A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kata, mi az orvos neve akihez mentek?
Egyébként meg itt olyan dokik vannak ahogy észrevettem akik Budapesten is rendelnek szerintem elég jók. Ha viszont kétségeid vannak akkor el kell vinni magánba. A dokikról sok infó fent van a neten általában.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Vero, emlékszem rád és nagyon örülök a kisfiadnak! Jövőre már nem is fogsz emlékezni arra a dátumra, amikor született volna az első. Én sem emlékszem már...

Nati, Gyönyörű Fanni!!! Az a kis csücsöri száj, és a kis mindenttudó arckifejezés! Édes nagyon! Milyen ügyes hason...

Kata, eszembe juttattad, hogy én még nem vittem Pannát hallásvizsgálatra, pedig elő volt írva... :oops:

Anami, édes a nagykisfiad!

Szaszi, Pannának pont olyan haja van, mint Jenninek. Nálunk szerencsére van gyerektársaság, mert a házban (4 lakásos sorház) 6 kisgyerek van, 4-en egyidősek, együtt mennek oviba ősszel. De tudom mennyire fontos a társaság ezeknek a kicsi gyerekeknek. Szerintem Kornélnak is kevés vagyok már mint játszótárs. Hiába ajánlják, hogy maradjon még itthon velünk 3 éves kor után, felveszik az oviba én rögtön küldöm. te hogy vagy ezzel?

Fogyás, hypoxi: Igen, tudom ezt a méreganyag témát, nem is akarok ártani Pannának, de heti 2 edzés kell, de nagyon. Ez szerintem nem drasztikus, de a saját egészségem érdekében le kell fogynom, mert nagyon elszaladt velem a ló és nem érzem jól magam a bőrömben. Találtam is ezzel kapcsolatban egy blogot:

http://www.kismamablog.hu/babazas/szopt ... atas-alatt

A bérlet ára itt Győrben 20000 ft 12 alkalom, de garantált a fogyás és a szebb bőr, ezt tapasztalatból mondom. Tempo-val fizetem, így nem "érzi" meg a pénztárca. Szerencsére gyógyszerre nem kell költeni, így erre fizetjük a tempot.

Kép
Kép
dalminha

Emlékeztek, hogy írtam a szomszédról (nem a házunkban lakik), aki lisztlevest adott a gyerekének. Nos a 2 hónapos kisfiút amikor meglátta a gyerekorvos (aki semmit nem tudott erről az etetésről) rögtön beutalta a kórházba, annyira alultáplált még felpuffadt volt és sápadt a gyerek. Kiderült, hogy kórosan alultáplált, vitaminszint 0, káliumszint 0, bélbolyhok teljesen elhaltak. 2 hétig volt infúzión a kisbaba. ezek a sötét szülei 8 évig vártak gyermekáldásra, itt van most a szerencsétlen gyermekük és ilyen sz@rral táplálják mint víz meg liszt. Hihetetlen. Nem találkoztam velük azóta, de az egész utca erről beszél. Ki sem mer lépni a csaj a házból szégyenében. Van is miért...

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Lányok, nálatok kötelező a hallásvizsgálat egyébként?
Mert nálunk nem. Vagy ez is olyan, mint a csipőszűrés? Tesóm Keszthelyen lakik, ott kötelező vinni ortopéd orvoshoz - meg ahogy tudom máshol is - , nálunk viszont nem. Ezt figyeljétek mit mondott a védőnőt (meg a doki is) mikor kérdeztem; "itt Szolnokon nem kötelező, mert a doktornő mindig rendesen megvizsgálja a csípőjét, meg egyébként is csak nagyon későre kapnánk időpontot, mindig olyan sokan vannak a kórházban"... :shock:

Habár még nincs másik babám, de Dalma egyetértek, a gyerekeknek nagyon kell a társaság. Én biztosan beíratnám az oviba, ha eljön az ideje!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anami26 2009.04.02 09:23-kor.

Anami
anami26

Sziasztok!

