sziasztok!
újra itt! kicsit sűrű eddig a hetünk, de nagyon élvezzük.
hétfőn Tranzitoltunk egyet, kedden meg játszóházaztunk, köszi
Lei az ötletért,
Aproo a fuvarért,
Bucsek Szilviék a társaságért, szuper volt és természetesen megyünk még!
Julcsi, én bébégo ks621-et vettem, imádom! nagyon könnyű, aludni is tud benne a gyerkőc, kb. 140-150 fokig dönthető, szóval nem vízszintesig, de ettől függetlenül teljesen kényelmes neki! én 12.500-ért vettem akciósan, kutatni kell a neten, mert lehet, hogy van még máshol is olcsóbban, mert azért 19e eléggé húzós egy ilyen kis járgányért szerintem. vagyis én nem akartam 10-12e-nél többet kiadni érte!
off
új miniszterelnökös dolog. utálom a politikát, de véleményem nekem is van. sajnos nagyon durva éveknek nézünk elébe ez már most látszik, viszont a gyed lerövidítése (régen sem volt hosszabb ideig, hogy otthon lehettek az anyukák a babával, meg a családi pótlék is volt már, hogy nem járt, szóval visszatérnek a régi szarságokhoz) talán pont azt fogja eredményezni, hogy az emberek még ennyire sem fognak babát vállalni, így a bölcsis hely kérdése megoldott lehet.
nagyon utálom, hogy számolgatni kell a kiadásokat, ha pl. veszünk egy drágább dolgot, most pl. szőnyegek, akkor tudom, hogy a hónapban már mást nem nagyon engedhetünk meg magunknak, hiszen fogalmam sincs, hogy mennyi lesz a lakáshitel... ha azt nem kellene fizetnünk, semmi gondunk nem lenne talán!
de ezzel egyidejűleg kíváncsi leszek a nagy adócsökkentéses reformjára... hogy ugye megérje dolgozni!?
úgy szar az egész ahogyan van!
on
Adri, mennek a drukkok nektek!!! Dorka nagyon erős kiscsaj! biztosan minden rendben lesz!
Barbi, jobbulást a kis betegeidnek! Iminek gratula a bicajozáshoz, ez elmaradt már régről!
gyönyörűek a gyerekek, egytől egyig! Szilvi az egyedi képek is szuperek! és örülök, hogy kezd javulni a lurkók állapota!
Pöttöm. nálatok mizújs? ugye minden rendben!? jöhetnél majd talira, hátha jót tenne mind a kettőtöknek egy kis változatosság! meg mi is kíváncsiak vagyunk ám rátok már!!!
Csimby, ezt a Colettot én is néztem, nagyon tetszett, de Mecsi mondta, hogy látta élőben és elég gagyi...

meg nekem drága is volt! szóval aztán hanyagoltam.
ja, az
egészséges ételes dolgot Beleki Kata ígérte!
JázminAndi, jobbulást nektek is! végül játszóházba mentünk.
na most megyek, mert gyerekem már unja magát a járókában... aztán megyünk receptért is, szóval ma sem unatkozunk!
dobok pár firss képet!