A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Agmano ok irigykedem Nálunk az alvás úgy volt hogy az elsőnél még 1 szobás lakásban laktunk tehát velünk volt, aztán a másodiknál először velünk volt a mi szobánkban, és a másikban volt Betti. De Norbi olyan hamar átaludta az éjszakát hogy 2 hónaposan már betettük Betti mellé. Aztán a harmadiknál már családi házban laktunk. Az ágyát betettük a két nagyhoz, de a hálónkban volt a bölcső így szülés után odakerült, és egészen 10 hónapos koráig nem is tudtam áttenni mert mindennap este 10-től hajnal kettőig ordított.10 hónaposan került át hozzájuk.
Most ebben a házunkban pedig először úgy gondoltam hogy velünk alszik egy szobában de lesz külön szobája. De aztán azon kezdtem el gondolkozni, hogy apa nagyon horkol éjjel. És én sokszor van hogy átmegyek másik szobába aludni, mert engem zavar és nem tudok tőle aludni de akkor meg nem fogom hallani ha sír a gyerek, ő meg nem ébred fel rá. Úgy hogy arra az elhatározásra jutottam hogy a mi szobánkból nyílik a dolgozó ami külön bejáratú is ha akarom mert a folyosóról is van ajtó a hálóba is és a dolgozóba is. A dolgozót átköltöztetjük a vendégszobahelyére, és a mostani dolgozó lesz a gyerek szoba. Az egy szép nagy világos szoba, bőven elfér benne a gyereknek a kiságy a pelenkázó szekrény, meg egy szekrény. És nekem is egy ágy. És akkor ha akarok átmegyek aludni hozzá. De ha nem megyek akkor is hallom ha sír mert közvetlenül mellettünk van a szoba és onnan nyílik. Ha akarok félre tudunk oda vonulni. Úgy hogy nálunk azt hiszem ez lesz a megoldás.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

A forgót a babaszafariban vettük, projectoros, fischer price, és ha jól emlékszem 12900 volt! Sztem bazi drága, de apa beleszeretett, és amúgy nagyon édes, tök jó dallamok vannak rajta, és a projector is jól működik, szóval én ajánlom az ára ellenére is :wink: !

Agmano!

Ez a kisnyuszi szobája, csak még hiányos :D ! Az ágy végében lesz egy könyvespolc (már most jobbra-balra rakosgatom a könyveit, mi lesz később? Szóval az kell :wink: ), a túlsó falon pedig van egy két személyes "szoptatós" kanapé, mellette lesz egy ruhásszekrény, meg egy mély fiókos komód, aminek az aljába tervezem hajigálni a játékokat :wink: ! Középen meg ugye marad a "közdőtér" :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Született feleségek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Látom mindenkinek nő a pocija.Nagyon szépek!
Ágiék nagyon jól vannak.Mind3 kislánynak a méretei a megfelelőek.A méhszáj zárt.3 hét múlva kell mennie újra a dokihoz, és akkor fogja megmondani,h.mikortól kell bent maradnia a kórházban.Reméli,h.kibírja addig, hisz elég nehéz neki mostmár ülni vagy sétálni.Mindenkit puszil!És örül,h.gondoltok rá. 8)
Ha valami változás van,jövök rögtön. :wink:
Szép álmokat!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Agmano,
Az első gyerek konstans 2 óránként szopizott, akkor fél-egy óráig, 3-4 hónapig. Igy fel sem merült, hogy külön szobába menjen, mivel olyan szinten ki voltam ütve pár hónap múlva, hogy nem mertem elaludni, mert amikor ébresztett, rosszabb volt.
Ketteske szolídabb volt, ő tartotta a 3 órát, csak épp totál kiborult a kiságytól.
Az első 9, a második 3 hónapig bírta a kiságyat, pontosabban én azt, hogy felkelek, hami, vissza az ágyba, ordítás... Onnantól mellettem aludtak, remekül megtanultam alvás közben szoptatni és oldalt fekvő pozícióban mindkét oldalról megszoptatni, szinte moccanás nélkül és félálomban.
Nati 19 hósan költözött saját külön szobába, külön nagy ágyba. Szabi alig pár hónapja van el nélkülem.
A kiságy most is a mi szobánkban áll, ismét megpróbálom használni, de nem sok reményt fűzök hozzá. Túl sokat ér a éjszakai nyugalom. :lol:

Kép KépKép
lorca

Jó reggelt!

Hatalmas Gratuláció Pagikáéknak! További drukkolás megy!!!

