A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Ladmon, ügyesek vagytok Esztikével, nem lesz itt semmi gond a tejcsivel!
Úgy vártam már hogy gyere, nagyon szeretem olvasni a hsz-eidet! :lol:

Bambi fiú???????? :shock:

Gjéti, biztos rossz napja volt a párodnak, amúgy mindig olyan segítőkész!
zsu83

Ladmon, örülök, hogy visszajöttél! Az egyik könyvemben olvastam (tudod, én ezekből igyekszem a paráimat előre elhárítani), hogy simán lehet, hogy egy baba súlyban nem gyarapszik egy-két hétig, mert akkor épp a hosszban növésre fordítja a tápanyagokat. A két nap cicinlógás meg gondolom, elég jó hatással volt Esztike kedélyállapotára :D

KépKép

KépKép
stelly

Nem nagyon vagyok ott a témában, ha lejár a gyed, de anya 3 évig szeretne otthon lenni akkor jár valami a fennmaradó időre, pl gyes ilyesmi?
Andus olvastam a cikket :wink: 8)

Ladmon hajrá a tejcsiért!

Gjéti ne hagyd magad :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Igen, a bambi fiú. Hát a kövi részben már nagy agancsa is van. :D

Tudom Zsu, h nagyon segítőkész, és mindig aranyos, szerintem
ezért akadtam ki ennyire. Nem vagyok hozzászokva. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Jó estét!

Ti ugyan nem hiányoltatok, de én hiányoltalak Benneteket. :lol: Egész nap nem volt net, és csak most tudtalak Benneteket visszaolvasni...

Először is csak annyit, hogy Andus, működött ma a skype is?

Eltűntek, merre vagytok??? Főleg ÁlomLilivel rendelkező ERIKA??? Mindig jössz, ha hiányolunk. Merre jársz?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

stelly: igazad van, de nem tudok beszélni anyuékkal. Ma is buli votl a kiscsajjal és egy picit ingerültebben válaszoltam nekik és már húzták fel az orrukat. Ma nem jöttek este és apával ketten fürdettünk :)

millye: apával mind a ketten egy nagyjából mindenki által utált állami cégnél vagyunk :)

kaandi: köszi.

ladmon: hurrá hogy újra vagy.

gjéti: a pasik már csak ilyenek.

Végig gürcöltem a napot, főztem, takarítottam, mindezt úgy hogy Fügcsi nyűgös volt - biztos érezte hogy rossz a kedvem - sirdogált, nem aludt, végül 3-tól aludt az uvdaron 6-ig, persze közben hatalmasat sétáltunk. Most a nappaliban szunyál a játszin.
Apa megint elismerte hogy igazam van, hurrá hátha változik valami. Hazajött megdícsért hogy finomat főztem.
Na szép napot mindenkinek és kevésbé bulisat mint nekünk volt.

Kép
budabo

gjéti: Na ez meg a másik! Az hagyján, hogy fiú, de a könyv elején őz a végére meg szarvas lesz! :shock:

Na ezt magyarázd meg a gyereknek! :lol:

(Andus, ezt te sem tudtad, mi?)

Ja, a magvas gondolataim a témában egy hosszába kinyitható Bambi mesekönyvből származnak...
(Megsúgom egyébként ez a könyvecske az új szerelem Esztikénél - már jól is jött a csíkos kanapépárnával és a fürdőszobai díszcsíkkal való románc után!) :D

ladmon

Budabo: Jól hangzik!!! :D Örülök nagyon. Remélem javulgatnak a dolgok. :wink:
Apeh???

Ladmon: Hajrá, csak a cicijeid bírják a gyűrődést! :wink:
Vagy már mindenkié regenerálódtak, kivéve engem? :( Azt sem bánnám, ha többször kellene kelni éjszaka etetni, vagy nappal, csak ne fájna... :cry:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, Bogit én is oda tippeltem.... :D

Cici azóta bírja, amióta kézzel kifordítgattam az alsó ajkát! Nálatok nem lehet valami hasonlót? Mondjuk egy mozdulattal elérni, hogy jól kapja be? Mert tuti az a gond nálatok is, nem? (Már, hogy rosszul kapja be...) :?:

ladmon

Nem talált, minket még annál is jobban utáltok....vagyis nem mindenki. :D .
Julcsi: amúgy a helyzet alakulra csak ennyit :cry: . Mindegy jövök inkább ide és olvaslak benneteket, addig sem szólalok meg apának.

