A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen jó hírekre jöhetek.

Sajna nem sok időm van írni, mert Máté vagy ébren van, vagy sétálunk, mert gyönyörű idő van, vagy míg alszik én gyorsan intézem itthon a dolgaim, meg próbálok pár falatot bekapni.

De olvaslak benneteket!

A pénzügyekkel én úgy vagyok, fogalmam sincs hogyan állok. Össze-vissza kaptam fizut az elmúlt 3 hónapban, és most még vissza is kell fizetnem 57 ezer ft-ot, mert valamit rosszul számfejtettek.
Viszont az egyszeri anyaságit már én is megkaptam. A tgyás-t majd jövő hónapban fogom megtudni, hogy mennyi.

Azon meg most ne izguljatok, hogy a gyerek 2 éves koráig maradhatunk csak itthon, mert ez ránk nem fog vonatkozni. Mi már megszültünk, mikor még nem volt/ nincs érvényben a tv. Úgyhogy nyugi!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Csibb, ez kemény. Ilyen pici gyerekek vannak bent szülők nélkül? Nem lehet bentmaradni velük ezek szerint éjszakára? Az intenzíven ezt még megértem, de a "sima" fekvőbeteg osztályon sem? Bár nyilván nem minden családban oldható az meg (pl. ahol van még néhány gyerkőc), hogy az anya 24 órában legyen a beteg mellett...
Mikor Samuval kórházban voltam, akkor én nem is tudom, hogy viseltem volna, ha nem lehetek mellette. Nagyon megértem, hogy majd' megszakad a szíved, ha ebbe belegondolsz. Minden elismerésem a tied az erődért továbbra is. És örülök, hogy a jövő héten végre hazamehet Máté! Drukk, hogy ez tényleg a hét eleje legyen!

Pulcsi, én azt gondolom, hogy amellett, hogy mindent elkövetünk a gyerekünkért, nem kell mártírnak lenni és szenvedni, hiszen ezt a gyerek is megérzi. Ha úgy érzed, hogy eljött az a pont a szoptatásnál, ami már csak stresszt okoz neked és neki, akkor ezt a dolgot nyugodtan engedjed el. Gondoskodó és odaadó anyuja vagy a fiadnak, és látszik, hogy folyamatosan próbálod megtalálni a mindkettőtöknek jó megoldást. Szóval hajrá, próbáld ki, amit elterveztél :) A tej fentartása szempontjából mindenképp jó ötlet.
Én sokáig egy tápszeres topik tagja voltam, és láttam, mennyire felörlő hatású, ha nem úgy megy a szopi, ahogy a nagykönyvben meg van írva... Nem szabad ebben felörlődni. Az a lényeg, amiket írtál: megkapja a babád a közelségedet, a biztonságérzetet, és nagyon jó, hogy van tejed, amit odaadsz neki!
Kata felsírt, lépek!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Helló!

Mi is jól állunk hízásilag. Tegnap volt a doktornő, megmértük meztelenül. 3.45 kg. 2870-el született és 2810-el hoztuk haza. 8) :lol: Megvizsgálta minden oké hála égnek. 17-én megyünk uh-ra, átnézik tetőtől talpig. :)

Csibb, nagyon örülök, h ilyen stramm legény Máté!!!!! 8)

Pulcsi, sztem is igaza van Erpének, nem szabad mártírkodni. Te megpróbáltad!!!!! A lényeg meg az anyatej!!!! De ha tápszert kapna, akkor sem lenne katasztrófa.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

... és visszaaludt, mire odaértem :)

TGYÁSt és fizut már én is megkaptam (márciusra még mindkettő járt félig , mert ugye én hó közepén szültem és nem voltam táppénzen), eddig OK (azaz valamivel több, mint a fizum volt, nem mintha az akkor összeg lenne...). Van olyan, aki nem személyesen ment el az OEPbe a gyerkőc TAJ kártyájáért és már megkapta postán? Mennyi idővel érkezett a gyerek születése után? MÁKos ügyintézéshez már kell a taj kártya is...