Látom ismét előkerült a hol alszik a Baba téma :lol: :lol:

Dodi!

A könyvekkel mi is így vagyunk, olyan jók, meg a leporellók is. Olyan jó lesz majd nézegetni Vele, meg olvasni Neki :wink: ! Nekem gyerekkorom kedvence volt a Sehány éves Kislány! Imádom a grafikáját is. Mikor kint voltunk Mallorcán a partnál a rajzolók között volt egy pasi, aki pont olyan képeket rajzolt, mint ami a könyvben van, nagyon tetszett :) ! Anyuék múltkor fel is hozták :) Férjem majd ha áprilisban megy Szegedre hozza a többi könyvet is (játékokat mondtam, hogy még nem, van egy dobozzal a pincébe, mert van elég, majd ha együtt megyünk kiválogatjuk, meg nem baj, ha marad Nagyiéknál is egy-két dolog (kincsek) :wink:

A kanapé kihúzhatós????

Annyira örülök: Anyu kötött még egy kiskabátot kiscipővel, csak ez most kék-fehér és galléros és nagyobb....na ezek a ruhácskák megmaradnak majd emlékbe ha kinövi Bébike!

Tickerplayground.com
breki76

Jó reggelt Kismamik :lol:
[quote]
írta:
Már csak 3 nap munka és utána ezerrel pihennés :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Nagyon szép a pocid és a szoba is szupi :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hétfőn a munkatársaimtól kaptam ajándékot (avent cumisüveg + termosztáska + csörös :roll: üveg)nagyon örültem neki mert pont ilyet akartam venni :wink: igy ez már nem kell. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Szép jó reggelt!
nagyon szép a babaszoba...
nagy-nagy gratula pagikáéknak és szurkolunk továbbra is...

máris dobok táblát!
akikről rég hallottunk,ha tudnak jöjjenek és meséljenek kicsit magukról...

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Breki

Nem tom, hol olvastad, de én meg se említettem a légzésfigyelőt.. :roll:
elbizonytalanodtam, mert szerintem nem érted miről beszélek, vagy nagyon félreértesz...no mindegy.

Mindenkinek úgy jó ahogy, kinek így kinek úgy, a lényeg a BABA! :)

(csak néha rossz látni az áruházakban vörösre hisztizett óriásfejű gyerekeket, azért mert nem kapta meg a "túrórudit", de ha türelmes, előbb utóbb megkapja....)

Na abbahagytam, mert nem akarom én sem szítani a hangulatot! :)

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay

Nem olvastam sehol...csak példát hoztam...hogy nem hiszem, hogy egy pólyás -mert egyenlőre azok lesznek egy darabig- azáltal lesz elkényeztetve, hogy pl szülők megvették -e neki a légzésfigyelőt....
Csak mert Te arról beszéltél, hogy azért mert nem vesztek meg ezt meg azt, attól még ott a szeretet stb. és nem biztos, hogy az a jó, hogyha mindent megadunk a gyereknek...de könyörgöm mi is a Bébi induló dolgokat vettük meg...

Az elkényeztetés, hisztis dolog egy jóval későbbi projekt...én csak erre utaltam és ehhez éppen a légzésfigyelőt hoztam fel, de mondhattam volna babakocsit, vagy pelenkázót, vagy kiságyat, totál indifferens...szerintem abszolút elbeszélünk egymás mellett...kb annyira egyformák a gondolataink, mint amikor a párhuzamosok a végtelenben találkoznak....de ez nem baj :lol: :lol: :lol:

Így van, a lényeg, hogy egészséges Babáink legyenek.

Az induláshoz az egyik megvesz mindent használtan, de magától nem sajnálja a ruhákat, másik magán spórol és újat vesz a Gyerkőcnek, a harmadik nagyon olcsót, a negyedik drágát, az ötödik kapja.....totál mindegy......én örülök, ha Apának nem kell majd rohangásznia az utolsó percekben, meg amikor már megvan a Baba...

A hisztivel később a Gyerkőc nem fog semmit elérni nálunk sem amúgy :)

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Igen, kihúzhatós úgy, mint egy fotelágy. Bár nem tervezem, hogy ott aludnék, azért jobb így, mert ha nagyon olyan a szitu, mégis ott alhatok vele :wink: !

Mindenkinek köszönöm a "bókokat" :wink: !

Na, megyek tanulni, 3-kor vizsga :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
sok sikert a vizsgához!!!

