A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok! Jó reggelt!

Épp most készülök gutaütést kapni! :)
A Gyöngy Patikáknál egész márciusban 2695,- volt a Femibion. Ma április van. :? Visszament az ára 3000,- fölé... Ilyen az én formám...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zoe!
Küldtem privit!

Vasikáé!
Felvettelek msn-re, jó lenne ha úgy el tudnád küldeni
pusszantlak

Szöszi!
Szerintem nekem nem kell 3 hónapot várnom, hanem lehet "rögtön" kezdeni, ami abból áll, ha long lesz (márpedig az lesz :lol: :lol: ) akkor a 20.-ik nap környékén kell kezdeni szurizni és utána jön a többi.

Akire!
Csuriban a kezem. Kívánok bomba nagy randit odabent :wink:

Böbe!
Ennyi laptetőt!!! Nem semmi ez csajé :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Lányok!

Ha Vasikáé engedélyezi, felteszem a netre ezt a hanganyagot, és közzé teszem itt a linket, ahonnan le tudjátok tölteni!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bár Vasikáé nem jelzett még semmit, azért megkönnyítem a dolgát! :)

Az alábbi linkről le tudjátok tölteni a titok-film hanganyagát!

http://addat.hu/160528d7/a-titok.mp3.html

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!
Mennyi idő alatt lehet letölteni? Sok idő?

(Rodin)
rony77

Nem hiszem. Max negyed óra sztem, bár a neted sebességétől is függ.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

szia kakti

nekem hamar lejött kb2-3 perc.
köszi

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

bhencsike
üdv köztünk, remélem te is hamar sikerrel jársz, kitartást nektek.

Erika

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kakti!

Kösz lejött nekem is. Nem tartott olyan vészesen sokáig.

Vasikáé!
Attól függetlenül, ha msn-en vagy, összefuthatnánk virtuálisan :wink:

(Rodin)
rony77

Szép napot kivánok mindenkinek!!
Keresztanyám telefonált vidékről,hogy látott tegnap gólyát és erősen Budapest felé tartott. De nem volt a csörében sajnos semmi. Ma van a ciklusom 25. napja és az inszem 14. napja és valami rossz érzés kavarog benne nem tudom miért. Nem is gondolok most már semmire inkább majd ha lesz jó idő végre akkor elmegyek sokat sétálgatni,hogy kiüritsem a fejem.

Minden új BMC -s hölgyet sok szeretettel köszöntök itt. Azon gondolkodtam,hogy lehet,hogy már találkoztunk egymással.

Puszi mindenkinek.
colin

Bocsi, de kipróbálnék vmit:
nekem gyanús, hogy a babanetnek rosszul jár az órája!!!
Jelenleg a gépem (és a karórám szerint is) 13:58 van. Kíváncsi vagyok, mit ír ki az üzenet dátumához! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jól sejtettem! Nem én vagyok a hülye! :lol::lol::lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Megjöttünk a BMC-ből. Már 9-kor végeztünk is.
Bár egy kis áprilisi tréfa volt a dologban.
Mikor megkukkantottuk Rizsát, kiderült, hogy igazából egy egész Rizi-bizi van bennem. :)

Szóval ketten vannak.
Szűcs sem akarta ehinni, azt mondta, hogy még nem látott ilyet, hogy ilyen alacsony hcg-ből két baba legyen.

Azt mondta, hogy én egy kivételes eset vagyok. :oops:

Íme a kép:
Kép Első UH Rizsáékról [/img]

Kép

Kép
vevikk

Bhencsike: Én legközelebb puregont fogok kapni, pont azért, mert a merionalnál nem lehetett megmondani, hogy hány tüszőm is lesz. A puregon 25.000 Ft egy toll, de azt mondta Zeke doki, hogy az elég lesz egy stimura. A pregnyl az tüszőrepesztő.

