A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, Rugóba bezzeg benyomták egyszerre a két oltást :evil:

Hát, itt konkrétan nincs bölcsőde sem, úgyhogy majd kihajtjuk a gyerekeket a falu központjába, és vigyáznak egymásra, amíg dolgoznak az anyák :roll:

Pelenka - mi az Aldiban vesszük, árban kb. egy ezressel olcsóbb, mint a Libero (ha jól emlékszem), minőségben meg nem volt nagy különbség, legalábbis Rugó esetében.

Kép
vindolanda

No, az engem is érdekel, mi lesz, ha nincs gyes, a gyed 1 éves kor után kifut, bölcsi nincs, állásba vissza nem vesznek (vagy csak rosszabba) - éhenhalunk?

Kép
Kép
irina

Regina, akkor a hisztit leszámítva rendben volt minden :wink: Reméljük, sem láz, sem semmi más nem lesz :wink:

Az üvöltéssel tarkított babakocsizás nagy élmény, mindig úgy néznek az emberre, mint a véres rongyra :x

Kép
vindolanda

Niki - vigyázz nagyon magadra!!!!!

(Ez kimaradt az előbb.)

Kép
vindolanda

oltás ügyben megnyugtattatok :) mert nincs odaírva a kiskönyvbe h. hib és ezért voltam kiakadva :9

:arrow:

KépKép
viranka

http://www.mno.hu/portal/626584

kicsit durva de jó és sajnos igaz

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo! Engem nem érdekelt, beszólni nem szólt be senki, azt hogy néztek, valami miatt nem láttam! ;) Egyébként próbáltam Szelivel először értelmesen beszélni, néztem a szemébe, leguggoltam hozzá, de le se sz.rta... :lol: Maradt a betuszkolás erőszakkal, 2 perc múlva már nem ordított, csak míg bekötöttem, nagy nehezen sikerült... :lol:
Hajrá dackorszak! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Rugó jól van?
Szeli 2 óta alszik, na jön is...

Válság ide vagy oda, megy hastáncra... :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Regina - hát igen, néha produkálnak cifra dolgokat :lol:

Most izzad szegény, tiszta lucsok. A láza 39,2-ről lement hőemelkedésre, de nem hajlandó a fenekén megülni. A porszívó madzagját húzgálja, cipeli a mosogatógép alsó tálcáját, gemkapcsokkal telenyomta a fényképezőgép táskáját (amit a nyakában hord üresen egész nap, ezt elleste tőlünk) :wink:

Elég gyorsan lehúzta most a lázát a gyógyszer, szerintem ez jó jel :roll:

De hát este mindig rosszabb...

Ma eddig 40 percet aludt.

Lehet, langyos vízben megfürdetem majd, mert tegnap nem fürdött :roll:

Kép
vindolanda

Én fülbevalót vettem magamnak vasárnap este, nem bírtam nélküle tovább :roll: :roll: :roll:

Kép
vindolanda

Pedig anyagilag nem állunk most jól a hónapban :roll:

Kép
vindolanda

Panndi: cuki a lányod, annyi mindent mond! :-) Ádi teátrálisan ismételget mondatrészleteket, de már kombinálja is a szavakat néha. Kedvencem ma az volt, amikor sopánkodó arckifejezéssel ismételgette, hogy "hol a kesze? hol a kesze?" (=keksz) :lol:

Vindo: vannak fontos dolgok az életben. Neked a fülbevaló, rugónak a táska. ;-)

Na, elraktam a játékok felét, mert csak kiborogatta őket. De a másik féllel sem játszik, de azoknak legalább van valami perspektívájuk, mondjuk lehet velük építeni 8)
A húsvétra kapott és már odaadott, szerintem egyébként nagyon frankó kistriciklit türelem hiányában mellőzi (a türelem a pedálkezelés megtanulásához kéne). A hintától momentán sikítófrászt kap, amit egyikőnk sem ért. Kezdek kifogyni a játékötletekből... (persze a Brendonban a százezret kóstáló műanyag kerti házcsodák nagyon érdekelték, főleg a csúszdás, kisablakos bigyók... de hát lehet, hogy az is csak kb. 10 percig lenne érdekes).

Kép
Kép
irina

rugónak = Rugónak :oops:

Kép
Kép
irina

Irina - a játékok nálunk sem menők, ellentétben a lavórral, a porszívóval, a telefonnal és a cd-kel/dvd-kel - ezek reggeltől estig lefoglalják :roll: Ja, és a notebookos táska, fényképezőgép-táska, a mi hátizsákunk...