Dalma! :)
Jó régen írtam, de e mellett a hír mellett nem tudok szó nélkül elmenni..... :evil: Tudod, a múltkor is kiakadtam már ezen......Hihetetlen, hogy ebben az információkkal teli világban ilyen buta (és ez enyhe kifejezés...!!) legyen ez az "anyuka"!!!
Ja, és ezt a blogot én is áttanulmányoztam! Vannak benne jó infók! Én már kb. egy hónapja elkezdtem a tornát, napi fél óra, szobabicaj + talajgyakorlatok. És nem veszem észre, hogy kevesebb lenne a tejcsi, vagy valamiben zavarná a picit! Persze ez hatékonyabb lenne, ha a kaják is "kalóriaszegényebbek" lennének, de azt még nem akarom nagyon visszafogni, amíg CSAK szopizik.

Veronak! :)
Én is emlékszem, és gratulálok!!Nagyon szép! :)

Vera! :)
Tényleg tündérek ezek a sapik! :)

Bocsi, ha nem írok mindenkinek, de azért annyit, hogy minden baba csodaszép!!!!

Dobok én is 2 képet!
Kép
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Jujj el is felejtettem, miket akartam írni, mert szegény Natasának fáj a pocija, ébredt is éjjel, és most is fel kellett ébresztenem, mert annyira sírt álmában, miközben pukizott. De most szunyál vígan

Nati, épp gondoltam hova lettél! :) Igen én is tegnap jól megjártam, mikor kimentünk levegőzni/aludni még nem sütött a nap, így ráadtam a termo overállt (sima benti öltözetre egy ideje már csak ennyit kap+sapi), és benn hidegebb volt, mint kinn, ő meg vígan aludt, és nem akartam felébreszteni. Ma lekpacsoltam a fűtést, az ajtót kitártam, és Natasa kapott harisnyát és egy termopulcsit +sapi. Nálunk amúgy 20-21 fok van bent, sztem kint melegebb van :D

Vero, bár én anno csak olvasó voltam még, mikor a szomorú esemény történt Veletek, és tiszta szívből örülök a kistesó megérkezésének! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Méretek: úgy látom itt mindenki sokkal nagyobb, mint mi :) Talán csak Natiék és Veráék nem... de sebaj, mi még bőszen hordjuk a 0-3hós ruhákat, mondjuk van olyan 3-6hós, ami meg már kicsi. Azért vannak különbségek azonos méreten belül is...
:lol:

Kép
pipal

Na mire végigírom már teleírtátok az oldalt...

Kép
pipal

Dalmi, hát ez tényleg borzasztó, igaza van Dittának, hogy azért a mai világban elég nagy az információáramlás, és még csak azt sem mondhatjuk, hogy elszigetelten élnek vm tanyán (bár még oda is eljut bármi, amit akarunk, az is amit nem...)

Mi szombaton megyünk esküvőre, és itt próbálgatom a ruhákat :)
Csak vm szép kendő kellene Natasának, de azt hiszem marad a nandu :D Esküvő miatt 1 hete nem eszem csokit, és láss csodát, a múlt héten még szoros szoknya forog a derekamon. De félek szombat után jöhetnek újra a csokik, hiába mondom apának ne vegyen, direkt vesz...

Na szép napot, megyek a napra :D

Kép
pipal

Kri: Dr. Szever Zsuzsanna akihez megyünk.Hol lehet megnézni?

Dalma: Szegény gyerek ez durva azért.És mennyi ilyen van amiröl nem is hallunk. :cry:

Ditta: nagyon édes Ágoston és az a kép ahol nevet és látszik a foga hát nagyon édes :lol:

000kata

Dalma, hát ez elképesztő, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat a 21. században!

Anami
anami26

Ditta, igen elfelejtettem írni, hogy nagyon édes Ágoston!!!

Kép
pipal

Olyan jó érzés,hogy sokan emlékezek ránk.
KÖSZÖNÖM.
És tényleg nem baj ha jövök és néha írok 1-2 sort??
Annyira jól esik a szívemnek-lelkemnek.