Vevikk: Nagyon örülök a Rizsacsaládnak :D Vonalzódat javítsd ki.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vevikk, hatalmas gratula nektek és Rizsáéknak :lol:
Dejó, de ezek szerint minden rendben van, és ez a lényeg!!!! Nagyon kellemes pocakosodást kívánok neked!!!

Dita!!!
Bogyókukucs megvolt? Hogy van Miss Bogyó??

Üdv az újaknak is.

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vevikk!

Nem azt írtad, hogy 222 volt a HCG? Az szerintem nem alacsony... :)
Rizi-bizi... ez nagyon teccik...

Lányok!

Valaki elmondaná, hogy a méhpempőt meg a palástfüvet, málnalevelet mikor kell fogyasztani?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Tegnap írtam egy tök hosszút anyuéktól, de elszállt, fogalmam sincs már hogy mit akartam, egyre emlékszem, hogy RONY nagyon sajnálom, és remélem a lombik neked is épp olyan sikereket hoz mint nekem! Még valami, nem biztos hogy a donorok nem jók a te petikéid fala is lehet akár túl vastag amit nehezebben tud a kiskatona áttörni. De a lombik (ICSI technika) erre is megoldással szolgál, tehát nemsokára neked is gratulálni fogunk, ez 100 %!!!

AKIRÉVAL nem találkoztam, mert szinte jöttem és mentem, de a kedvesét láttam!

De hogy ne húzzam az idegeiteket:

Van egy élő 4.5 mm -es Bogyókám, kicsi szíve 140 -et dobban percenként.
Egyszerűen gyönyörű és imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BMC-ben a pályafutásom ezennel lezárult.
Holnap felhívom a régi dokkeremet aki az inszemeket csinálta fehérváron, mert nála szeretnék szülni, remélem lesz kapacitása.

Az elmaradhatatlan sztárfotó:

Kép

dita75

KAKTI
Méhpempőt legjobb éhgyomorra reggel.
A cickát peteérésig, a palástot peteérés után két- két bögrével/nap!
Málnalevelet már inkább a babások szokták inni, de azt sztem bármikor fogyaszthatod. Mindig elég későn eszmélnek fel a babaneten az óraátállításnál.
Tavaly is ez volt!

VEKIKK
Hát ez tényleg meglepő fordulat, de annál jobb! Hatalmas gratula rizibizinek és a boldog szülőknek!

Nagyon vigyázz a kis pindurikra!

Elolvasom az előző oldalt is aztán jövök vissza!

dita75

Még azt elfelejtettem, hogy apát felhívtam amikor végeztem és mondtam neki, hogy nagyon hasonlít rá a kölök, mert olyan nagy feje van mint neki! :lol: :lol: Persze apát sem ejtették fejre gyerekkorában így azonnal visszavágott, hogy a pöcse is akkora lesz majd! :twisted:
A lányneveket eddig még csak nem is volt hajlandó megnézni.
Folyton a Töhötömmel jön nekem, sztem már annyit mondogatta hogy meg is tetszett neki ez a név! :twisted: Lehet hogy mire megszületik Bogyó elválunk és így legalább azt a nevet adom neki amit én szeretnék! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75

Dita gratulálok a Miss Bogyóhoz :lol: Olyan szépen írtad, hogy még a szemem is könnybe lábadt :lol:

Vevikk gratula az ikrekhez :lol: :lol:

Roni sajnálom, hogy nem sikerült, de fel a fejjel! Kívánom, hogy az első lombik sikerüljön.

Lányok attól függetlenül, hogy én magamról nem tudok mit írni, hiszen 29-én megyünk az első konzira, ha nem bánjátok azért néha bekukkantanék ide hozzátok. Nagyon jó kis csapat vagytok.

Kép
Kép
nyanya77

Közben sikerült kicsit visszaolvasnom!

BÖBE
Ez természetes, hogy felköszöntünk a szülinapod alkalmából!
Jövőre remélem már babával a karodon ünnepelheted. :)

ROZUS
Pirihozó hullámok mennek feléd!

