A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Kép Ricsi1 Kép Kép

Judy

Kép
judy_76

Kép

Judy

Kép
judy_76

A szülésről röviden. Délután 5-kor értünk be a szülőszobába, este 7-ig enyhe menzesz fájdalmaim voltak. Aztán 7-kor mondta a doki, hogy burkot repesztünk és utána már intenzívebb lesz a fájás.
Ez nézőpont kérdése, mert nekem iszonyatosan fájni kezdett utána. Egyre elviselhetetlenebb volt. Apa végig velem volt, kádaztunk is (bár én nem vettem észre, hogy jobb lett volna vele). :( A feje nem akart elindulni a szülőcsatornán lefelé, úgyhogy már félő volt, hogy császár lesz, de aztán sikerült a dolog. Mikor már a tolófájások voltak, onnantól kezdve pikk pakk kint volt Ricsi. 21.19-kor Hatalmas megkönnyebbülés volt. :D Én se hallottam felsírni (ahogy asszem Eda is írta), és meg is kérdeztem, hogy mi a baj és mondta a doki, hogy nyugi még a köldökzsinór nincsen elvágva. Rögtön rámrakták, megdörzsölték, apa elvágta a zsinórt és felsírt. :D Ez már klassz volt! Bár én megmondom őszintén annyira ki voltam merülve, hogy nehezen fogtam fel, hogy igen végre anya lettem!!! Ezt vártam sokáig! :) Szopiztunk is és az is ment neki rögtön.

Gátat kellett metszeni, bár a doki küzdött ellene, masszírozta stb.de azt mondta, hogy olyan erős a gátizmom, hogy visszatartja a baba fejét és nem tágul.

A varrástól féltem, de kaptam egy lidocain injekciót és nem éreztem semmit, csak gyönyörködtünk apával Ricsiben, miközben a doki csinálta rajtam a matyó hímzést. :)

JA! Epidurált nem kaptam, mert már nem volt rá idő. Ezt sajnálom egy kicsit, mert nekem nagyon fájt. Szóval el kell ismerni, hogy a szülés valóban egy borzasztó fájdalmas dolog, azokban a percekben az ember alig bírja ki, azt hiszi, hogy belehal (de nem :D ). De azon is túl vagyunk és utána már csak jó dolog jön!

NAgyon jó volt, hogy apa bent volt velem végig és a kezét tudtam tördelni. Hősiesen tűrte. Mondta, hogy az volt a legrosszabb, hogy látta, hogy szenvedek és nem tudott segíteni.

Szóval első szülő anyukák nem egyszerű menet, de megéri!

Judy

Kép
judy_76

Judy!

Nagyon szép fiad van!
És hamarosan rendeződnek majd a dolgok, akkor többet tudsz pihenni és könnyebb lesz.
Szerintem az első időkben semmivel ne foglalkozz, csak Ricsivel és magaddal.! Minden más megvár. Ha ő alszik, akkor tedd azt Te is! Így lesz sok tejed.
Vendég

csajok összebújtunk apával és most ömlik a vér úgyhogy rohanunk kórház.majd ha tudok v.mit jelentjezem.sietek

Kép

Kép
gabka7926

Judy nagyon szép Ricsibaba. A szopipárnát már én is úúúgy kipróbálnám kicsilánnyal :D Remélem azért hamarosan sikerül kipihenned magad. Hallottam,h hozzá kell szokni az egy órás alvásokhoz :)

Demetnik én nem gondolom,h baj lenne,h ilyen kívánalmaid vannak. Én is már szeretném a saját testemet vissza a "saját" kis hormonjaimmal. Szeretnék kényelmesen lenni a ruhámban...Tegnap ittam egy deci nagyon fincsi bort,azért annyit megengedhet magának a kismama is :) Én viszont nagyon szeretem a minőségi házi pálinkát. Egy kicsit azt hiányolom :oops: (pálinkafesztiválon is olyan fincsi a kínálat)

dharma

Gabka remélem nincs semmi gond!!! Sok ++++++++++++++++++++++++++++++++

dharma

jaj Gabka, remélem nem lesz baj.... minden rendben lesz...