Most is kaptunk egy plüssnyulat, de fel sem fogja, hogy ott van :roll:

Akkor Ádi már komoly beszélőkével rendelkezik :shock:

Hinta - Rugó is fél tőle.

Én egy szoba-sátrat néznék majd :roll: Azt pár ezerért be lehet majd szerezni. Talán gyermeknapra, vagy nem tudom.

Kép
vindolanda

Én ma kaptam egy új telefont :oops: Szegény előző már nagyon gáz volt, és hát ugye öt éve céges telefonom van, de mivel itthon vagyok, nyilván nem cserélik, így ma hazafele beugrottunk egy boltba és vettünk :) És voltam ma DM-ben meg bababoltban, két hónap után először!!! Úgy éreztem magam, mint aki vidámparkban van :lol: Zsófit is kivittem motorozni :wink: Jajjdeunommárafekvést...
Vendég

Forgalom-számlálás - nálunk a nagy járművel érdekesek. Ha megyünk autóval, minden kamionra és buszra rámutat, felhívja a figyelmünket rá, hogy látjuk-e.

Mostanában mindig be kell ültetni az autóba amúgy az udvaron. Rendesen kormányoz, majd jobb kézzel sebességet vált :roll: Egy órát is ül benne :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Jajj, de nagyon irigy vagyok a talisokra!!!!!!
Mekkora emberkékké cseperedtek, és milyen gyönyörű egytől egyik mind!!!!!!!
Annyira készültünk mi is, de ez a hülye köhögés... :cry:
Amúgy már úgy néz ki, hogy megmaradok, már csak reggel és este akarok megfulladni a köhögéstől...
Rebeka meggyógyult, most VikDannak van torokgyulladása meg esténként lázas.

Regi: az egy dolog, hogy köteles visszavenni a cég, de mi van, ha időközben megszűnik??? Sógornőm most kapta meg a felmondólevelét, kivonul a gyár az országból ahol dolgozott, ráadásul a gyedet is rajtuk keresztül kapta, így a 3 hós gyerek mellett a gyest fogja kapni...

LMóni: azt nem tudod, hogy a szocpolt azoknak is eltörlik akiknek letétbe van rakva? Mert akkor jó nagy trutyiban leszek...

Panndi: Gratulálok és le a kalappal, ennyi minden mellett lediplomázni!!! Nekem anno még szimplán sem sikerült volna. Nincs fenekem meg türelmem a tanuláshoz... :oops:

Kép
Kép
timi26

Asszem célszerű lenne új volnalzót csinálnom... :roll:

Kép
Kép
timi26

Panndi, azt a telefont ma meg is érdemelted :wink:

Kép
vindolanda

Nem értem, egyszerűen nem jön be a babaneten írható felület, mindenféle kavarodások vannak...
Na próbálok előnézetben írni... :shock:
Vindo: ha ugyanazt értjük szobasátor alatt, az Ikea 2 ezer ft körüli piros sátrát ajánlom, nekünk az van, Ádi nagyon szereti, igaz, folyton elbotlunk benne, mert elfoglalja a közlekedőrészt, de imád belebújni. Reggel mindig kinyittatja, akkor is, ha nem használja :lol:

Timi26: de jó, hogy írtál! Gyógyuljatok meg mielőbb!!! És képet kérünk a gyerekekről!
FONTOS: anyám munkaügyis 30 éve, az előbb megkérdeztem: ilyen nincs, hogy valaki gyest kap gyed helyett, mert a cége megszűnik. Azt kellene a barátnődnek kinyomoznia, hogy mikortól nem funkcionál a cégénél TB-kifizetőhely, és onnantól megigényelni a gyedét a területileg illetékes kifizetőhelytől (pl. az én volt mhelyem, aminél papíron még ott vagyok, nem kifizetőhely többé, az állam fizette a gyedet, ameddig kértem, most már gyesen vagyok a munka miatt). Ilyen tehát nincs! A gyed jár a gyerek 2 éves koráig, ha volt előtte munkaviszonya a barátnődnek.

Kép
Kép
irina

Na, ha a szocpolt eltörlik, az újlakás-piac sütheti... (már amúgy is, de úgy végképp redőny).