LUKACSNE
Holnapra egy kalappal!!! ++++++++++++++++++++++

AKIRE
Neked meg mára, sajnálom hogy nme taliztunk, de szerencsére a mamik előnyt élveznek, és így nagyon hamar végeztem.

BOGI
Üdv itt!
Mihamarabbi pocakosodást.
Tecc a neved, csak apci megvétózta. Bár úgy gondolom egyetlen lánynév nincs ami neki tetszene, mert mindenáron fiút akar! :roll:

RAFIIMOLA
Téged is üdvözöllek köztünk!

CSÉZJANG
Szuper hogy kezdhettek!
Én 6 hetes vagyok + 2 napos ahogy a vonalzóm is mutatja!

SAJT@
Továbbra is haldoklom a röhögéstől az írásaidon!
Külön poén hogy a kedvenc filmemből idéztél.
Az én kedvenc beszólásom:

- van alkoholmentes söröd?
- van!
- akkor dobd ki a pi...ba, rendes sört kérek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SZÖSZI
Remélem a nyúl szerencsét hoz neked!
Többeknek hozott itt a fórumon mikulás babát, sztem a nyuszi sem lesz szőrös szívű! :)

VICKY
Nem sértődöm meg, sokan használnak merionalt, akinek majd szükséges lesz és akar spórolni egy kicsit az írjon privit, hogy ne terheljük ezzel a topic életét.

BHENCSIKE
8 db? Ez ám a nem semmi, frankón tüszőgyáros vagy!
Hát egy kicsit túlstimuztak, de nekem van egy ismim akinél ugyanez volt a stájsz, és igaz a doki megtiltotta az együttlétet, azonban nem fogadtak szót, január közepén születtek meg az ikreik:

Ők azok:

Kép

NYANYA
Egyáltalán nem bánjuk, én már nem is vok mától BMC-s, de nem szabadulnak meg a lányok tőlem amig időm engedi! :)

dita75

Vevikk
Te jó ég, te tényleg egy csoda eset vagy, nekem az egyre is azt mondták, hogy csoda ilyen alacsony hcg mellett, gratulálok !!! :lol:

Ronyka
Annyira sajnálom ..... :cry:

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!
Megjöttem én is.
DITA! Sajnálom hogy nem taliztunk, a pocisimit nem akartam kihagyni :cry: Gratulálok Miss Bogyó Őnagyságához, gyönyörűséges :lol: Mi meg fiú névben nem tudunk megegyezni, mert a párom kislányt szeretne (ráadásul kettőt, de szerintem ezt nem gondolta még át). A kislány neveink megvannak: Léna, Tamara. Fiú névnél nálam a Benedek, Donát a favorit, de a párom csak az Andrást tudja elfogadni :cry: :oops:
Rony! Nem tudok mit írni :cry: :cry: :cry: Nincs igazság....
Remélem azért lelkileg nem viselt meg túlságosan és mentek tovább.

Egy kis élménybeszámoló:
Elég kevesen voltak ma. Már reggel befektettek a szobába. Nagyon jó kis csapat jött össze, szinte repült az idő. 11 körül megvolt az inszem. MOst teljesen más voltmint az első. Még a szobában voltam, amikor elkezdett fájni a hasam (mensis fájdalom) és ez nem is múlt el. Magát az inszemet nem is éreztem, de a hasam annyira feszített, hogy alig vártam, hogy leszállhassak az asztalról. A hasam még mindig fáj, eléggé fel vagyok fújódva, nem tudom mitől lehet.
A párom eredménye kicsit romlott a kiskatona számot illetően (pedig 3 hónapja szedi a MacaVibe-ot), de a mozgékonyság 90% :lol: Hát majd meglátjuk mi lesz...
Sz. doki ma elég mosolygós volt, az inszemkor is mosolygott és a záró átadásakor is :lol: Jó volt így látni, teljesen más lett a hangulatom, ja és eléggé beszédes is volt. Eddig nekem se mondta, hogy szedjek terhes vitamint, de most mondta. Van itthon Gravidám, de ma vettem külön folsavat is.
Április 17-én megyek tesztelni, addigis ha ráértek jól jönnének a drukkok!

