Sziasztok,
Csibb, tényleg zseniálisak a képek: little lady is csodaszép és a barátnőd is elképesztően jól fotóz - ő volt a fodrászod is korábban, ugye? mintha meséltél volna már róla

tehetséges, kreatív csajszi lehet.
Papillon, biztos menni fog a tejleadás. Tényleg jó, hogy belevágtál. Engem a párom próbál rábeszélni, és igaza is lehet, de én sajnálom erre az időt (minden szopi után fejni), meg annyira nem érzem soknak azt a plusz tejet... Bár akinek nincs, annak ez is nagyon sokat jelent.
Mondjuk ma éjjel Kata 6 és fél órás alvása és egy ciciből jóllakása után 1 decit lefejtem néhány perc alatt, de ez elég szélsőséges eset
Fogalmam sincs, h lehet megakadályozni, h ne egye túl magát. Ezt ők tudják szabályozni. Belejön majd! De éjjel nem biztos, h a túlevés volt a baj, hanem az, hogy bentragadt egy böfi és tejcsivel együtt jött vissza...
Tök jó, h rendbe jött a vérnyomásod.
Pulcsi, nálunk változó a szopi hossza: ha éhes-ügyes-céltudatos, akkor 15 perc alatt lerendezi, ha ráérős-szórakozott akkor 40-50 percig is lóg a cicin, de ilyenkor pihenget és cumizik is.
És úgy tünik, Kata sem egy cumirajongó... Úgy köpi ki, mint a sicc, eddig 2-3 percnél tovább nem volt a szájában, ezt is apa érte el nála, amikor nagyon álmos volt már (apa is és Kata is).
Egyébként nálunk a dokinéni azt tanácsolta, hogyha a szülők kibírják az első hat hetet cumi nélkül, akkor utána már ne adjuk oda a gyereknek. Én nem vagyok cumiellenes egyébként, de a gyerekeim azok
Nemlajos, köszi a kirándulós oldal belinkelését! Mekkora ötlet! Azt hiszem, h használni fogjuk
Megyek vasalni, kicsilány most aludt el kb másfél óra kézben nézelődés után.
RÉ