Itt olyan gyönyörű babák vannak.
mindenki nagyon büszke lehet a csemetéjére.
:wink:

Kép
veronak

Kata, én a google-on szoktam rákeresni a dokikra. Erről az orvosról csak annyit találtam, hogy a Heim Pál kórházban is dolgozik, meg egy csomó alapítványban benne van. Lehet tovább kellene keresgélni :wink:

Dalma, szerintem jó hogy kiderült és még idejében mielőtt nagyobb baja lett volna annak a kicsinek.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: köszönöm szépen

000kata

Elvittük Barnabást bőrgyógyászhoz, mert már egy ideje nagyon csúnya ekcémás volt az arca az egyik oldalon. Az általam nem túl nagyra becsült gyerekdokink korábban szteroidos krémet írt fel neki, de nem szólt, hogy szteroidos, csak annyit mondott, hogy csak addig kenjem vele, amíg el nem múlik. Gyanús volt nekem és megkérdeztem a gyógyszertárban, és ott mondták, hogy szteroidos. Most a bőrgyógyász is azt mondta, hogy mivel nagyon be van neki gyulladva és vakarja is, muszáj a szteroidos krém, de ő egy jóval hígabb változatát írta fel. Most a hasán is megjelent, úgyhogy mehetünk vissza... :(
Van valakinek hasonló problémája? Én már ételallergiára is gyanakodtam, mert én kicsi koromban allergiás voltam a tojásra. Nem is eszek egy ideje tojásosat, sőt olyat se amiben tejfehérje van, mégsem változott az ekcémája. Az is baj, hogy ilyen pici korban nagyon nehéz kiszűrni az allergiát.
anami26

Sziasztok!

Most csak beugrottam elújságolni mert nem bírom magamban tartani. Hihetetlen, ma voltunk oltáson és

9100 gramm a Peti! :D :D :D :D

Este jövök, végre dolgozik apa így jut időm babanetezni rendesen :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Szaszi: ki a közös ismerösünk???

000kata

Ditta, nagyon szép kisfiú Ágoston! Te is nagyon jól nézel ki! nem hiába, a sport... :)
Momi, nem semmi súlya van Petikének! :) A nagyfiam 11 hónaposan volt ennyi, :)
Pipal, én is kb ennyire öltöztetem fel. Ja, és mi is Pöttöm Pannák vagyunk, összesen 5920 g 5 hósan. :) Pici kis nőszemély.
Anami, nálunk kötelező a hallásvizsg, a csípőszűrés és a hasi UH. A csípőszűrés sztem tök felesleges volt, a dokinő megmozgatta a csípőjét és a lábait, úgy, ahogy én is szoktam neki minden este, és a mi dokinénink is. A hallásvizsg-on meg egy öreg szerkentyű van, ami mindig elromlik. :) ezért is nincs még időpontunk rá. Írtam privit.

Olyan jó volt ma délelőtt, ugye most "csak" 1 gyerekem van, mert Kori nyaral, és (bocs az egygyermekes anyukáktól), de annyi időm van, hogy csak na! :) Délelőtt vasaltam míg Panna aludt, aztán beautóztunk a városba, ott erszényben sétálgattunk, pizzaszeletet kajáltam, Panna bealudt az erszényben, kiültünk a Dunapartra napozni, ott szopi, majd elmentünk dokinénihez, most itthon vagyunk, alszik, én meg nem csinálok semmit, csak netezek :) olyan jóóó. Szegény kisfiam, ha ezt hallaná... azért könnyebb lesz, ha ovis lesz ősszel.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Köszi lányok a dicséreteket! :)

Pipal!
Mi 18-án megyünk lagziba, ráadásul a hugom esküvője lesz....és még fogalmam sincs, mit veszek fel.... :roll: Ha minden jól megy, holnap megyünk ruhanéző körútra......Van egy nagyon elegáns fekete nadrágom, tavaly vettem, mielőtt még nem lettem babás, hááát, az még elég nehezen gombolódik be.....szóval nem kényelmes....pedig ahhoz valami jó felső kellett volna csak....Na mindegy, ez a nadrágpróba arra volt csak jó, hogy megállapítsam, nem hagyhatom még abba a tornát..... :?

Dalma!
Szerintem kellenek is az ilyen lazítósabb napok!! Mi sem vagyunk robotok! Meg akkor a babák is nyugisabbak, ha anya nyugis, nem?? :) Mi egész nap kettesben vagyunk Ágostonnal, nagyok suliban, oviban....és én minden nap próbálok időt szakítani egy kis lazításra...olvasok, vagy netezek, vagy elindítok egy dvd-filmet, amit persze csak 4-5 részletben tudok megnézni..... :lol:
Hol nyaral kori?? Nagyinál?