Bölcsi: valóban az adott korosztály 8-10 %-a jár csak bölcsibe, és ez alatta van az igényeknek, de azért csaló ez a szám, mivel az igény korántsem 100%. Nagyon sok családban fel sem merül a bölcsöde gondolata, bár ez nyilván összefügg a 3 évig járó támogatással. (Bár a 3. év egy vicc anyagi szempontból)
Itt Csepelen nagyobb az igény, mint a férőhely, de azért nem kétszeres... és vannak olyan bp-i kerületek a fővárosban, ahol simán felveszik bölcsibe a gyereket, azaz nincs várólista, de van ahol valóban várni kell erre (mi pl vártunk fél évet). Az igazán durva az, hogy a családtámogatások szűkítése mellett drasztikusan fog nőni az igény, és erre nincs felkészülve az intézményrendszer, egyszerűen nincs annyi férőhely, gondozó, pénz...

erpé

Erpé én nagyon hamar megkaptam a Taj kártyát. Úgy emlékszem hazajövetel után pár nap múlva jött postán. Te még nem kaptad meg? :shock:
Próbáltam hívi de. a zeg-i MÁK-ot, de persze nem vették fel a telefont :evil: Kiváncsi vagyok miért nem kaptuk meg a rendes csp-ot :roll: Azért fura mert egyszerre adtam be az igénylést az anyaságival és az rendben megjött már egy hete.

Tehuti ti is jól gyarapodtok :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

erpé, mi is tök hamar megkaptuk postán a Taj kártyát!

Szonja baba reggel 130-at evett....utána persze sírás, hasfájás, majd most úgy összef.sta magát, hogy ruhacsere...még a melltartóm is olyan lett......de legalább megnyugodott. Nemtom miért ette túl magát?! Kis butus.... :shock: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

csibb:örülök,hogy a másodikon vagytok már. Remélem most már hamar kiengedikMáté babát

tehuti: ésaz ilyen bici babáknak még csak 60 milis a gyomruk. Hová tankolják a többit? :shock:

rszg: akkor ránk nem fog vonatkozni az új jogszabály még?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, hát én sem tudom, h hova teszi a többi tejcit!!!! :lol: :lol: :lol: doktornő is mondta, h olyan 70et kéne ennie. Kész......mondjuk ilyen, h 130 befal csak nagyon néha van. Átlag tényleg 70 körül van. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok

Mi ma voltunk koraszülött gondozáson és már 3370 g ok vagyunk :):)

Én ezen a héten kaptam meg az anyaságit és a tgyást is, szerencsére sikerült elintézni hogy a maxot kapjam pedig egy percet se dolgoztam ! :twisted: :twisted: :twisted: :D

CSibb jajj de jó hogy mindjárt hazamehettek !! Azt mondtad ha lekerültök kapunk képeket!!
:P :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Erpé köszi, már rendeltem is cipővédőt. Nem is gondoltam, hogy játékboltban lehet, pedig logikus. Tegnap vettünk új mocit, magasabb, így nem kopik annyira a cipi (már kinőtte a kismotort), és voltunk Kopaszi gáton. Tök jó kis bandát képeztek a többi mocis gyerkőccel. Édesek voltak.
Vica nekünk elvel mondták, hogy nem kapunk csp-t csak 1 hó csúszással. Nem is kaptam meg. Belegondolok egy nap születtek a manókáink. Lehet a 7-ei szombati gyerekekét csúsztatják.
Csibb nagyon örülök a híreknek! Még könnybe is lábad t a szemem, éjjel sokat gondoltam rátok, milyen nehéz lehet neked! Olyan jó, hogy a vége lesz nemsokára. Ha hétvégén még akkor is. Szörnyű lehet a másik babának. Hihetetlen, hogy ott van így egyedül.
Csajok nagyon kemény éjszakánk volt,. Boti éjféltől 2 órán át torka szakadtából sírt, hogy Kata mellett akar aludni. Nem engedtem meg semmiképpen, mert akkor ma is ugyanott tartanánk, de még mellettünk sem aludt el. Nem érti ő miért nem aludhat ott, ahol Katus. Kicsit jogos az ő fejével nézve, de kell vonalat húzni. Nagyon ki voltunk, nekem ennyit sose sírt, jól kiborultunk. Zsoltit kiküldtem végül, legalább egyikünk aludjon, én meg veszekedve magam mellett tartottam. Nagyon gáz, de a végén két kis pofon hatására aludt el szipogva. Arra persze rögtön csendben lett. (még nurofent is adtam nyugtatóként végső elkeseredésemben) Ezek után nem aludtam mert milyen kegyetlen vagyok. Cserébe egész délelőtt a fenekében voltam. Remélem nem lesz több ilyen. Holnap kettesben elmegyek vele délelőtt, játszótunk és vásárolunk egyet, hátha jót tesz neki. Most aludhatnék, de Katus bulizik mellettem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Moncsi: Jó, hogy jelentkeztél, hajnali szopinél eszembe jutottál, hogy régen olvastam rólatok. Örülök, hogy ilyen szépen gyarapszik Lívia.

