A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

nemfér természetesen külön

Csöre
csöre74

jó kis laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Sziasztok!
Köszi a tanácsokat jól estek amiket írtatok nekem.
Nálunk a bizalom végül is meg van, azzal nincs gond.
Nem vagyok féltékeny, mert abból az esetből már tanultam.
A párom is azt kérdezte, hogy féltékeny vagyok?
Én erre csak azt mondtam, hogy nem, és ha úgy gondolja akkor menjen én nem tartom vissza.
De ő határozottan azt mondja, hogy ő engem szeret, hisz én vagyok a felesége.
Az iwiwről csak azért töröltetett le, mert kaptam az ex férjemtől egy üzenetet, hogy milyen szépek a fiuk (a két nagyobbik, mert akkor még a Joel nem volt meg), és nem akar többet zavarni, csak ezt akarta leírni.
Kész ennyi miatt volt. A párom szerint tovább zaklatott volna, de amit írt én nem abból következtetek, lassan 6 éve nem látta a fiukat mit akarhatna tőlük, hiszen el sem mennének vele.
Na mindegy talán ez is megoldódik valamikor.
A párom is fönt volt az iwiwen, de ő azért töröltette magát, mert bejelölte őt valaki ismerősnek és a végén kiderült, hogy csak azért jelölte be, hogy a munkájához az anyag rendelés miatt, hogy a párom tőle rendeljen szerszámokat és anyagokat a munkájához.

jandrea!
Megköszönöm, ha esetleg tudnál küldeni meghívót.
A prividre elküldöm, majd az e-mail címem, ha kell.

manocskak

Viki: nagyon édes a kis Levi!!!!

Ezt nem hiszem el!!! Próbálom hívni a szemészetet időpontot kérni. Számtalanszor foglalt. Most végre kicsöng, erre nem veszik fel!!!! Ezt úgy utálom!!!! A mai világban miért nem lehet megoldani az internetes időpontfoglalást???? A XI. kerületi SZTK-ban ilyen működik, csomó info van a weblapon rendelési időről meg hasonlókról. A mi kerületünkben meg az összesben, ahova járnunk kell rendelésekre meg szinte lehetetlen időpontot kérni. Egyéb információ meg aztán főleg nincs.

Kép
jandrea

Manocskak: kértem nekem meghívót. Majd, ha kapok (nem tudom, mostanában ez mennyi idő szokott lenni az iwiw-en), írok és akkor majd elküldöd az e-mail címedet, ahova küldhetem.

Kép
jandrea

jandrea!
Még egyszer köszi, ha sikerül küldeni meghívót.
Ne is mond az időpontokat.
A Dávid fiam asztmás februárban kellett volna vinnem már kontrollra, de nem kaptam csak április 8-ra időpontot.(január elején hívtam őket ez miatt)
Akivel egy kórterembe voltam amikor a Joel született, ő a csípőszűrésre nem is kapott a lányának a 6 hetes koráig időpontot, hanem csak valamikor márciusban kapott.
Jó mi?
Nem tudom amióta időpontot kell kérni az egészségügyben azóta hónapokat kell várni egy vizsgálatra.
Amikor még babás voltam a Joellel nagyon fájt a fülem.
Fölhívtam a fülészetet és közölték velem, hogy kérjek időpontot.
Mivel mondtam, hogy kismama vagyok a főorvosnővel beszéltem és annyit mondott, hogy minél előbb menjek be hozzá és megnézi a fülem.
Így kerültem be csak időpont hiányában a fülészetre.

A Joelt most kivittem az udvarra, mert elég jó idő van, egy kicsit fúj a szél, de ott nem éri ahová tettem.

Ha van köztünk Hajnalka akkor nagyon sok boldog névnapot.

manocskak

Katuska! Nagyon csini lett Petra a fülbevalóval!

Viki! Levente édes kispasi! Fogdokit sajnos nem ismerek én a 17 kerben!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Andrea! Máté kapott neisvac-c-t agyhártya gyuszi ellen. Egy éves korában egy darabot. A doki szerint hacsak nem megyünk fertőzött területre iylen pici korban akkor felesleges kétszer szúrni.

Vickybabe! a 17-ben tényleg nem fut túl sok fogdoki....Rákosligeten van egy nő valami Boromissza nevű és állítólag aranyos. De van a Medical Centerben is (fizetős). Én ide mentem csabára a kis sztk-ba. Érzéstelenítőt lehet kérni, nem megy át a tejbe! Ellenben a tablettás fájdalom csillapítókkal!