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Gabka, remélem, minden rendben van! :? Most aggódhatunk, amíg nem jössz jó hírekkel. :(

Demetnik, az előbb lent ugyanezt soroltam a páromnak. Nem a kinézetem zavar, hanem a lekorlátozottságom. Meg ott a sok jó kis tavaszi cuccom, de esélyem sincs, semmi normális cuccot felvenni. Pedig nem vagyok egy öltözködős típus. :?

icamica

Sziasztok!
Ismét napló mutatással mesélnék magamról!
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

Nem győzöm követni a babaképeket. Ez ám az igazi babaeső.

Ica mért kínzod magad? De jövőre leadod a törpéd a nagyinak és már futhatsz is.
Én a karcsú lányos képeken fakadok sírva szinte. Főleg, ha a saját régi képeim nézem, ami szintén azt hittem,hogy óriási vok, most meg 20al több.

Tisa ezek a talpacskák zabálnivalók.

Nekem is az iwiw szórakozott,mert mind2en ismerőseim vagytok, mégsem találtalak meg titeket! Akinek még nem vok fent. Tamás Ildikó Vaskút

Milyen szép kis pofás Liliana kislánya,de jóóóó neki is.
Pepe is milyen széééép, olyan kíváncsi vagyok már az én manómra.
Sziszike haláli a sérótok, és ez a kiskiterített póz, mintha azt akarná mutatni megölelném az egész világot.
Jajjj Ricsi is olyan szép kerek formás,úgy félek,hogy nekem nem lesz ilyen ….DE legyen!!

Gabka az átlagunk tökéletes, én már vagy 3napja nem voltam nagywczni.
Nekem viszont 3napig nagyon nyomta lent combtövem, meg nunit, de elmúlt. Érdekes.

Kezd nem ízleni a málnatea.

Ettike de egy kis gané a párod. Lennél itt, itt röhöghetnénk egész nap..

Demetnik de szép a menyasszonyi ruhád. Hogy nekem sose lesz ilyen. Brühűűű
Egyébként meg bort lehet inni, nagyon sokan mondják, kell a vérnek. Pláne ha kívánod.
Volt ám darázsderekad,látom már mit hiányolsz 

Judy azért jó végre ilyet is hallani, mert én is így hiszem,hogy hulla leszek és mire magamhoz térek…

Jessszus Gabka most értem ide az olvasással.
gyors irtam neki,de még semmi,jajj ugy izgulok érte.Remélem azért jó volt apával és csak utána lett ez :oops: :oops:

kocska

Na írt!
Megfigyelik,párnapig bent lesz.Nincs már semmi,vérzés abbamaradt.Volt UH,NST és nem találtak semmit.Na most már nyugodtabban fekszek le!
Gondolom a nyitott méhszája lett megpiszkálva :lol: :lol: és az vérzett.

kocska

Kocska, nekünk nincs nagyi, az én részemről él még, de a viszony csak akkor megfelelő, ha nem találkozunk, és nem is nagyon beszélünk. Futni meg fogok én már idén is, csak most ez nagyon rosszul esett.

Örülök hogy Gabkával nem lett gond :)

icamica

jajj gabka a frászt hoztad rám.örülök hogy semmi komoly.
vigyázz magatokra!!!!

kocska:

párom azóta ilyen mióta itt dolgozik,egész nap a sok barmot hallgatja és megutálta az embereket,vagyis rájött hogy a 90%-uk hülye.csak ezt nem rajtunk kéne levezetni......

ildi:

akkor ma nst utánn mindenketten szülünk ugye? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

judy:

Ricsi is íííírtó édes kispasi.tejcsinek pedig hajrááá.

Kép
Kép
ettike

Gabka!

Nyitott méhszájjal nincs szex!
Így megijeszteni mindenkit! Ejnye-bejnye!

Zártnál pedig úgy vettem észre, hogy semmi "haszna"... Már ha az ember szülésindításra akarja használni. :roll:

Éjszaka nem született egy baba sem?