Momi!
Húú, 9100 gramm??? Nem semmi! :lol: :lol:
Pedig mi se vagyunk kicsik, "csak" 8000 grammok!

Na, most indulunk babakocsival az oviba, olyan szép idő van! Viszont nagy szél......

D.

Kép

Kép
ditta76

kori=Kori

Bocsi :oops: :oops:

Kép

Kép
ditta76

Momi: az igen :lol: szép súllya van :lol: akkor mi elbujhatunk a 7kgal :lol:

000kata

Csajok ti még mindig nem esztek semmi olyat ( szénsavas,hüvelyesek) mert még mindig fájhat a hasuk????Én még eddig nem mertem,ti esztek???

000kata

Kata!
Én már egy ideje eszek mindent...pl. tegnap rakott kelt ettem, és nem volt semmi gond! És néha szénsavas vizet, vagy egy kis kólát is iszom....de ezeket csak ritkán, ált. mentes vizet iszok.

D.

Kép

Kép
ditta76

hahó

húú momi nem semmi suly!! az igen :wink:

velünk: tegnap már aszittem meggyógyultam erre ma megint orrfujás meg minden:( remélem azért már csak pár nap ls kijövök belőle. hétvégén két hete lesz h elkezdődött. apa pár napja beteg és már tök jól van! lehet nálam már a szénanáthám is bejátszik..

regus viszont jól van már alig köhögött hörgés is csak pici annyi h elég sokat tüsszögött ma meg is ijesztett vele de remélem nem azért mert visszaesne! muszáj meggyógyulnia rendesen! ma elkezdtem cvitamint adni neki meg lehet veszek magamnak olyan grapevital grapfruitmag kivonatot immunerősitönek egy bnőm nagyon dicséri.

nemtok felhizni! csak fogyok. igaz az idegeskedéstől lehet meg h szoptatok. most is tömöm a fejem másnap mégis uannyi kiló leszek v mg kevesebb. 8at hiztam regussal de már minusz 13nál tartok :shock: najó nem panaszkodom mert amugy tök jó napunk volt főztem is sétáltunk stb. már csak én gyógyuljak meg télleg!

na megyek a szokásos korán befexem hozzá ürüggyel:)

jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Tényleg nem semmi súlyunk van :lol: Legalább emiatt nem kell aggódnom... ellentétben a kutacs miatt aggódom. A babáitoknak mekkora a kutacsa? A Petinek már majdnem zárul, épp egy ujj begynyi. A dokink ma azt mondta hogy ne foglalkozzak vele... szerintem meg igenis kell vele foglalkozni, szörnyűségeket olvastam erről :oops: :roll: Önként abbahagytam a napi vigantolt és csak heti két cseppet adok. A Ricsinél volt hogy hetekig nem adtam mert elfelejtettem, semmmi baja nem lett. Na ez sem tetszett neki, de hova segítsem még a csontosodást :roll: Mindegy, órákat vagyunkk kint a napon, az alatt épp elég aktív d-vitamin termelődik.

Andy,
nagyon örülök, hogy jobban vagytok! Ügyes vagy! És Regi is :D
Hú de fogynék én is, tudom ez nem vígasztal :wink: :lol:

Kata,
én is eszek mindent. Káposztát, kukoricát, fűszerest, csípőst, szénsavast... kivéve az alllergizálókat. Fokozatosan szoktattam hozzá a Petit, mostanra semmi baja, durrog nagyokat de fel sem tűnik neki :lol:

Ditta,
a 8000 sem semmi :lol: :wink:
Nagyon édes Ágoston, és milyen ügyesen kinyomja magát hason!!! :D Szépek vagytok!
A nagyfiadról meg mindig a Hajas Laci jut eszembe :oops: bocsi :oops: 8)

Anami,
jobbulást Barnabásnak! Nálunk szerencsére nincs ilyen probléma, csak egy pici foltban vörösödik ki a homloka a Petinek ha kiviszem. Egy másik topikban olvastam egy tuti krémet erre, visszakeresem, hátha nektek is beválik, ott nagyon ajánlották egymásnak...

