány vissza..
Hát remélem nem marad megint abba :roll:

Nika ügyesek vagytok..de jó már nemsokára ott lesztek...szupi :lol:

Gabi a képet majd nekünk is tedd fel,hogy mi is láthassuk a lánykádat :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Húúú törpiri akkor izgulhatunk értetek mostantól de jóóóóóó

nika70
Salgótarján

Törpiri!

Jó, ha vannak fájások. :D

Gabi!

Jónak tűnik ez a csomag. Kérünk ám képeket holnap! :D

Nika!

Nagyon ügyesek voltatok ma!
Hétvégén már költöztök is? De jó lesz Nektek.

Anyós: :evil: :evil: :evil:
Az enyém is mindig tömné Benit, mert vékony szerinte. Közben pedig állandóan azt hallgatjuk, hogy ki mennyire kövér, és fogyni kellene... :roll:

Nócika!

Örülök, hogy a doki is megnyugtatott.
Vendég

sziasztok! Nemrég értem haza...képzeljétek dél óta szédülök..még most is egy kicsit...abszolút nem értem...persze midnen kolléganőm kacsintás utána azt mondja, hehe nem vagy terhes? MOndom, nem...(12 napon volt ovum most a 15. napon vagyok) Gőzöm sincs mi van. lehet hogy csak tényleg a fáradtság...tegnap végül steppre se mentünk, annyira álmos voltam, 8 után aludtam is...

Törpiri! Hátha kijön Lili magától is...drukkdrukk...
Cat, Marci is lassan elindul.

Nika, jól olvasom? Költöztök?Dejóóó! 8)

Afra ma nem volt, ma is vizsgázik?
Asiye, hú, nem irigyellek..mondjuk én nem vagyok annyira házitündér, magasabb az ingerküszöböm kupi terén, de a gyerekek mellett majd biztos megváltozik.

Pici, jól néz ki ez a babakocsi, de nekem is túl nagynak tűnik. Bár képről nehéz véleményt mondani...

Kép
arwen***

Sziasztok!
Arwen, afra ma nem vizsgázik, de ma tudja meg a tegnapi eredményét, én úgy tudom.
Látom, megint depi van, ne is csodálkozzatok, plusz 20 foknak kéne lenni, helyette... És hétvégére meg még havat is mond! :shock:

Én nappal egész jól vagyok, az éjjelek a borzalmasak, tegnap este 8-tól voltunk fent fél 3-ig, aztán szopi közben lefeküdtem vele a kanapéra, és úgy végre bealudt.
Hát mit nem mondjak, megint leszedtem róla a keresztvizet, aztán meg úgy ölelgettem, hogy ne haragudjon, nem akartam én őt megbántani :cry:
Szóval az éjszakák a vészesek, remélem, hamarosan túljutunk ezen.
Hja, és ma voltunk együtt boltban, majd egy órát volt Döme a levegőn (persze a kabátom alatt) :lol:

Törpiri, én minden nap drukkolok Neked!

És bejelentkeztem ahhoz az orvoshoz, akinél szültem, kontrollra...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

arwen: igen költözünk kaptunk egy fülest hogy menjüönk be a lakásszövetkezethez és annyira mázlink volt hogy kaptunk egy lakást bérelni 65 nm nagyon jó helyen van :) buszmeg a lakás előtt bár a busz idefelk csak évente jár :):):) de közel van a másik buszmeg is ahol már más busz is van :) a lényege a dolgonak mégis az hogy itt addig maradghatunk amig akarunk nem adják el a fejünk felől stb :) és lassan látom a végét is :) apa már ma nézegette az ebédlőasztalt a praktikerben :):):):)::):):)

nika70
Salgótarján

Nócika!
Örülök, hogy megnyugodtál kicsit.
Próbálj sokat pihenni.
És ne aggódj, semmi baj nem lesz a kicsikéddel.

Gabi!
Nagyon jó 4D uh ra mész.
Nagyon várom már a képetek a kicsi lányodról.

Nika!
De ügyesek vagytok. Gyorsan rendbe szedtétek a lakást.
És mér max hétfőn költöztök, nagyon jó.

Én egészen 15-ig aludtam. Nagyon jól esett.
Majd sétáltam egyett, és vettem finomságokat. Epret, almát, karalábét.
Erre most hazaér apa, és ugyenezeket hozza nekem :lol:

picimami

Nagyon hideg van kinn.
Iszonyat fázom.
Jó időt akarok 8) 8) 8)

Törpiri!!
Hajrá Lili baba búj ki, nagyon várunk már.
Írj majd mi a helyzet veled. :wink:

Arwen!
Jó jel ha fáradékony vagy.
Kitudja, már lehet dolgoznak benn a pici sejtek. :D
Drukk

Afra!
Mi van veled?? Ugye jól vagy?

Nemlajos!
Sajnálom a nehéz éjszakákat. Remélem hamarosan rendeződni fog.
És nyugodt éjszakátok lesz.

