Szépek és fáradtak

és akkor ezek szerint apa bejutott a szülőszobára

HURRÁ!!!! drukkoltam, hogy szent legyen a béke, egész életükben bánták volna
na, nagy még alszanak, kicsi itt nézegt mellettem gondoltam, írok valamit, de ez még nagyon babaváró topic, mit is írjak
eda, hat hétig folyhat a trutyi. először piros, aztán barnás, aztán sárgás. néha akár el is mehet pár napra, és visszajön. ha teljesen zárul a méhszáj, akkor asszem elfogy. nekem pl most éppen nincs, de tuti visszajön, mert még érzem a méhem tetejét, ha megnyomom a hasam.
tisa, férjed írta, hogy bévül is foltoztak

és türelem, ha nem hathetes kontrollra mész, hanem öthetesre, az is jó, de összebújás előtt lásson a doki mindenképpen! a zárt méhszáj nagyon fontos, és a belső hegek is lassabban gyógyulnak, mint a külsők, nehogy fertőzés legyen belőle.
kisszilva, majd pancsiztok sokat, ha meleg lesz. addigra már fog tudni izzadni, mire megjönnek a kánikulák. mi azt csináltuk, hogy kiskád víz, aztán időről időre fürcsi. meg együtt is.
Tici, igen, a császárnál elvileg lassabban indul a tej, de mondjuk pl. nálam nem. ha vajúdtál, akkor nincs igazán jelentősége annak, hogy császár. Tejszaporításra az urtica urens 5ch és tejbelövellés indítására más van. azt ajánlom, vidd be magaddal, és ha második nap sem érzel semmitmég, akkor kezdd el, nehogy mellgyuszi legyen belőle.
PHYTOLACCA D-12 !
(amerikai szőlő)
MIRIGYEKRE HATÓ SZER (NYIROK ÉS EMLŐ)
CSÖKKENTI A KEZDŐDŐ GYULLADÁST
SZÜNTETI A TEJPANGÁST , IDEALIZÁLJA A TEJHOZAMOT
SEGÍTI A CSOMÓK ELOSZLATÁSÁT
3. NAPON SZOPTATÁSOK ELŐTT 15 PERCCEL 1-1 ADAG
2-3 NAPIG ISMÉTELVE AZ OXITOCIN FELESLEGESSÉ VÁLIK
FONTOS! Tejserkentésre kizárólag alacsony (5 CH vagy D4 hígítást alkalmazzunk!) Adagolás: 3x5 golyó naponta a tejtermelés megindulásáig, de max.5 napon keresztül.
URTICA URENS
Általános tejserkentőként használható.
RICINUS COMMUNIS
Általános tejserkentőként használható.
PHOSPHORICUM ACIDUM
Az Acidum phosphoricumot - foszforsavat - régen erősítő szerként alkalmazták. Homeopátiás gyógyszerként akkor jó, amikor a kimerültségtől a kismama közönyössé, érdektelenné válik, a gondolatait nehezen szedi össze. Bár estére álmos, éjjel mégsem tud aludni. Tejszerű vizelet jelentkezhet kísérőtünetként.
AGNUS CASTUS
A barátbors a női hormonháztartásra és tejelválasztásra gyakorolt hatása miatt az ókortól alkalmazott gyógynövény. Enyhe depressziós hangulat, baby blues esetén javasolt, csökkenti a szomorkás hangulatot, s növeli a tejtermelést.
Mi jól vagyunk egyébként, a köldökápolást eléggé utáljuk mind, a fürdést annál inkább szereti, meg leginkább azt, mikor utána jó meleg levegőt fújva rá felöltöztetem. akkor behúzza magát békapózba, és mozdulatlanul fekszik. Remélem gyorsan leesik a csonk, és lehet majd hosszabban fürdetni... Réka mérhetetlen szeretetét kicsit rosszul viseli időnként, meg én is, főle hogy most beteg, de azt hiszem, inkább kapja el a misi, minthogy rosszul indítsuk a dolgot. azért nagyon remélem megvédi a tejem...
na, mennem kell, réka megjött, misi is kezd nyűglődni.
szép napot!