Talán már mindenki az igazi tavszra vár. Itt nagyon rossz idő van megint. Esik. :(
Vendég

Gabka: Atya világ, a szívbajt hoztad rám itt kora reggel :shock: Hála Égnek, hogy semmi baj.

Ettike: oké, megegyeztünk! 12-re megyek NST-re, még estig ki is bújhat :) Vagy nem is feltételes módban írom, estig ki fog bújni :)

Kép

Kép
sildi83

akkor van 1 óra előnyötök,mégiscsak Janka a lány,vagyunk mi ennyire udvariasak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

ja és igen,ESTIG KI FOGNAK BÚJNI!!!!

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Gabka!!!Te jó ég!!A frászt hoztad rám/ránk!!Tessék magadra vigyázni!

Mi is összebújtunk a párommal tegnap is meg előtte is,de semmi.Csak a szokásos,"húúú de fáj a pocim" volt megint egész éjszaka!Nem volt jó feküdni sehogyan sem.Pedig azt terveztem,hogy korán kelek és még nst előtt kitakarítok.Na ebből nem lett semmi.Majd utána!

Kocska!
Bizti lesz neked is szép ruhád!Sőt,ami a képeid között van fent az iwiwen az nagggyon gyönyörű!És nagyon szép menyasszony lennél.Mit lennél?LESZEL IS!!
Málnalevél teából én tegnap megcsináltam egy kancsóval és megittam mindet(hatás semmi).De rájöttem,hogy nekem hidegen jobban ízlik.

Icamica,Dharma!Azért egy picit megnyugtatja a lelkem,hogy nem csak nekem vannak ilyen nyűgjeim,nem csak nekem hiányoznak ezek a dolgok....

Egyébként jelentem,az Icamica-féle bukta nálunk,akkora siker volt,hogy csak na!Ma reggelre az egész adagból maradt 3 darab
:D Pedig a párom azt mondta,hogy ő nem szereti a lekváros buktát!Na ehhez képest!!!!!!!!!! :D

Ettike,Sildi!Továbbra is mennek a drukkok akkor,hogy nst után kibújjanak a manók!!++++++++++++

Judy!Nagyon édes fiú Ricsi!! :D

Na megyek,összepakolok a lakásban,lefürdök,iszom egy lightos kávét aztán irány az nst!
Ja,ennyit arról,hogy a párom szerint 30-án meg lesz a picilány!Bár még csak most kezdődik a nap,de én semmit nem érzek a szokásos itt fáj,ott nyom-okon kívül....De még mindig reménykedem titkon :oops:

Legyen mindenkinek szép napja!

Kép
demetnik

Demetnik: Én is bejelöltelek iwiwen, ha nem baj :) Az éjjel nekem is rémes volt, valami nagyon fáj a bordám alatt, és ha huzamosabb ideig fekszek oldalt elkezd zsibbadni is. Háton meg azért nem tudok, mert akkor levegőt nem kapok. Hát már végülis a Te Babód is készülődhetne kifelé :wink:

Kép

Kép
sildi83

Húúúú, Csajok!

Ma lesz egy DaniBabánk!!! Annaszuszi telefonált, hogy reggel h6-kor elfolyt a magzatvíze és 1 ujjnyira ki van tágulva. És már a kórházban vannak!

Kép
Kép
tisa

Annaszuszi!!!!!!!Mennek a drukkok ezerrel+++++++++++++++++
De jóóóóóóóóó!!!!Úgy örülök,még egy babó!!És még mindig nincs április!! :lol:

Sildi!Már igazollak is vissza :D Már tényleg készülődhetne.Bár biztos CSAK készülődik,de még nem szánta rá magát igazán :D Pedig olyan jó lenne,ha a húsvétot már itthon tölthetnénk hármasban!!!
Majd írj,hogy mi volt NST-n.Ha pedig már nem engednek haza,akkor sms-ez!! :wink: Én szorítok neked!