NA a srácok elmentek autót mosni kistarcsára, Petra kint alszik én meg összedobok egy fincsi túrós csuszát jó kis mangalica szalonnával:)

Csörének nagyon is igaza van a fejlődéssel kapcsolatban! Lesz oylan baba aki majd elindul egy éves kora előtt és lesz oylan is aki csak másfél évesen. És mindkettő teljesen normális! VAn akiből később csillagász lesz, van akiből élsportoló. Van aki egy olvasásra megtanulja a verste, van aki csak a tartalmát...szóval senki nem egyforma a babák meg főleg nem. És ilyen pici korban egy két hét eltérés is nagyon sokat számít! Megfordulni meg még fél évesen sincs későn....sőt inkább még most korai.
katuska79

Csöre: nem aggóüdom :lol: Én is ugyanilyen lusta voltam,mint Martin :lol: Állítólag...persze,szerintem ez rágalom :lol:

Vickybabe: tündéri Levi,nagyon ügyi! Kenguru megjött,Martint még csak egyszer varázsoltam belde,de nem bőgött,vagy ilyesmi,hanem ügyesen szemlélődött! Egyébként kényelmes (nekem,de szerintem neki is) :D

Lokál érzéstelenítő mehet!

KépKép

KépKép
kata8110

Mensi: én is azt hittem,hogy megjön, mert kijött rajtam 3 pattanás,meg nyűgös voltam,aztán semmi...Mondjuk nekem sem hiányzik! :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Hű, jól teleírtátok az oldalt!

Végre jó idő van. Jön egy barátnőm, és elmegyünk egy babakocsis csavargásra. Hátha ő is kedvet kap a babázáshoz!

Nagyon édesek a képek!

Ádám sem fordul még, de ezen nem parázok. (van más parám bőven) Látom, hogy erőlködik, próbálozik, de farnehéz a drágám.

Végre elaltattam, mert valami barom 15 percenként nyomta az ütvefúrót. szegény épp hogy elbóbiskolt, jött a hang. Ráadásul a szobája felett. Megijedt, pedig hozzá van szokva a zajokhoz.

Szex: mi is rákészültünk, erre megjött. Kis haladék. Kb szűzlányként tartottam ennyire az első együttléttől. :D :D Nagyon türelmes a férjem, szerintem ő is tart egy kicsit, hogyan fog ez menni. Mindig kérdezi, hogy ugye jól összestoppolt a doki?
Kicsit dicsekszem: tegnapelőtt hazaállított egy kis meglepivel. Hozott nekem parfümöt. Csak úgy, mert szerinte olyan ügyesen ellátom Ádámkát, és még őt sem hanyagolom el. És, hogy ő olyan boldog, hogy végre család vagyunk. :D Meghatódtam.

Moni: csatlakozom a többiekhez. A tiltás pont az ellenkezőjét vonzza magával. Ne hagyd, hogy ilyenekben szabályozzon, mint az iwiw! Barátnőméknél is így kezdődött, aztán már a pasija mondja meg, milyen ruhában mehet ki az utcára.

krisz78

Sziasztok!

ÉDesek a bébik a fotókon. Petra egészen komoly hölgy lett ezzel a kis fülbevalóval:-). Édes nagyon.

AZ én nagyobbik fiam olyan de olyan taknyos, hogy valami botrány. A doki szerint vírusa van...hát nem hinném, bár nem akarok okoskodni mert orvos nem vagyok de szerintem szimplán megfázott, folyik az ormánya, köhécsel de egyébként semmi baja, eszik, iszik és olyan rossz mint 7 ördög.

A kicsim viszont alig eszik. Folyton alszik. 100-at megeszik talán...azt is 6 óránként vagy 7 óránként. A védőnő itt volt tegnap és azt mondta, hogy a gyereknek TAVASZI FÁRADTSÁGA van. Majdnem felröhögtem.......szerintetek van ilyen, hogy egy 2 és fél hónapos gyereknek tavaszi fáradtsága van??

KépKép
peni

Jaj nem is mondtam...vettem játszószőnyeget. Elkövettem azt a "hibát", hogy elvittem a nagyfiamat....aki totális szereptévesztésben volt vásárlás közben.
Ő mint "nagytestvér" úgy gondolta, hogy az ő feladata játszószőnyeget választani a kicsinek...nagyon sok szép volt (pokol drágák). Nekem volt 2 ami nagyon tetszett egy nagyrészt kékes...a másik meg egy ilyen vaj és bordó mintás....a fiamnak ezek nem jöttek be. Hurcolt magával egy ilyen igazi "babás" színűt, pasztel kék, világos almazöld, napsárga...
Próbáltam rádumálni a kékre...ellenállt. Kioktatott a bolt közepén, hogy ő fiú és Zétény is fiú tehát ő tud jót választani, sőt ő gyerek mint Zétény tehát ő tudja hogy egy gyereknek mi tetszik. Úgy érvelt 5 évesen, hogy nem voltam magamnál.........így most van egy olyan játszószőnyegünk amit Soma választott.......
Férfiuralom......

KépKép
peni

Peni: :lol: Némelyik védőnő olyan okos!!! Jó, hogy nem másnapossoság miatt alszik ilyen sokat!