A lényeg hogy itt a jó idő és lehet kinn héderezni!!!!!

Kép
budabo

Hmmm.... Ez egyre izgibb... Rendőrség?

ladmon

:oops: yes

Kép
budabo

na megyek kisasszony éhes :D

Kép
budabo

Az nem is olyan utálatos!

Apuci témádhoz meg ne aggódj! A férfiakban nem működik semmiféle fajfenntartó ösztön, meg hormontömeg, ami a kisbaba ellátásához kell. (Illetve valami ösztön van, de azt elhasználták olyan 11 hónapja.... :D )

Így valószínű csak akkor fogja jobban érdekelni a téma, amikor Fügével már lehet "valamit" kezdeni. Egy csomó családban így működik.

Nálunk úgy van, hogy látom rajta, imádja a lányát. Ha nem sír, akkor játszik vele, babusgatja és megunja 10 perc után. De ez elég is. Ha akarom, hogy segítsen, szólok, hogy naaaa!! Különben ő is a számítógépes autóversenyzéssel töltené a szabadidejét... :)
De a síró babákat tényleg nekünk nőknek találták ki (mert a férfiak mellett már kipusztult vóna az emberiség!)

ladmon

Én meg alszom! Hehehehe....

ladmon

Julcsi, nekem eszembe voltál, hogy vajon mit csinálhatsz!? :wink:

Bogi, fel a fejjel! :)

Jó éjszakát!
zsu83

ladmon: akkor jó ha az apehosokat jobban utálják!!! Na apuciról most inkább semmit. Remélem mindenkinek álommanós éjszakája lesz.

zsu: na nem öltöztetted túl Bencust :D ? Nekünk a teraszlevegőzés nem jött be, de a kertben sétálgatás igen, aludt kb. három órát, de abból másfelet sétáltam. Kajálni alig ettem, úgyhogy egy-két ilyen nap és elindulnak a kilók. :D Ja és köszi, fenn a fejem :D

Kép
budabo

Budabo: Szerintem sem, nekem még soha nem volt összetűzésem velük... :D Nade, milyen munkát végeztek ott?

Ladmon: Szerintem ez lehet az ok. Csak kicsit nyitja ki a szájacskáját, és vákuumszerűen beszivornyázza a mellbimbómat...Hatékony, de fájdalmas. :roll: Próbálok beszélni a fejével, de kissé engedetlen a Fiú. :wink:

Gerendai Zsuzsi: Jó, hogy jobb naapok vannak Nálatok. Nagyon jól szolgál ez az álommanó. :wink:

Lányok, én minden nap jobban szeretem a Gyerekemet!!! :oops: :D Olyan pici Csodák Ők!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi én most még annál is jobban szeretem Olibogyót: az este fél11-től hajnal 5ig való alvás az nálam már egyértelműen éjszaka-átalvásna számít, megtört a jég! :D Huhuhúúú!!! :lol: Úgy látszik fokozatosan alakul ki mint Adrinál, valamelyik éjjel volt ey 5 órás alvása, aztán borult, aztán ma egy kb 6 órás, aztán gondolom holnap megint borul, de utána lesz megint egy hosszú, stb. Jajj szinte repkedek :D 8)

Bocsi most nem olvastam, majd jövök :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok! Olvaslak Titeket napjában többször is ám... Álomlili alszik, majd teszek fel én is mosolygós, meg farmeros képet, hogy ne hiányozzunk a klubból!
Tegnap voltam hat hetes kontrollon (muhaha... :) ma 9 hetes a gyerek...), minden rendben, csak a kacsa megsértette a gátamat és eléggé vérzett. Hát nem tudom...szex után is ez lesz vajon?Mi ugyanis még nem próbálkoztunk. :oops:
Nekünk is ajánlották a koponya-hasi UH-t, múlt hét csütörtökön meg is ejtettük az I. sz. gyermekklinikán, minden OK volt, a vizsgálatot végigvigyorogta a gyerek... nem volt több 10 percnél, 12000 forintba került.

