Sziasztok!
Csibb, ez kemény. Ilyen pici gyerekek vannak bent szülők nélkül? Nem lehet bentmaradni velük ezek szerint éjszakára? Az intenzíven ezt még megértem, de a "sima" fekvőbeteg osztályon sem? Bár nyilván nem minden családban oldható az meg (pl. ahol van még néhány gyerkőc), hogy az anya 24 órában legyen a beteg mellett...
Mikor Samuval kórházban voltam, akkor én nem is tudom, hogy viseltem volna, ha nem lehetek mellette. Nagyon megértem, hogy majd' megszakad a szíved, ha ebbe belegondolsz. Minden elismerésem a tied az erődért továbbra is. És örülök, hogy a jövő héten végre hazamehet Máté! Drukk, hogy ez tényleg a hét eleje legyen!
Pulcsi, én azt gondolom, hogy amellett, hogy mindent elkövetünk a gyerekünkért, nem kell mártírnak lenni és szenvedni, hiszen ezt a gyerek is megérzi. Ha úgy érzed, hogy eljött az a pont a szoptatásnál, ami már csak stresszt okoz neked és neki, akkor ezt a dolgot nyugodtan engedjed el. Gondoskodó és odaadó anyuja vagy a fiadnak, és látszik, hogy folyamatosan próbálod megtalálni a mindkettőtöknek jó megoldást. Szóval hajrá, próbáld ki, amit elterveztél

A tej fentartása szempontjából mindenképp jó ötlet.
Én sokáig egy tápszeres topik tagja voltam, és láttam, mennyire felörlő hatású, ha nem úgy megy a szopi, ahogy a nagykönyvben meg van írva... Nem szabad ebben felörlődni. Az a lényeg, amiket írtál: megkapja a babád a közelségedet, a biztonságérzetet, és nagyon jó, hogy van tejed, amit odaadsz neki!
Kata felsírt, lépek!
É