A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Ági Lilijének boldog 8. hót!
És Kitti Levijének pedig boldog 7.-et!
Isten éltesse a kis embereket! :D :lol:

Hogy telik az idő! :shock: :lol:

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok:lol: :lol:

Most nem tudok olvasgatni remélem mindenki jól és már milyen nagyok a babócák :wink:

Jelentem minden rendben egy héttel kisebb az uh szerint, de sebaj és keresztben fekszik a drágám :wink:
Súlya: 595 gramm :wink:

Itt vannak a sztárfotók a kis Miráról :wink: :
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Felicia! Én szemészre gondoltam, de lehet, hogy tényleg orr-fül-gégészhez kellene menned.

Mi is úgy terveztük még tavaly, hogy nyáron elmegyünk kocsival Görögországba, 1240 km lenne az út -már 2x voltunk ott- de Gergővel mi nem mernénk megindulni. Bár őt nem kell alapul venni, nem a nyugisabb babák közé tartozik, sőőőőőt. :lol: Szóval, idén kimarad a tengerpart, talán jövőre, ha javul kicsit a fiúcska.
Ma pl. végigkiabálta az ebédemet, mert ő már álmos volt és ki akart menni babakocsizni. Betettem az etetőszékbe, kezébe adtam a rágókát, de ő csak mondta, mondta, a végén pedig jöttek a könnyek is. Nagyon akaratos, elég lesz a bajunk vele :shock: Hogy kire ütött? :lol: :roll:

Minimanó! Jajj, de jó, hogy jöttél a fotókkal! Mira nagyon cuki és már milyen nagy! Lassan előbújik ő is!
Jajj, de jó nosztalgiázni! :)

Barbi
Kép
manci79

Nagyon édes a pocaklakó! :wink:

Kép
felicia

Minimanó,
Nagyon cukkancsok a képek!! :) :) Milyen jól látszódik az arca is már!

Azt szerettem volna kérni, hogy mivel minden veszett az előző gépünkről, a baba zene cd-k linkjeit feltudná nekem tenni a webre, hogy letudjam tölteni. Szusza esetleg, vagy aki tudja hogyan kell?? Előre is nagyon köszi! :)

Panna,
Átadom Virágnak a jókívánságokat, remélem nem fáj neki nagyon az ínye. Még csak áttörte az egyik oldalon, a másik oldalt pedig még csak fehér, mintha afta lenne de nem az.
Remélem oda értetek a dokihoz. Miért mentetek, csak nincsen valami gond?

Kép
Kép
dia123

Vera, sajnálom, hogy ma nem tudtunk találkozni, de meglátogattuk ma a szüleimet. Meg Zéti is itthon van és vele nem tudtam volna elmenni úgysem. Épp ezért a hétfői jógán is gondolkozom, mert lehet, hogy akkor is itthon lesz még Zéti.

Feluca, Dévény honlapját már írták, hívd fel őket elmondanak majd mindent. Beutaló nem kell, csak a kezelések olcsóbbak, ha van beutalód.

Minimanó, nagyon jó sztárfotók :)

Betegeskedőknek jobbulást!
Vendég

Sziasztok!

Gyors helyzet jelentés :) Itt a mami, így nem igen tudok írni, talán este...

Gabi: annyira örülök, hogy minden rendben veletek, nagyon édesen a fotók, jól sikerültek :D Ez az egy hét pedig egyáltalán nem számít!
gyere sűrűbben, jó veled babát várni, nosztalgikus hangulata lesz tőle az embernek.

Dia: nekem is megvannak a baba zenék, de leghamarabb este lesz időm feltenni...nektek van felfújható medence labdákkal vagy Ágiéknak? Már nem emlékszem, és annyira kíváncsi lennék, hogy bejött-e...

Szilvi, azért ez bosszantó, újra elmenni a betegek közé!

Julcsi, Binyekék meghívtak bennünket nyáron Horvátországba (ingyen szállás) szóval oda biztos megyünk :) A többit meg majd meglátjuk, az biztos, hogy Pünkösdkor Csíksomlyó, azt nem szabad kihagyni!

Képzeljétek tegnap voltunk babaúszáson, és azt mondta az oktató, hogy Málnus olyan ügyes, hogy átteszi a haladó csoportba :D Olyan büszke vagyok rá. A köszöntéseket köszönjük! Panna, Málnus is hintát kapott névnapjára (1500 ft.-volt) nagyon szereti, mindenkinek csak ajánlani tudom, este teszek fel képet róla!

