Sziasztok!
Kisbogacs:úgy kell használnom a kesztyűt, hogy alatta egy textilkesztyű is van. Írtó kényelmetlen, de már vmit javult.
katuska:gratulálok pici lánynak a fülbevalóhoz! Nagyon csini vele! Most már igazi kislány!!!Mi még várunk a kilövetéssel, a keresztelőig, párom döntött így.:S Persze én meg annyira félek, hogy fájni fog neki, egyedül nem merem elvinni, annyira sajnálom.:S
jandrea:ez a meló rendszeres, de ma este megváltoztatták a menetrendet, és úgy néz ki jövő 7en itthon lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bár nem élem bele magam teljesen, mert ez amolyan kényszerszabi, úgyhogy bármikor behívhatják. Így viszont minden nap ajándék lesz. Remélem ez alatt az idő alatt sikerül közelebb kerülnie a lányához.
Kezemre kapott kenőcs, úgy néz ki használ, bár csak este szabad bekenni vele, nagyon vékonyan.
Maszatmano:ügyi Viola! HA így halad, nemsokára eljut a magyarig is.:d
Kriszti:Ági babónak jobbulást! Remélem már javulgat!
Vickybabe:Levente egyszerűen csodálatos! Annyira jóképűű!(Na, jó, ezt Noémi nevében írtam:D)
És azok a szép szemek!....
krisz:nagyon aranyos a férjed! Ahogy olvastam, könnyek szöktek a szemembe. Olyan romantikus.
Peni:Somának jobbulást!Noémi 2 napja már szinte egész nap alszik! Ami nála egy hatalmas csoda. Én is nevettem, de én is a TAVASZI FÁRADTSÁGRA fogtam, mert én is olyan kába vagyok.
Lucus:nekem sikerül a pelenkázás, de a fürdetést már képtelenség megoldani kesztyűben. Nekem úgy keverték ki a krémet:pelenkakiütés elleni popsikenőcs és elocom keverékét.
Bartika:mi a lidl-s toujours pelusban nyomulunk, ami még a legnagyobb kakát is kibírta, amit a liberoról nem tudtam elmondani.:S
Sajnálom ezt a beteges időszakot!!!Jobbulást mindenkinek! Remélem így most hosszú időre edződött az immunrendszeretek!
Ma annyira beindultam főzés terén.

És olyan édes volt Noémi, még segített is, sokat aludt.

De így is csak most végeztem.

NA mindegy. Fini csontleveske, csirkepöri+rizs, és máglyarakás várja itthon párocskámat.

Remélem ízleni fog neki. Én már lecsekkoltam mindent. Hmmmmm. A máglyarakásnak a felét simán bevágnám, de azért ilyenkor már mégsem.
Jó 7végét mindenkinek!!