Hello lányok!
Még mindig éghet a pofám,mert csak olvaslak titeket,de írni,nem nagyon van erőm és időm sem.....még mindig lábadozok.
De a babák annyira édesek,kivétel nélkül,még mindig igaz az az állítás,hogy nálunk vannak a legszebb bébik.Ráadásul,mindenki nagyon tud fényképezni,mert tök jók a képek.Mi is rengeteget fényxképezzük Bazsalikomot,szerintem már betegesen sokat,de a párom szerint nem lehet eleget fényképezni-tetszik neki,hogy a Bazsalikom szinte a fénymásolata a csecsemőkori magának........
altatás témához:én nem olvastam a suttogót,de hasonlóképpen próbálkozom az alatatással:kicsit magamra fektetem a drágát és hátütögetés és simizés közben mondogatom neki,hogy cssssssss...,amikor látom már forognak fele szemei,akkor beteszem az ágyába és halántéksimizés és további csssssssssss és amikor látom már ernyednek ela kezei,akkor kiosonok a szobából,hogy maga aludjon el teljesen.Persze 2x3x felébred még és sírogat,akkor bemegyek és két-három simi és megint szököm,de végül magától alszik el.Hason csak akkor alszik el,ha már nagyon kómás,mert ha éberebb akkor emelgeti a buksit és teljesen pipa lesz,ha nem tudja sokáig tartani,mert nagyon teszik neki,a rácsvédő mintája, és sokáig akarja nézegetni,és nagyon kitartó nem adja fel,csak akkor,ha már szakad róla a víz.....De ha sikerül letenni tök kómában hasra,akkor seperc alatt elalszik magától.
Éjjel mi szinte attól a naptól kezdve,hogy hazajöttünk csak egyszer kelünk-lehet irigykedni-8 fél9 körül fürcsi után kaja és alvás és legközelebb csak 3 körül van ébredés és gyors kaja,akkor nincs dédelgetés,gyorsan vissza az ágyba és már alvás is reggel 7-8-ig.Bazsalikom tényleg jó gyerek,szerintem érzi,hogy nem vagyok teljesen jól és segít nekem,hogy tudjak pihenni és gyógyulni!
Nem is tudom,talán Bogi írta,hogy a férje nem úgy áll a babához ahogy gondolná:szerintem,ha elfogadsz tanácsot,akkor tényleg a pozitív hozzáállás és a dícséret működik,mert a durci és a vita csak nagyobb ellenérzést válhat ki belőle.az én párom hálistennek imád babázni és magától kitalálta,hogy hétvégén péntek vagy szombat éjjel ő van ügyeletben,hogy tudjak aludni ébredés nélkül,de mi tápszerezünk és tejet adunk neki,amit úgy kapunk,mert én sajna nem tudok szoptatni,mert az intenzíven feküdtem napokig és elment a tejem,amit semmi nyúzásra nem sikerült visszahozni,ezért kivitelezhető ez nálunk-szoptatás mellett ez nem lehetséges.De szerintem adni kell neki valami olyan feladatot,amit csak ő végezhet a baba körül,hogy kiváltságosnak érezze magát és mindig dicsérni kell,hogy legyen önbizalma.Remélem,ne haragszol akéretlen tanácsért,de mindenkit sajnálok,akiknél nem harmónikusan működnek a dolgok a baba körül,mert sokat elvesz a szépségéből és nem sokáig lesznek csecsemők a bébikék,ezét ki kell használni ezt az időszakot az apukáknak is.mégegyszer bocsi az okoskodásért.
Nyelvöltögetés:nálunk is játszik,szinte mindig kilóg a nyelvecske-védőnő szerint teljesen normális dolog-én hiszek neki.
Már megint regényt írtam,ne haragudjatok.Nagyon jó a kép stelly,a sök sörödobozzal....
Most mennem kell,mert mindjárt itt a fodrász-házhoz jön- és képzeljétek délután eljutok kozmetikushoz is-lehet,hogy estére mire apa hazajön,egészen emberi kinézetem lesz-lehet,hogy meg sem fog ismerni!!!!!!!!
tényleg húzok,ne haragudjatok a hoszzú hsz-ért!
mindenkinek legyen olyan a napja,amilyet szeretne!!!!!