Most ennyi fér bele, este még jövök!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka,
Okés, köszi. Nem sürgős, amikor lesz időd. :) Nekünk nincsen olyan medencénk, pontosabban van, de mi nyárra vettük. Sztem Ágiéknak van amire gondolsz :wink:

Kép
Kép
dia123

Húú, amúgy nagyon nagy itt a csend ma. Mindenki elment bölcsődét keresni? :wink:

Kép
Kép
dia123

Sziszka,
Gratula Málnusnak, nagyon ügyi! :) Mi Virággal idáig 3x voltunk úszni, és a 3ból 2 alkalmat végig sírta, így sztem nem visszük többet. Ha neki nem élmény, akkor nem erőltetjük :roll:

Kép
Kép
dia123

Sziasztok! Újra itt, tényleg nagy csend erre felé :)

Gergőt délután idő hiányában nem dicsértem meg, de szuperek a fotók, nagyon édes kis manó!

Dia: kicsit egyszerűbb lenne, ha tudnám melyik volt a kedvencetek, mert elég sok babazene van...vagy indítsam mindet?

Boldog hónapfordulót Virágnak,Nonónak és Levinek!

Feluca, javul a szemed?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka,
A Lovely Sleepy Baby az mindenképpen ha megvan Neked is. Ezen kívül pedig nem tudom már melyiket voltak meg nekünk, de nem kell mindet, mondjuk csak 2-3 másikat, mindegyik jó sztem! :D

Kép
Kép
dia123

Dia: Inkább magyarokat, vagy inkább angol?

<
sziszka78
Tolna

Sziszka,
Egy ilyen egy olyan :)

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Helyzetjelentés:Hát lányok, a tegnapi volt életem egyik legkomolyabb napja!!! Délelőtt már mindkét picinek 38 volt a láza. Csillapítottam és lementünk dokiho, a rendelési idő végére. Apájuk eljött előbb és ő vitt minket (mert persze a doki nem jött ki - durva azért - pedig fizettem volna... hülye bunkó!).
Bence már odafelé nagyon köhögött, fuldoklósan, ott a rendelőben, hányt egyet. Dokinő megvizsgálta. Szó szerint ki kellett harcolnom még egy adag antibiot, azt mondja, hogy ezen (köhögés) az nem segít. Az oké, de az alap problémán biztos és akkor elmúlhat a köhögés, nem?? Kértem rectodelt kúpot (krupposoknak adják, rohamnál). De írt beutalót a kórházba, ha nem javul, vigyem be!! Ez a legegyszerűbb!! Ha én nem ismerem ezt a kúpot pl, akkor biztos a kórházban lennénk már! Hazaértünk, beadtam egy fél kúpot és estére jobban lett. Már kap rendesen levegőt, nem sípol a tüdeje. Éjjel ugyan háromszor köhögött, ugrottam, mint egy bolha :), de nem fuldoklósan!! Láztalan már, adtam neki az antibiot is! Dórikám sincs sajna elég jól, ő még éjjel is lázas volt, de kapja ő is az antibiot! Ő sokat köhög hurutosan és ömlik a vízszerű takony az orrából! Szegényeim!!! Annyira nehéz már. Dokinőnél bőgtem is, kijött a több napi feszkó már! Ha nagyon muszáj lett volna, persze beviszem őt kórházba, de hát amilyen állapotok vannak, könyörgöm!!! Meg hát itt van Dóri is, aki szintén beteg, Emeséről már ne is beszéljek!

Nagyon remélem, hogy ezt megússzuk! Annyira féltem őket! :cry:

Régi dokink, aki alapból tüdőgyógyász, este felhívtam, ajánlott nekik egy jó homeos cseppet, és mondta, ha kell, kijön! Ez már számomra megnyugtató, mert tök megbízom benne!!

Mindenkinek nem tudok reagálni, mert visszaolvasni még nem nagyon volt időm. Most is azért tudok idehuppanni, mert perpillanat alszik mindhárom. Bár Bence hatkor már bevágott 240 ml tápszert!:) Az étvágya hál istennek, megmaradt!!

Adri: nagyon kegyetlen az élet, hogy ilyesmin kell átmenned, másodjára is, de bízzunk a sorsban, hogy Dorcánál nem úgy végződik az egész, mint a nagy fiadnál (aki igencsak fess fiatalember:) )! Nagyon tisztellek, hogy ilyen pozítivan tudsz még róla beszélni. Én biztosan már begolyóztam volna!!! Drukkolok!!!!

Panna: anyuék voltak már várgesztesen többször fürödni (Emesémmel is) és nagyon tetszik nekik a hely! Itt van a közelünkben, szerintem nyáron mi is többször elnézünk! Sok jót hallottam róla!