Az én fiam is egyik nap mormota, másik nap meg egész nap fent van. Tegnap de. 10-től este 10-ig nem aludt. Na jó, fél órát szundikált a babakocsiban.

krisz78

Peni! ez tetszik...jól ki lettél okítva pasiból :lol: :lol: különben is Soma is fogja szerintem használni úgyhogy jogos részéről a választás 8)

Tavaszi fáradtság? khmmm furcsa lenne. Azt mondják az felnőtteknél is azért van mert kiürülnek a szervezet raktárai vitaminból. De egy babánál mi ürül ki???? Á ez csak duma..... egyébként Petra is iylne sokakat alszik és időnként alig bírom rávenni, hogy egyen mert akkor ordít. Aztán meg helyre áll és megint éber, evős napok jönnek. Szóval én már semmit nem erőltetek. Ha aludni akar akkor aludjon ha nem akar enni nem adok neki. Előbb utóbb úgyis megéhezik....

Mi is megyünk ki sétálni vagyis rohanni Máté után és közben kiabálni, hogy áll meeeeeg!!!!!Gyere visszaaaaa!!!! Máááátééééé pofon leeeesz!!!! (most komolyan. Fog ez a gyerek rám valaha hallgatni???)
katuska79

Peni: jó ez a sztori :D Szavazzuk meg Somát miniszterelnöknek: ő majd dönt, érvel, meggyőz :D :D

Csöre: bölcs tanács!!! :D Eperke meg naná, hogy bejön nekem- semmit nem tudok róla, de a képen egy vörös hajú csaj van, aki imád vásárolni :D No, ez tiszta én vagyok, amióta megjártam a fodrászt :D

Vicky: neisvac-izé ára megy föl április 1-től, de csak talán- az egyik gyógyszerész szerint igen, a másik szerint nem megy fel... nem tudom, beszereztem- most 2000 forint körüli pénz volt... MT: láttam olyan kötési módot, ahol kifelé néz a lurkó... majd kipróbálom, mert Manó is azt imádja.

Jandrea: szemészet :evil:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Peni: játszószőnyeg :lol: :lol: :lol: Úgy van,Somát kormányfőnek! :wink: És jobbulást neki!
Amúgy mi is pont ezzel érveltünk az urammal,hogy a gyereken tuti a tavaszi fáradtság lett úrrá :lol: Mi mással is magyarázhatnánk a 2 és fél hónaposunknál rendre előrebillenő fejecskét és nyálcsorgatós alvást? :lol: Bár megjegyzem, Martin magához képest tényleg sokat alszik néhány napja. Ja,mert anyája gyötri a hasonfekvéssel,ott aztán kiőrjöngi magát aztán szunyál... :lol:

Katuska: Máté :lol: :lol: :lol: Pár hete sétáltunk hármasban a vadaspark felé és jött egy apuka 2 gyerekkel, mindhárman biciklivel, a kisebbik volt olyan 5 év körül. Namármost az út végén van egy ősrégi sorompó, a kocsiforgalom kizárása végett, kicsit arrafele lejt az út.Hallom ám, hogy az apuka üvölt a gyereknek: Áááááááállj meg,mondom hogy féééééééééék! Én már lelki szemeim előtt láttam, ahogya gyerek nekiszáguld a sorompónak :shock: de hála, megállt. Na így vigyem ki majd én is Martint,ha nagyobb lesz :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Köszi a tanácsokat.
Egyenlőre most ott tartunk, hogy nem szólunk egymáshoz.
hazajött ebédelni, pihent egy kicsit, most pedig elment valahová.

Én a fiukkal úgy indulok el vásárolni, hogy már itthon megbeszéljük, hogy mit akarunk venni és, ha belefér a keretbe akkor veszünk még valamit, bár inkább úgy vagyok vele, hogy inkább csinálok itthon valami finomságot amiből mindenki ehet.

Annak idején amikor egyedül voltam a fiaimmal, anyukám sajnos időnként alám tette a lovat.
Amikor én nem vettem meg nekik amit szerettek volna, mert rosszak voltak, akkor anyu mindjárt rávágta, hogy nem baj majd én megveszem nektek.
Így egy darabig az volt, ha én nem veszem meg akkor majd a mama megveszi nekik.
De most jó, mert már hála istennek már régen nem csinálják ezt.

kata!
Én is voltam már ilyen szituba, hogy kiabáltam a fiuk után, hogy álljanak meg, elég ciki volt.
De aztán megbeszéltük otthon, hogy máskor csak mellettem.

manocskak

Katuska: Nyugi, fog rád hallgatni Máté. Sománál abszolút javul a tendencia ahogy nő. Egy megveszekedett gazfickó volt és az elmúlt fél évben -na nem mondom, hogy angyal lett-de már jobban szót fogad. Már csak 10-ből 7-szer nem fogad szót korábban az arány 10-ből 10 volt!-és ez nem vicc 8) 8) .
Szóval ne add fel a reményt.....én is ordítom tele az utcát ha kimegyünk bicózni, Soma állj meg, mondom állj meg........ÁLLLLLJJJJJJJJ! Már megszokták a helyiek, hogy magukban mit gondolnak hát az egy más kérdés :lol: .
SOmával megtörtént az,hogy futott mint a nyúl közben nézett hátrafelé és dumált vissza nekem aztán a beton villanyoszlop fogta fel :roll: . Kék-lila volt az egész arca 2 hétig.... Azóta legalább előre néz ha fut...