Tehuti: Én örülnék, ha Peti is egy kicsit falánk lenne.... :oops: :roll:

Kukli: Van olyan, hogy bepörög a gyerek és nem lehet lenyugtatni semmivel. A féltékenység meg jogos. Én még most is vigyázok, hogy a lányok ne lássák, hogy néha együtt alszom Petivel. Az egyforma jogok nagyon fontosak, főként egy egyeduralkodónál, mint Boti. Nehéz lehet neki, hogy nem csak vele foglalkozol, mint ahogy megszokta.... Nagyon jó, ha tudsz rá időt szánni, amikor csak vele vagy.... És nem vagy rossz anya, csak nagyon fáradt voltál és vagy is.... Lesz ez még így sem. Kitartás!

[/b]

Katka

katka22

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép
Ő meg Fanni

szerintetek hasonlítanak?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, de édes manóképek!!!
szerintem nagy a hasonlóság!

moncsi
, édes vagy, hogy örülsz, de a tgyás nincs maximalizálva :wink:
de örülök, hogy jobb pénzt kaptál, mint amire számítottál! :D

Lányok, Döme most szívta ki a második cicimet, pedig nem kevés tej volt benne! :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb nagyon szép baba Máté! :D És én azt hittem hogy mindkét képen Máté van :D csak utána vettem észre amit írtál hogy az Fanni. Szóval nagyon hasonlítanak :wink:

Kukli sajnálom az éjszakát :? át tudom érezni amit éreztél. Sajna a kétéveseknek még nem nagyon lehet megmagyarázni hogy miért nem lehet a tesó mellett aludni. Közös séta bizti jót tesz majd neki, bár szerintem ezeket a hisztiket ők könnyebben elfelejtik mint mi, nálunk legalábbis.
Tegnap engem Panna akasztott ki, párom este 9 után ért haza :? és még szerencse hogy anyósom segített, mert a Panna fürdetésnél nem bírtam tovább cérnával :(
Egyébként azt nem mondták hogy miért nen kaptok csp-ot márciusra?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb: Mindketten nagyon szép babák! :P :P :P

Katka

katka22

Ma megérkezett a TAJ kártya (megérezte, h várom :) ), ezek szerint a fővárosi MEP-ben nem kapkodták el...

Csibb, én is azt hittem, h mindkét kép Mátét ábrázolja :) Ez azt hiszem, h válasz a kérdésre.

Kukli, ez nehéz menet lehetett valóban, sajnálom. Éjszakai hisztinél-sírásnál kevés idegölőbb dolog van, érthető, h elfáradtál benne. És ne okold magadat, nem rontottál el semmit.

Vica, Pannahisztit is sajnálom. Mi volt a gond?

erpé

Csibb két tojás (ha már jön a húsvét)! Édeskék! Akkor a fiad is meseszép lesz 3 véesen is. :)
Vica azt mondták visszamenőleg megkapjuk. Csak az átfutásra hivatkoztak.
Köszi csajok. Ma egész nap rajtam lóg a kis bohóc, de ilyen időben sokkal könnyebb. Séta de. du., és repül a nap. Most épp hintázunk. Ja Katka nem nagyon látja, ha Katussal alszom, én is igyekszem odafigyelni. Még arra is, hogy ne ő fürödjön előbb, és a másik lehessen tovább fent. Pedig valszeg ez még nem is érdekli. :roll:
Döme egy férfi! Pocak, pocak! :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé, Pannahiszti csak a szokásos volt, valamiért rászóltam erélyesebben - amit persze kértem már előtte is nyugodtabban, de ugye arra nem reagált - és onnantól jött a sírás, nyafogás, hogy neki mennyire hiányzik most az apja, meg fáj a lába... stb. :? És hát én is eléggé fáradt voltam, és nem volt se erőm se kedvem hallgatni a hisztit. De hát azt hiszem lesz még egy pár ilyen. Egyébként most már jobban kezeljük ezeket a párommal, főleg ha nem vagyunk fáradtak.