Cat!
Jobban vagy már?
Jobb kedved van?

picimami

picimami

Pici, nem ringatom hiú reményekbe magam...3 nap után szerintem még nem kéne semmilyen tünetnek sem lennie...sokkal valószínűbb, hogy tényleg kimerült vagyok, a suli eléggé stresszes mostanában...

De azért köszi :D

Kép
arwen***

Sose lehet tudni :wink:
Én drukkolok neked ezerrel. :wink:

picimami

HOztam Nektek Dömefotót :wink:
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mert keddig van itt kifizetve :):):):):)

nika70
Salgótarján

Jaj istenem de édes Döme :lol: :lol:
Nemlajos köszi,hogy gondolsz rám még igy is,hogy ilyenek az éjszakáid...remélem hamar elmúlik...hétvégére már 17-20 fokot is mond... :shock:

Köszi,hogy aggódtok és gpndoltok rám....egyenlőre hol fáj hol nem és az sem olyan vészesen...van,hogy 5 perces,van hogy 10 van,hogy fél óra óráig semmi.....
Ha nem jön ki éjjel akkor holnap megint 2-re kell mennem,és most kitaláltam,hogyha ugyanigy vagyok,hogy gép mutatja nekem nem annyira fáj akkor megmondom a dokinak,hogy ne várjunk vasárnapig azzal az infuzióval próbáljuk meg holnap....hátha :wink:

Na most még lesétálok a kutyával...hátha azzal is segtek egy picikét :wink:

Arwen drukkolok,hogy babó miatt szédülj :lol: :lol:

Cat jobban vagy????

Pici én is láttam a piacon epret,aztán mégse vettem..már bánom :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Döme gyönyörű kiscsibész! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól álltok! :) és hogy ilyen örömöd leled benne! :) :) :)

Törpiri!
Reméljük eeből a vizsgálatból tényleg lesz valami hasznod is!
:roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cat! Remélem estére jobban vagy!
és nem lett oda az egész napod! :)

sissi!

raksz képet az új frizudról?

Gabi!

tényleg nmagyon jó árban van ez a csomag vagy mi!? :)
várjuk a képeket Miráról :)

Nekem holnap jön a fodrász :) :roll:
már annyira várom! :)

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri, most egyél epret, ha szoptatsz, tilos :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri:remélem most már nem állnak meg a fájások. Most már minden nap kell nst-re menned?

Nmelajos.nagyon édes Döme :D :D Remélkem csak pár nap vagy hét és minden rednben lesz éjszaka is.
Éjjel fáj neki vmi,vagy csak simán fenn van?

Asyie:nincs rólam kép.Holnap megkérem apát csináljom egyet rólam és majd akkor fel is teszem nektek.

Gabi:nagyon jól hangzik az a 4d-s csomag.Hova mész helyileg?
Holnapra kérjük a képeket.

Cat.hogy vagyí? Remélem már nem vagy annyira depis. :D
Vendég

Törpiri!

Én is azt akartam írni, mint Nemlajos. Addig egyél epret, amíg Lili bent van, mert szoptatás alatt nem lehet.

Nemlajos!

Döme nagyon jóképű fiúcska. :wink: Azt hiszem Marci felkötheti a gatyáját majd, ha versenybe akar szállni vele.

Asiye!

Majd küldesz képet priviben, hogy milyen lett a hajad?

Estére jobb kedvem lett. Talán a délutáni alvás tett jót.
Most már a Dr. House-t várom.

És feltettük Beni falvédőjét is. Holnap majd lefényképezem.
Vendég

a hasa... és megint kezdődik... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Ha hasa lenne, akkor napközben is jelentkezne, nem?
Van ilyen is, hogy csak este?
Nem lehet valami más oka?
Vendég

nappal is fel-fel sír, csak akkor jobban bealszik (gondolom, fáradtabb az éjszaka után).
Egyszer kéne kibekkelni a nappalt, hogy éjjelre legyen fáradt, de ez nekem nem megy :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Hidd el, megoldódik hamarosan!
Már nem is fogsz emlékezni rá pár hét/hónap/év/évtized múlva. (Megfelelő rész aláhúzandó. :wink: )

Ha esetleg már hasfájás elleni szert kipróbálnál?
Vendég

aszongyák, ha az infacol nem működik, az espumisan se, mert a kettő ugyanaz.
holnap veszünk meggymagpárnát, meg masszázskrémet.
Most jóccakát.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Nemlajos!

Remélem, Döme és Te tudtatok aludni!Olyan édes a képeken, kis nyugodt...

A szédülésem alábbhagyott, szinte nem is érzem. Viszont ma lesz suliorvos, megnézetem a vérnyomásom.

Gabi, nagyon szép napod lesz ma! Szép perceket a 4D-hez!

Elvileg ma csak 2 ig vagyok...de még bármi előfordulhat...

szép napot, naposat!

Kép
arwen***

Jó reggelt!

Majd jövök, ha Beni már bölcsiben lesz.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?