Kép
demetnik

Lányok! nagyon szépek a babák!
De jó lenne már ott tartani, de ezt a pár hetet már csak kibirom valahogy :) .
Gabka! ejnye-bejnye
Ettike és Ildi babázást kívánok mára!!! Remélem összejön :)

Kép
Kép
gaba_30

Annaszuszinak mennek a drukkok++++++++++

Kép
Kép
gaba_30

Ica mami, helyett azért csak van barátnő, aki lusta futni, vagy tesó. Na de rólad azt is elképzelem,hogy a hátadra kötöd a csemetéd és együtt futtok.

Ettike na igen az ember mindig abba rúg bele, aki a legközelebb áll.

Csajok ennyi összebújást…assetom miaz!De nézzük a jobb oldalát…nekem nem vérzik tőle, és nem fáj éjszaka….

Én a teával is,mint mindennel amit elkezdek enni,inni előbb utóbb megunom, persze ez az ásványvizzel van így legelőbb…

Annaszuszi HAJRÁÁÁ!
Hihetetlen, hogy itt már 7-8baba lesz lassan,pedig még nincs ápr.,hoxán meg még csak 2 van,pedig több ápr.kismami.

Na most kaptam sms-t ott is indítanak délben egy szülést, meg lesz a 3.helyezet,gyors írom csajoknak.

kocska

Annaszuszi!

Sok-sok erőt és kitartást kívánok!

Lányok!

Én azt hittem ilyenkor már babázok, de semi jele.
Nektek legalább vannak keményedések, jósló fájások, és egyéb jelei, hogy készülődik valami. Nekem semmi.
Mintha Marci itt akarná eltölteni a következő 18 évet a pocakomban. :shock:

Összebújás után semmi kellemtlen, csak a jó érzés...

Egyetlen dolog kellemetlen, hogy nem tudok hason aludni, és így már fáj a nyakam.
Na meg néha nem tudok visszaaludni elég gyorsan amikor éjszaka felébredek, és egy csomó vizet elraktározott a szervezetem. De ezek közül sajnos semmi nem utal arra, hogy Marci kifelé készülődne.

Mindegy. Én most valahogy a pénteki napban bízom. Nem tudom miért, de ez jár a fejemben folyamatosan.
Vendég

Annanuszi!
+++++++++++++
Hihetetlen ez a baba is már jön!?
Esküszöm már izgulok, pedig azt hiszem van még 2 hetem de ezek után! :shock:

A babák gyönyörűek! Tényleg! Nagyon nagyon szépek!
Nem győzöm csodálni őket! :)

Gabkának meg kitartás!

Ettike remélem végre ti jöttök!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!!

Annanuszinak mennek a drukkok!!!

Ettike,Sildi! Énis énis énis akarok már babázni!!!!! Már három napja folyamatosan fáj a derekam alig tudok valamit enni mert semmi étvágyam plusz aludni sem tudok nagyon! Ja és a rendszertelen pocikeményedést kihagytam...

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Ja és azt kihagytam hogy az összes baba gyönyörű!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

csak gyors mert indulok.

annaszuszi:

HAJRÁÁÁÁÁÁ!

teca:

akkor ma mind3-an szülünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Az új babáknak és friss mamáknak hatalmas gratula!!! :lol:

Annaszuszinak drukkolok ezerrel!++++++++

Most már szeretnék lassan én is itt tartani, de a jelek nem erre utalnak. Ma voltam CTG-n a baba jól van, fájás szinte semmi, a méhszáj pedig teljesen zárt. A doki azt mondta, hogy ilyenkor már annak örülünk, ha kezd nyílni. No, de az én lánykám úgy látszik még nagyon is jól érzi magát odabent. A Strepto pedig pozitív lett. :cry:

A patikában az eladónő megkérdezte, hogy mikorra várom a babát, mondtam, hogy 2-3 hét, erre jól meglepődött, mert tényleg nincs akkora pocakom. :)

Az alvás már nekem sem az igazi, minden fordulásnál felébredek és már nagyon unom az egyik oldal, másik oldal verziót. Pedig sajna nincs több lehetőség. :(

Szép napot mindenkinek! Lehet, hogy a babák is a tavaszt várják és akkor bújnak majd ki, ha már jobb idő lesz.

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok!