Zétény úgy vigyorog SOmára hogy ha nem lenne füle körbefutna a szája a fején, olyan édes.....Soma meg tök tárgyilagos megkérdezi: MOST MINEK ÖRÜL ENNYIRE? :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

Katuska, gratula a fülbevalóhoz.

Vickybabe, nagyon édes a nagyfiú.

Pelus: én is észrevettem, hogy inkább tovább jók a pelusok, mint ahogy rá van írva kilók alapján. A kovetkező méret pedig sokkal nagyobb.

Kép
petne

Petne: ezek szerint Julcsi és Sackó hasonló formájúak :D valaki meg hamarabb kinövi, mint ami rajta van :)

Szófogadás: enyém Zaza "csak" bevágja a durcit... igaz, ő már nagy majdnemhétéves :) a vásárlásnál meg mindig kell valami pinduri dolog, amit ő választhat. Akármilyen picike, de ha nem, akkor megy a hiszti. Hm... kemény dió :roll:
Peni: Somának igaza van, ő tudja :wink: vagy tudni véli :) milyen édes, hogy felveszi ezt a szerepet :D

Zitocs: majd megtudod, ki az az Eperke :D mese a Minimax-on :) egy kislány, aki kertészkedik meg süteményt süt, de nem vásárol túl gyakran :lol: :lol: :lol: és sokat énekel :lol: :lol: :lol:

Tavaszi fáradtság... érdekesek ezek a védőnénik :shock:

Mi voltunk Zazáért az oviban, Mesiért az iskolában, boltban, szellőztünk egy kicsit a teraszon (majdnem elaludtam Sacival az ölemben :? még a végén leejtettem volna :shock: :?), szellőztettünk, söprögettünk, most Saci nyomul a játszószőnyegen, és a leáááj-nyeeeee-ből arra vélek következtetni, hogy kezdni unni :D

Andrea: szemészet :evil:

Na, megrázom a csajszi sejhaját... lehet, cicizne is..,..

Csöre
csöre74

Bakker, én vagyok Eperke... :shock: :lol: :shock: :lol: És eddig nem is tudtam róla... 8)

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Petne, Csöre, nekem pont ellentétes a tapasztalatom a pelusokkal. A Libero 3-6 kg-sat kb 5 kilónál nőttük ki, a Pampers 2-5-öt is kb 4-nél. Azóta nem is merek nagy csomagot venni, mert mindegyik a nyakamon maradt...Már vagy egy hónapja a 3-as számút használjuk, kíváncsi leszek, meddig, ha ilyen ütemben nő a drágám :lol: Úgy látszik, a csajok már most vigyáznak az idomaikra :lol: bezzeg az én Hurkagyurkám :lol:

Krisz, szomszéd az ütvefúróval :evil: :evil: a mienk mindig idecsörög előtte, mielőtt zajolni kezd...Alvás: nálunk is így megy, egyik nap semmi, másik nap több óra. Tegnap este óta nagyon nyugtalan, ma is csak ölben aludt és a babakocsiban, szigorúan amíg haladtunk :lol: lehet a melegfront? :roll:

Peni, aranyos ez a játszószőnyeg-sztori! Majd tegyél képet a 2 srácról, megnézném őket együtt!

Köszi a fogdokis infókat. Na akkor már nincs kifogás, csak be kell jelentkeznem :? :? :?
Köszönjük a dicséreteket is, átadom a Nagyfiúnak :lol: még van egy kedvenc képem a másik gépen, ha oda jutok, majd felteszem azt is.

Szerintetek meddig változik a szemszínük a babáknak? Levié még mindig kék, így marad már vajon? :roll: Enyém zöld, Apáé barna :roll: :oops: :roll:

Kép
vickybabe

Móni, láttam az anyatejes cikket :evil: direkt nem olvastam el :evil: Sajnálom a pároddal a dolgokat, remélem hamar rendeződtök...drukkolok!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

vickybabe!
Köszi, de azt hiszem, hogy ez most nem rajtam múlik hanem a páromon, hiszen ő sértődött meg azon, hogy mertem neki szólni, hogyha nekem ki kellett törölnöm magam, akkor ő törölje ki a skypról azt a nőt.

A Joel ma olyan jókat alszik kint az udvaron, hogy azt elsem tudom mondani.
Még mindig szépen süt a nap.

