Adryn
az első kép kórházi, és lehet Máté benn itthoni cuccban! a második meg Fanni és ő kórházi cuccban van...
vagy ha te is így értetted, akkor nem értem...
jelentem, én is teljesen rászoktattam a kisfiam arra, hogy igazából csak anya kezében jó lenni!

könnyen tanul ez a gyerek!

ma egész nap benn voltam, és fokoztuk ezt! Fanni az apukájával lement a Balcsira, bicikliztek, étteremben ebédeltek, strandon játszóztak, szóval nagyon jó napja volt!
én meg kényeztettem tovább Mátét. hú, viszont szétmegy a fejem, szegény kisfiú nagyon keményen nyomja. nem is sír, csak gondolom az unalomtól monoton módon hangosan túráztatja magát. első nap végig sajnáltam, de mostanra már annyira idegesít, tudom, hogy ez nagyon csúnya dolog...

szegény Máté sem tud aludni tőle, úgyhogy főleg akkor aludt, amikor szopiztunk, mert van külön szopiszoba, és ott csend van. direkt jó sokáig vagyunk ott. meg kinn ülök vele a folyosón egy kis gyerek széken... kockásra ültem a fenekem...
szegényt nem látogatja senki, állítólag nagyon lepukkant családból származik, meg vidékiek is... hozzányúlnunk nem szabad, a nővérek is csak akkor foglalkoznak vele, mikor megetetik, vagy fürdetik vagy tisztába rakják. olyan szörnyű ezt egész nap nézni...

én próbáltam dumálni hozzá, de már szegény olyan állapotban van, hogy nem is figyelt rám, csak nyögött tovább... akkor hallgatott el egy percre, amikor Máté lábait tornáztattam, hogy kakiljon, és közben fütyültem egy dalt neki.
annyira drukkolok, hogy tényleg hazajöhessünk hétfőn, itt a legnehezebb kibírni a kórházat...
(nem is tudom, hogy írtam-e, hogy azt mondta a dokink, hogy úgy néz ki, hétfőn hazajöhetünk!!!)
Bea
tényleg próbálj meg napközben is aludni. ezt nem lehet sokáig bírni. Maja egészséges lesz, te viszont egy zombi, ha így folytatod!
hihi, bagoly mondja verébnek! viszont én nagyon így csinálnám, ha megtehetném...