Kép
Kép
csibe83

Köszönöm :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nálunk is velünk alszik majd a babu. Aztán később lenne hely külön szobában altatni, ami amolyan dolgozószobaféleség, de egyrészt reméljük mire odáig jutunk, már a saját házunkban lesz külön szobája, másrészt meg az a szoba elég hideg, mert a bejáratnál van, meg akkor apája hol dógozna. Úgyhogy válság ide vagy oda, politikusok jönnek mennek, remélem tud épülni a házacskánk az eltervezett ütemben.

Dodi!

Szép poci, és a kiságy se kutya! :wink:

Breki!

Olyan is van, aki használtan vesz a babunak cuccokat, de magának is. :wink: Amúgy nekünk is a teszveszről van a légzésfigyelőnk, és egyáltalán nem érzem magam kakukktojásnak, mert igencsak meg kellett dolgoznom érte, hogy ne vigyék el az orrom elől. :lol: Tehát kapós volt. :wink: Ja! És a mellszívóm is onnan lesz, használtan (amúgy lehet újonnan venni, ami még mindig olcsóbb ott, mint a boltban), ki fogom sterilizálni, és így ugyanolyan higiénikus lesz, mintha a boltban vettem volna újonnan. :wink:

Manó!

De jó neked!! Éljen a munka nélküli lét!!! :D Olyan jó, hogyha valaki hasznos ajándékot kap. :wink:

A napokban két fura újdonságra lettem figyelmes:

1. Ugyanúgy és ugyanannnyit eszem, mint eddig, mégis hol éjszaka, hol hajnalban farkaséhségre ébredek. Nem is tudok visszaaludni, és babu is nagyon ficánkot pl. ma reggel. Eddig még ellenálltam, nem mentem ki felfalni a hűtőt... :roll:

2. Babu kevesebbet rúgdos, helyette mintha inkább forgolódni, ami elég furi érzés, teljesen más és néha nagyon meglepő. Lehet, hogy kezd kicsi lenni neki a hely? Vagy be akar forogni a helyes irányba?

Valaki tapasztalt hasonló újdonságokat? :lol:

Kép
Kép
tabati

Tegnap elsétáltam a Klinikára. Olyan jól esett :) Egyáltalán nem bántam, hogy húztak el mellettem a villamosok.
A dokim teljesen felháborodott, hogy a hepatítiszes papír még mindig nincs meg. :twisted: Beírt a naptárjába is és mondta, hogy neki legalább egy óra beérni. Mondtam, hogy nem kell sietni, lehet, hogy amúgy is lemarad. Mire rájövök, hogy szülés van, bevergődök a kórházba, lehet, hogy már nem is kell ébreszteni. :lol:

3 vagy több gyerekkel:
A magzati adókedvezmény jár, azt tudom. De amíg csak bent van, addig 1x vagy 3x jár? Nem tudok kiigazodni a szabályokon. :roll: Nem tudja valaki?

Tabati,
Most már elvben fejjel lefelé kell lennie, de még foroghat bmerre, akár az utolsó hónapban is. Nekem néha az az érzésem, hogy keresztben van, mert egyszerre érzem mocorogni a két oldalamon, kb30-40 cm távolságban. De azután szépen kinyomja a fenekét a köldököm alatt pár centivel kb 4 óránál, úgyhogy itt nem segít a tapasztalat, fogalmam sincs, mi történik odabent. :lol: A hely, első babánál most már sztem kezd szűkülni.

Kép KépKép
lorca

James Bond átveszi az új túlélő készletet egy kis zsákban. Van benne rambókés, instant vízpor, iránytű, szóval minden, ami csak kell. Bond csak a pakli römikártyát nézegeti értetlenül.
- Ez minek?
- Abszolút végszükség esetére. Ha például a sarkvidéken, vagy a sivatag kellős közepén, elhagyatva, reménytelenül, kilátástalan helyzetbe kerülsz, kezdj el kirakni egy pasziánszt. Fél percen belül valaki a vállad fölött bele fog szólni, hogy miért nem rakod a jumbót a dámára!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Tabati!

Az újdonságaink: tegnap este volt az első, hogy emlékezetből borotválkoztam (fazon) :lol: :lol: :lol: ! Már teljesen eltakarja a hasam, szóval nagyon elgondolkodtam a kozmetikuson, mert ez már csak még kényelmetlenebb lesz :roll: ! A másik, hogy ha nagyon nevetek (nálam elég gyakori :wink: ), vagy van hogy csak úgy magától is, elkezd feszülni a gátam :shock: ! Tök furi érzés, nem fáj, csak kicsit kellemetlen, de állítólag normális.
Újabb felfedezés, hogy ha háton fekve nevetek, köhögök, vagy tüsszentek, úgy nyilalnak a méhszalagjaim, hogy rettenet, szóval, ha érzem, hogy valamelyik "fenyeget", egyből felpattanok :lol: ! És a napokban megint eléggé feszül a hasam, mint a 15. hét környékén, sztem biztos, most megint kicsit belehúzott a növekedésbe :D !