Mi is szeretnénk valahova eljutni, szegény Emesém kér minket nagyon (ha már magunkra nem is gondolunk)! Neki az utóbbi két nyara elég sűrűre sikeredett, mindkét nyáron kapott egy kistesót! :) Aminek persze nagyon örült, de szeretne nyaralni menni! Tavalyelőtt voltunk Sárváron wellnes-ben, azt sírja vissza. Mondjuk tényleg nagyon jó volt! Olyan helyre biztos nem megyek, hogy napozós-kiülős! Két picivel az képtelenség! Dórikámnak főleg nem lehet megmondani, hogy maradjon az árnyékban! :) Inkább nekünk olyan helyet kell keresni, ahol lehet kint is lenni, meg van fedett medencés rész is! Hosszú időre nem megyünk, szerintem elég 4-5 nap három gyerekkel, ennyi idő alatt kicsit fel tudunk töltődni!

Na megyek lányok, remélem jövő héten aktívabb lehetek itt is! Édes kincseim remélem már napok alatt jobban lesznek! A kórházat meg nagyon szeretném megúszni!!!

Na mentem, jó hétvégét mindenkinek, olvasni biztos jövök, aztán ha a "kölykök" engedik, írok is!!

Szép napot

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Minimanónak szívből gratulálok!!! Kívánom, hogy minden rendben legyen! Nagyon édes a kis Míra baba! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi lányok aranyosak vagytok, áprilistól otthon leszek akkor majd jövök sürübben zaklatni titeket :lol: :lol:

Emesedora, szegény picikék jobbulást nekik :cry:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Szilvia: Jobbulást a gyerkőcöknek, remélem hamar kikeverednek belőle!

Gyed: Én úgy hallottam, hogy azokat nem érinti a változás, akik már megkezdték a Gyed-et. Szóval szerintem mi maradunk a "régi" rendszerben. Vagis remélem!

Nyaralás
: Május körül tervezünk egy hosszú hétvégés pihenést, meg nyáron 1-1 nap Balatont.

Úszás: Szombaton mi is voltunk úszni, de a kiscsaj majdnem végig sírt. Most még egyszer megpróbáljuk, aztán ha most is sírás lesz, akkor nem erőltetjük.

Ma viszont megyünk a Gézengúzba tornára. Kíváncsi leszek nagyon, hogy tetszik Hannának!

Minimano
: Olyan édes kicsiMira! :)

Dia
: Szegény kicsi Virág! Remélem hamarosan előbújnak azok a fogacskák. Mi is szenvedünk megint a felsőkkel. :(

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!
Gabi nagyon aranyos a kis Mira baba fotója.

Zsófi!Láttam Benit a Kismamában!.

Vera
l.veronika

sziasztok!

Vera, köszi! ;) november óta sikerült is bekerülnünk! :) jó az átfutása a dolognak...

Luca, nekem a védőnő azt mondta húsfogyasztással kapcsolatban, hogy a gyerekeknek olyan 6 hós korukban ürül ki a vasraktáruk, amit mi "adtunk" nekik még a pocakban, így ezért fontos a hús adása 6 hós kor körül! én is kb. minden nap adok Beninek húsos kajcsit. eddig ő sem ette a saját főztömet, így üvegest adok neki, de most majd megpróbálom újra a sajátot is! szívesen kotyvasztanék neki, de arra, hogykiköpje :roll:

Szilvi, jobbulást nektek! szörnyű, hogy mind a két picuri ennyire beteg! :(

nyaralás. mi csak itthon megyünk üdülési csekkből, és nem is hosszú időre... lehet, hogy lesznek hosszú hétvégék, amiket a balcsi körül töltünk, amúgy a wellness is nyerő nálunk, gyerekkel is szuper jó lehet! csak az baromi drága! :(

boldog hófordulót minden érintett apróságnak! (megint jól lemaradtam a köszöntésekkel... elnézést! :()

Csimby Petra, boldog születésnapot! ;)

fotók! nagyon szép még mindig minden augusztusi babóka! ;) és annyira ügyi mindenki!

ja, Luca, a dévényről írtak már előttem. a környéketeken nincsen korai fejlesztő esetleg? szerintem ott is meg tudják mondani, hogy kell-e járnotok ilyesmire. amúgy nagyon hatásos. több helyről hallottam már, bár igaz, hogy a babák általában nem kedvelik, mert nem túl kellemes nekik, de az tuti, hogy használ!

Gabi! gratula a kis Mirához! nagyon édes és milyen szép nevet találtatok neki! örülök, hogy minden a legnagyobb rendben! és a nővérke mit szól a hugihoz? örül neki biztosan! babázhat majd! :)

Pöttöm. örültem, hogy írtál Nonó javulásáról! csak így tovább!

most megyek készülök a zenekuckóba!

sophie27

bocsánat, de a mai babókákat nem hagyhatom ki, ha már feltűnt, hogy nem köszöntöttem az utóbbi napokban nagyon senkit sem :(

tehát, boldog 8. hófordulót Bende Nikijének és Panna Rékájának!

sophie27

Sziasztok!