Megvolt az első NST. Szép egyenes vonalat rajzoltak a „fájásaim”, de ezen cseppet sem lepődtem meg. Végre élőben is láttam a szülőszobákat, tök jók, szinte kedvet csinál a szüléshez!
Ma akartam összerakni a kórházi pakkot, de úgy érzem a dolog át fog csúszni holnapra, mert a vizsgálatokkal jól elment a délelőtt!

Gabka, jól megijesztettél, örülök, h nincs gond. Ha ömlik a vér az lepényleválást is jelenthet, akkor pedig azonnal mentőt kell hívni :? - de jó, h nem történt ilyesmi!!!!!!!
Kocska, köszi az infot!

Judy, ezek szerint alakul a dolog, legalábbis ami az éjszakákat illeti.
Tejci ügyben meg kérj segítséget a védőnődtől vagy al LLL-től, ha gondolod! Azért az a 10 nap nekem soknak tűnik a tejci bendulására :roll: , hamarabb kell annak lennie.

Továbbra is édesek a bébikék, és nagyon irigy vagyok. Ma is a szomszéd csajszi 3,5 hós babájával éltem ki magamat!

Hú most olvasom, csak, h ma is szülünk- Annaszuszinak mennek a drukkok!
Azért még maradhatott volna Dani egy kicsikét!

Megyek teregetni meg alukálni, de majd benézek később, hátha babhír vár majd!

Zsu
svs

Annaszuszi: +++++++++++++++++++++++++++++, majd várjuk a híreket ám!

Na, itt vagyok, megvolt az NST, minden rendben, a fájásokról nem tudok nyilatkozni, mert az a tappancs most nem volt fent. Pedig kíváncsi lettem volna, mert keményedett rendesen. Janka nagyon jól érzi magát odabent...

A méhszájam: 1111, én nem tudom, azt hittem, hogy ez már igazán szülés közeli érték :roll: :roll: :roll: :roll:

Ettike: írj majd, hogy mi volt!

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Kocska: az apja nem futó, lesz aki vigyázzon rá, meg direkt 3kerekű kocsit vettem, hogy lehessen kocogni is vele :D

Holnap este megyek az első NSTre, kíváncsi leszek, mit mutat a görbe. A bábaszámítás szerint már jövő hét vége felé ki kéne bújjon :shock: fogalmam sincs, mit mutatnak a jelek, ahogy elnézem, tünetek nélkül is lehet hirtelen szülni, és fájásokkal is várakozni.

Voltunk fürdőben, olyan jó volt úszkálni, nem húzott a púpom. Remélem, ha marad még a baba, azt zárt méhszájjal teszi, mert nem sok más mozgásformám maradt.

icamica

Ha senki más nem szül ma, akkor én megyek aludni. Annaszuszira még úgyis várnunk kell pár órát szerintem. Vagy nem?

Talán az alvás segít a fejfájásomon.

Sildi!

Ahhoz képest, hogy végig a koraszüléssel riogattak, lassan túl fogod hordani Jankát.
Doki mit mond? Ha nem lesz meg 5 napon belül, akkor megindítja? Vagy mennyit vártok még?

Zsu!

nem kell annyira sietni a pakolással. :wink:
Én ma pakoltam össze egy táskába Marci cuccait. Még azt sem tudom, hogy fogom-e használni a kórházban, mert elméletileg semmire nincs bent szükség.
Lehet, hogy csak beviszem, aztán majd a hazahozós ruhát felhasználjuk, a többi pedig marad szépen a táskában.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem az NST-ről.Igazándiból semmi :( Picur rengeteget mocorgott odabent :D Volt egy-két keményedés is,de semmi extra...
Bár pont az előbb beszélgettem egy anyukával itt a a házból és ő azt mondta,hogy szülés előtti nap neki sem mutatott semmit az nst,aztán másnap megszült :) Hát nem tudom...Nem bánnám....Aztán lehet,hogy az a "baj",hogy már ennyire akarom én is :roll:
Na mindegy!Az a lényeg,hogy a pici lányzó jól érzi magát odabent és ez a fontos!!Csak hát anyuci egy picit türelmetlen,aztán meg lehet,hogy ha odakerülök,hogy indulhatunk,majd jól bepánikolok :lol:
Na megyek,takarítok egy picit.Hátha..... :lol:

Annaszuszinak továbbra is mennek a drukkok!!Hajrá-hajrá!!

