Sziasztok!
Tényleg nem semmi súlyunk van

Legalább emiatt nem kell aggódnom... ellentétben a kutacs miatt aggódom. A babáitoknak mekkora a kutacsa? A Petinek már majdnem zárul, épp egy ujj begynyi. A dokink ma azt mondta hogy ne foglalkozzak vele... szerintem meg igenis kell vele foglalkozni, szörnyűségeket olvastam erről

Önként abbahagytam a napi vigantolt és csak heti két cseppet adok. A Ricsinél volt hogy hetekig nem adtam mert elfelejtettem, semmmi baja nem lett. Na ez sem tetszett neki, de hova segítsem még a csontosodást

Mindegy, órákat vagyunkk kint a napon, az alatt épp elég aktív d-vitamin termelődik.
Andy,
nagyon örülök, hogy jobban vagytok! Ügyes vagy! És Regi is
Hú de fogynék én is, tudom ez nem vígasztal
Kata,
én is eszek mindent. Káposztát, kukoricát, fűszerest, csípőst, szénsavast... kivéve az alllergizálókat. Fokozatosan szoktattam hozzá a Petit, mostanra semmi baja, durrog nagyokat de fel sem tűnik neki
Ditta,
a 8000 sem semmi
Nagyon édes Ágoston, és milyen ügyesen kinyomja magát hason!!!

Szépek vagytok!
A nagyfiadról meg mindig a Hajas Laci jut eszembe

bocsi
Anami,
jobbulást Barnabásnak! Nálunk szerencsére nincs ilyen probléma, csak egy pici foltban vörösödik ki a homloka a Petinek ha kiviszem. Egy másik topikban olvastam egy tuti krémet erre, visszakeresem, hátha nektek is beválik, ott nagyon ajánlották egymásnak...
Liszttel etetés nagyon durva

De anyósom is ezt mondta, hogy az ő idejében megpirították a lisztet és felengedték vízzel vagy kecsketejjel
Minden baba gyönyörű, imádom őket nézni!!
Most muszáj mennem aludni, alig látok ki a fejemből. jó éjt mindenkinek!