És képzeljétek: április 1-től emelkedett az Utro ára. Ma már 3300 Ft-ot fizettem 2 dobozért :cry:

Vevikk!
Nagyon nagyon gratulálok, modtam én, hogy csak lusták a picik :lol: Már teszem is be a táblába a második szivecskét is :lol:

Most megyek visszaolvasok, mert elég sokat írtatok tegnap reggel óta :lol:

Kép
akire79

Hello Evribodri! :D

Hazafelé a HÉV-en gondolkodtam, és rájöttem a tutira. Vagyis hogy nekünk miért fog elsőre sikerülni (reméljük)! :lol:
Ha érdekel, elmondom (de ha nem érdekel, akkor is :D)
Szóval az alap szitu, hogy nekem tök összevissza jön meg. Úgy tudnám jellemezni, hogy 27 és 38 nap között változik a ciklus (múlt hónapban volt egy 42 napos is). Rendszer nincs. Így aztán elég nehéz pontosan belőni, hogy mikor van a peteérés. Korábban mértem a hőmet reggelente, de semmi változást nem mutatott, így erre sem hagyatkozhattunk. Mindehhez hozzájön még, hogy Apa folyamatos műszakban dolgozott eddig (most egy ideje 3 műszakban). Ez azt jelenti, hogy - korábban 6 - most 5 naponta változik a műszak (délelőtt, délután, éjszaka), közte 2 nap szünet. Vannak napok, hogy összesen egy órára találkozunk este, mikor én hulla fáradtan hazaesem, ő meg készül a melóba.
Így nem csoda, ha eddig - az enyhe PCO-val fűszerezve - nem találkoztak még össze a sejtecskék.
De majd MOST!!! :lol:
Szűcsdoki oda teszi őket, ahová kell, és akkor, amikor kell!
Drukkoljatok!

AKIRE!!!
Millió babaragacs neked!!! :):):):)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Dita 75: Köszi a bíztatást ez jól esik. Én is filóztam rajta, hogy nem kéne szót fogani, de félek sok az a 8. Nem? Sz doki szedet velem most orgametrilt.
Neked gratulálok a bogyócskához?
Milyen technika eredménye ő? Régóta jártok BMC-be?

Vicky79: Neked is sok tüsző lett merionaltól? Ez most hányadik stimu lesz?

Heni
bhencsike

nem aktuális
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2009.05.22 16:04-kor.
caty70

dita: Az én hugom is Boglárka. :D Gratula Miss Bogyóhoz. Csináld úgy a hozzászólásokat, ahogy én szoktam. Szövegszerkesztőbe írom meg, így folyamatosan tudom írni, miközben olvasok vissza és utána csak másol-beilleszt paranccsal bemásolom. Ha van valami, akkor még mindig meg van az írásod, akár ki is léphetsz és vissza. Nekem ez vált be.

kakti: Természetesen drukkolunk, de nam akarlak elkeseríteni, én is így gondoltam. De remélem te majd rácáfolsz a dologra.

bhencsike: Az ötödik stimum lesz és vagy az első lombikom, vagy a 4. inszemem. Az elsőt állította le a doki, de az első és a második inszemnél is azt mondták, hogy lehetnek ikreim. A mostani inszemnél meg csak 1 db. domináns tüszőm lett. Ki érti ezt? Most azt mondta a doki, hogy több tüsző kéne és ezért ad puregont.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok, csajok.

Megjöttünk és képzeljétek semmi bajom. A hormonjaim fantasztikusak. Olyan hihetetlen. Lh 2 és FSH 5. Negyedikén már kezdjük is a stimulációt. Májusban már beültetésem lesz. Szóval, májusban már kismama leszek. Júúhééééjjjjj!!!!!!
Elképzelni nem tudjátok mennyire boldog vagyok.