Liszttel etetés nagyon durva :shock: De anyósom is ezt mondta, hogy az ő idejében megpirították a lisztet és felengedték vízzel vagy kecsketejjel :shock:

Minden baba gyönyörű, imádom őket nézni!! :D :D :D
Most muszáj mennem aludni, alig látok ki a fejemből. jó éjt mindenkinek!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Ditta nagyon szépek vagytok!
ügyes vagy h. tornázol, én lusta vagyok, pedig a +7-ből +10lett a szopi miatt. :(

Dalma
ez elképesztő :? szegény gyermek, de akkor remélem már jó észre tért a nő és felhagy a lisztezéssel.

Kata
én sem merek még k betűseket enni, pedig már lehet h. nem bántaná.

Szaszi :)
kis ügyes. Mi ma elbúcsúztunk a dévényesünktől, ha május végéig nem kúszik akkor kell hívnom újra.
Így telnek a napjaink :)
Kép Kép

Kép
katica_75

Momi
nálunk is megjegyezteék h. kicsi a kutacsa, de csak azt kérdezték kapja e a D-t minden nap?-persze h. kapja, de ha ez baj akkor csak szóltak volna h. ne adjuk nap mint nap nem?

Ha már itt tartunk a fejkörfogat lányoknál mekkora? L.nak 42cm ezt meg kicsinek titulálták, igaz méhen belül is mindíg ezt mondták.

Kép
katica_75

Szép jó reggelt!

Kata, én még nem eszem k betűseket sőt egy csomó allergizáló ételt nem eszem vagy csak havonta egyszer.

Katica, édes a kis Léna.

D vitamin én néha elfelejtem adni neki. A kutacsa Zsombinak két ujjnyi.

Szuper éjszakánk volt csak 4-kor ébredt fel aztán reggel 8-kor. :lol: :lol: :lol: Előbb fent voltam mint a gyerek. :lol: Ja utolsó szopi éjfélkor volt.
Ezerrel dumcsizik, forgolódik. Már nyujtott kézzel tartja magát mikor hason van. Nagyon édes.
Olyan jó, hogy ilyen jó idő van. Szeretünk kint lenni a kertben.

Kri

Kép
Kép
kri29

Katica:nagyon csini a kiscsaj :lol: Nekünk 18.án mérték a buksiját és 41cm vol.Nem mondták,hogy kicsi lenne.Amikor meg a pocakomba volt mindig azt mondták hogy nagy a buksija és nem is.

Nekünk nagy még a kutacsunk.
én még nem merek enni k betüsöket,nem akarom hogy miattam fájon a pocakja.
A d vitamint és is adom amikor eszembejut mert sajnos sokszor elfelejtem. :cry:

000kata

Sziasztok!
Nem tudom,h miért,de tegnap nem ment a net...

Harivera,miért szóltak meg??
Veronka,gratula a kisfiadhoz!
Ditta,aranyos a kisfiad. Leesett az állam,h már 2 fogacskája van.
Andy,de jó neked,h fogytál... Én nem tudom,h miért,de az első gyerekkel mindjárt vissza ment a súlyom,most meg nem. Pedig nem híztam többet.
Katica,aranyos a kislányod!

Minden baba aranyos!!!

Még én sem mertem k betűseket enni. Kicsit megfázott a Hunor,ma elviszem megnézetem a dr. nővel így hétvége előtt.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Vera, Iza gyönyörű, arányos kisbaba. Csajszinak nem is kell olyan nagynak lenni. :wink:
Katica, édes Léna, és nagyon-nagyon csini. Szerintem nem pici a feje, nagyonis szép.
Andy, én meg pont fordítva működök... :oops: :cry:
Kata, én ettem karfiolt, semmi baja nem lett, viszont a káposztás tésztától volt üvöltés.
Andy, igen hallottam már én is, hogy régen volt aki ilyent adott, de pont a mostani babapatika újság foglalkozik a csecsemőtáplálás témával és írják, hogy még az ókorban is a szopi volt az első, meg a középkorban is, meg az újkorban is, csak ebben a legújabb korban nem az. De a lisztes vizet még a legeslegutolsó helyre sorolják. Akkor inkább már rizst, vagy krumplit, almát adna a babának. Ezek nem allergizálnak, meg vitamin is van bennük. Szóval elképesztő. Most derült ki, hogy egy barátnőm sógornője is ezt adta a gyerekeinek nagyanyai nyomásra, mert ő is ezen nőtt fel... :roll: :shock: :?
Kri, utolsó szopikor te ébreszted, vagy magától kel?