Végre itt a jó idő! Olyan jó sétálni, csak az a baj, hogy fél-háromnegyed óra után már eléggé megunom a sétát egyedül...nem tudom Ti hogy vagytok ezzel...

Álomlili mellé nekem Álomapa is jutott, mindent megcsinál, egyedül tisztába tenni nem akarja, de ezt nem is erőltetem...lehet hogy azért lelkes ennyire, mert mi is több mint egy évet vártunk, hogy Lili baba összejöjjön.

Én tudtam ám, hogy Bambi fiú.. kiskoromban volt egy három részes mesekazettám, az utolsón már gyerekei is vannak, úgyhogy tájékozott vagyok a témában, annak idején rongyosra hallgattam őket...

Kép
cserkészkolbász

julcsi: :) Tudod az elmúlt években inkább a negativitást tapasztaltuk. Mind a ketten egyenruhások, én baleseti helyszínelő és vizsgáló a férjem meg kmb-s.

ladmon: azért kösz hogy az apehot nézed ki belőlem :D

cserkészkolbász: tök jó hogy álombaba és álomapuci van. Álombaba nekem álomapuci meg talán majd lesz az.

zetibaby: :D

Kép
budabo

Bogi, szerintem se utálatos a rendőrség! :D
Nem öltöztettem túl remélem! Ma még melegebb lesz, nem is tudom ma hogy öltöztessem?!

Zétivera, gratula a jó éjszakához! :lol:

Erika, örülök, hogy írtál! És jó hogy minden ok Veletek!
zsu83

Sajnos az XnWiev-val sem tudom a képeket 600x600-ra átméretezni...úgylátszik túl sügér vagyok hozzá... :evil:

Kép
cserkészkolbász

Zsu: én tegnap a body+rugdalózó fölé egy vékony nadrágot és egy közepesen vastag kabátkát adtam a babára, meg betakartam egy takaróval. Szerintem nem fázott, de láttam nagyobb babákat pufi egyrészes vastag overállban is.

Kép
cserkészkolbász

Jó reggelt!!!
Erika, nekem sem sikerült a XnWiev-vel átméretezni, már meg sem mertem írni......majdnem csak most :shock:
Mi tegnap nagyon levetkőztünk, body+ ujjatlan rugi du-5 ig, kis nyuszis sapival (na erről csináltám fotót , ezt nem tudtam feltölteni)...,aztán 5-től vékony kabátka+ pléd. Sztem nagyon jó idő volt. remélem ma is az lesz!? IGEN,azt hallottam az időjárás jelentésbe. Soha nem tudom, h mit is adjak rá, nehogy megfázzon v túlmelegedjen.....egy újabb para.....
Nekem van még egy gondom, tegnap feszegettem ezt a témát, a közösbe próbáltam feltölteni új képeket, egyszerűen nem sikerült. Iwiw-re meg igen, nem értem mi a gond. Pedig nincs is sok képem az albumba,12 (megnéztem 500 lehetne....) Millye szerinted??? - tudom már tegnap is írtam-:) de azóta se sikerült!
Vera, gratulálok Nektek is az éjszakához!!! Mi megakadtunk a hajnal 3-nál ( este 9-től általában), igaz utána alszik tovább,nááááááááálam.......jó volt összebújni,azon kaptam magam ,h simán "visszadobhattam" volna,mert hogy nem aludtam be, de meggondoltam magam. Én sem vagyok teljesen komplett,aztán meg ezen agyalok, h miért nem teszem vissza........idióta anya......

Kép
kaandi

zsu: :D köszi. Hát én is bajban vagyok az öltöztetéssel. Honnan tudom hogy túl melege van, jó ha nagyon fázik azért azt csak látom :). Pedig ma is megyünk, bár a tegnapi chicagohoz képest 8 órás éjszakai alvás után megint szunyál egy órája :D .