Bond!

:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tabati!

Erről beszélek: mindenki másképp csinálja...mindenki úgy, ahogy Ő akarja, de ettől se nem jobb se nem rosszabb szülő és aki újonnan vesz dolgokat nem biztos, hogy jobban elkényezteti majd a Gyermekét...ha meg igen, az az Ő gondja...A légzésfigyelőn én is gondolkodtam használtban (de a garanciális okok miatt, meg a későbbi Babatervezés miatt nem vettem ott végül is), viszont mellszívót, csak ismerőstől vennék használtan...de tényleg mindenkinek maga döntése!!! De azért mert újonnan veszek dolgokat, még megírhatom a véleményem a Kismamaszívatásról...és ez nem sírás, csak vélemény nyilvánítás...nem azt írtam, hogy a Gyedre számítottam stb, de azért hagy ne örüljek már neki, hogy pont beleesünk esetleg...Nem??? A kettőnek semmi köze 1máshoz (ez mos Ronmay kedvéért), de nem haragból, csak nem értettem az összefüggéseit igazán...

Dodi!

Borotválkozás :lol: :lol: :lol: Ismerős

Tickerplayground.com
breki76

tabati! :)

Akárhonnan is nézzük, már csak alig több, mint 3 hónap van hátra a szülésig. Nő ugyan még a méh is, de a baba is és bizony szépen lassan elkezd fogyni a hely. Nekem rugdos is még, de egyre többször érzem úgy, mintha egy nagy gombóc gurulna szorosan a hasfalamhoz simulva. Ilyenkor forog ide-oda. Nem feltétlenül a befordulással próbálkozik, de helyezkedik.

kicsidodi! :)

A legutóbbi alkalommal olyanannyira nem láttam a hasam alá, hogy az jutott eszembe, hogy ha most sziklát másznék, akkor ez egy 8+ -os áthajlásnak gyönyörű lenne. (Lehet, hogy ez csak ronmay-nek és szonibabának mond valamit, de az más kérdés... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: )
De inkább megküzdök vele (esetleg megkérem Apát, hogy segítsen), de őszintén szólva kozmetikushoz az életbe nem mennék el, hogy oldja már meg. Nem vagyok prűd, de egy vadidegenre nem bíznám a dolgot. (Jó, a nőgyógyász -akik ráadásul döntően férfiak- is idegen és mégis szétdobom neki a lábam, de az más, mert azt otthon nem végezhetem el magamnak...)

Most dicsekedni fogok. 8)
Zsenikém legutóbbi húzása a következő volt. Apa hozott bentről egy füzetet, amiben sok-sok fénykép van. Megkérdeztem Manót, hogy hol van Apa. Addig kereste míg meg nem találta a sok kép között és határozattan rábökött. Ezt többször is eljátszottuk és mindig megcsinálta, szóval nem véletlen volt, hanem tényleg tudja. :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Bond!

Én egy ideig jártam vele kozmetikushoz, gyantáztatni :roll: ! Én magamnak nem tudom megcsinálni (egyszer próbáltam, és csúnyán bevérzett :evil: ). Először én sem tudtam, hogyan csinálja majd, hogy ne égjünk mindketten, mint állat, de neki ez annyira hétköznapi dolog volt, hogy én sem éreztem magam kellemetlenül :wink: ! Meg eleve, az én kozmetikusom az a típus, aki előbbjön zavarba, mint a vendég :lol: ! Szóval tényleg nem gáz! Amúgy nálam úgy csináltuk, hogy tangában voltam, és csak félre kellett tartanom, így sosem volt teljes a kitárulkozás :lol: ! Ezt ő ajánlotta fel, hogy nyugadtan maradhat, megoldjuk :wink: !
Egy ideje viszont már mindenhol magamat gyantázom, csak a fazont nem, és csak ezért lusta vagyok elmenni :roll: ....

Manó igazi tehetség :wink: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Azt hiszem én maradok a jó öreg metszőollónál. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Holnapi előadás a Klinikán:

Családközpontú szülészet. A szülési fájdalomcsillapítás. A férj részvétele és szerepe a szülésnél.
( Dr. Berkes Enikő klinikai orvos és Oroszlányné Nemere Annamária főmadám helyettes)

boo! :)

Publikus valamennyire a tegnapi nap? :roll: :roll: :roll: :roll:

(Másnak is iszonyat lassú időnként a Babanet vagy csak nekem? :x :x :x :x )

Kép
Kép
200907?