NE FELEJTSÉTEK EL ÁTÁLLÍTANI AZ ÓRÁKAT VASÁRNAP +1 ÓRA!!!!!!!!

manocskak

No íme az új kedvenc fotóm :lol:

Kép

Kép
vickybabe

Vickybabe! már értem miért kérded a szemszínt! NAgyon szép Levente szeme!!!

Megnyugodtam, hogy tán van remény Mátét illetően....nekem már néha erős sincs kiabálni utána...még szerencse, hogy többen vagyunk kint így ha futni kell (elég gyakran) akkor van aki addig tolja Petrát.

A pancsolt anyatejen tegnap a hiradóban is kiakadtam. Milyen lelkületű ember az iylen????

Lucus!!! megérkezett a cumi! NAgyon köszi!!!!
katuska79

Hú, nem semmi ez a szemszín. Nagyon szép Levente.

Kép
petne

Vickybabe Levente tünemény, és nagyon jók a fotók!

Zitocs Nagyon bejön nekem ez a Mei Tai, lehet én is rendelek egyet, de nem baj ha én is eperkéset,?? az a legjobbb!!!
:D :D

Jandrea Nesivak-ot a Meningo ellen adják és receptre 2000 Ft, mi is kaptunk, de most elgondolkodtam, hogy beadassam-e ha egy éves korában elég lenne egyszer is.

moffli Sajnálom, hogy neked is ekcémád van, te milyen krémet kaptál rá? Az én dokim azt mondta, hogy ne latexban, hanem műanyag hajfestősben, hát szerintem egyikben sem lehet pelenkázni, szóval egyelőre marad az ekcéma, már kezdek hozzászokni. :( :(

Mi éjszakára már a 3-as pelust használjuk, mert a 2-es már nem bírta, de nappalra még elég a kettes, bár kezd neki bevágni egy kicsit.

Kíváncsi vagyok hogy bírják majd a babák az óra átállítást én nehezen szoktam!

Bár én új vagyok, de Alex babáról és Vikiről azóta sem tud senki?

Kép

Kép
lucus16

Vickyék nem lehet, hogy kiutaztak övé Apa családjához?

Viki: ez a kékség szívdöglesztő 8) de sajnos akár 5-6 éves korukban is változhat a szemük színe. Egyelőre Sacié is kék, viszont elég sötét. Nekünk mindegyiké kék volt, Mesié most kezd el szürkülni, de úgy, hogy gyöngyházszínű pöttyök vannak benne. Egészen különleges. Zazáé meg hol zöld, hol kék...

Na megyek, megjött Apus, és a kollégája :)

Csöre
csöre74

Pancsolt anyatej: na, ismét szerepelnie kell Vásárhelynek a hírekben valami miatt. (eredendően odavalósi vagyok, szüleim ott élnek) Na, ezért sem vennék anyatejet mástól. Honnan tudod, honnan származik, tiszta- e akitől veszed? Jó, tudom, legálisan bevizsgálják, de akkor is. Inkább a tápszer!!!!

Vicky: azok a szemek!!!! Nekem 2 évesen barnult be.

krisz78

Hello Csajok!
Itt az elveszett… most még visszaolvasni sem tudtam csak az utolsó napokat.

Szerintem én viszem a prímet összebújás (hiánya) téren, mert voltam már ugyan 6 hetesen, de bakker azóta is betegek vagyunk, esélyem sem volt romantikázni. :oops: De Pötyinél azért emlékszem, hogy az első összebújás rémesen fájt (szúrt), pedig egyetlen öltés gátsebem volt és gyors szülésem akkor is. Szép lassan enyhült csak, de az az érzésem attól javult, ha próbálgattuk (tágítgattuk, vagy ’tom is én mi fájt valójában). Síkosító jó ötlet. :wink:

Vicky! Levi baba bőrszínéért még mindig oda vagyok, meg irigykedem is sűrűn. Azok a szemek... elolvadok!
Érzéstelenítő nem megy át szoptatás alatt sem, nyugodtan menj el. Helyileg hat csak. Nekem anyajegyet kell majd levetetnem, azt is hasonló érzéstelenítéssel oldják meg.

Csöre!!!! Nekünk kicsi a 3-as Libero pelus!!!! Pedig kilóra a tartományban vagyunk, a fene sem érti. Most nekünk az Aldis pelus jött be, abból a 3-as jóval nagyobb!!! :roll: Ti milyen pelusban nyomultok???

Csajok! Miben különbözik ez a mai tai a kendőtől? Láttam a képét, de nem látom rajta, ez nem megkötős?