Lili nagyon édi! A kendős kép favorit nálam, rakok fel én is egyet!
Dönci fürcsis képe szupi!
Gergő nagyon ügyi!

Piros pöttyökre ajánlom - ha még aktuális, remélem nem - szóval nekünk is volt. Biztos nem a pelus miatt, mert születés óta Liberót használunk. Én kamillateával mostam 2 óránként a popsiját Lillusnak, és Bepanthent használtunk/unk. Mivel neki is érzékeny a bőre, azóta is egyszer Bepanthen, egyszer gyógyszertári popsikenőcsöt használok. Éjszakára mindig Bepanthen. Ez így bevállt. De a kamilla az nagyon jó. Langyosan. A pirosság nálunk 2 hónaposan volt, azóta semmi.

Kaja téma: én tegnap adtam először Lillának husit. Fintorgással fogadta... de én minden nap próbálkozni fogok. Nekünk 2 körül van az ebéd, akkor eszik főzeléket hussal. Délelőtt van a gyümi. Babakekszet, piskótát még nem kapott. Majd később.

Nekem már két hónappal szülés után megjött. Azt mondták, hogy biztosan el fog apadni a tejem. Nahát azóta is ömlik, és még viszik is tőlem.

Én fogorvosnál voltam tegnap. mecsi, érdekes, hogy egyszerre 3 fogadat betömtek, jól értettem? Az én dokim nem töm egynél többet. Én megyek még jövő héten is... Van még egy lyukas fogam.

Felicia: remélem semmi komoly "csak" egy kis megfázás

Én is szeretnék itthon maradni minél tovább. Igaz, mi "gyúrunk" hamarosan a kistesóra, ugyhogy nekem talán még jobban kitolódik.

Nyaralni mi is szeretnénk menni, férjecském üdülési csekket kap - abból valahova belföldre, de gyanítom, hogy megkockáztatunk egy hetet a tengerpartra is. Nem bánnám!

Úgy tűnik, ma szupi idő lesz. Irány kifelé!

Évi Kép kendős képem anyával

Kép
Kép
lillanyuci

Sziasztok!

Köszönöm szépen a "kakis" válaszokat, mostmár nyögés és nyüglődés nélkül megy. 3 napja újra elkezdtük a püréket. Én nem adok neki húst, talán majd 8-9 hónaposan.

Úgy emlékszem, hogy 1-2 hete felraktam egy táblázatot, amibe fel vannak sorolva, hogy mikor mit ajánlott adni a babáknak, lehet, hogy nem sikerült megnyitni. :(
Vendég

Pöttöm megkaptad a privimet, az elérhetőséggel kapcsolatban?
Vendég

Sziasztok!

Szilvia, nagyon szorítok, hogy minél előbb meggyógyuljanak a picik és lehetőleg ne kelljen kórházba kerülniük.
Szilvi, és aki még érdeklődött, a szemem már sokkal jobban van, tegnap már nem volt annyira bedagadva és nem is fájt annyira, de ma már szinte teljesen jó lett. Remélem nem kiabálom el, és tényleg csak egy kis "egynapos" nátha volt, ami végigment rajtam. Hála a sok bogyónak, amit szedek, nem jött ki komolyabban. A körzeti doki meg megint elszedetett volna velem egy antibiotikum kúrát. Ez meg akar ölni?? Szeretnék átmenni másik dokihoz, csak nem tudom hogy kell. Pedig a rendelője most 5 perc séta tőlünk, így meg lehet csak kocsival tudok majd menni, ha a város másik végében lesz az új doki, de mindegy, csak ettől a kontártól megszabaduljak!
Ma már sétáltunk egy nagyot a szomszéd anyukával. Vettem ki egy jó könyvet a könyvtárból, meg a turkálóban vettem magamnak egy nagyon elegáns tavaszi világosbarna nadrágot. Mintha rám öntötték volna és csak 100 Ft !! volt, így nem tudtam otthagyni, egyből jobb kedvem lett tőle.
Még egy jó hír! A szomszédunkba nemsokára érkezik egy kiskutya! Egy farkaskutya kölyök, úgyhogy lehet majd kiskutyázni, annyira imádom őket, és végre Becky sem lesz egyedül, ő is tud majd játszani a kölökkel.
És végül, de nem utolsó sorban, Adri, megkaptuk a csomagot, férjem vette át, mert mi pont sétáltunk. Rettentően örültem neki, nagyon szépen köszönjük! Bár, az átalakíthatós kocsit férjem egy "jé, ez egy robot!" felkiáltással kikapta a kezemből és már játszott is vele... Hiába, én két gyereket nevelek... :lol:

Kép
felicia

Sziasztok!