Kép
Kép
dalminha

Szaisztok.

Dalma: én is nagyon szeretném ha Fannit felvennék az oviba mert már itthon unatkozik , ha elmegyünk valahová nem akar hazajönni, azt mondja nem szeret itthon lenni.
Hát ennyit jelent más gyerekkel játszani és máshol lenni, mert itthon csak én vagyok neki.
Most lesznek a beíratkozások az ovi , megis próbálom hátha de nem reménykedek benne hogy felveszik mert én itthon vagyok Jennivel. A védőnő is megmondta hogy nincs sok esélyem rá de hátha, mert nem igazán szeretik az olyan gyerekeket felvenni ahol anyuka egász nap otthon van.
Pedig nagyon jót tenne neki.
Vendég

Hát én nem is jutok szóhoz ezzen a nőn kivagyok akadva teljesen, víz + liszt.
Nem néz tévét sem újságot , a boltba sem bír körbe nézni hát annyi tápszer van már!

Na eddig jutottam mert felébredt pedig most raktam le 10-15 perce.
Vendég

Folyt.

Ditta: nagyon édes Ágoston azzal két foggal!

Kata: én már ettem k betűseket igaz mindig csak egy kicsit , egy kis rántott karfiol egy kis kelkáposzta ebédre.
Nekem azt mondta a védőnő ha leöntöd az első fözző vízet és másikat raksz rá akkor már nem biztos hogy okoz hasfájást a babánál.
Persze mindent mértékkel , kevesebbet kell enni belöle.
Szerintem már lassan megpróbálkozhatsz valami kevéssel mert amugy sem biztos hogy fájna tőle a hasa.
Próba szerencse ha mégis akkor meg legalább tudod hogy még nem szabad semmi olyat enned.

Közös ismerősők: a Szitás Kriszti vele együtt dolgoztam, és a Gattner Virág őt budaörsről ismerem. :lol:
Vendég

Andy: örülök hogy Regi már jobban van , te is gyógyulj meg minél hamarabb. Hát sajnos én ugy vagyok a fogyással hogy sehogy. :oops:
Én inkább hízok. :oops: Sajnos, pedig van rajtam plusz még, na de mostmár elkezdek tornázni mert ugye e tavaszi-nyári nadrágom nem jönnek rám. :oops:

Momi: a kutacsunk nekünk is még nagy vagyis megfelelő a védőnő szerint.

Vera: Iza tényleg pehelysulyú mi vagyunk 4 hónaposan és 2 hetes 6800g-ok. :oops: Hát nem vagyunk soványak az biztos! :lol:
Anya sem meg lánya sem. :oops:

Katica: nagyon édes Léna, olyan kis csini ebben a ruhában! :lol:
Kész hölgy már! :lol:
Nekünk 41 cm a fejkör méret, nem mondták hogy kicsi lenne.
Vendég

Szaszi: te is a dm-be doliztál?A Szitás kriszti a párom testvérének a feleségenek a tesojának a felesége.na ezt jol megmondtam.na mid1 rokon :lol:
Nekünk is ekkora a buksink. :lol: Te merre laksz?

000kata

kata: még mindig ott dolgozok onnan jöttem el táppénzre meg szülni .
Törökbálinton lakom a budaörs felöli végén.
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk dokinéninél. Matyi 8100g!!! Nem bír magával. Bélpoklos a lelkem :D .

Bendegúz meg szerdán töltötte a 3. évét. Olyan nagyfiú már.

Addig is itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=tQemWPlnHOc

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Eagleszem: nagyon jó a videó :lol: Jó nagy már Matyika :lol:

Szaszi: te akkor közel laksz,talizunk majd ???