Bond!

Nekem is szokott bénázni a babanet!

Hagyni kell a bozontot megnőni azt kész :lol: :wink: :lol: ..dehogy is, de tényleg kezd nehezedni az ügy!

Tickerplayground.com
breki76

ancsurti! :)

Való igaz, hogy kicsi lesz köztük a korkülönbség és mindene megvan Huginak, de még csak az se jutott eszembe, hogy valami lányosat vagy egy kis rózsaszínt vegyek. (Ebben valószínűleg nagy szerepe van annak is, hogy nem szeretem. :roll: :roll: :roll: A kéket igen, de Manó 3 hónapos korára már attól is szinte hányingerem volt, mert mindig, mindenhonnan kéket kaptunk. Jószerivel semmi egyéb szín. Tudom, ettől rosszabb már csak ez lenne, ha még ezek sem lettek volna, ez csak amolyan "luxus hiszti". :oops: :oops: :oops: :oops: )

breki76! :)

A borotválkozástól jobb móka már csak a lábköröm vágás. :? Az előbbit még csak-csak hagyhatod megnőni, nem lesz tőle bajod. De az utóbbit tényleg le kell metélni, ha már túl nagy. Ilyenkor jön jól, ha valakinek van némi tornász vagy jógás múltja. :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sose tudom, hogy azért sz@rakodik a Babanet, mert:
-ott a bibi
-a vírusirtó lassítja be vagy
-az új 8-as Explorer. (Van valakinek? Nekem nem jön be. :x )

Kép
Kép
200907?

200907?

"hu arr jUU???" :D :D

De tényleg most már nagyon érdekel, nincs kedved priviben megírni? taliztunk már? :)

(csak neked, :
tegnap kint másztam franciskán, s bazi jól esett, mert itt a tavasz!!!) :lol: :lol: :oops: :oops:

Breki

Tényleg nagyon elbeszélünk egymás mellett, no de sebaj!! :D :D

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Nem, nem taliztunk még. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De te nem vagy véletlenül kicsit terhes??? Nem biztos, hogy most kéne másznod, sehányaskát se. :evil: Max. vízszintesen... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Ejnye!

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

007:Babanet nekem is szarakodott,nem a te keszulekedben van a hiba!
A rozsaszint igazabol soem szerettem,de most rengeteg rozsaszinu babaruhat kaptunk,es most hogy a kezemben tarthattam oket,es tudom hogy az en kislanyomon lesznek,azert meghatodtam,es maris nem erzem szornyunek..(persze nem csipkes meg fodros,attol azert kivagyok meg mindig).A kektol viszont felall a hatamon a szor...Egy kikotesem volt:a babakocsink,meg veletlenul sem lehet kek szinu!!!Persze van kek fulbevalom,mert tulnyomoreszt feketeben jarok,es jo kiegeszitesnek....
Na szoval semmi baj szerintem ha egy lany nem rozsaszinben van,nalunk igy alakult,es nem banom...azert van jo par mereszebb,vaganyabb ruhadarabja is,es rengeteg sarga,narncssarga,szurke is,azert turiztam par meno,uniszex cuccot.
Gratula Mano felismeresi kepessegehez!!!!

Tenyleg!!!Jo hogy mondod!Boo:minden okesan zajlott???

Dodi:En mar par hete emlekezetbol nyomom a szoreltavolitast :wink: :wink: Ez van,meg par honap...de azert ezt tenyleg massal csinaltatni :roll: :roll: :roll: Nekem ez olyan furi :roll:

Babamozgas:Hat egyre veszetebb rugasokra kepes Hanga...szabalyosan osszerezzenek...de imadom,mert incselkedik :wink: Tegnap este is mit muvelt,es most mar napkozben is egyre tobbet van ebren,vagy talan jobban erzem :roll: De a forgolodas,helyezkedes micsoda erzes....mint az enyhe hascsikaras,de nem egeszen,huzza a hasizmomat belulrol,mikor bujik a hasfalamhoz...hihetetlen....!!!!

Esik az eso :evil: :evil: :evil: pfujjj!Annyira szurkeseg van itt...semmi kedvem felkelni,de hat utalom a tetlenseget....