Kép
demetnik

Nem tudok aludni, kivételesen dúl bennem az energia. :shock: 8)
Betettem egy újabb adag mosást és mégis elkezdtem pakolni.

Cat, valóban nem kell sietnem, csak úgy látom, itt mindenki hamar (mármint a terminushoz képest) és hirtelen szül, ami továbbra is hihetetlen számomra! :shock:
Én ugyan nem "csatlakozom" majd ehhez a táborhoz, de szeretek mindenre felkészülni és utálom a kapkodást!
A hazahozós ruhát én csak bekészítem majd a hordozóba és majd csak Apa hozza be.

Ica, Demetnik teljesen megértem, h Ti is türelmetlenek vagytok, de ki tudja, lehet, h Ti lesztek a következők! :wink:

Zsu
svs

Sziasztok!
csak beköszönök egyenlőre, hazajöttünk, nagyon jó itthon. mind jól vagyunk, réka most borult ki többször, mindenfélén, hülyeségeken, elég egyértelmű.
misi jó gyerek egyenlőre, eddig a legjobb, rohadtul ráértem a kórhában, úgyis elromlik majd :)
eszik, alszik, néha bőg, hasfájós lesz, ma volt délelőtt egy kis bemutató belőle. nem annyira cumista, de majd rászoktatom. tej iszonyat sok van, tegnap már két decit borítottam a csapba kétszeri fejésre, és még csak nem is fejtem koppra, de komolyan elsőgyerekes szétrágott bedurrant cicijeim vannak, nagyon durva! viszont előtejem már a műtét után 12 órával annyi volt, hogy nagy kortyokban nyelte a misi, és teljesen jóllakott tőle, átaludta az éjszakát. másnap meg már rendes tejem volt, szóval elég döbbenetes, én lepődtem meg legjobban.
műtét előtt nagyon féltem, de ahogy kibányászták a legényt, már jobb volt, majd írok bővebben. most csak ennyi.
Köszönöm mindenkinek az sms-eket, nagyon jól estek... majd ha belerázódtunk a dolgokba, jövök bővebben, meg majd megnézem, kik is szültek meg :) ettikét sajnálattal látom, hogy még van...
cat, kb üres szülészetet hagytam ott, mehetsz! :) egyébként minden nap vártalak :)
képek itt:
http://picasaweb.google.hu/kikocska/200 ... GBzJOokAE#

kikocska

Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm a névnapi köszöntést! Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám!

Látom babaeső volt az elmúlt napokban:

Sziszike, Kikocska, Liliana, Leo: hatalmas gratuláció a babucikhoz! Nagyon sok boldogságot és egészséget nektek!!!
Hihetetlen, hogy ilyen sokan megszültetek pár nap alatt.

És a képek, hát egyik baba tündéribb, mint a másik! Nem találok szavakat olyan kis helyesek! Irigy is vagyok ám. Ahhoz képest, hogy majdnem korababám lett eléggé le vagyok maradva :lol: Jó mondjuk örülök, hogy nem lett korababám. :) De akkor is olyan jó nektek, hogy már babáztok!

Annaszuszi: nektek mennek a drukkok!!!! De izgi!