Na megyünk a Pannáért az oviba, olyan gyönyörű idő van :D 8)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nemlajos: télleg nincs ?:D pedig én azt olvastam asszem hogy nettó 96 vagy mennyi a max. vagy az a gyed ?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

az a gyed :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

meg én most kicsit megkavarodtam, mert az egyik szomszédomnak (bár 200 fölött volt a bruttója) csak 72E a gyede. Azt mondja, a csp-kal együtt jön ki a bruttó 96, de hát ez baromság! :shock:

Szóval én már semmit nem értek :(
(és nekem is azt válaszolta a gazdaságis csaj, hogy utána néz, miért ennyit kaptam, de azóta nem válaszolt...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gyöngyi Tényleg nem fog ránk vonatkozni a 2 év!

Csibb Tényleg nagyon hasonlítanak a gyerekek :)

Nem tudom, ti hogy vagytok, de Máté egész nap nem aludt (eddig), és persze alig tudtam elaltatni, mert már annyira fáradt volt. Pedig még sétálni is voltunk. Most is mindig felsír a kiságyban. Remélem az éjszakát végig alussza!

Kép

Kép
rszg

Ja! És én sem értem ezeket az anyagiakat és mi sem kaptunk csp-t.

Kép

Kép
rszg

jé, rszg, Döme se aludt dél óta, most öttől van a kiságyban, álomba zokogta magát, de néha felnyög.
Pedig mi is sétáltunk, a kendőben aludt össz. fél órát... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Masutról nincs is hír? biztos babázik már.

Tessza viszont már biztos mert néztem iwiwen..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

akkor ide miért nem hoz senki hírt? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Rszg, Nemlajos, csatlakozom a mai fura naphoz... Ma Katalány is sokat ébren volt: fél 8-kor kelt, délelőtt kb 50 percet kummantott több felsírással, aztán sétáltunk, és utána még fél 4-ig ébren volt... Sokat sírt ma.
Azóta meg alszik, időközben apja is csatlakozott hozzá :)

Nemlajos, a gyedből még vonnak nyugdíjjárulékot - azt hiszem. Tehát a 96e a bruttó.

Rszg, miért ne vonatkozna ránk a gyed-gyes új szabályozása? Ezt eddig nem hallottam, csak azt, hogy a lakástámogatások elvonása nem lesz visszamenőleges. De a gyed-gyes megszorítását sajnos simán lehet ránk is vonatkoztatni (technikailag legalábbis) - bár jó lenne, ha nem így lenne... Különben nem értem, honnan lenne ebből a megtakarítás makroszinten. Mondjuk amíg nincs erről készen a konkrét jogszabály, addig csak találgatás van...

Lépek, azért jó lenne, ha lassan ébredne a család, mert így az éjszaka lesz szívás. Ja, Samu nincs velünk, anyuéknál tölti a hétvégét.

erpé

Biztos be van havazva Tessza és nincs ideje.... De örülök, ha megvan a baba és minden rendben.
Éljen Tessza baba! :)

Katka

katka22

erpé, én is ezt írtam, hogy bruttó.
És a változások biztos, hogy nem vonatkoznak ránk, mivel már megszültünk:
"Gyes és gyed időtartamának 2 évben történő maximálása átmeneti időszak biztosítását követően
Lakástámogatások (szociálpolitikai kedvezmény, állami kamattámogatás) felfüggesztése 2009. július 1.-től"

részlet B.G. nyilatkozatából (de törvény is van, hogy nem lehet azonnal bevezetni valamit...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nálunk is zizi volt egész nap Szonja. Alig aludt és sírt is....Most leraktuk...remélem éjjel nyugi lesz.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hát, nem elég, hogy déltől ötig Döme csak fél órát aludt, de hét óta megint fent van... :shock:
Voltunk lent a Duna parton most este is, babakocsival, hát végigbömbölte az utat :?
Nekünk ez a babakocsi nem jön be... :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

úgy látom ma mindenkinek nyügizik a babója.. rá sem ismerek Nicora.. hiszti hiszti hátán.. de hogy miért? valami biztos van a levegőben :? folyton cicin lógna.. és csak velem jó neki. ha felállok 2 perc múlva sikít :lol: de imádom a kis pockot. :lol:

bocsi hogy most csak rövid voltam.. de hát a FŐNÖK hívat... :lol:

KépKép
KépKép
adryn

hja igen, ma mi is két óránként (vagy két óráig!!!) bújtunk össze...
Nem tudom, mi lesz itt éjjel, egyelőre most visszatértünk a mederbe, 10 és 1 között amúgy is kendőben szokott lenni :)