Csak meg valami:A foberlonk lanya felajanlott egy bolcsot tegnap este!!!!Juhejjj!!!Annyira boldog vagyok!!!Nagyon szerettem volna,de azert venni nem akartam,de nagyon jol jon!Kivancsi leszek milyen!Mondjuk ahogy elnezem a kisfiat,egy tunderi pofa,jo kis szerkokban...mondta hogy mindent megvettek neki,a felet persze feleslegesen,es szivesen kolcsonadja a dolgokat!!!Es segit masik dokit talalni,o tud egyet aki szulesz-nogyogyasz,es egyben baba is!Mar volt a paciense 1x.Na izgulok am,mert lehet hogy masik korhaz is lesz meg a vegen....
Ja es bejelentkeztunk gyerekdokihoz is!!!Aprilis 28-ra kaptunk egy talakozasi idopontot...Kivancsi leszek!Magyar am az orvos,majd meglatjuk szimpi-e,de egy ismerosunk ajanlotta!
Ezek a tortenesek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ronmay! Sebaj, attól még nincs harag vagy ilyesmi :wink: !

Boo!

Totál átérzem az érzéseidet, szerintem én is hasonlóan éltem volna meg...igen el kell "gyászolni" az elmúlt szép időt (mert hát biztos sok volt benne az is), 1-2 nap és visszazökken minden a régi kerékvágásba meglásd! Apa meg majd megvigasztal :wink: ! Az utazáshoz nem szólok hozzá, mert ez nagyon szubjektív, ki mennyit, hogy bír (nyilván megállnátok néha). Esetleg nem tudtok ott megaludni, kicsit csatangolni, élvezni a jó időt??? Úgy egyből nem 10 órás lenne az út és még pihiznétek is???

Ancsurti!

Gratula a bölcsőhöz! Majd írd meg Hanga mit szól hozzá és mennyire szereti??? Én majd hintaszékeztetem a Babát (majdnem bölcső :D )

Igen, olyan érzés, mint egy bújós cica dörgölőzne, de amikor olyan ponton teszi (köldök közelében, néha kicsit szurkál), de nagyon jóóóóóó! Meg ha megkérjük, hogy rúgjon általában rúg, ha meg nem, akkor csak oda kell tenni a kezet és erősen koncentrálni, hogy rúg.....és akkor tuti! Meg kaja után mindig oda meg vissza van! Remélem kint is ilyen jól fog enni :D :D

Tickerplayground.com
breki76

Boo:Nagyon orulok hogy ilyen siman mentek a dolgok,es ennyire joember az exferjed.
A lelkecsked is helyre jon nemsokara,azert nehez lezarni valamit,nem is baj hogy pityogtal...az kellett.
A helyedben elmennek,mert azert az utazassal nagy baj nem lehet,max.megalltok pihenni ha nem birod az ulest!Semmi baj nem lesz az autozassal,kamionnal mennetek?Biztos elmennek a helyedben....Pasikam tesojanak a felesege is 4-5 hopnapos terhesseggel utazgatott Pozsonyba oda-vissza,es jol birta,semmi bajuk nem lett.
Tegnap este en is egy jot tomboltam....Kispal es Nemeth Juci projektre,es hasonlo miazmasra!!!Jaj de jol esett!Nagyon elmennek egy jo kis koncertre!Apa a szigetet emlegette tegnap...megbeszeltuk,egyszer majd ha hazamegyunk,akkor ugy idozitunk,es kiugrunk kicsit valami jo kis koncertre,Hanga meg addig a nagyszulokkel ismerkedik!

Kép
Kép
ancsurti

Ez mar nem egy veszelyes szakasz a varandossagban,max.az elso 3 honap,es az utolso 1,5.Mar abbol a szempontbol,hogy azert lehet menni ide-oda,nem betegek vagyunk,csak pocakos babavarok.Az hogy ki mitol es mennyi ido alatt farad,faj a hata,az mas kerdes,de attol meg nem kell szobafogsagban tolteni ezt a par honapot!
Ha birja az ember,mehet am barmerre,barmit csinalhat,ha kenyelmes a mamanak!