Imádom a tavaszt!!!!!!

Kép
budabo

Helló Lányok!

Vagyok ám én is néha, csak annyira fáradt vagyok sokszor, hogy nincs már erőm írni, de azért olvaslak ám benneteket.

Mi is túl vagyunk az oltáson, manócska olyan ordítást csapott, hogy csak na 8)

De szerencsére ő sem lázasodott be, és éjszaka egész jól aludt, volt benne egy ötórás etap is :)

Szóval ma csak negyedzombi vagyok. :D

Zsu: Nálatok hogy alakulnak az éjszakák? Hol tart Bencus?

Jaj, olyan jó, hogy ilyen szép idő van, mi is rallyzunk minden nap. Tényleg nem szokott valaki a Városligetbe járni? Mert akkor összefuthatnánk.

Andus: mindjárt írok én is privit.

Ladmon: én is beparáztam, mert Marcika az eddigi 40 dkg helyett már 2 hete csak 10 dkg-t hízott. De azt mondta a dokinő, hogy most már lassulni szokott a hízás üteme, és ne parázzak. Mi 2 hónaposan 5 kg-val mérlegeltünk :D

Zétivera: hurrá 6órás alvás!!! Ügyes Oli nagyon!!!

Tényleg nálatok múlik már a csík, a linea negra a hasatokról? Mert lassan itt a strandszezon :?

Zsufi

KépKép
zsufi74

zsufi: lehet hogy lassan itt a strandszezon, de én max éjszakai fürdésre megyek :D . Nekem a csík és a csíkok nagyon nem múlnak pedig kenegetem krémmel, meg a hasam......hát arról jobb nem beszélni. Szóval én a strandot szerintem nem nagyon fogom látogatni, max nyár végén Balcsi ha addigra már alakulok valahogy.

Kép
budabo

Zsufi: nekem megvan még a linea negra is halványan, meg az egyéb csíkjaim is szép lilásak még, a plusz kilókról nem is beszélve, úgyhogy azt hiszem az idei strandszezont kihagyom...

Kép
cserkészkolbász

Nah, Budaboval nagyon egy hullámhosszon voltunk...

Kép
cserkészkolbász

cserkészkolbász: na de hol van még a nyár, addig bármi lehet, hízhatok is még :D . Viccet félre téve remélem inkább lefele megyünk, mert rucim se nagyon van. Nyáron meg mégse kéne bársony kismama nadrágban flangálnom. Bár végülis levághatom térdnacinak :D

Kép
budabo

millye!Köszönöm,ki is jegyzeteltem :D .Mert ha szükség lenne rá megint nem találnám így meg a kisokosomban benne van :D
Tegnap voltunk vásárolni...nagyon ügyes volt.apa karján minden rendben volt.A hordozót csak akkor szereti ha mozgásban van,ha meg áll és nem moccan sírás van.

Pont tegnap gondolkoztam azon,hogy megörőkítem egy kép erejéig (jól eldugva utána )a csíkomat ami ketté szeli a pocakomat.(linea negra )Félre ne értsétek nem valami perverzitás csak nekem mát nem lesz több ilyenem és.....Hála most nem lett sok stiám...1-2 a köldököm körül ..jó volt mégis csak a milupa krém...igaz veszett drága volt de megérte.

Jajj nem is dicsekedtem :hétfőn voltunk az 1 hós felmérésen-mérésen és 4510g,39 fej átmérő és a pocak 38.
Meg olyanokat néztek amit a kh-ban is a gy orvos ..reflexek....kezeit ,hogy tartja háton fekve ökölben ,lábak kissé felhúzva.

naaa felkelt megyek ....

Kép
zümis

Budabo: nekem sem nagyon van ruhám, nem is akarok venni, mert mi lesz, ha közben meg belefogyok a régiekbe? ( Hahaha, álmodik a nyomor... :D ) Nekem van farmer kismamagatyám, én lehet azt vágom le forrónadrágnak... :D Hadd napozzanak a csíkok...

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok lányok!