Kép
Kép
irina

Irina - hát, szerintem IKEA nincs belátható közelségben :wink: Ha Gábor arra jár valamikor, azért felhívom erre a figyelmét. Szóval kösz a javaslatot. De láttam pl. Interspar-katalógusban is. Na, majd meglátom...

Timi - gyógyuljatok akkor :!: Én is így köhögök, de csak akkor, ha vízszintesben nyomulok :wink:

KÖzben Rugó elaludt fürdés után :shock: Ez megint tuti éjszaka lesz :? De legalább nyugodtan eszek egyet :arrow:

Kép
vindolanda

Na, ha a szocpolt eltörlik, az újlakás-piac sütheti... (már amúgy is, de úgy végképp redőny).

Kép
Kép
irina

Kép
Kép
irina

Vindo: Mi a kika-ban vettük a sátrat Emmának 3-4000 ft. volt. Emma is imádja

KépKép
kaqk
Debrecen

KÖsz Kaqk!!! Gyűjtöm az infókat :wink:

Rugó közben sajnos-hál'Istennek felkelt. Vacsoráztunk együtt.

Kép
vindolanda

Vindo!
nem tudom h. hozza be az oldalt,de 2. o. 36-os játék :) ha kell elsétálunk/bicajozunk és megvesszük+postázzuk Nektek :)

http://vega-impex.addel.hu/actions.php?count=1

:arrow: ennyi hínak :)

Irina!
holnap ha lesz pár pillanatom keresek Nektek kocsit :)
s bescannelte Robi kedvenc vajdahunyados képeimet ,odaátra ma/holnap feltöltöm :)

KépKép
viranka

Sziasztok ma ismét.

Betegecskéknek továbbra is sok-sok puszi.

Panndi Gratulálok!

Kb.1 órája értünk haza.
És a lányom elérte a 9 kilót :D
Beszélgettünk a dokinővel a prevenárról
képzeljétek ápr.1-től ,1 oltásos lesz.
Jövö kedden meg is kapja.

LMóni!
Apukámnak 41 fokos láza volt amikor jöttek a szemfogai.
A videó nagyon is igaz. :evil:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Viranka, ne fáradj a keresgéléssel, már licitálok egy babakocsira a teszveszen. Hm, jó látni, hogy ami a Brendonban 100 ezer, az a Vega-Impexnél 36. :shock: De arra sincs pénz ;-)

Gremese: hogy van Zsozsika???

Köröztetném én is a nem-jelentkezőket: KISPOCC, GRANDA, NYERKIT??? (És hát Juba és U. Era is eszembe jut ám még régről...)

Fürdök, dolgozom. Mindenkinek puszi![/b]

Kép
Kép
irina

Irina!
pl:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... 23557.html
de nézd meg mini-manó honlapján: www.minimano.hu
vagy apronet.hu,zsibvasar.hu(sok teszveszes ide költözött :) ),expressz.hu

képek meg odaát :)

KépKép
viranka

Irina!
:) pedig Vega sem óccsó :)

KépKép
viranka

Halihó!

Imádom a talis képeket!!!!
:lol:

Most csak gyorsan jelentek. Bercó még mindig nincs igazán jól, tegnap már azt hittem, hogy javul, csak egyszer volt kaksi, erre ma háromszor. A kedve sem az igazi, szinte semmit nem eszik, alig alszik, nyűgös, állandóan cicizne. Ráadásul közben engem is utolért ez a hasmenős vírus. Mára már jobb lett, a fejem viszont még mindig zúg. Szerintem már így maradok, ez a néhány év ilyen kis mellékzöngével....

Zsozsinak, Máténak és Rugónak is gyors gyógyulást kívánok!!!

Panndinak meg óriási gratula!
dmaggie

Bejelentkezek az éjszakai műszakból 8)

A helyzet már javul, Rugó fél 11-től fél ötig aludt egyfolytában. MOst kelt, de nem a magas láza miatt (lázas, de nem nagyon), hanem az eldugult orra miatt.

Leszívtam, most müzlit eszek, tisztába teszem, aztán meglátjuk, mikor alszik vissza.

Emese, Veletek mi van???

Jó reggel, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hamar gyógyuljon minden betegeskedő!

Nálunk tegnap a déli alvás 4 óráig tartott,ilyen még nem volt. Aztán kimentünk este 6ig,vacsi-fürcsi este 20.30 körül aludtak el,és meg sem mozdult mind a két gyerek,ahogy lefeküdtek úgy keltek 5kor.Jó nagy alvás volt :) Most itt turbóznak. :) Amúgy semmi más.