Mindenkinek millió pusszancs.
Nekem is van Merionalom és egy tüszőrepesztőm amit nem használok fel. Ha kell valakinek szívesen oda adom egy netes pusziért.
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Velem nem beszélget senki??? :( :cry: :cry: :cry:
colin

Szia Colin!

Miről beszélgessünk? :D

Vicky!

Ne haragudj, hogy ezt írom, de meg sem hallom, amit mondtál. :) Én úgy futok neki, hogy sikerülni fog! Erre prograozom az agyamat és a szervezetemet! :) Most semmi negatív gondolatot nem engedek közel magamhoz!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vevikk!
Gratulálok a kis rizi-bizikhez. Ez nem semmi.

Dita! Miss Bogyóhoz is!

Sajt@! Vasikáé! Dita!Köszi a biztatást!Remélem tényleg megfesti a nyuszi a csíkokat!

Akire! Megy a drukk ++++++++++++++++++++

Rony! Persze neked is a lombikhoz!!!!!!
szöszi1977

Köszi mindenkine a gratulát.

Akire!

Mennek a babaragacsk ezerrel!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kakti!

Nekem csak 10,3 volt a hcg-m az első vv-n, és 124 a másodikon.
Összekeversz Vacakkal!
De így neki tuti, hogy ikrei vannak :)

Dita!

Nekem még 2 hetem van az utolsó alkalomig. Két hét múlva lesz a szívhang.
Már gondolkodom, hogy átmegyek a BMC babásai topikba is, hiszen már ez is igaz.

Kép

Kép
vevikk

Kakti!

Itt a recept:

"Fogamzás teakeverék"
- barátcserje (kihagyható, ha tabletta formában szedjük)

- citromfű (jóízű)
- kamillavirág (gyulladáscsökkentő)
- körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve
- kiegészíthető ánizzsal, orbáncfűvel (mindkettő jótékony hatással van a női szervekre)
- cickafarkfű (1.)
- palástfű (2.)
Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.
Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.

De, ihatod csak úgy naturban, én úgy iszom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vevikk, ez fantasztikus!!!!
Rizi-bizi, ez nagyon aranyos.

Kakti, szabad a rizsa név.

Dita, szerintem lányod lesz. Annyira cuki-muki, hogy már meg is ölelgetném. Puszit neki a kis pofijára.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vevikk!!!Hatalmas gratula!!!!! Dita! Szuper sztarfoto!!!Rony!!Irtam pu!!Kakti! ez a 3000 ft-os femibion 1 honapra ennyi?Akire!! Orulok,hogy jo hangulatban telt a "randi"!!!Hajra mindenkinek!!!
zoe33

[quote]N írta:e haragudj, hogy ezt írom, de meg sem hallom, amit mondtál. :) Én úgy futok neki, hogy sikerülni fog! Erre prograozom az agyamat és a szervezetemet! :) Most semmi negatív gondolatot nem engedek közel magamhoz!

Kakti, GRATULÁLOK! Csak így tovább.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jaj Csajok!

Nagyon köszi mindent nektek, imádlak titeket! Most csak beugrottam, olvastam mindenki, majd reagálok pénteken, mert az uram itt áll, meccse lesz :)

Holnap megyek kórházba, még mindíg reménykedem, hogy nem kell műteni...
Majd holnap du. megtudom.
Puszi mindenkinek! Sok-sok drukk nektek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti!
Szerintem is jó a hozzáállásod.
Meg kell védenünk az inszem becsületét. A próféta szóljon Belőled én tiszta szívből kivánom, hogy sikerüljön elsőre.
De azért ne haragudj azokra, akik egy kicsit elveszítették a bizodalmukat az eredményességben. Nagyon rossz állandóan csak csalódni....
Én már eldöntöttem, hogy max. 4 inszemet csináltatok, utána lombik (de remélem addig nem jutok el)

Vasikáé!
Jaj de örülök Nektek, ez nagyon jó hír! A végén még mindenkit beelőzöl.... :lol:

Kép
akire79

Sajt@
Nagyon remélem, hogy nem kell műteni, de ha magától nem akar sehogysem elfogyni az a Bládiméri, akkor....
Amint tudsz jelentkezz, nagyon várom.
(párodnak meg üzenem, hogy azért vannak fontosabb dolgok a meccsnél, pl. a FÓRUM :lol: )
Vigyázz Magadra!

