Sziasztok!
Végre én is be tudok jelentkezni egy kicsit, annyira hiányoztok, de amikor lenne egy kis időm netezni, akkor persze nincs gépem...

Remélem hamarosan megoldódik már ez a helyzet.
Csatlakozom a fejfájósok táborához, 3 napja majd szétrobban a fejem. Már kétszer ráfanyarodtam az Algopirynre sajnos, mert még akkor sem tudtam aludni, amikor véletlenül lehetett volna.
Nem hittem volna korábban, hogy ilyen kevés alvással is lehet létezni.

Mondjuk tegnap már rendesen szédelegtem a fáradtságtól és fájdalomtól.
Hugic: köszi a tippeket a bukással és hasfájással kapcsolatban!
Ezt a görögszénamag teát lehet, hogy én is kipróbálom. Nagyon kötéltáncot járok a tejmennyiséggel úgy érzem.
bjuti: akkor én is szégyelhetném magam, hogy nem jelentkeztem, ne butáskodj...

Itt mindenki olyan jófej és kedves, én most is határtalan bizalommal kukkantottam be végre ide. Remélem megoldódnak a kajcsigondok.
Nálunk vagy 3-tól 9-ig vagy 6-tól délig van a buli, nem alvás, szenvedés, ilyenkor úgy érzem a határaimat próbálgatjuk... Amúgy sem tudtam még mindig hozzászokni az éjszakázásokhoz... Pillanatnyi szünet nélkül jön a hasfájás, 10-20 puki, alkalmanként felsírással, éhség, peluscsere, szenvedés, magát összepisilés és kómás fejjel átöltöztetés, cumi kiköpdösés és visszakérés...
De ahogy olvasgattam mégsincs jogom panaszkodni, mert a nap többi részében kisebb kivételekkel 3,5-4 óránként kajcsizik Efe és nagyon kis tündér, de reggelre mindig elrontja valami

.
Tegnap extra sokszor pisilte össze magát és engem is, lehet elfelejtettem hogy kell pelenkázni

.
Olyan érdekes, hogy amint betöltöttük az 1 hónapot rohamos fejlődésnek indultunk, jönnek a mosolyok, kezdődik a gőgicsélés, kaptunk már áááóóó-t, áááöööö-t, és gö-t is

, ilyenkor olvadozok rendesen, emelgeti a fejét is, van hogy letenni sem hajlandó amikor böfiztetném. De azt el kell ismernem hogy a mosolyok nagy részét a távirányító kapja.
A sok bukás ellenére, amik enyhültek, ritkultak talán 800-900 g-ot szedett fel kincsem az első hónapban, ez nem is rossz. De ezek a bukások igen megnehezítik az életünket...

Doki szerint amíg így fejlődik addig nincs gond, hááát én aggódom... És 1-1 óra büfiztetés kajcsik után, hát fárasztó, a derekam már leszakad. Tele volt a pocija is levegővel és ez a rengeteg puki is, gondolom nagyon sok levegőt nyel.
Annnyira édesek a babókák, meg kell őket zabálni!!!
Irigykedem a virágültetések miatt, jó móka lehet, én még nem próbálkozom ilyesmivel, küzdünk a napirendért...
Tegnap elmentem boltba, apóca vigyázott Efére és olyan jó érzés volt, amikor láttam picurkákat az üzletekben, hogy nekem is van egy ilyen otthon.
Most szól a "riasztó", majd még olvasgatok ha tudok és hozok képeket is, amint elhárult a "veszély".