Nekem a múlt hetem nagyon zsufira sikerült. Tiszta káosz volt. Tudjátok szerdán voltam dokinál. Órákat vártam rá, de végül megkaptam a vas szurimat. Azt mondta a többi 4 szurit adja be a körzetis. Csütörtökön lementem a körzetishez és közölte a labor leleteim alapján, hogy ez nem kell nekem, mert jók az eredményeim. Pénteken, hogy tiszta legyen előttem hogy most mi van elmentem itt nálunk a Hematológiára kora reggel. Jött is egy aranyos doktornő és megnézte a papírjaimat. És annyit mondott, hogy hát igen gondozásba kell venniük, de ahhoz kell egy beutaló a házi orvostól. Kérdezték ma még vissza tudok-e érni. Mondta, persze el tudom intézni a beutalót. (Én ebből azt szűrtem le, hogy kell a szuri). Hazajöttem és lementem megint a körzetishez. Nagy nehezen megkaptam a beutalót és visszamentem a hemára. Szerencsém volt, mert nem kellett sokat várnom, hamar behívtak. De akkor már egy doki volt aki újra megnézte a papírjaimat és csóválta a fejét és közölte, hogy nekem nem kell a szuri, mert tök jó az eredményem. Szedjem szájon át a vasat és kész. Írt is egy szakvéleményt, és ezzel mehettem is. Én csak ámultam, hogy akkor most mi van???????? A nődokim szerinte kell a szuri, a körzetis szerint nem, a hematológián a doktornő szerint kell, egy másik doki szerint nem! Szóval úgy döntöttem szarom le az egészet. Nem rohangálok többet utána.
Szóval ennyit a vasas történetemről.

Most megyek kicsit visszaolvasok. :) Bár a fiacskám nem alszik, így lehet csak holnapra leszek meg a végigolvasással! De jövök!

Puszika! Viri

Kép Kép
kisvirág_30

Cat: Nem mondta, hogy megindítaná. Abban egyeztünk meg, hogy szombaton (a kiírt időpontban), ha addig nem lesz meg, menni kell vizsgálatra. Épp azon gondolkodtam, hogy mi van, ha nem rövidülök meg idő előtt? Minden esetre én örülök, hogy nem zárt méhszájról kell majd indulni a szülészeten, csak kicsit már türelmetlen vagyok :roll:

Kikocska: Misi csodaszép, olyan jó nézegetni ezeket a babás képeket :)

Kisviárg: Uh, ez a vasas történeted elég durva...

Ettike: ?????????? (Jaj, de türelmetlen vagyok :lol: )

Kép

Kép
sildi83

sziasztok.

én is itt......dokibá úúúgy megvizsgált(szerintem könyékig felnyúlt,azthittem burkot repeszt az ujjával)nagyon fájt.........és azóta is.....kivi vagyok mi lessz,ha ez sem hat akkor nekem semmi.

kikocska:

üdv újra :lol: :lol: nagyon édes Misi.

kisvirág:

nem irigyellek a vasas kálvária miatt.szerintem is hagyd a csudába.

annaszuszinak továbbra is mennek a drukkok,bár remlem már babázik..

Kép
Kép
ettike

ja méhszájam nekem is 1111 :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: szóval haladunk azért.

Kép
Kép
ettike

Ettike: engem is elég rendesen megvizsgált, nem volt valami kellemes. És még mindig beleférnénk a mai napba :) Úgyis kint lesznek sity-suty :D (fő az optimizmus). Rájöttem, hogy túl jó dolga van odabent a kisasszonynak, most is egy nagy rákóczi túróst küldtem le neki :)

Kép

Kép
sildi83

Ezt nem hiszem el,hogy ti 2en 1111el még itt rodeóztok,akkor milyen értékkel kell menni szülni??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
De. tűzött a nap, most meg dörög az ég,esik az eső, na tünés szülni 2 nyitott csaj!!!! :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

kocska

Annaszuszi!
Gondolunk Rád, légy ügyes!

Cat!
Ne izgulj, nálam sincs még semmi.

Ráadásul, ma a kozmetikusnál (ja, dzsungelmentes vagyok 8) ) mindenki azt mondta, hogy még magasan van a pocakom, úgy hogy egy jó darabig ne is várjak babát. Én tulajdonképpen a jövő héttel már nagyon ki tudnék egyezni. Egy kívánságom van: ne április 8-án jöjjön Luca, mert akkor egy napon lesz a szülinapunk, és azt nem szeretném.

Kép
gesztenye74

kocska:

ilyen méhszájjal még elhúzhatjuk egy darabig(DE NEM FOGJUK)
ha nincs fájás akkor végerdményben értelmetlen lenne indítani.