Kép
akire79

Akire!

Félre értesz! :) Nem haragszom! Sőt! Abszolut megértem, de nem szeretném most nagyon mélyre szívni a szomorú gondolatokat! Itt a tavasz, nyílnak a kertben a virágaim, a kiskutyáim virgonckodnak a réten! Most ilyenekre gondolok csak! Meg persze Lilikére (két napja róla álmodok)! :)

Amúgy úgy tudom, csak akkor támogatja az OEP a lombikot, ha mind a 6 támogatott inszemen túl vagy - vagy orvosilag indokolt esetben előbb is.

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

AKIRE
Drukk a nagy találkozáshoz! Nekem általában jellemző volt ez a puffadás. A 3. inszemnél emlékszem hogy annyira fel voltam fújódva és olyan kellemetlen volt már ott feküdni az ágyon, hogy idő előtt fel is keltem, mert éreztem, hogy nem bírom tovább. Ráadásul nekem inszem után mindig vissza kellett mennem dolgozni, és úgy vánszorogtam be mint akit kikapartak belülről. Aztán volt hogy meg semmit nem éreztem. Igaz ez a 3. inszem volt az amikor dupláztunk, mert vasárnapra nem repedt meg a tüsző ezért hétfőn repeta volt, lehet hogy már túl sok volt a jóból mert a méhszájam sem akart már kinyilni és szabályszerűen megerőszakoltak a műszerrel. Amikor leszálltam az ágyról láttam is hogy véres a tálca ami alattam volt. :roll: Ne is mond az utró árakat, nekem egy doboz két napig elég. És csak a 12. hét után csökkenthetem az adagot. Tehát még közel 8 hétig kell vennem. Már nem tudom min spóroljak. :roll:

KAKTI
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Apa éjjel-nappal dódoz, és sokszor a kerti asztalra leborulva találtam meg vagy a kádban aludt el. Hétvégente meg a gyereke miatt nem lehetett. Sokaknál vannak ilyen problémák, ez tény. Reméljük, hogy az elgondolás helyes, és hamar babához juttatnak az időzített pével benneteket. Simán benne van a pakliban! :)
Ezen a fórumon nem tudom miért de nem olyan intenzitással sikerülnek az inszemek, de máshol már annyi jó példát láttam, úgyhogy igenis higgyél benne.
Jó lenne ha megtörnéd a jeget, ezzel hitet adva a többi inszemezőnek is. :)

BHENCSIKE
Én biztos nem hagynám ki a kínálkozó alkalmat. 8 nem hinném, hogy megfoganna. Ha érdekel az előéletem van egy blogom a két vonalzóm közt találod a linket. :wink:

VICKY
Anyuéknál voltam tegnap és örültem, hogy egyáltalán megtaláltam a netet az idegen gépen :)

VASIKÁÉ
Hát ez fantasztikus! Annyira örülök a jó híreidnek! Remélem ultrahangokon találkozunk majd, én holnap hívom fel fehérváron a dokimat, remélem vállal.
Te kihez mennél? Van valaki jelölted, mert a Bata úgy hallottam hogy nagyon le van terhelve. :roll:

COLIN
Miért ne beszélgetnénk veled. Nem szeretnél avatart és vonalzót készíteni magadnak, hogy egyedi és színesebb legyél? :wink:

VEKIKK
Én is be szoktam kukkantani, gyere csak nyugodtan!
Én azt nézegettem, hogy ahhoz képes milyen kicsi a babóm, másokéhoz képest meg tök nagy! :shock: :shock: :shock: Nem mintha baj lenne, csak fura!
Néhány topictársamnak ugyanezen a napon fele akkora volt a babója mint az enyém! :roll: Ez hogy lehet szerintetek? :? :? :? Nem ám elefántbébit ültettek vissza véletlenül? Apa persze egyből jelezte hogy azok lányok azért kisebbek mert a miénk fiú és a kukija miatt hosszabb! Már megőrjít ezzel!!!!!!!!!!!!! :twisted:

SAJT@
A remény hal meg utoljára, én is bízom hogy elkerülheted! Szorítok!

dita75

Csajok!
Azért a 4.-nél általában rá szoktak kérdezni hogy hogyan tovább! :wink:

dita75

Vevikk!
Gratulálok a kis rizi-bizikhez. Ez aztán a jó hír :)

Dita!
Miss Bogyóhoz is nagy gratula :)

Vasikáé!
Szuperek az eredményeid, és persze hogy már májusban közlik veled a jó hírt:)
Így kell itt hozzáállni ugye lányok???

Akire !
Drukk 1000-el :)….. holnap én is megyek.
Szerinted akkor én mikor megyek vissza tesztelni?

holnap majd én is jövök az inszem után

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Vevikk és Dita!

Gratulálok mindkettőtöknek, csodaszépek Rizsa-ikrek és Miss Bogyó is! :D

Mindenkinek aki inszemre megy vagy volt a napokban!

Nagyon szorítok értetek, remélem nemsokára Ti is mutathattok nekünk képeket. :)

Dita!

Bogi a kedvenc nevem, ha lesz lányom, így fogják hívni, az én nevem Betti,már csak babonából is a Bogit írtam be, bár nem vagyok túl babonás, de ha az ember gyereket akar, hát hinni akar, hátha segít.
Egyébként Apa nálunk is meg akarta vétózni, de bevetettem mindent és már tetszik neki is.

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást, nem tudom milyen gyakran fogok tudni jönni, de igyekszem.

Akire!

Én is Gravidát szedek, szerintem ennek a legjobb az összetétele pillanatnyilag, előtte szedtem Elevitet, de azt nem bírta a gyomrom.
A lényeges komponens úgyis hasonló mennyiségű mindben.
És drukkolok természetesen én is Neked is!

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
bogi2345

sziasztok

mától a gyöngy patikákban a Gravida akciós 1620 Ft.
aki ezt szedi az most vegyen:)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

jó reggelt lányok!

és újdonsült kismamink:Vevikk és kis családja zizi-biziék! :lol: :lol: :lol: :lol: annyira aranyos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hatalmas gratula nagyon vigyázz magatokra :lol: :lol: :lol: :lol:

Rony:hát igen!ez a sok laptetű remélhetőleg majd nem sokára remélem nekem is sikert hoz :lol: :lol: :lol: BABÁCSKÁT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CIA!Colin!én nem tom köszöntöttelek e már! :lol: :lol: :lol:

Sztár fotók hát egyszerűen gyönyörűek!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kakti:köszis én is letöltöttem a titkot!!!!!!!!

Kép
sting1982

Jo reggelt!!! Tegnap nagyon kesz voltam,idom sincs irni,de Vasikae most fogom fel,hogy nagyon jo hirekkel jottel!!!!! Egyebkent nem ertem,nemelyik dokik elfogadnak tobb honapos hormonertekeket,mondvan nem ingadoznak,amikor ezt megemlitettem a magan endokrinologusnak,a fejet tepte!!!Hat akkor neked is jot tesz a tavasz!!!!Amugy Vereczkey az orvosod?Nem tudod,nem kap masik allast? Szoritok!!!Szep napot mindenkinek!!!
zoe33

Sziasztok!

Üdv az újaknak! Remélem tudunk jó példával előljárni.
És segíteni is, ha kérdéseitek vagy aggájaitok vannak.