Rólunk: Mi dögrováson vagyunk, csak a férjem tartja a frontot (nem mintha annyira akarnám, de Ő MIÉRT NEM KAP EL SOHA SEMMIT????). Pötyi kezdte múlt hét csütörtökön, fájt a hasa és fosott is szegény. Aztán hétfőtől én és Ádi amúgy is alap taknya bedurvult, éjjelente orrszívás, nem alvás, stb. Most már Pötyi meggyógyult, én fosok és állandó hasfájással jár, rémes. Köhögök, mint egy TBC-s, az agyamra megy ez a tél már. Ádinak már másodjára lett elhalasztva az oltás, mától antibiotikumot is kap, mert sűrű, zöld-sárga az orra tartalma. ELEGEM VAN!!!!!!!

Kriszti! Neked is megy a hasad, vagy csak Ági babának? Ha igen, akkor a hasad nem fáj??? Csak mert lehet egyfélét nyaltunk be???

Na megyek, vacsi van… megint pirítós kenyér. :evil:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vickybabe: azok a szemek!!!! Gyönyörűek!!! Nemkülönben Levus teljes egészében :D
Martin szeme ma a délutáni fényben egészen borostyánszínű voilt és mintha aranyszínű porral lett volna behintve,én ilyet még nem is láttam,de csodaszép :oops:

Móni: remélem,hamar szent lesz a béke!

Pelus: nekünk a Libero 2-es van még, nem mondom,hogy nagy, majd lehet,kipróbálok egy adag 3-ast. De az én filigrán kisfiam... Viszont pocakon már azért igencsak összekell húzni :lol:

Pancsolt tej: :evil: Hát, én sem nagyon vennék, mert ki tudja,tényleg...

Még a forgáshoz annyi,hogy anyukám ma elmesélte, hogy én bizony vagy 4 hónapos voltam,mire megfordultam, és könyökölni egyáltalán nem könyököltem,majd 8 hónaposan felültem...szóval nincs min aggódni :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Bartika: jobbulást az egész családnak!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Barti: jobbulást! Szegénykéim, jól befészkelt hozzátok ez a kórság :(
Mi liberót használunk. A 3-as eszméletlen nagy Sackóra. Pedig 3 héttel ezelőtt már 5200 gramm volt. Azóta nem hiszem, hogy fogyott, mert most cseréltem le a ruhatárát 68-asra, a 62-esek nagyon feszülnek. A 2-es pelus Sacira sem kifejezetten nagy, de simán felfogja az összes miegymást, és nem vág be sehol... ezzel szemben a 3-as lobog a kis combin :roll:
Na, ezt a pancsolt anyatej témát elolvasom, nem vagyok képben, de rosszul hangzik.
Kata: aranyszínű szem :lol: :lol: :lol: képet, képet :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Barti!
Mielőbbi jobbulást kívánok nektek és gyors felépülést.

Mi is már régen áttértünk a 3-as pelusra, már kinőtte a 2-est.
De, ha így halad a hízással akkor lassan 4-es kell neki. :D

Szomorú, hogy ilyet tesz egy anya a másikkal és még pénzt is kér a pancsért, vele itatnám meg, az biztos.

manocskak

Sziasztok!

Kisbogacs:úgy kell használnom a kesztyűt, hogy alatta egy textilkesztyű is van. Írtó kényelmetlen, de már vmit javult.:D

katuska:gratulálok pici lánynak a fülbevalóhoz! Nagyon csini vele! Most már igazi kislány!!!Mi még várunk a kilövetéssel, a keresztelőig, párom döntött így.:S Persze én meg annyira félek, hogy fájni fog neki, egyedül nem merem elvinni, annyira sajnálom.:S

jandrea:ez a meló rendszeres, de ma este megváltoztatták a menetrendet, és úgy néz ki jövő 7en itthon lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bár nem élem bele magam teljesen, mert ez amolyan kényszerszabi, úgyhogy bármikor behívhatják. Így viszont minden nap ajándék lesz. Remélem ez alatt az idő alatt sikerül közelebb kerülnie a lányához.
Kezemre kapott kenőcs, úgy néz ki használ, bár csak este szabad bekenni vele, nagyon vékonyan.

Maszatmano:ügyi Viola! HA így halad, nemsokára eljut a magyarig is.:d

Kriszti:Ági babónak jobbulást! Remélem már javulgat!

Vickybabe:Levente egyszerűen csodálatos! Annyira jóképűű!(Na, jó, ezt Noémi nevében írtam:D)
És azok a szép szemek!....

krisz:nagyon aranyos a férjed! Ahogy olvastam, könnyek szöktek a szemembe. Olyan romantikus.

Peni:Somának jobbulást!Noémi 2 napja már szinte egész nap alszik! Ami nála egy hatalmas csoda. Én is nevettem, de én is a TAVASZI FÁRADTSÁGRA fogtam, mert én is olyan kába vagyok.

Lucus:nekem sikerül a pelenkázás, de a fürdetést már képtelenség megoldani kesztyűben. Nekem úgy keverték ki a krémet:pelenkakiütés elleni popsikenőcs és elocom keverékét.