én mindenesetre megbeszélem a dokival hogy legkésőbb hétfőn indítjuk.

most elmegyünk apával sétálni,Patrikot bedobjuk anyóshoz,és eső ide eső oda körbesétáljuk a várost,ha ettől sem erősödnek a fájásaim akkor semmitől.

ildi:

hát igen, a finomabbnál finomabb kaják.....na ma már csak szárazkenyeret ropogtatok és vizet iszok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Egy gyors kérdés: védőnőnek szoktatok adni pénz? Illik? ha igen, akkor mennyit? Mert a doktornőnek adtunk, de nem tudom, hogy hogyan megy ez mostanában.
köszike

Kép

Kép
eda7

Sziasztok!

Most beszéltem lilianaval!
Sára besárgult ezért még nem tudja mikor engedik ki őket! Majd informál! De amúgy jól vannak. ruhástól kb annyit nyom a pici mint amivel született szóval nem éhezik, bár liliana szerint ez még előtej ami van!
Ha majd jön akkor mesél!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kikocska!

Mentem volna én, de Marci nem úgy gondolta.
Látogatni pedig azért nem, mert most sem vagyok egészséges.

Szülésre most két lehetőségem van:
Vagy holnap NST után rögtön, ahogy egy ismerősöm kívánta, vagy pénteken, ahogy a fjemben motoszkál napok óta...

Lányok a c értékek nem sokak jelentenek. Ne bízzatok bennük túlságosan. Sok orvos éppen ezért nem is nézi.

Én Benivel 3 hétih húztam úgy, hogy 3-4 centire voltam teljesen kitágulva. Végül mégis indították a szülést.

Annaszuszi!

Hogy haladsz?
Vendég

Sziasztok!

Annaszuszi!++++++++++++++++++++++++
Szorítok!

Gabka!
remélem minden oké!!!

Megjöttem Gyöngyösről ésssssssssssssssssss diplomás kismama lettem!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon-nagyon elfáradtam..................én még életemben egy vizsgámra se tanultam ennyit együtt véve..........
Pedig van kétfajta érettségim, egy tecnikusim meg egy csomó más vicik vacak ECDL, szoftverüzemeltetői, boltvezető stb......

De a vége, hogy 5 5 5 kaptam és a diplomám ezáltal jeles lett!!! :lol:
Megvolt anyuékkal a sírás rívás, pezsgőzés.....

Remélem még a pici lányom vár egy hetet hogy méltóképpen várhassam és befejezhessem a takarítást, pakolászást....
Holnap megyek CTG-re.
Most muszáj mennem, mert teljesen ki vagyok merülve és kb 2 hete semmit nem aludtam.
Az utolsó napokban hajnal 3-éjjel 11-ig tanultam.....

De szerencsére vége!!!!!!!!!

És végre rend lesz a lakásban, lesz tiszta ruha, kaja, nem mászik el a mosogató....... :lol: :lol:

És már jött a Kori az előbb, hogy ma akkor társasozunk??Mert megigértem, hogy ezentúl majd minden nap játszok vele.......
Tina meg azt mondta, de jó anya akkor majd nem leszel idegbeteg?? :lol: :shock: :shock: :lol: :cry:

Szóval van mit jóvátennem a gyerekenek...van is lelkiismeret furdalásom....

Sziasztok addig is...

Úgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja!!! És köszi Gizu hogy érdeklődtél smsben, nagyon jólesett :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Tasin!
Gratulálok a sikeres államvizsgádhoz! :) Üdv a diplomás kismamák körében! :)
Kívánom, hogy legyen még elég időd felkészülni a legkisebb lányod érkezésére! :)

Eda!
Én eddig még nem adtam a védőnőnek pénzt, de nyilván babával más a helyzet. Szerintem, ezt is védőnője válogatja. Nálunk az egyik például csak ajándékot fogad el, pénzt nem.

Erről jut eszembe!
Senki nem válaszolt arra a kérdésemre, hogy a szülésznőnek mennyit szokás adni. Tessék nekem tippeket adni legalább!

Kép
gesztenye74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?