Sziasztok!
007:Babanet nekem is szarakodott,nem a te keszulekedben van a hiba!
A rozsaszint igazabol soem szerettem,de most rengeteg rozsaszinu babaruhat kaptunk,es most hogy a kezemben tarthattam oket,es tudom hogy az en kislanyomon lesznek,azert meghatodtam,es maris nem erzem szornyunek..(persze nem csipkes meg fodros,attol azert kivagyok meg mindig).A kektol viszont felall a hatamon a szor...Egy kikotesem volt:a babakocsink,meg veletlenul sem lehet kek szinu!!!Persze van kek fulbevalom,mert tulnyomoreszt feketeben jarok,es jo kiegeszitesnek....
Na szoval semmi baj szerintem ha egy lany nem rozsaszinben van,nalunk igy alakult,es nem banom...azert van jo par mereszebb,vaganyabb ruhadarabja is,es rengeteg sarga,narncssarga,szurke is,azert turiztam par meno,uniszex cuccot.
Gratula Mano felismeresi kepessegehez!!!!
Tenyleg!!!Jo hogy mondod!Boo:minden okesan zajlott???
Dodi:En mar par hete emlekezetbol nyomom a szoreltavolitast

Ez van,meg par honap...de azert ezt tenyleg massal csinaltatni

Nekem ez olyan furi
Babamozgas:Hat egyre veszetebb rugasokra kepes Hanga...szabalyosan osszerezzenek...de imadom,mert incselkedik

Tegnap este is mit muvelt,es most mar napkozben is egyre tobbet van ebren,vagy talan jobban erzem

De a forgolodas,helyezkedes micsoda erzes....mint az enyhe hascsikaras,de nem egeszen,huzza a hasizmomat belulrol,mikor bujik a hasfalamhoz...hihetetlen....!!!!
Esik az eso

pfujjj!Annyira szurkeseg van itt...semmi kedvem felkelni,de hat utalom a tetlenseget....
Csak meg valami:A foberlonk lanya felajanlott egy bolcsot tegnap este!!!!Juhejjj!!!Annyira boldog vagyok!!!Nagyon szerettem volna,de azert venni nem akartam,de nagyon jol jon!Kivancsi leszek milyen!Mondjuk ahogy elnezem a kisfiat,egy tunderi pofa,jo kis szerkokban...mondta hogy mindent megvettek neki,a felet persze feleslegesen,es szivesen kolcsonadja a dolgokat!!!Es segit masik dokit talalni,o tud egyet aki szulesz-nogyogyasz,es egyben baba is!Mar volt a paciense 1x.Na izgulok am,mert lehet hogy masik korhaz is lesz meg a vegen....
Ja es bejelentkeztunk gyerekdokihoz is!!!Aprilis 28-ra kaptunk egy talakozasi idopontot...Kivancsi leszek!Magyar am az orvos,majd meglatjuk szimpi-e,de egy ismerosunk ajanlotta!
Ezek a tortenesek