Én is kíváncsi vagyok Emeséékre is. :)

dmaggie!

már jó régóta betegek vagytok :( remélem most már hamar túl lesztek.+++++ gyógyulj+próbáljatok sokat pihenni!
varga tünde

Sziasztok!
Jó reggelt!

Vindo ezért ez jó hir, hogy ennyit tudott aludni egyfolytában, meg persze te is.

Maggie tessék már meggyógyulni!

Emese Zsozsival mi a helyzet? Gegi remélem nem kapta el? Voltatok orvosnál?

Én tegnap voltam CTGn, jó lett a görbe, vizsgálat is volt, egy ujjnyira már nyitott a méhszáj, igy már elkezdtem izgulni, este már jósló fájásokat is beképzeltem.

Én már nem tudom, ki melyik napra tippelt, de szerintem tippeljünk egy újat, aztán felirom magamnak és a nyertes kap egy csokit!

A családomban az ápr.4 menő dátum, tesóm és unokatesóm is ezen a napon született, igy lehet Áron baba is társul hozzájuk. 8)

Ma nem kellene mégsem szülni( bolondok napján) , holnap Áron nap, az se jó. Valószinű nem 2. tartjuk majd a névnapját, mivel túl közel esik a szülinaphoz majd.

Mig én tegnap CTGztem Péterke elment az apukájával játszóterezni, jaj olyan nagy élményekkel jöttem értem :D na főleg apa, hogy ez milyen jó és majd gyakrabban mennek. Olyan érdekes , hogy utána csak az apjával volt Péterke engem nem macerált. Pedig sokszor van, hogy egyáltalán nem akar az apjával lenni/ még jáccani sem.

Heni
KépKép
heni81

Heni: én 5-re tippelek.. :) zökkenő mentes gyors szülést kívánok.. :) nagyon izgis..:)

Domi bealudt az ölemben.. :)

Regi: főzől ma ebédet? és mit,ha szabad kérdeznem? tanácstalan vagyok a mai kajával kapcsolatban :?
varga tünde

Heni - gratulálok a jó eredményekhez!!!
Én sem emlékszem már, hogy mire tippeltem, így mondok egy újat: április 8.

Maggie, Emese - hogy vagytok?

Tünde - ha én ötkor felkelek, akkor szerencsére utána még alvás következik...

Nekem sajnos reggel egy telefon miatt ébresztő volt, de Rugót sikerült visszaaltatnom. Egy órája hidegnek tűnt a homloka - szerintem a nehezén túl vagyunk.
Érdekes, attól tartottam, míg beteg, hogy hogyan tudom majd lebeszélni az udvaron való mászkálásról - de meg sem próbálta. Biztos ő sem érezte elég fittnek magát :roll:

Tegnap hazaszóltam, hogy Rugó beteg. Majd beszélünk öt percet, és erre anya megkérdezi: olyan szép idő van, miért nem vagytok kinn? Hát, 39,2-vel talán nem kéne :wink: Anya hipochonder egy kissé (nem is kicsit), és az, hogy más csak akkor mondja, hogy beteg, szerintem meglepheti :wink: A múltkor akkor küldött volna ki vele az udvarra jóval ramatyabb időben, mikor 38,5-ös lázzal, influenzával próbáltam tartani a frontot itthon tök egyedül :roll:

Viranka - nagyon aranyos vagy, köszi. Meg is mutattam Gábornak, de ő rögtön elkezdett kombinálni, hogy túl nagy a sátor, meg a postaköltség.... :evil: Bezzeg a vaterán nézegetett egy akváriumot, és arról ábrándozott, hogy akár le is megy érte Szegedre :evil: :evil: :evil:

Amúgy, ha jól látom, ez webáruházas rendszerű is, úgyhogy ilyenekkel nem terhelnénk.

Szép napot. V.

Kép
vindolanda

Tényleg, Regina, volt valami mellékhatás???

Na, megyek, felöltözök, mert megint pizsamában megyek ki az ebédért... Bár már megszokhatták :roll:

Kép
vindolanda

Jaj csajok, tegnap még beugrottunk este a Tescoba és 27e ft hagytunk ott, totál sokkolt, szinte csak élelmiszert vettünk. REngeteg pénz megy el kajára, pedig mindig azt hittem 50e kihozható, de nem :evil:

Vindo ezek a szülők, már én meg sem hallom, ha valami hülyeséget mond anyu. Igaz a múltkor kiboritott, mikor már 10x mondta el, hogy szerinte túl sok ide ez az ülőgarnitúra. Mondtam neki, hogy tudom, de most nincs pénzem újra és hanem teccik neki vegyen .