Egy kicsit jobban vagyunk, annyiban, hogy egyik pici sem lázas. Most mindkettő alszik, azért tudtam "ideugrani"! Kevesebbet köhög Bence, de ha köhög, húúúúú, iszonyat! Mint aki fuldoklik. :( Meg a hátának olyan hangja van, mikor levegőt vesz, mint a kutyák mikor tudjátok futás, mozgás után olyan fura hangot adnak ki! Nagyon kész vagyok már! :( Remélem megússzuk a kórházat, hát remélem, így, hogy kicsit jobban van Bencuskám! Köszi lányok a drukkot!

Hús: én is úgy tudom, hogy azért kell adni már 6-7 hós kortól, mert utána már nem fedezi sem a tápszer, sem az anyatej a kisbaba ásványianyag és vitamin szükségletét. De fontos a gyümi, zöldség is, úgy, mint a husi. Én úgy tudom, hogy májat is nagyon fontos adni, de csak 2 hetente egyszer és a rizst sem szabad túlzásba vinni. Rizst én még nem adtam neki, csak max. ami a bébikajában volt .Ha meggyógyul végre Bencus, újult erővel nekiállunk a saját kajiknak. Csak az a legjobb!! Tavaly ilyenkor Dórikám nagyon imádta, amiket csináltam és jó sokakat evett belőle!

Na megyek, gyorsan összedobok egy gyors kaját, amíg nyugi van.

Mindenkinek továbbra is szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Felicia: örülök, hogy jobban van a szemed! Én is váltottam egyszer körzeti dokit, mert nekem meg messzebb volt a lakhelyemtől. Csak bemész az aszisztenshez, kikéred a papírjaidat és beviszed a leendő dokihoz. De előtte célszerű megkeresni a dokit, akit szeretnél és megbeszélni vele, hogy vállal e. Még Emesénél váltottam gyerek dokit is, ott pl. be se kellett menni a régi dokihoz, elmentem az újhoz, megbeszéltem vele, hogy oda járnánk és ő kikérte hivatalból a régitől a kartonunkat! Lehet, hogy lehet így felnőtteknél is!

Örülök, hogy jobb kedvre derültél kicsit a könyv, nadrág, csomag hatására! Így is kell! :) És mindjárt tavasz!! Adri, nagyon kedves volt Tőled a meglepi csomag!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lilla baba tündér a kis kendőjében!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Pár friss kép az én kis önimádó fiamról:

Szerintem már most szerelmes magába, pasiknál ez elég gyakori... :lol: Olyan kép is van, amelyiken csókolózik a tükörképével, de az már 18 karikás, úgyhogy azt nem teszem fel... :D :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
felicia

Sziasztok!

Dia: most volt időm elindítani, lehet, hogy azt nem találom amit tegnap kértél, mert cím alapján nekem ilyen nincs, de mait találtam, azt töltöm, szerintem az meg meglesz Szuszunak!

Felícia, annyira örülök, hogy jobban vagy :) Dávid pedig egyszerűen imádni való! nagyon édes a képeken! Én is váltottam körzeti dokit költözés miatt, én bementem az új kiszemelthez, és ő elkérte a régitől a papírjaimat, mindent elintéztek egynás között, szerintem nekik is érdekük. Én mindenképpen váltanék a helyedben olyanra, aki minden körülményt figyelembe vesz, szerintem az új dokinak azt is elmondhatod, hogy miért akarsz váltani, és mit vársz tőle (ne írjon rögtön antibogyit) Mi a gyerekorvost látogattuk így meg, elmondtuk, hogy miért ő, mit várunk, és azóta is tartja magát hozzá! Sőt, telefonon kértem egyszer tanácsot (kalici volt Málnusnak) és két nap múlva felhívott a gyerek orvos, hogy jobban vagyunk-e. Szerintem ilyen egy jó doki!

Zsófi: én is rögtön kiszúrtam Benit, csak tegnap elfelejtettem írni róla, azért jó hosszú az átfutási ideje! Viszont mennyit változott azóta, döbbenet :)

Évi, nagyon édes Lilla ebben a kendőben, azt hiszem nekünk is be kell szerezni egyet, olyan jól áll a csajoknak :)

Szilvi, nagyon örülök, hogy jobban vagytok!

Kata: örülök, hogy jobban vagytok kaki téren, nekünk hamar beállt, remélem nektek is így lesz!

