ZVera, jár: GYES. Kevesebb, mint 30e HUF per hó. (Nekünk így pl lakástörlesztő, meg rezsi beleférne, de enni már nem maradna zsé...) és az új csomag úgy szabályozná, hogy egy éves korig lehet GYED, plusz még max egy évig GYES. Tehát a harmadik évre már ennyi se jár.
Mert ugye nyugaton így meg úgy, ott mennyivel kevesebb szociális juttatás van. Csak banyek, nyugaton picivel magasabb a bérszínvonal, meg picivel kevesebbet vonnak le a bruttódból. Nyehh megint felhúztam magam, sorry. Ez a téma kicsinál.
na de hogy pozitív legyek inkább: szuper, hogy Oli átaludta az éjszakát!

jó repkedést neked, maradj ilyen vidám ám!
Ladmon,

mesekönyvet ide nekünk is, a függönyt nem tudom mellé betenni a kiságyba
Bogi, az APEHnál is jobban? kizárt

és mitteccik csinálni rendőrnéni kérem?
Erika,
hááát szerintem vegyetek síkosítót biztos ami tuti........... nekünk jól jött...
Mi is két évet vártunk, és én is erre fogom, hogy ilyen lelkesen segít apa.
Túlöltöztetés: biztos nagyon felelőtlennek tűnhetek, de bizony ugyanabban a ruhában volt kint a gyerek, mint bent.

de mivel 22 fok van a lakásban is, és 22 fok volt kint is árnyékban, plusz sütött a nap hétágra, úgy véltem, ennél több nem kell. (nameg én fürdőruhában is elvoltam) persze a gyereket nem tettem ki a napra
ja és én is csak azért mertem fürdőruhában lenni, mert semelyik oldalról nem látni a kertbe, ugyanis linea negra is megvan, plusz a hasam csupa csík elöl, meg kétoldalt is, és nekem a combjaim is becsíkosodtak. Szépen nézek ki

bár apa vigasztal, hogy tetszem azért neki, de nekem nem igazán
Mostanában lehet, kicsit ritkábban jövök majd, tegnap egész délutánra kiköltöztünk a kertbe, ma is hasonlót tervezek, meg mostantól reméljük, minden nap, hétvégén meg megyünk kirándulni jól. Egyelőre persze csak a hajógyári szigetig, de az is több, mint a lakópark