A babakocsizást nagyon sajnálom, hogy nem jön be, lassan kész a terasz, aludhatna kint... Nincs valami tippetek? :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Helló!
Csak röviden, nálunk Kata tegnap szinte egész nap aludt ahogy szokott. Viszont a délelőtti fentlétnél ő is csak kézben volt el. :roll: Csodálkoztam is. Most 4-től fájt a hasa, ahogy ébredt Boti elaludt. Lehet csak engem akar próbára tenni. Kezdek megtanulni pihenni a göcsei közt, ahogy ő is teszi.
Nemlajos azért kap bnőd a bruttó 96-ra kevesebbet, mert valszeg vonják az adóelőleget. Sok bnőm van így. És hogy képben lehessetek, olyan 83-at szoktam kapni, az a nettó plafon gyed-nél.
Botival tegnap beszabadultunk a régió-ba (az anyaságimmal :oops: )jó kis húsvétja lesz. Persze semmit nem kap meg előre csak a vasalót. Vennem kellett, hogy ne az enyémmel spricceljen. :lol:
Ja a szivattyú: A schlüssler sót már 30 ml vízben adjuk be Katusnak, így is csak 2x-re tudjuk. Nézni is fura, egy-két cummantással lenyom szinte 10 ml-t. :shock: Tanfolyamot kéne indítania asszem. :roll: Kanálból meg nem fogadja el. Na mi ezért használunk napi 5 pelut büfizésre. Minden savanyú túró szagú. :?
Ma nagybevásárolunk manók nélkül. Már kong a hűtő.
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én is alig tudok jönni, nekem is sokx kézben alszik el és ha leteszem, sír, állandóan a ccicin szeretne lenni :x , viszont ma szerkesztettem róla eggy "Megérkeztem :D "videót, majd belinkelem.

Gyedhez, anyaságihoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert én még nem kapom, az anyakönyvi is most lett kész az új névvel, kettő: nekem ahogy a táppénz is az is a béka segge alatt lesz :twisted:
taj kártyám sehol, de azt is rossz névvel allítják majd ki, így Hétfőn bemegyek, hátha sikerül az anyakönyvivel, meg a lakcímkrtyájával jó névre kiállíttatni.

és akkor még a családit is elveszik??

Csibb aranyos Máté, tényleg hasonlít a két tesó., ez még kórházi kép, ugye?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Már nem nagyon remeg Maja testre kiterjedően, de a szája gyakran..figyelgetem és remélem kinövi, viszont az éjszakánk egész jó volt, kelés 23:40, 2:40 ésss...6:15 :P

és tegnap leesett a köldökcsonkunk is :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok, :)

Látom kisütött a nap és lecsendesedett a topik. Most már mindenki megszült, ugye? ;) És mindenki boldogan babázik! Nagyon jó!
Hallom nehéz napok vannak. Nekem Peti jól elvan, nincs vele gond, a szopiküzdésen kívül. De az is javulgat. Remélem lesz olyan, hogy fél órákat szopizunk csak és nem sírunk közben. (Ha nem jön a tej, akkor elkezd sírni.)
Ma nyugis napom van. Lányok elmentek az iskolával színházba, meg a Vajdahunyad várába húsvétolni. Petiapu meg Danival tart apa és fia napot. Danival nagyon sok gond van és ezért van most ilyen, hogy többet legyenek kettesben....

Nekem momentán a testsűlyom a legnagyobb gondom (ma nagyon ráérek) :oops: . Szülés óta 2 kilót híztam! :twisted: :twisted: Mondjuk nem csoda, mert folyton eszek és farkaséhes vagyok. De nagyon nem lesz ez így jó.... :roll:

Nemlajos: Nekem 2 esetben szokott a Peti sírni babakocsiban. Ha éhes vagy, ha böfi ragadt bent. Más ötletem nincs, de gondolom nálatok nem ez a gond.