Végre ide is elért a meleg, kb. 18 fok lesz ma, de én most teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit adjak rá. Nagyobb sétát, bevásárlást tervezek délutánra.
Arra gondoltam, hogy body, rugdalózó, vastagabb nadrág, vastag kardigán, kiscipő, sapka és takaró. Szerintetek elég????
Félek nehogy megfázzon, mert ugye még náthás a lelkem, de túlöltöztetni sem akarom. :?

Panna
pandusika

Sziasztok!

Jó olvasni az átaludt éjszakákat (legalább tudom, hogy létezik ilyen is :D ). Nálunk ma éjszaka 3-szor kelt a kicsi, 2-szer a nagy :? . És persze eltérő időben! És persze reggel 6-kor mindkettőnél indul a nap!

Bogi, szerintem sincs baj a rendőrökkel, és több apehos jó ismerősöm is van :lol: . Nem ezen múlik...

Julcsi, szerintem sem normális, hogy még fáj a szopi. Én is sokáig kínlódtam vele, és még most is többször nem kapja be rendesen (Zsuzsi írta, hogy cuppog, nálunk is ez a helyzet), de már egyáltalán nem fáj. Ha úgy érzed, nem ez a baj, akkor akár gombás fertőzés is lehet, érdemes lenne megnézetni.

Erika, még én sem voltam a 6 hetesen, a jövő hét (és talán az azutáni is) kimarad az ünnep + tavaszi szünet miatt, úgyhogy nálunk is 9 hetes lesz...

Nem vagyok egy skype-zseni, de tényleg néma csand van tegnap délután óta, vagy csak én nem látom az üziket?

Levegőzés: tegnapelőtt bodyban és rugiban betettem a bundazsákba, de szerintem sok volt, tegnap a body+rugira kisnaci és kabátka volt, ez jónak tűnt, nem izzadt le. Azért ha alszik, én mindig betakarom.

Kép
mist

Strandolás... max egyberészes fürdőruhába... 8) Olyan jókat lehet már kapni abból is.
Kétségbe vagyok esve, hogy a hasam már sosem lesz a régi... :(
Pedig már egész picike...

Panna
pandusika

ZVera, jár: GYES. Kevesebb, mint 30e HUF per hó. (Nekünk így pl lakástörlesztő, meg rezsi beleférne, de enni már nem maradna zsé...) és az új csomag úgy szabályozná, hogy egy éves korig lehet GYED, plusz még max egy évig GYES. Tehát a harmadik évre már ennyi se jár.
Mert ugye nyugaton így meg úgy, ott mennyivel kevesebb szociális juttatás van. Csak banyek, nyugaton picivel magasabb a bérszínvonal, meg picivel kevesebbet vonnak le a bruttódból. Nyehh megint felhúztam magam, sorry. Ez a téma kicsinál.
na de hogy pozitív legyek inkább: szuper, hogy Oli átaludta az éjszakát! :D jó repkedést neked, maradj ilyen vidám ám! :D

Ladmon, :lol: mesekönyvet ide nekünk is, a függönyt nem tudom mellé betenni a kiságyba :lol:

Bogi, az APEHnál is jobban? kizárt :lol: és mitteccik csinálni rendőrnéni kérem? :lol:

Erika, hááát szerintem vegyetek síkosítót biztos ami tuti........... nekünk jól jött...
Mi is két évet vártunk, és én is erre fogom, hogy ilyen lelkesen segít apa.

Túlöltöztetés: biztos nagyon felelőtlennek tűnhetek, de bizony ugyanabban a ruhában volt kint a gyerek, mint bent. :shock: de mivel 22 fok van a lakásban is, és 22 fok volt kint is árnyékban, plusz sütött a nap hétágra, úgy véltem, ennél több nem kell. (nameg én fürdőruhában is elvoltam) persze a gyereket nem tettem ki a napra :D
ja és én is csak azért mertem fürdőruhában lenni, mert semelyik oldalról nem látni a kertbe, ugyanis linea negra is megvan, plusz a hasam csupa csík elöl, meg kétoldalt is, és nekem a combjaim is becsíkosodtak. Szépen nézek ki :( bár apa vigasztal, hogy tetszem azért neki, de nekem nem igazán :(