000kata

eagle: még meg is könnyeztem a videot:) ilyet h lehet csinálni?

amugy velünk: regus jól van nagyon én még mindig nem jöttem ki belőle orrfujás meg minden. remélem már senki nem esik vissza és a jóidő meghozza a teljes gyógyulást és jókedvet! köszi lányok a biztatást!
orrát még szivni kell de már alig köhécsel meg semmi egyéb koppkoppkoppkopp!

sajna visszaolvasni sztem már nem fogok tudni max mostantol már de az is vmi.

ma megint egy mérettel emeltük a ruhatárát már van h 9hósakat is kell rá adni:) 65 cmnek mérték de már a 68asok rég kicsik rá. meg ő széltében nagy 7ésfél kiló:)

na megyek most aludt el nemrég nekem meg még sok a dolgom.

holnap jövök remélem.

andy

Kép
andy30

Andy

Ezzel a programmal csináltam: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=hu

De csak akkor tudod letölteni, ha eredeti a windowsod, vagy annak látja :wink:

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

eagle: köszi

Kép
andy30

Eaglszem
nagyon szép a videód! Én is szeretnék egy éves korára valami hasonlót. Jó belehúzott Matyid.

Kri,Kata,Dalma
köszi kutacsost, nekünk is akkor, mit rémiztgetnek!? :roll:

Képzeljétek ma főztem először Lénának.Ment is a kukába :shock: párolt tök és krumpli lett volna kis tejjel higgítva, de öklendezett tőle.Pedig babykajában imádja a tököt.Összekevertem őket, de úgyis kiszúrta :)

Kép
katica_75

Sziasztok Lányok! :)

Mit szóltok a tavasz-majdnem nyár-hoz? :D

Olyan szépek a babák.....!!!

Vero!
Gratulálok a babához, emlékszem Rád én is!
Gyere gyakrabban! :) és képekkel! :wink:

Kata, örülök, hogy Kevinnek nincs gond a fülével :)
Andy :) Klassz, hogy Regus is szépen javul.

Húúú, mi volt még?
Rég voltam, mert amióta ilyen jó idő van, szinte egész nap kint vagyunk :)
Tegnapelőtt kicsit megsütötte a nap Marci egyik arcának a felét.Akkor kezdődött az igazán jó idő, és hát a fene gondolta volna, hogy igy fog már. :? Pedig félárnyékban volt, de valahogy mégis érte a nap :?
De mára már nyoma sincs, eléggé megijedtem.
Nektek bent hol van a baba?
Mert én már az ágyon nem tudom hagyni, járókába kell rakni, mert pörög össze-vissza :D

Hááát, ez a víz-lisztes dolog :twisted: nem is mondok inkább semmit :twisted:
Vendég

Evi
4 óra napi 5-ször az nem jön ki. Hisz a 3 óra is alig. Reggel 8-11-14-17 ez 4 kaja és 19-kor már alszik. Ha 4 óránként etetem még ennyit se enne.

Kata

Örülök, hogy nincs komoly baja Kevinednek! Biztos csak a fülgyulladásból maradt vissza valami, szerintem nem lesz semmi gond!!! De Én azért még drukkolok. :)

Veronka

Gratulálok!!! Külön öröm, hogy angyalkád után ilyen gyorsan sikerült!! Nekem is van 2 pici angyalkám. :(

Szaszi

Bejelöllek Én is.

Andy
Örülök, hogy Regikéd jobban van!

Nagyon gyönyörűek és édesek a babák!!!

Mi is egész napokat kint vagyunk, végre olyan jó idő van!!!

Rólunk 5800 g-ok vagyunk és 62 cm. :) Megkaptuk a 4 hós oltást végre. És 14-én megyünk csípőszűrésre. Szerintetek ez nem késő? Aki már volt, Mit csinálnak ott a gyerekkel? Miből áll ez a vizsgálat? És mit néznek pontosan??

Puszilok mindenkit!!!!

És két kép! :)
A marcipános a kedvencem :)
Kép

Kép

Kép
Kép
anya1118

hahó

Hát én még mindig sz..ul vagyok. orrom fujom nyálkahártya fáj torok fáj:( már két hete. mult héten irtak fel augmentint de mivel még szedte regus a zinnatot nem mertem bevenni, de már nem szedi ugyh most elkezdtem. mit gondoltok? gyerekorvos szerint szedhetem. átmegy ugyanis anyatejen de csak kis mennyiségben és ha adoki felirta.. félek amugy nem gyógyulok meg soha és jó lenne már kijönni belőle regus miatt is neh téleg visszafertőzzem v akármi.

mit gondoltok? ti beszednétek az antibiót?

köszi

amugy regus okés, orrát még szivom de már nem nagyon jön belőle viszont uugy szörcsög.... de nem jön ki.