Vizes orrfolyás, Szilvi, Szuszu és még akit érinthet: egy hete tartó orrfolyásunkat másfél nap a latt elmulasztotta az Allium Cepa nevű homeós bogyó!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

babaúszás, nem akarok senkit "elrettenteni" de én úgy tudom, hogy a búvár reflex 7 hónapos korig van meg a babákban, addig el kellene kezdeni azoknak akik járni akarnak. Mi 3 hónaposan kezdtük, és még csak komolyabb megfázásunk sem volt soha, szerintem nagyon jó, érdemes!

Talán itt a tavasz, reggel még nagyon hideg volt, de most gyönyörűen süt a nap :)

Apró hova tűnt???? Napok óta semmi hír róluk, remélem Levi jól van....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Képek:
Hintázunk:
Kép

Lovagolunk anya nyakában:
Kép

Vizesen göndör a hajunk:
Kép

Állunk...
Kép

A vizes hajú képünkről jut eszembe, hogy Dorca haja is ilyen volt régebben, Koadri, azóta mi a helyzet, begöndörödött, mert a képeken úgy tűnik!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Ma voltunk kontrollon Bp-en. Annyira jó a szemnyomásunk (11), hogy a jövő héten szerdán a másik szemünket is megműtik. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan jön a következő műtét, de így legalább megúsztunk egy újabb vérvételt, és legalább nem vagyunk betegek!
Hazafele végig ordított Dora, ahogy a torkán kifért. Itthon, séta, játék, babadesszert, kisbátyus, és mintha semmi nem történt volna.

Felícia!

Az én párom is azért vett anno dömpert elsőként Marcinak(13 é. - valaki kérdezte - ), hogy ő kiélhesse játékszenvedélyét!

Szilvi!

Dorcának továbbra is csak vizesen göndör a haja, kivéve, ha fésülés nélkül szárítom, de hamar visszaegyenesedik!

Lilla is nagyon édi a kendőben, és málna is csodálatos "nő". Dávid édi önimádó!

Emesedora! remélem minél hamarabb meggyógyultok, nagyon együttérzek, nem elég a tehetetlenség, mikor a gyereked beteg, de még ráadásul egyszerre :cry: :cry: :cry:

Katica? Aproo? Mi van veletek?

KépKép
koadri

Adri, annyira örülök, és közben kicsit aggódok is, hogy jövő héten is minden rendben legyen!!! Gyere majd a fejleményekkel!

Dia: egy felment aztán jött egy áramszünet, pedig csak 5 perc kellett volna :twisted: :twisted: :twisted: kezdtem előről! De akedven Magyarom már fent van :)
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... derika.zip
folyt.köv :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Adri!
Nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen a jövő heti műtétnél!
Szilvi!
Le sem tagadhatnád a babádat, amikor a nyakadban van, nagyon hasonlít rád! :wink:
Dávid tegnap hintázott a szomszédnál, tetszett neki, úgyhogy vasárnap megyünk tesómhoz, megint felpakolunk tőle pár cuccot, többek között a hintát is, meg a habtápit is.

Kép
felicia

Sziszka,
Nagyon szépen köszi! Le is töltöm! :)
Nagyon édesek a képek, és jó a kis hinta is!

Feluca,
Nagyon drága Dávid baba! Sztem felismeri magát már a tükörben?

Emesedora,
Örülök, hogy jobban vannak a picik, remélem teljesen rendbe jönnek hamar, és hogy elmúlik a köhögés!

Adri,
Szorítok én is jövő héten!!

Kép
Kép
dia123

Dia!
Újabb kettő :)
Még kettő jön majd, én ennyit találtam, mondókáim, vagy gyerekdalok vannak még esetleg, magyarul, mindegyik olyan, hogy gyerekek éneklik, Málnus szereti.

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... zene_2.zip

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... zene_1.zip

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

én is itt, csak kicsit elment a mai nap is!

Adri, örülök, hogy Dorca ilyen jól viselte a műtétet, hasonló jókat a jövő héthez is! ;)

Dia, nekem nagyon sokféle babazene meg van, ha gondolod, elküldöm Neked mp3-ban postán, mert azért így nagyon sok macera, mindet egyesével fel és letöltögetni... :( nekem megvan az az álomszép babazene is pl. meg alma együttes, meg ghymes, stb. stb. tényleg sok albumot gyűjtöttem már be!