Mostanában lehet, kicsit ritkábban jövök majd, tegnap egész délutánra kiköltöztünk a kertbe, ma is hasonlót tervezek, meg mostantól reméljük, minden nap, hétvégén meg megyünk kirándulni jól. Egyelőre persze csak a hajógyári szigetig, de az is több, mint a lakópark :D

KépKép

KépKép
stelly

Köszi lányok az öltöztetős válaszokat, na azt hiszem maradok a rugi-kombidressz, kocsikabát, és egy pléd variációnál! :D Micsoda dilemma ez az öltöztetés is! :roll:

Zsufi, Bencus este 8-9 kor eszik utoljára, és utána kb. 3-ig hagy aludni! Nálatok hogy alakul az éjszaka?
Örülök, hogy Marci nem lázasodott be! Mi szerdán megyünk, de azt mondta a védőnő, hogy szerinte Bencus be fog lázasodni, mert a két oltás felerősíti egymást! :(

Linea Negra: hát az még látszik bizony! :cry: Hát idén valahogy én se vágyom strandra!

Zümis, szép nagy baba Zolika! :D

Panna, szerintem ennyi ruha elég lesz Hannára!

Eszter, jó napozást mára is! :wink:
zsu83

Stelly, ez igen, már a barnaságra gyúrsz :lol: !

Az apukák hozzáállása szerintem nem azon múlik, hogy miyen gyorsan jött össze a baba. Nekünk mindkét gyerek elsőre sikerült, apa mégis maximálisan segít mindenben. Éppen csak nem szoptat :lol: . De ha nem vagyok itthon, üvegből is lelkesen etet. Fürdet, pelenkáz, altat, síró gyereket nyugtat. Egyetlen rossz szavam sem lehet.

Kép
mist

Én Iriccet is nagyon hiányolom!!

Kép
mist

Kaandi, Cserkészkolbász: Ha nem megy az átméretezés szívesen segítek. Küldtem privit megírtam az email címemet és ha átkülditek a képeket akkor átméretezem nektek.

Zümis: Szívesen! :wink:

Kaandi: Valószínű, hogy olyan nagy a kép mérete, hogy azért nem tudod betenni, de ebben is segítek... átméretezem a képet ha átküldöd vagy leírom, hogy-hogy kell.... :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83: Előre félek az oltástól én is... szegény Bencus! :cry:

Stelly: Jól teszed, hogy kint vagytok a levegőn! Adri is biztos élvezi! Te pedig nyár elejére szép barna leszel... :wink: Sajnálom, hogy kevesebbet jössz, de örülök, hogy a jó levegőn töltitek a nap nagy részét... legalább te addig kertészkedsz :lol:

Budabo: Hogy aludt a pici lány? Most már tudom miért olyan hangosak nálatok a viták... foglalkozási ártalom... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Hát lányok, azt hiszem én is nagyon szerencsés vagyok. Elképesztő, hogy a párom mit meg nem tesz. :D Pelenkáz, öltöztet, a fürdetés kizárólag az ő reszortja, ha itthon van ragaszkodik hozzá, hogy ő etethesse meg és már többször előfordult az is, hogy Ő kelt fel éjszaka a babához és etette meg. Emellett meg a házimunkából is kiveszi a részét, pl. a takarítás nálunk hétvégi program és a porszívózás szintén az ő része... És mindezt úgy, hogy napi 12-13 órát dolgozik. Hát igen ez az egyik szívfájdalmam, hogy este 8 előtt nem nagyon ér haza, így elég egyedül vagyunk. :-( De kompenzálja a sok jóval és törődéssel, ezért nem is nagyon zsémbeskedek.
Sütök is ma neki valami finom sütit.... :D

Panna
pandusika

Na megjöttem én is!

Bogi: Hééé, akkor te olyan vagy, mint a TV-ben a CSI bácsik és nénik?? Akkor meséld már el, hogy miért nyomoz egy helyszínelő?? (Vagy talán azért, amiért Dr. House-ék a páciensek lakásán turkálnak.....)