Bea: Gratula a köldökcsonkhoz és örülök, hogy enyhült a remegés! Egyre erősebb lesz Maja és el is fogod felejteni ezt a nehéz kezdést. ;)

Katka

katka22

sziasztok

én egyedül vagyok tegnap dél óta Nicoval, azért sem nagyon tudok jönni, de tök jól elvagyunk. csak ha a fürdőszobában vagyok azt a 6. érzéke tuti megsúgja és olyankor kegyetlenül visítani kezd :lol: :lol: az éjszakánk is jobban telt mint amikor apu is itt van, gondolom azért mert most velem aludt egy ágyban, és az első nyöszörgésre kapta a cicit, viszont csak 4 óránként kelt a szokásos 2 és fél 3 helyett.. ki érti ezt :?..
itt is gyönyörű idő van ma is, megyünk is mindjárt sétálni egyet, csak összekapjuk magunkat.
arra van valakinek ötlete, hogyha nagyon begurul és már semmi sem segít (se cici, se cumi, se ölbebaba, se séta fel alá) olyankor mi a hatásos? néha van ilyen amikor nagyon éhes és nem tudja azonnal bekapni a cicit, olyankor elkezd torkaszakadtából üvölteni és a világon semmi sem hat rá... hátha ti tudtok valamit amire én még nem jöttem rá...

Csibb: Mátébaba nagyon szép!! és tényleg tök olyan mint Fanni volt! én mikor az első képet néztem arra gondoltam: a kórházban lehet otthoni ruhában a gyerek és ilyen kiságyak vannak? :? :lol: aztán persze lentebbgurultam az egérrel és rájöttem a turpisságra 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adryn 2009.04.04 11:36-kor.

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Az éjszakánk megint jól telt, azóta viszont megint meg a nyűglődés, Bea, Döme sem marad meg, csak kézben, cicin, kendőben... :shock:

kukli, a gyedet tudom, én is ezt mondtam, hogy annyit kell kapnia a barátnőmnek is... Na mindegy, engem inkább a saját tgyásom idegesít... Mert ha csak 83 a tgyásom, mennyi lesz a gyedem? :? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: Ki kell zökkenteni a sírásból. Nekem ezekre el szokott lenyugodni:
- fújj rá az arcára (arra el szoktak hallgatni)
- meg ha kezdbe fogod (hónaljban) és lendületesen föl-le hintáztatod (nagy amplitúdóval).

Katka

katka22

Sziasztok!

[quote="adryn"]
írta:
adrynúgy látom ma mindenkinek nyügizik a babója.. rá sem ismerek Nicora.. hiszti hiszti hátán.. de hogy miért? valami biztos van a levegőben :? folyton cicin lógna.. és csak velem jó neki. ha felállok 2 perc múlva sikít

Na, nálam is ezt játssza 2 napja, nem értem, eddig olyan jó kislány volt.

Megszorítások: a sógornőm a Meh-ben dolgozik, és aszondja, hogy a gyes, gyed, csp, ezeket csak jan 1-től tv módosítással lehet megváltoztatni, költségvetési tételek. És ugye áprilisban választások lesznek. Akkor most ennek mi értelme van??? Én már nem értek semmit :roll:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nyűgösség itt is folytatódik, sír a cicin, nem marad sehol... :?

Katka, kösz a biztit, nem is bánom, ha nyügi, vagy ha nem tudok pihenni, vagy ebédelni, mint pl ma :x , csak egészséges legyen.

Viszont itt a friss gyártmányom linkje: (ha van kedvetek, energiátok) :D

http://www.youtube.com/watch?v=lN004yjktck

Bea, Maja

Kép
bea1978

katka: a fújást most próbáltam ki, bejött :lol: KÖSZI

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka: nálam a fújás csak egy pillanatra hat általában... azt a hónaljtartásos ringatást kipróbálom a köv hisztinél.. köszi :D

a játszószőnyeget mikor kezdik értékelni? mikor bontsam ki a csomagolásból? már úgy kipróbálnám..

KépKép
KépKép
adryn

Hű Bea, nagyon ügyes vagy! És ez nagyon megható volt :cry:

Adryn: Mért nem volt Mic?
(jah, amúgy a hányás 30 mg-ját úgy számoltam ki, h pont hányás előtt mértem :oops: és így megmértem utána is, aztán különbséget vontam :lol: )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: Mic a gyerekeivel van az anyjáék lakásában. mondtam neki nem akarom hogy itt ricsajozzanak most még.

KépKép
KépKép
adryn

Bea: én is akarok ilyet csinálni! hogy kell? milyen progival?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: muvee autoproducer 6.0 a videoprogi, képszerkesztő az többféle is van, ez picasa, és photo frame editor képekből készült

Bea, Maja

Kép
bea1978

a program próbaverziója rajta van a neten, de szólj ha segítsek valamit

Micnek már vannak gyerekei?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?