Bartika:mi a lidl-s toujours pelusban nyomulunk, ami még a legnagyobb kakát is kibírta, amit a liberoról nem tudtam elmondani.:S
Sajnálom ezt a beteges időszakot!!!Jobbulást mindenkinek! Remélem így most hosszú időre edződött az immunrendszeretek!

Ma annyira beindultam főzés terén.:D És olyan édes volt Noémi, még segített is, sokat aludt.:D De így is csak most végeztem.:( NA mindegy. Fini csontleveske, csirkepöri+rizs, és máglyarakás várja itthon párocskámat.:D Remélem ízleni fog neki. Én már lecsekkoltam mindent. Hmmmmm. A máglyarakásnak a felét simán bevágnám, de azért ilyenkor már mégsem.:D

Jó 7végét mindenkinek!!

Kép
moffli82

Szép jó reggelt mindenkinek!
A párom és én köztem a helyzet változatlan.
Nem beszélünk egymással, csak írt nekem egy két oldalas levelet éjjel amit most olvastam el.
De egész más dologra terelte a levél írását, nem ami miatt a probléma van köztünk.

A Joellel viszont az utóbbi időben nem sokat törődik, szinte azt sem tudja mit csináljon vele tőlem kérdezget, Ha sír akkor zavarja, ezt meg is mondta nekem.
Hogy akarja, hogy szüljek neki még egy kislányt?
Kizárt dolog, hogy én ezek után még szüljek is neki még egy gyereket, mikor a Joellel sem foglalkozik.
Na jó nem panaszkodom többet ígérem, bocsi, hogy ki vagyok kelve magamból, de nem így indult ez a gyerek vállalás köztünk az elején.

Ma éjjel megint 3 óránként fönt volt a Joel, talán a mai idő változás miatt 16 fokot mondanak, holnapra meg esőt.
Nagyon érdekes ez az idő mostanában, hol tél van, hol tavasz már az ember azt sem tudja, hogy mit vegyen föl.

manocskak

BArtika! Jó lenne nektek végre egy kis jobbulás! De hátha ahogy jön a tavasz megoldódnak a taknyi problémák! Összebújásban még mi is a fasorban vagyunk....lassan kéne tartanunk egy próbát de én estére olyan hulla vagyok, hogy csak feküdnék, mint egy darab fa. MAjd megkérdem apát ha így is jó vagyok akkor hajrá :lol: :lol:

Krisz! Tényleg nagyon kedves dolog volt a párodtól! Csak soha ne lankadjon a lelkesedés! Ezek az apróságok olyan sokat jelentenek egy kapcsolatban.

MOffli! az ebédre benevezek hozzátok:) máglyarakás nyammmmmm
A Lidl-es pelus szerintem is jó. Máténak azt szoktam még venni.
Most kész pelusharc van ittohn mert Máténak pamperst vettem mert az volt akciós, Petra meg Liberóban nyomja mert ahhoz volt kuponom:) Mi is hármas méretet használunk. A liberóban akkor kell áttérni új méretre ha a pocaknál a ragasztást nem tudjátok a jelölésen belülre húzni.

És egy tipp a pelusokhoz ha nem tudjátok vajon miylne minőségű, mennyire jó nedvszívó. Meg kell dörzsölni középen a pelenkát, mintha ki akarnátok mosni. Ha a vatta összeáll csomóban akkor az ereszteni fog, érzeni is lehet a lyukat a pelusban. Ez inkább ezekre az olcsó pelusokra vonatkozik. A pamperst meg a liberót nem lehet úgy össze dörzsölni, hogy lyuk legyen benne.

Az óra állításban az lesz a legjobb, hogy mindenki babája egy órával tovább bírja kajával:) Ma pl hétkor ébredt Petra, holnap 8-kor fog. AZ már nem semmi teljesítmény....
katuska79

katuska!
Az lesz még érdekes, hogy hogy viselik, majd a picurok az óra átállítást.
Még nekünk is rossz, hát még nekik.

Amilyen gyönyörűen süt a nap nálunk, olyan erősen is fúj hozzá a szél, még a redőnyöm is mozog elég rendesen.
A Joel most aludt el 1 órája, de néha néha nyöszörög egy kicsit, de vissza alszik magától. :)
Móni

manocskak

Bartika: Sajnálom, hogy dögrováson vagytok, sajnos nekem is beteg Soma a kicsi határeset. Detto zöld sűrű takonyt porszívózok mind a kettőből.....bízom benne, hogy itt a tavasz, akkor már jobb lesz!!! Nálunk ma is szépen alakul a napsütés, szóval fel a fejjel, van remény :wink: :wink: .

VIKI: Levente szeme nem semmi!!! A szentségit! Ha ez így marad pár év múlva gránátvetővel üldözheted a csajokat a házad elől.........gyönyörű fiad van!!!