ja és anyós tegnap megsértődött mert kitalálta h eljönnek látogatni (3 napja a gyerek még zinnatot szedett!) és közöltem h ne mert félek visszaesik még meg sem gyógyultunk most nem fogaunk senkit mi sem megyünk sehova stb (apámat sem engedtem jönni) erre most haraxik de még párom is kicsit. de nincs igazam? annyira féltem h visszaesik? ő is h gondolhatja h idejön amikor épph meggyógyultunk? ráadásul sógoromék is tök betegek ott két kisgyerek van és náluk voltak látogatni két napja (még ujsgolta is h a kisbabát ott puszilgatta-aki fosós köhögős beteg) erre jönne hozzánk. ép?

na mennem kell felébredt

andy

Kép
andy30

ja és segitség kéne: rászokott pár hete h cumival alszik el. viszont mikor elalszik ugye kiesik és mikor felébredt fordul egyet pl akkor felriad h nincs meg és sir amig vissza nem teszem. igy viszont pár napja éjjel kb félór-óránként kelt emiatt. sztetek micsináljak? szoktassam le a cumiról mégis? direkt szoktattam rá mert olyan jól elaludt vele:) v vűrjak mert később majd magának is vissza tudja rakni addig meg birjam ki h kelegetek? nem zavar amugy de mégis..

köszi

andy

Kép
andy30

sziasztok

Én ma reggel 9-től délután majd 6-ig pakolásztam, ablakokat pucoltam meg függönyt mostam. 3zsák ruhát dobtam ki amik már nem kellettek vagy szakadtak ilyesmi.

egy fontos kéréssel jövök felétek. Akinek van lehetősége tudna nekem 1-max 2 liter tejcsikét adni??

Sajna a fog gyulladásom miatt kevesebb a tejcsim és bizony néha este ki kell egészítsem. Iza nem tápis baba ezért kérnék anya tejcsit akinek van esetleg. mi a mienket felhasználtuk már.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hahó

Momi: én meg amiatt aggódom h tul nagy a kutacsa! Bár doki mindig nézi nem mondott rá semmit védőnő szerint meg okés de pl sógornőm kisfiának a miénkhez képest semmi sincs igaz a feje is kb feleakkora és kisebb tőlünk két héttel meg sógornőm mondta h ő ugy született h nem is volt kutacsa kb… milyen rosszakat hallottál erről? Én napi egy csepp vigantolt adok doki ennyit javasolt védőnő szerint meg nekünk 2 is kéne merth annyira gyorsan hizik regi. Abban maradtunk h néha meglendül a kezem

Ez a lisztes kaja téleg igaz? Régen az volt? Anyut megkérdem holnap

Forgás: forog már a baba mindenkinek? nekünk semmi :oops: pedig dévényezünk is :? és ha mutatom neki azaz segitek neki akkor át tud forduln meg dévényes csaj szerint is de nem kéne már magától is csinálnia? csak fexik a hátán.. és mikor késztetem rá h csinálja ah az előbb is irtam akkor sem élvezi hanem nyüglődik sir közben én meg ezért nem is nagyon akarom erőltetni de már mindjárt 5 hónapos és ugy tudom ilyenkor már csinálnia kéne... bezzeg ülni meg akar! magától ül fel meg ugy kell tartani mert másh nem szeret sokáig. persze megtámasztom a derekát hátát magától amugy sem tudna még ülni meg ugye nem is szabad neki. ja és a beszéde is megszünt csak figyel vigyorog de nem gagyog. röhög hangosan ez uj meg sokkal többet figyeli a külvilágot mint azelőtt lehet ez ment a beszéd rovására?

Kri: az a félkézzel nyujtott kézzel tartja magát hason nálunk is van. arra gondoltam ugy próbál fordulni v vmi. Igazábol csak azért csinálja sztem mert kinlodik ugy utál hason lenni h próbálna változtatni rajta. Persze nem tud..

Ja és nekünk nem mérik a fejkörfogatot… ki szokta védőnő v doki?

Na ennyire volt időm majd jövök

Andy

Ui anya1118 milyen édes Kincsőke! Majd alvósat én is teszek
ja h egyidősek regus 7500 g volt két és fél hete és 64 cm:) hát igen én is megvagyok 178 csoda lenne ha pici lenne:)

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?