Tök jó egyébként az a sátor, meg jó az ára is, de most anyagi csőd van nálunk :evil: pláne igy szülés előtt, hülye hálapénzek ne kellenének. Tegnap már a dokinak sem adtam semmit, majd már nemsokára nagyobb összeget kap, egyébként megérdemli, meg a szülésznőm is nagyon szupi nő, nagyon készséges.

Heni
KépKép
heni81

Én már sínen vagyok, Rugó meg még mindig alszik. Remélem kialudja magából a betegségét is :roll:

Csak netezek és netezek....

Kínomban visszaolvastam az első üzeneteimet a babaneten, és még arról írtam, hogy Rugónak sikerült felülnie :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Heni - a bútorokkal nálunk is mindig gond van. Mi az egy szobánkba nem tettünk ülőgarnitúrát, de még fotelek sincsenek. Mi általában a földön ülünk, vagy a konyhából hozunk széket.

Szerintem az a bajuk, hogy nem tudnak hová leülni :roll: De kéthavonta egy nap miatt nem veszünk 40 000 ezerért relax-foteleket :roll:

Szülés előtt gondolom, hogy leégtetek :(
Bár egy új ülőgarnitúra még beleférhet, ha összehúzzátok magatokat:)

Nekem anno nem volt szülésznőm, az orvosom meg épp nem ért rá. Így ingyen is megszülhettem volna, de én hülye, egy kisebb összeget azért odaadtam annak a rezidens srácnak, aki velem volt abban az egy-másfél órában. De rendes volt amúgy. Jót beszélgettünk, míg varrtak, a koraszülések gyakoriságáról :roll:

Kép
vindolanda

Ja, és Rugónak a júliusi képeken még sokkal kevesebb haja volt :roll:

Na, nem beszélgetek itt magamban :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Tegnapi hastáncóra csúúúcs volt! Eltáncoltuk az egyik koreográfiát, ami a gálán volt, nagyon élveztem! Na, de nem untatlan Titeket ezzel... :oops:

Timi26! Akkor sajnos nincs mit tenni, ha megszűnt a cég, mert nem lesz hova visszamennie :(
De a gyedet nem tudom, hogy ilyenkor megszűnik-e...
Viszont van egy adófórum, ott biztosan tudnak neki segíteni:
http://www.kalkulator.hu/szakmai_forum/ ... es-mellett
De szerintem is úgy van, ahogy Irina írja!

Irina! Muti azt a sátrat!!!

Betegeknek jobbulást!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Na félig kész a kaja. Gyümi leves Beni kedvence.. :)

Vido:
írj csak olvaslak. :) Nálunk nincs vissza alvás ilyenkor :( akvárium: nálunk most a guppik kihaló félben vannak,olyan érdekesek,le vannak fogyva,meg púpos a hátuk :shock: tökre nem tudom mi a bajuk,a többiek elvannak. csigák:vannak picik irtom őket :x

Heni: rossz ez a hála pénz dolog. nekem szerencsém volt,ismert a doki eü. voltam így nem fogadott el egy fillért sem. mennyit adtok azt már tudod? na a bevásárlásról ne is beszéljünk :evil:
varga tünde

Én már nem bírok feküdni... mostam kettőt, teregettem, és voltunk kinn Zsófival egy órát, aztán Fruzsi jelzett, hogy elég volt. Kíváncsi vagyok, mi lesz délután a dokinál, de nekem ez a hat hét fekvés betett, eléééég volt :?
Vendég

Tündi! Hétköznap nem szoktam főzni, de paradicsomos káposztát rendeltem sertéssülttel, Szeli pedig rántott sajtot eszik rizzsel.