Ronmay: :wink: :lol: Jol nyomod!!!Neked azert nincs nagy pocid ugye?Mert olyan jo kis szalkasnak tunsz,valszeg ilyen pocakkal mint az enyem,mar nehezebb lenne pokasszonyt jatszani :lol: :lol: :lol: Irigyellek a sportossagod miatt...hanyszor megfogadtam anno,hogy olyan nem lesz hogy semmit sem csinalok...aztan itt meg egy uszodat sem kerestem fel,es most meg bringam sincsen...pedig imadom!!!Na majd gyerekkel vegre visszarazodom.....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

007

Én Mozillát használok és nekem is gyakran lassú vagy befagy a babanet.

boo

Jó, hogy túlvagy az egészen. Én egy 13 éves házasságból léptem ki anno, és bár már akkor évek óta kihűlt kapcsolat volt pocsékul éreztem magam miatta. Mégiscsak egyfajta kapocs, ha rossz kapcsolat is de megszokott és biztonságos. Én akkor ott találtam magam szál egyedül a két gyerekkel és ettől azért beparáztam :(
Neked ott a párod és kettőtök "termése" :D
Fel a fejjel :!: :!:

Tabati

Én is olyan furcsákat érzek, mintha Lóci keresztben feküdne néha meg mintha bukfencezne.
Gyakran hirtelen keresztbe kell tenni a lábam és akaratlanul "oda"kapok mert úgy érzem becsurran a pisi. Ez mondjuk csak nyilvános helyen kínos, de ott különösen :D

Gyantázás...
Én bozontos vagyok.. :oops: :oops:
Ez nagyon ciki? Persze fürdőruhához rendbeteszem a környéket de csak ahhoz. Épp elég a lábamról epilálni a bundát..
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo

Én már vágom a centit :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Menj csak batran!Szerintem semmi baj nincsen veletek,ha a dokidat megkerdezned,valoszinu jot nevetne!Pattanjatok be abba a kocsiba,es uzsgyi!!!
(nem voltam meg 3 honapos mikor elutaztunk telelni...tudod,azert a telisportokat is kiprobaltam...es jol vagyunk)Mondjuk nem vagyok szivbajos,az teny!!!
Akkor 6 nap mulva centit vagok!Ezert csinaltam en is ezt a vonalzot,hogy lassam a visszaszamlalast :wink: :wink: :wink:

Sillia:Nemreg kiprobaltam en is a Mozillat...hat nem jobb,max.tudtam az iwiwre kepeket rakni,de tenyleg nem lett jobb semmivel :roll: .
Bozont: :lol: :lol: :lol: Legalabb telen nem fazott a szerved :wink: !
Megoldod ha megtudod!En szeretem csupaszon :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Boo:Imadom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Koszi!
De regen hallgattam...na most jol megkeresem az albumot!!!Pont az ilyen napokra valo!!!Milyen igaz :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Hülyén nézne ki, ha a válásotokhoz gratulálnék, de a módja miatt mindenképpen kijár. :wink:
Ha már egyszer elkövettÉTEK azokat a hibákat, amik ide vezettek, akkor remélhetőleg legalább tanultatok belőle és az új kapcsolataitokban már nem lesznek jelen.
Ha bőgni esik jól, akkor bőgjél. Ez így van jól. :wink:

Grazba elengedünk, mehetsz nyugodtan. :lol: :lol: :lol: Apa mellett jó kezekben leszel és tényleg jó egy kis változatosságnak. Pihenjtek rendszeresen és minden oké lesz. :wink:

Ha valamit az első 3 hónapban nem ajánlanak, akkor annak nyilván oka van, nem csak "biztonsági játék". Te is tudod, hogy akkor alakul ki minden.

sillia! :)

A lényeg, hogy Apával legyetek közös véleményen. :wink:

Ne bíztas ronmay-t, mert különben szerez egy kendőt, felcsomózza magára és abban fogja szoptatni a gyereket, mondván tele van a keze a biztosító kötéllel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007:Miert ne???Szerintem tudja mit csinal!!!Masnak nem kell utanoznia....Elegge hozzaertonek latszik a kepei alapjan...
Birom a belevalo csajokat,nem kell am mindenbe belehalni...
Szerintem a lassan 1 eve tarto punnyadas az oka annak,hogy most bazira faj a sarkam,es a keresztcsontom...azert ennyire nem kellene...

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Attól még ugyanolyan belevaló marad, ha most egy kicsit visszavesz. Na, nem annyira, mint egyesek ( :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )...
Egy beülő azért nem kifejezetten kismama barát viselet illetve azért csak nem a szokásos terhelésnek vannak kitéve a megfelelő testtájak.
(Amúgy meg tisztára elméleti síkon dumálunk róla, mert aki elvetelmült ilyen dolgokban, az az is marad, nem befolyásoljuk vele ronmay-t :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Maszogat :lol: Elvezi a tavaszt!