Sziszka, nagyon édes Málnusod! és tényleg hasonlít rád, de ha apájával van fotózva, akkor meg rá hasonlít nagyon, szóval nem tudom, hogy igazából kiből is van benne több!? :)

Levi tanusíthatom, hogy nagyon jól van. ma együtt nyomultunk Vikicáékkal és Leviékkel a zenekuckó foglalkozáson. a mai nap is szuper volt!

lányok, gondolom főleg környékbeliek! érdekelne valakit tupperware bemutató nálunk!? lenne lehetőség, hogy jön egy csajszi megmutogatni a cuccosokat, és itt lenne nálam, ha van rá igény, akkor szervezhetünk babatalival egybekötött ilyesmit is. hm? bár a mostani gazdasági helyzetben :oops: mindegy. azért b :oops: bedobtam! hátha!? ;)

a kertben van bébihinta, abban hintáztattam ma Benit, hát iszonyatosan élvezte! annyira cukor volt, ahogy vigyorizott miközben bohóckodtam neki! :)

most megyek, lassan fürdetés! jó hétvégét mindenkinek. nekünk ismét mozgalmas hétvégénk lesz, szóval nem biztos, hogy tudok jönni, de azért igyekszem! :)

sophie27

<
sziszka78
Tolna

Sziszka,
Nagyon ari vagy, köszönöm! Sokat hallgattuk ezeket a zenéket, nagyon szereti Virág! :)

Zsófi,
Nagyon kedves tőled! Egyenlőre most letöltöm amiket Sziszka feltett, és aztán ha ezek 'megunja' Virág, akkor lehet megkérlek hogy küldd el a zenéket postán! Még egyszer köszi! :D

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Szilvia: örülök, hogy jobban vannak a gyerkőcök!

Sziszka: Málnus tiszta anyukája, szerintem is. És annyira szép! Elnézem őt is, ahogy ül és áll már, bezzeg az én kiscsajom a forgolódáson kívül nem nagyon produkál még semmit.

Hintát már mi is nézegetjük, lassan beszerzünk egyet. Örömmel olvasom a pozitív tapasztalatokat!

Adri: szuper, hogy jók az eredmények! Drukkolok a következő műtéthez!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Remélem szép idő lesz!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

zsófi: én majd hívlak telefonon babazene ügyben, mert nekem is kellenének amiket felsoroltál. :)
Beni melyik kismamában van?

Apa elutazott négy napra síelni a céggel, és Csabi nagyon érzi, hogy apja nem jött haza már két napja. Este nem akart elaludni, úgy kapaszkodott belém, mintha soha nem akarna elengedni. Aztán mintha elaludt volna, de mikor le akartam tenni az ágyába, elkezdett üvölteni. ezt játszottuk fél órán keresztül tegnapelőtt. Aztán végül be kellett vennem magam mellé a nagyágyba, mert csak akkor nyugodott meg, ha a karomban fogtam. Szegényke, biztos félt, hogy én sem leszek ott, mikor felébred. ezek a kis lények még annyira ragaszkodóak, és nem fogják fel, ha azt mondod neki, hogy mindjárt visszajössz.
Ma éjjel már jobb volt a helyzet, nem sírt annyit elalváskor.
Viszont én nehezen bírom ezt a négy napot egyedül itthon.
Ma megyek szerencsére barátnőmmel babaruha börzére a Fehérvári úti MŰV házba.

JA, nem érdekel valakit Peg Pérego pelustáska? Feltettem a Vaterára, itt a link hozzá:
http://www.vatera.hu/peg_perego_pelenka ... 80068.html

végre kaptam anyukámtól kézi mixert, úgyhogy én is elkezdem a jövő héten a saját kajcsik gyártásást, hátha megeszi a gyerkőc.
Csabika evett már májas bébikaját és bejött neki. meg eszik pulykás, csirkés, sertéshúsos, bárányhúsos kajákat is. neki eddig nagyjából minden ízlett amit adtam neki. A tejpépet is megette tegnap, pedig két hete kiköpte még. :)
lei

Zsófi!
Engem is érdekelne a babazene :lol: :lol: .Szólj hogy mikor lesz a bemutató engem érdekelne.
Köszi
Vera
l.veronika

Málnus tényleg egy az egyben az anyukája :) nagyon jó az a nyakban ülős kép!!!

nálunk a fog még mindig sehol....úgy látszik előbb fog járni a gyerek, minthogy kijöjjön a foga :D

csütörtötkön elvittem Csabit a Savoya parkba játszóházba, mert a múltkor nagyon élvezte. Hát most is nagyon jól el volt. Vettem neki egy nagy műanyag dobozt a játékainak.mert a játszóházban is azzal játszott a legjobban. Hát itthon is nagy sikere volt a doboznak. Ki-be pakolja a játékait. nagyon élvezi.
Csabi is imádja a hintát, a játszótéren sokszor rakom bele. de itthonra szerintem nem veszünk mert kicsi a hely a lakásban.