Vindo! Szeli tegnap később aludt el ebéd utána, de ugyanúgy 2 órát aludt, mint szokott, este is simán elaludt. Egyelőre nem tapasztaltam semmit! Remélem, így is marad, hátha hatnak a kivezetők! (Köszi Vera! :))

Heni! Én biztos, hogy 10-re tippeltem, Apa névnapja! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli meg reggel negyed 7-kor ébredt, mondtam neki, hogy tegye le a fejét a párnájára, mert még csicsikálunk. Le is tette, próbált vagy 5 percig visszaaludni, de nem ment neki. Kijöttünk Apához, erre mindhárman elaludtunk 8-ig! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo!
de jó,h. jobban van Rugó :) De szívesen elmegyünk,ha mégios kell,mert tényleg itt van Tőlünk 5 percre(persze bicajjal :) )
s a kertben meg elfér nem :) 8)

Regi!
de jó lehetet a hastánc :)

Panndi!
jó sokat voltál fent :) írjad meg majd rögtön,mit mondott a doki :)

Heni!
én mára tippeltem :) ,de akkor az új tippen legyen ápr.9 :)

mi meg elmentünk megint Cili zenebölcsijébe :) múltkor ÍBálint annyira élvezte :) most nem igazán :( kicsit bágyadtabb,szerintem az oltás miatt :( de olyan jót bicajoztam :) el is fáradtam,gyerekem meg kidőlt :)

:arrow: teregetni :lol:

KépKép
viranka

Halihó!

Na, a változatosság kedvéért borzasztó éjszakánk volt. Bercónak jönnek a fogai, hogy melyek, azt nem tudom, de a dokibá ma megerősítette. Visszavittem a fiúkat, Gergő még a héten táppénzen, aminek nagyon örül. Mondjuk a dokibá is támogatta nagyon ebben. :lol: Aztán meg elmentünk a mh-emre, a gyest megbeszélni. Már nincs egy hónapom sem, és visszaállok a munkába, természetesen szabival kezdek. :lol: Kocsival mentünk, hááát volt minden: sárgán villogó lámpák, rendőri irányítás, kukásautót kellett kikerülni,... De megoldottam. Én ugye a biztonságra hajtok, sokan meg türelmetlenek. De ez már az ő problémájuk. :twisted:

Tünde, köszönöm a biztatást, nagyon jól esik. Drága, pedig neked is annyi a dolgod... Köszönet érte.

Heni, ez nagyon izgi. Az én tippem is ápr. 10-e volt.
Vásárlás: ne is mondd! Én bújom a szórólapokat, összehasonlítom az árakat és úgy döntök, hogy hova menjünk. Nálunk az Aldi és a Penny a nyerő általában. Bár ma az Intersparban voltunk, mert az van a rendelő közelében.

Vindo! Remélem egyre jobban lesz Rugó. Egyébként Bercóval is hasonló történt a múltkor, amikor a Prevenart kapta. Estére már tiszta takony volt. A dokibá azt mondta, hogy lappanghatott benne valami, aztán az oltás kihozta. Én most tologatom a 18 hósat is, ma meg is beszéltük, hogy még a jövő héten sem adatom be, hadd jöjjön teljesen rendbe manóka.

Panndikám, óvatosan duhajkodj, bár már nagy baja nem lenne Fruzsinak.

Viranka! Nagyon jó volt a link, én is megkuksiztam. :oops: Képek amott igazán gyönyörűek. :lol: Bálintnak nagy puszi.

Regi, ez igen, még hastánc is. Hajrá, hajrá! :lol:

Na, megyek összeütök valami kímélő kajcsit.
dmaggie

LÁnyok, szerintem sínen vagyunk.

Viráglocsolás után minden, a padlón lévő virág esetében a sárba mancsikolt, majd megfogdosta a falat. Ezután a wc-be osont, és a felmosót a wc-be nyomkodta :lol: :lol: :lol:

Tünde - csigák :x HOgy utálom őket!!! MInden nap szedem, kb. 6-7 darabot, és most jó szinten vagyunk. Az eladó az akvarisztikában azt mondta, a csigaölők nem nagyon használnak, kézzel szedni kell. És hogy önmegtermékenyítenek, így egy darab is elég a sokasodáshoz :x
A guppik nálunk jól vannak, sőt hasas is a nőstény.
A harcsák hullottak nálunk a leginkább, de most egy hónapja nincs haláleset.

Maggie - a türelmetlen autósokkal ne törődj!!! Biztos ügyesen vezettél!!
Az oltásos infót köszi, biztos nálunk is ez volt.

Viranka, győzködöm még Gábort!!!

Panndi - majd jelezz délután!

Regina- tuti megúsztátok akkor :wink:

Na, lassan ennem kell. Ha továbbra is jól lesz Rugó, kaja után megkockáztatunk egy vásárlást talán.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?