Halihó!
Na, a változatosság kedvéért borzasztó éjszakánk volt. Bercónak jönnek a fogai, hogy melyek, azt nem tudom, de a dokibá ma megerősítette. Visszavittem a fiúkat, Gergő még a héten táppénzen, aminek nagyon örül. Mondjuk a dokibá is támogatta nagyon ebben.

Aztán meg elmentünk a mh-emre, a gyest megbeszélni. Már nincs egy hónapom sem, és visszaállok a munkába, természetesen szabival kezdek.

Kocsival mentünk, hááát volt minden: sárgán villogó lámpák, rendőri irányítás, kukásautót kellett kikerülni,... De megoldottam. Én ugye a biztonságra hajtok, sokan meg türelmetlenek. De ez már az ő problémájuk.
Tünde, köszönöm a biztatást, nagyon jól esik. Drága, pedig neked is annyi a dolgod... Köszönet érte.
Heni, ez nagyon izgi. Az én tippem is ápr. 10-e volt.
Vásárlás: ne is mondd! Én bújom a szórólapokat, összehasonlítom az árakat és úgy döntök, hogy hova menjünk. Nálunk az Aldi és a Penny a nyerő általában. Bár ma az Intersparban voltunk, mert az van a rendelő közelében.
Vindo! Remélem egyre jobban lesz Rugó. Egyébként Bercóval is hasonló történt a múltkor, amikor a Prevenart kapta. Estére már tiszta takony volt. A dokibá azt mondta, hogy lappanghatott benne valami, aztán az oltás kihozta. Én most tologatom a 18 hósat is, ma meg is beszéltük, hogy még a jövő héten sem adatom be, hadd jöjjön teljesen rendbe manóka.
Panndikám, óvatosan duhajkodj, bár már nagy baja nem lenne Fruzsinak.
Viranka! Nagyon jó volt a link, én is megkuksiztam.

Képek amott igazán gyönyörűek.

Bálintnak nagy puszi.
Regi, ez igen, még hastánc is. Hajrá, hajrá!
Na, megyek összeütök valami kímélő kajcsit.