Zétivera: Húha, az bizony átaludt éjszaka! Én is pont egy ilyet neveztem ki valaha első átaludtnak! És igen, látszik, hogy fokozatosan alakul ez! Nálunk először 5-6 órát hagyott ki, aztán néha már 7-et, és a mostani állapotokról meg már nem is beszélek.... (Mert félek, hogy CSI-Bogi kinyomozza a címemet, és felkerestek csapatostul.... ) :lol:

Stelly: megnyugtatlak, én is csak body-rugi fölé egy vékony pulcsit adtam meg plédet a lábára. Ja, meg persze vékonyka sapit, de azt a szél miatt, mert mi sétikálunk.

Engem nem lehet eltántorítani: lóg a hasam (én azt hittem annyira nem vészes, de két keresetlenül őszinte öcsém szerint egy 4 hós terhes színvonalán van), linea negrám meg frankón a szülés után lett és köldöktől felfele. Na azt szerintem le nem radírozom onnan! De én megyek wellnesselni (mivel az üdülési csekkünket végül nem vertük el terhesen...)!! Csakazértis!!!

ladmon

Sziasztok!!!

Íme, egy igazán kipihent anyuka!!!

Csajok a suttogó néni álometetése istenkirály találmány!!!
Komolyan mondom, hogy próbáljátok ki!!! Főleg, akiknek 2-3 körül ébred a baba!!!
Nálunk ma fél12től fél7ig szunya volt!!!!
Annyira boldog vok!!!

Ladmon: nekem is a CSI jutott eszembe Bogiról...
:D

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Mi apánk is nagyon segítőkész, szerencsére. Az előző apa( másik 2 gyerköc) nem segített semmiben, mindent egyedül szólóban nyomtam. Borzalom volt, nem is csodálkozom, h pótlást kellett adnom nekik......most meg nem. De lehet, h nincs összefüggés!?
Csináltam én is sütikét, már sül is (bögrés,rém 1szerű,10perc alatt összekutyulom és ISTENI ). Ha érdekel vkit,szívesen leírom,bár nem saját találmány:) :lol: :lol:
Millye! Köszönöm a segítőkészségedet!,még nem olvastam el a privit amit írtál, de ahogy igen válaszolok is! Van ám több problémám a képeket illetően, kezdem gyanítani is, h mi. ( Az összes képet ami van Nero PhotSnap *el töltöttem le a fényk.gépről és menettem le, most meg kiírja,ha meg akarom nézni, h ez a demo versio lejárt, így nem lehet megnyitni automatice, csak azzal amit Te ajánlottál tegnap.....) nagggggyon béna vagyok. Nem is tudom mit tegyek, mert így nem tudom őket valószínű se másolni,se beszúrni,se semmit.....
Bocsi, ezt írhattam volna már pü-ben, elnézést MINDENKI!:)

Kép
kaandi

Kaandi: ide vele!!!!!
persze, hogy érdekel!!! Minden érdekel, ami egyszerű... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy!!! nagyon örülök, h sikerült Nálatok!!!Akkor áruld már el légyszi,mert mi is a 3 órás csoportba tartozunk, h a fél 12 etetés előtt mikor evett a Vendike utoljára???? 8-9 között és felkelted,aztán alvás közben jól megtömöd??? Kíváncsi vagyok,ha igen ma KIPRÓBÁLOM!:) :lol: :lol:
Csak az a baj,h előbb fel kell keltenem saját magam is! :lol: :shock:

Kép
kaandi

Amy, bartelezhetünk!:) :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi

Szóval: 1 bögre cukrot, 3dkg vajjal, 2 egész tojással habosra keverünk, majd hozzáadunk 1 zacsi sütőport, 1 bögre lisztet, 1 bögre tejet, 1 bögre diót vagy mákot ,mi diózunk, + egy kis reszelt citromhéj, összekeverem, és kivajazott, lisztezett tepsibe öntöm, kb 160 fokon 35-40 perc alatt megsütöm és mind megesszük... :lol: :lol:

Kép
kaandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?