SOma reggelire sült virslit óhajtott, éhen akart hallni, sütöttem kettőt....1 falatot evett attól is majd megfulladt (nem kap rendesen levegőt ettől a rengeteg takonytól) kénytelen voltam megenni a többit...ki mégsem dobunk kaját nemigaz? :lol: :lol: . EZ egy órája volt, azóta már rájártam a csokis nápolyira, a ház gyümölcskészletére, a túró rudira.......és még csak 10 óra van :oops: :oops:

KépKép
peni

Sziasztok!

Bartika, mielőbb gyógyuljatok meg!

Egy kép a lányomról:

Kép

Kép
petne

Sziasztok!

8 órát aludtam egyhuzamban! :D És ma főznöm se kell. Tegnap akkora adagot készítettem, hogy bőven elég mára.
Batkata: nagyon fini a töltött krumplid! Bejött, úgyhogy felvettem a repertoárba. Sütöttem hozzá sós palacsintatésztába forgatott csirkemellcsíkokat, meg egy kis tavaszi salátát összedobtam. Hát, nagyon fini volt.

Pelenka: én már ajándékoztam is el 2-es Libero-t. Kb 5 kg-nál nőtte ki Ádám. Bevágott a combjába.
Nekünk bevált a lila tesco-s pelus is. Bírja addig, mint a Libero. Ami viszont nekünk nem vált be, pedig sokan dicsérik az a DM-es. Mindig kijön belőle a kaki.

Bartika: jól belemásztatok ebbe a takonykórba. Jobbulást.

Lányok! Ebben az időben mit adtok a gyerekre a babakocsiba? Nem akarom, hogy beizzadjon, de azt se, hogy megfázzon!

krisz78

Petne: gyönyörű! Vagány Julcsi kendője!

krisz78

Krisz! én body rugi overall és sapi. A takarót meg viszem magunkkal. Ha elmegy a nap vagyon nagyon fúj a szél és Ő alszik akkor rádobom.

Julcsi nagyon szép abban a kendőben!

Csajok iszonyat ami feszültség, düh felgyülemlik bennem....estére oylan vagyok, mint egy kész időzített bomba. Máté totál kikészít és ugye csak nyelem nyelem a hülyeségeit, a hisztijeit, próbálok vele türelmes lenni mikor az ember már ösztönből is oda csapna így meg csak gyűlik bennem a sok sok elfolytott indulat.... az előbb már a paplanhuzattal ordítottam mert nem akart felmenni a takaróra. Szegény Petrát meg megint bántotta . Egy pillanat alatt ott volt és megkarmolta a homlokát...pedig már wc-re is úgy megyek, hogy a lány kiságyban (ott sincs biztonságban) Máté meg jön velem és bezárkózunk le ne lépjen.
El kell mennem boxolni vagy nem is tudom hova, hogy levezessem a feszültséget. Lehet csináltatok egy gumiszobát....
katuska79

Katuska: ismerem az érzést!!! Én pont így vagyok....estére teljes összeomlásban vagyok, és majd szétrobbanok a feszültségtől. Én amikor már nem bírom idegekkel a helyzetet kiállok a teraszra ordítani. Esténként....gyerekek az ágyban, kimegyek a teraszra és ami a csövön kifér.........ordítok két embereset utána semmi bajom. MOndjuk lehet, hgoy egyszercsak beállít 2 ápoló fehér kényszerzubbonnyal és elvisz vagy a szomszédok rámhívják a gyámügyet, hogy anyuka bedilizett. De komolyan mondod tuti recept nagyon elviszi a feszültséget.......állj ki a kertbe vagy az utcára száj kitát és ami a csövön kifér :wink: !

KépKép
peni

Sziasztok!

Ez az ordítás a teraszon tetszik. :D Majd alkalmazom a kertünkben, ha odáig fajulnak a dolgok egyszer.

Összebújás téma.: Nem mondom, hogy nem fáj, de egyre jobb lesz a helyzet. Szóval csajok csak gyakorlatozni. (nem próbálkoztunk sokszor eddig, de érezhetően javul így is). Első alkalommal én is úgy izgultam, mint egy szűz kislány. :oops: Majdnem mondtm is, hogy akkor hagyjuk abba.

Képzeljétek el, már 2x egymás után aludt úgy, hogy este 9-3-ig, utána tegnap 7-ig, ma fél 7-ig. Remélem eljutunk az átalvásig is.

Pelenka: még 2-es Pamperst hordunk, és van egy csomag 2-es Liberom. Azokat még elhasználjuk, és megyünk egyel nagyobbra. Éjszakára már kb egy hónapja a 4-9 kg-os van. Azt is úgy telerakja, hogy sokszor legszívesebben lemérném. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Peni! ez jó :lol: lehet ki is próbálom a szomszédok úgyis ismernek tudják mennyire kikészít a kölök. Addig meg kiabálok a paplannal:)

basszus fent van a polcos szekrényen!!!!!!
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?