Boo:Baszus!Csak ovatosan...azert az mas dolog ha mas hulye,vagy csak nem vagy eszreveheto!
Azert este mar en sem szivesen motoszkalok,habar suliba most nem emiatt nem jarok....hanem mert teljesen mas a tempoja a tanitasnak,mint ami az en szintemnek megfelelne :( De nekem is este 1/2 10-ig tartott....

Kép
Kép
ancsurti

Ne bánkodj! Az oxigén is láthatatlan, mégsem tudunk nélküle élni. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropó! Illusztrálnád azt a jól lakott hódot (vagy mit :roll: )? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

ancsurti

Nekem is fáj a sarkam ha sokat állok egy helyben. De azt hittem ez valami egyéni hiba nálam. Ezzel most nem azt akartam mondani hogy örülök hogy a tiéd is fáj :D

007

A közös nevező megvan, apa mindenben azt szereti ami természetes. Azért persze határok vannak, vastagon bundás láb és pólóból kifigyelő hónaljszőr azért már szerinte és szerintem is ronda. De azt sem tartom kizártnak hogy valakit ez sem zavarna.

Kifuttattam a tejberizst :evil: :evil: :evil:

ÚÚÚgy útálom feltakarítani a gázról :!: :!:

Erről jut eszembe...Láttam egy reklámot valami penésztelenítőről, amit csak rá kell fújkálni a penészre majd kedvesen mosolyogva 30 másodpercig üldögelni a kád szélén és a penésznek nyoma sincs!!

Valaki próbálta már? Valóban így működik? Gondolom annyira, mint a tisztítószer amit a kisasszony rálocsol a gáztűzhelyre tapadt többhónapos dzsuvára majd egy mozdulattal könnyedén letörli és lám! ragyog!

Arra gondoltam, mit szólnának ha egyszer visszavinném az ilyen árut, mondván hogy nekem a reklám nem ezt ígérte... Biztosan engem néznének hülyének. pedig....
Vendég

Na jol ki is dobott a babanet :twisted: :twisted: :twisted:
Szarakszik velem mar tegnap ota!!!

Aaaaa en sem vagyok am hozzaerto,de a kepei alapjan o annak latszik,nem hinnem hogy nem tudja hogy mit csinal!!! :wink:
Azert kivancsi lennek ha meselne rola....

Azert hianyzik mar egy jo kis kirandulas...persze vasarnap szerettunk volna menni a partra setalni egy jo nagyot...mikor esett az eso? :arrow: Hat vasarnap :twisted: :twisted:
Szegeny apa most melozik ezerrel,mert en ugye nem tudok...egy napja van a kikapcsolodasra....Itt eleg nagy tavolsagok vannak,na ilyenkor azert jol jonne a kocsi...remelem azert az ev vegere osszejon majd valami,hogy tudjunk menni Hangaval messzebbre is...az allatkert is messze van am busszal :twisted: kulvarosban.Azert a jo kis budapesti allatkert...imadtam kijarni,es meg kozel is laktam hozza,es beleponk is volt anyukam reven...
Az itteni nagyon nagy,elbuszoztunk 1x,de a gyereket feltetlenul elvinnem...gyonyoruen van kialakitva!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sillia! :lol: :lol: :lol: Fajjunk egyutt!!!Na jo nem,csillapodhatna,orulnek neki....Az athelyezodot sulypont is kozrejatszik,meg a csontok,izuletek.Nem egyedul vagy hibas :lol: :lol: :lol: !Egyebkent nekem a jobb labam belso sarokele faj de nagyon...eppen a farok es a keresztcsont reflexpontjai :shock: :shock: :shock: !

Elfelejtettem mit is hasznaltam a furdoszobai peneszre...erzem,nem fog az eszembe jutni... :(
En ezt a rohadek villanytuzhelyt utalom takaritani,mert nem egybefuggo a lapja,hanem tekercses :evil: Meg szerencse hogy van hozza cserelheto alubetet...Mar cserelnem kene :oops: !

Majdnem felgyujtottam a lakast 2x is....Az egyik a kirotyogo rakottzoldseg a sutoben,ra a villanyszalra...langolt mint a fene!!!!
A masik meg tegnapelott lepottyantottam a piritost a grillben a villanyszalra...meg jo hogy apa itthon volt,mert meglepoen szoke lettem(bocsi az erintettektol)de csak kialtottam hogy baj van,a kenyer meg langolt rendesen.Most kormos,vennem kene sutotisztitot.......

Kép
Kép
ancsurti

Sillia:Te is mar 100 nap alatt vagy tenyleg...vagytok igy mar paran :wink: :lol: :lol: !
De izgi lesz nemsokara!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?