Csajok!
Tegnap amíg vártunk a folyosón reggel, láttam, hogy valaki a Titkot olvassa. ( Újak kedvéért: ez egy könyv a pozitív gondolkodásról, és fenn van, ha visszaolvastok, úgy február környékén tettem bele valamelyik hozzászólásomba.) Úgyhogy szerintem ez a könyv nagyon sok sorstársunknak segíthet!!! :)

Dita, Trix!
Nektek nem volt barna pecsételésetek? Nekem már megint van egy picike tegnap óta. Lehet, hogy azért mert a doki bácsi megpiszkálta Rizsáékat egy kicsit?
Nem vészes, 1-2 pötty volt, de csak nem hagy nyugodni.
Mondjuk hétvégén azt mondták Berényben, hogy ilyen előfordul.

Dita!
Ha azt veszük, akkor mi is kb. egyidős terhesek vagyunk, és nekem még szívhangot csak 2 hét múlva néznek.
És még csak egy 7 mm-es (illetve 2 db 7 mm-es) :) petezsákom van.
Meg ugye terhességet az utolsó mensi 1. napjától számoljuk, de pl. a leszívás és a beültetés mindenkinek más napra esik.
Nekem pl. majdnem egy héttel később ültették be mint neked, és nehezen indultak növekedésnek, hiszen az első hcg-m milyen alacsony volt.
Szerintem ez mind közre játszik abban, hogy kinek mekkora a magzata.
Én nme érzem lemaradottnak magam. Csak azt várom, hogy legalább az első 12 hét teljen le, hogy megerősődjenek a picik.

Mikor tegnap elmondtam férjemnek, hogy kettős apuka lesz, kb. az 5. mondata ez volt: "Úristen, akkor mekkora leszel? Csak tolatni fogsz majd!"
Hát... Ki miért aggódik... :)
Mondtam neki, hogy kb. egy tehén nagyságra számítson, és hogy enyém lesz a franciaágy 99%-a. :)

Kép

Kép
vevikk

BOGI
Akkor már értem! 8)
Nekem a Lara a nagy kedvencem, de azt végképp nem akarja senki. Tegnap már anyum is felsorolta a naptárból hogy neki milyen nevek tetszenek és ezek közül választhatok! :shock: :shock: :shock:
Lassan úgy érzem nem is én vagyok terhes hanem mindenki más a családból körülöttem! :lol: :lol: :lol:

VEKIKK
Egy szóval sem mondtam, hogy le lennél te vagy más maradva, csak én sem akarok egy óriásmami lenni a már meglévő amúgy is tetemes súlyomat duplájára növelni esetlegesen! :?
Lehet hogy semmi jelentősége hogy ekkora a bébi és másoké kisebb, Remény írt a másikba hogy neki is kb. ekkora volt ennyi idősen. Anyukám engem kb. 4,5 kilósan szült. Én örülnék ha nem kéne ekkora babát kitolnom. Anyu annyival volt könnyebb helyzetben, hogy én már 3. gyereke voltam, és ekkora súllyal is kipottyantam belőle ráadásul vágás nélkül! :shock:
De elsőre! :roll: Jó persze tudom hogy még jó pár liter víz lefolyik a Dunán mire már következtetni lehet majd a születési súlyára, de az én agyam mindig egy kicsit előre jár! :oops: :lol: :lol: :lol:

dita75

Szia, Dita!

A te kis agyad mindig .... máshol járjanak. Próbálj arra gondolni, hogy gyönyörű, egészséges babád van a pocakodban. Nem kell felesleges hülyeségen agyalnod.
Remélem jól vagytok. A képet sokszor meg néztem, annyira tetszik. Próbálom csukott szemmel is felidézni és sikerül. Már látom akármikor.
Még egyszer gratulálok. A munkahelyeddel mi van? A doki mondta hogy nem mehetsz dolgozni, vagy a főnököd nem enged vissza? Ezt már kérdeztem és nem válaszoltál rá. Pedig engem érdekel a sorsod.
Puszika.

Vevikk, valószínűleg később ágyazódott be, de nem ez a lényeg, hanem az hogy ott vannak és meglátod milyen szépen fognak növögetni rizi-biziék. Gratulálok még egyszer.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?