Sziasztok!
Helyzetjelentés:Hát lányok, a tegnapi volt életem egyik legkomolyabb napja!!! Délelőtt már mindkét picinek 38 volt a láza. Csillapítottam és lementünk dokiho, a rendelési idő végére. Apájuk eljött előbb és ő vitt minket (mert persze a doki nem jött ki - durva azért - pedig fizettem volna... hülye bunkó!).
Bence már odafelé nagyon köhögött, fuldoklósan, ott a rendelőben, hányt egyet. Dokinő megvizsgálta. Szó szerint ki kellett harcolnom még egy adag antibiot, azt mondja, hogy ezen (köhögés) az nem segít. Az oké, de az alap problémán biztos és akkor elmúlhat a köhögés, nem?? Kértem rectodelt kúpot (krupposoknak adják, rohamnál). De írt beutalót a kórházba, ha nem javul, vigyem be!! Ez a legegyszerűbb!! Ha én nem ismerem ezt a kúpot pl, akkor biztos a kórházban lennénk már! Hazaértünk, beadtam egy fél kúpot és estére jobban lett. Már kap rendesen levegőt, nem sípol a tüdeje. Éjjel ugyan háromszor köhögött, ugrottam, mint egy bolha

, de nem fuldoklósan!! Láztalan már, adtam neki az antibiot is! Dórikám sincs sajna elég jól, ő még éjjel is lázas volt, de kapja ő is az antibiot! Ő sokat köhög hurutosan és ömlik a vízszerű takony az orrából! Szegényeim!!! Annyira nehéz már. Dokinőnél bőgtem is, kijött a több napi feszkó már! Ha nagyon muszáj lett volna, persze beviszem őt kórházba, de hát amilyen állapotok vannak, könyörgöm!!! Meg hát itt van Dóri is, aki szintén beteg, Emeséről már ne is beszéljek!
Nagyon remélem, hogy ezt megússzuk! Annyira féltem őket!
Régi dokink, aki alapból tüdőgyógyász, este felhívtam, ajánlott nekik egy jó homeos cseppet, és mondta, ha kell, kijön! Ez már számomra megnyugtató, mert tök megbízom benne!!
Mindenkinek nem tudok reagálni, mert visszaolvasni még nem nagyon volt időm. Most is azért tudok idehuppanni, mert perpillanat alszik mindhárom. Bár Bence hatkor már bevágott 240 ml tápszert!:) Az étvágya hál istennek, megmaradt!!
Adri: nagyon kegyetlen az élet, hogy ilyesmin kell átmenned, másodjára is, de bízzunk a sorsban, hogy Dorcánál nem úgy végződik az egész, mint a nagy fiadnál (aki igencsak fess fiatalember:) )! Nagyon tisztellek, hogy ilyen pozítivan tudsz még róla beszélni. Én biztosan már begolyóztam volna!!! Drukkolok!!!!
Panna: anyuék voltak már várgesztesen többször fürödni (Emesémmel is) és nagyon tetszik nekik a hely! Itt van a közelünkben, szerintem nyáron mi is többször elnézünk! Sok jót hallottam róla!
Mi is szeretnénk valahova eljutni, szegény Emesém kér minket nagyon (ha már magunkra nem is gondolunk)! Neki az utóbbi két nyara elég sűrűre sikeredett, mindkét nyáron kapott egy kistesót!

Aminek persze nagyon örült, de szeretne nyaralni menni! Tavalyelőtt voltunk Sárváron wellnes-ben, azt sírja vissza. Mondjuk tényleg nagyon jó volt! Olyan helyre biztos nem megyek, hogy napozós-kiülős! Két picivel az képtelenség! Dórikámnak főleg nem lehet megmondani, hogy maradjon az árnyékban!

Inkább nekünk olyan helyet kell keresni, ahol lehet kint is lenni, meg van fedett medencés rész is! Hosszú időre nem megyünk, szerintem elég 4-5 nap három gyerekkel, ennyi idő alatt kicsit fel tudunk töltődni!
Na megyek lányok, remélem jövő héten aktívabb lehetek itt is! Édes kincseim remélem már napok alatt jobban lesznek! A kórházat meg nagyon szeretném megúszni!!!
Na mentem, jó hétvégét mindenkinek, olvasni biztos jövök, aztán ha a "kölykök" engedik, írok is!!
Szép napot
Szilvia