Nálunk a 30 perces alvások is tök jól kinyúltak másfél órára. Már egy hónapja délelőtt is és délután is másfél órákat alszik Csabi.
lei

Sziasztok!! :)

Végre újra itt.
Mire átolvastam az összes lemaradásomat..... :D

Nagyon drágák a képek, illetve a babák. És milyen ügyesek!! Lassan szaladhattok utánuk. :D Nagyon gyors fejlődésbe kezdtek a picurkák. :)

Pöttöm,
szerintem nincs lemaradva Noel, néztük a párommal és pont mondta Ő is, hogy olyan kis erőteljesnek és egészségesnek néz ki. Reméljük hamar meggyógyul az a kis poci. És hátha jön a tavasszal a jókedv is. :) Kitartás!!

Beteg lurkóknak jobbulást!!

k.a.t.i.c.a

Képzeljétek lányok, múlt hét hétfő óta beszélünk, igazi szavakat. :D:D:D És tegnap megvolt a várva várt apa is, persze apukája kirohant azonnal amint meghallotta, hogy Pocok elkiabálta magát a konyhában, hogy Apa!! :D Annyira boldog volt.
Mondjuk még, hogy "Hejte", "baba", valamint Pistike nyelven "mam", "didde", "didi", "bube" és még van pár, amit még nem fejtettünk meg. :D

Táncol, ha azt mondjuk neki "tánci-tánci", vagy ha zenét hall; tapsol, ha azt mondjuk neki"tapsi-tapsi", vagy ha a mondókában a tapsihoz érünk; kezet fog, ha kezet nyújtunk neki; dobol, ha megkérjük rá; nyújtja a kezecskéit, ha azt szeretné felvegyük, vagy ha mondom neki, hogy "gyere anyához"; ad nekem puszit, ha kérek, sőt néha csak úgy elkezd udvarolni, odabújik, és kapok egy nagy puszit :D; és felismeri a nyuszit, ha megkérdezzük, hol a nyuszi. :D Írtó büszkék vagyunk rá!! :) :oops: :oops:

Kevés segítséggel egyedül felülünk, ha felállítjuk, megtartja magát egy kevés ideig. Mostanában állandóan állnánk. Mászni nem akar, áll négykézláb, de nem indul el semerre. Azt mondják amelyik baba nem mászik, hamar fog járni, hát kíváncsi leszek. :)

Van két fogunk és jön még kettő, már csak napok kérdése. :)

Ezt mindet az elmúlt két hétben produkáltuk, ezért nem is jelentkeztem, mert egész nap játszunk, énekelünk, mondókázunk, sétálunk, ismerkedünk a világgal. :D

Nyugodtan főzhetek mellette, Ő eljátszik egyedül. Ha megebédelt, megvárja amíg mi is jóllakunk, és azt hogy elmosogassak és csak utána vesszük ki a székből és megyünk játszani. :) Megszokta, és ennek nagyon örülök.

Bocsi, hogy ennyit dicsekszem, de nem tudom kimondani milyen büszkék vagyunk rá, és hát elfogult vagyok. :D

:lol: :lol:

k.a.t.i.c.a

Katica,
Hát nagyon ügyes Pistike, hogy ennyi mindent tud már! Büszke is lehetsz rá! :D Valóban annyira jó látni, ahogyan ismerkednek a világgal, napról napra egyre értelmesebbek!

Kép
Kép
dia123

Teszek fel néhány friss képek Virágomról :)
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
dia123

Ha esetleg valakit érdekel,van egy nagyon nagyon jó előadás sorozat a gyermekneveléssel kapcsolatban. Ez onnan van ahová járunk gyülibe, a Biblia szemszögéből adja elő, de ettől függetlenül nagyon jó, hasznos dolgokat mond a fenyítésről/nevelésről/türelemről stb, ezeket a tanácsokat mindenki tudja hasznosítani akár hívő akár nem. Ha van kedvetek/időtök akkor hallgassátok meg őket, de akár videóról is lehet nézni! :) Egy Angol nő tartja de tolmácsolják Magyarra. Elég hosszúak, de én vasalás közben hallgatom őket miközben a pici alszik.

Első rész:
felül van a video 1. és 2 (1 és 2 mivel szünetet tartanak 1 óra után)., az lejátszó ablak mellet:
http://livevideo.golgota.hu/events/list ... ia_id/2139

Második rész:
http://livevideo.golgota.hu/events/list ... ia_id/2212

Lesz több előadás is ,de azok még nem mentek még le.

Kép
Kép
dia123

Az első előadás második része főleg tele van praktikus tanáccsal! :)

Kép
Kép
dia123

Dia, nagyon cuki Virág ebben a sapiban! :D

k.a.t.i.c.a

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?