AKIRE
Drukk a nagy találkozáshoz! Nekem általában jellemző volt ez a puffadás. A 3. inszemnél emlékszem hogy annyira fel voltam fújódva és olyan kellemetlen volt már ott feküdni az ágyon, hogy idő előtt fel is keltem, mert éreztem, hogy nem bírom tovább. Ráadásul nekem inszem után mindig vissza kellett mennem dolgozni, és úgy vánszorogtam be mint akit kikapartak belülről. Aztán volt hogy meg semmit nem éreztem. Igaz ez a 3. inszem volt az amikor dupláztunk, mert vasárnapra nem repedt meg a tüsző ezért hétfőn repeta volt, lehet hogy már túl sok volt a jóból mert a méhszájam sem akart már kinyilni és szabályszerűen megerőszakoltak a műszerrel. Amikor leszálltam az ágyról láttam is hogy véres a tálca ami alattam volt.

Ne is mond az utró árakat, nekem egy doboz két napig elég. És csak a 12. hét után csökkenthetem az adagot. Tehát még közel 8 hétig kell vennem. Már nem tudom min spóroljak.
KAKTI
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Apa éjjel-nappal dódoz, és sokszor a kerti asztalra leborulva találtam meg vagy a kádban aludt el. Hétvégente meg a gyereke miatt nem lehetett. Sokaknál vannak ilyen problémák, ez tény. Reméljük, hogy az elgondolás helyes, és hamar babához juttatnak az időzített pével benneteket. Simán benne van a pakliban!
Ezen a fórumon nem tudom miért de nem olyan intenzitással sikerülnek az inszemek, de máshol már annyi jó példát láttam, úgyhogy igenis higgyél benne.
Jó lenne ha megtörnéd a jeget, ezzel hitet adva a többi inszemezőnek is.
BHENCSIKE
Én biztos nem hagynám ki a kínálkozó alkalmat. 8 nem hinném, hogy megfoganna. Ha érdekel az előéletem van egy blogom a két vonalzóm közt találod a linket.
VICKY
Anyuéknál voltam tegnap és örültem, hogy egyáltalán megtaláltam a netet az idegen gépen
VASIKÁÉ
Hát ez fantasztikus! Annyira örülök a jó híreidnek! Remélem ultrahangokon találkozunk majd, én holnap hívom fel fehérváron a dokimat, remélem vállal.
Te kihez mennél? Van valaki jelölted, mert a Bata úgy hallottam hogy nagyon le van terhelve.
COLIN
Miért ne beszélgetnénk veled. Nem szeretnél avatart és vonalzót készíteni magadnak, hogy egyedi és színesebb legyél?
VEKIKK
Én is be szoktam kukkantani, gyere csak nyugodtan!
Én azt nézegettem, hogy ahhoz képes milyen kicsi a babóm, másokéhoz képest meg tök nagy!

Nem mintha baj lenne, csak fura!
Néhány topictársamnak ugyanezen a napon fele akkora volt a babója mint az enyém!

Ez hogy lehet szerintetek?

Nem ám elefántbébit ültettek vissza véletlenül? Apa persze egyből jelezte hogy azok lányok azért kisebbek mert a miénk fiú és a kukija miatt hosszabb! Már megőrjít ezzel!!!!!!!!!!!!!
SAJT@
A remény hal meg utoljára, én is bízom hogy elkerülheted! Szorítok!