A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

a mai napunk elég érdekes volt. Máté nagyon rendes gyerek, nyugodt, sokat alszik, néha már ébresztettem, mert féltem, hogy nem eszik eleget, mert a kórházban 3 óránként etették... én meg 4,5- 5 óra múlva keltettem...
éjszaka is ennyi időnként kelt. délelőtt és délután fenn volt 2-2 órát. viszont ma ő sem kakilt... :roll:
Fanni viszont nagyon hisztis volt ma. nyávogott egész nap, elég megviselt szegénykém. de Mátéval kedves. remélem, ő is beleszokik a helyzetbe..

Nem tudom, meddig kell még gyógyszerezni, de jövő héten hétfőn kell menni kontrolra, addig biztos!

bocsi, csak ennyi, mert semmi időm... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb: párom szavait tolmácsolva (melyekkel én is határozottan egyetértek) : SOOOOO SWEEEEEEEEET!!! :lol: gyönyörűséges, és olyan békésen szemlélődik azokkal a nagy szemeivel!!! Fanni belefog szokni a dolgokba, csak idő kell neki feldolgozni az új helyzetet.. elvégre végetért az egyeduralma. és gondolom ez a kórházból ide oda rohangálás is megviselte. de az nagyon jó hogy kedves Mátéval :D

jó 8 csajok :D

KépKép
KépKép
adryn

csibb:Máté gyönyörű!!!annyira szép!:)
nemlajos, Dömefotók nagyon tetszenek, ha a múltkori kidőlt Mogyoró sem bírja tovább-képekre gondolok, még most is mosolygok:)persze ez ott akkor nem megmosolyogtató..
irigylem, akinek van napirendje...
mi vasnap 8 hetesek leszünk, de nincs rend....annyi, h éjjel 8-9 es etetés után ált 11ig sírás van, és hasfájás-de mostmár reggel 6tól 11ig is:( hasfájás
aztán kb fél 1 etetés, aztán 3-fél 4 etetés, aztán 6kpr,8kor, aztán innentől néha kimerül és kibír 4 órát is kajesz nélkül.
még mindig 70eket eszik, sőt, néha csak 50et, de hízik folyamatosan, a tejcim meg-mivel ugye hűtőben tárolom-látom,, egyre zsírosabb. ujjnyi vastag zsirréteg van rajta, mint a huslevesen:D undi.múltkor meg kellet kóstolnom, nem savanyú-e, és elkezdtem öklendezni. továbbra is napi 3-4szer van mellen, csak úgy vígasznak, vagy kóstolónak. modtanában hónaljtartásban etetem igy. ettől szopni nem tanul meg, engem viszont nem sebesit ki,mivel ebben a tartásban, ha kicsit föléhajolok, gyakszilag ömlik a szájába a tej,ha tele van a mell.
nektek is szokott bugyogni a baba gyomra???mikor szenved, és hasfájós?? én már annyira sajnálom. látszik, h karikásak a szemei, ő maga is aludni szeretne, de kínozza a pocifájás. odateszem a kezem, és bugyborékol, meg hallatzsik is, ahogy morog..gyerekorvos azt mondta, szte nem atejtől van, inkább a front..?..
voltam 6 hetes vizsgálaton, minden rendben..megkérdezte a doki, írjon-e fel tabit, mondtam, h még átgondolom..de aztán ugye ..nem nagyon volt időm átgondolni,mert este már action volt, igy akár terhes is lehetek..de bízom a tejcimben :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok!

Tényleg kevesen jelentkeznek be mostanában, persze nem is csodálom a baba és a jó idő :)
Én is sokszor csak elolvasom amit írtatok, de válaszolni már nem mindig tudok, mert valamelyik gyerkőc biztos akkor szól valamiért.

Csibb, Máté tényleg nagyon kis formás baba :wink: Fanni akkor kicsit rosszul viselte a hazajövetelt, azért volt nyügi?

Kukli itt a kendőről a link:
http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1686

Na megint csak ennyire futotta :? Hív a nagyfiam :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

SZiasztok,

Csibb: De gyönyörű Máté és milyen jó, hogy ilyen jó fiú! Van mit pótolni, gondolom alaposan nekiláttatok a pótlásnak... ;) :P
Fanninak meg meg fogja szokni az új felállást, ne aggódj, az lenne a nem normális, ha most nem lenne nyügös. Vond be, amibe csak tudod....

Vica: Gondolom milyen nagyüzem lehet nálad.... Szuper, hogy bírod....

Pulcsi: Azt írod, hogy nincs napirend, aztán meg leírod a napirendet.... :lol: Hasfájást sajnálom.

Ágicának véletlenül lett ilyen sok órája, de ennek a fele óvodaidőben van, szóval nekem nincs is gondom vele, de tényleg túl sok lett, viszont mindet akarja, amíg van kedve, had csinálja. ;)

Ma délután a következőt kell kilogisztikáznom 3 gyerekkel:
Ágicának az oviban 1/4 5-ig van angolja, szóval megyek a Zsófiért 4-re, aztán megyünk az Ágiért. Ma Ágica névnapi buliba hivatalos (ezért ma nem úszik), oda visszük 1/2 5-re. 5-től 6-ig úszik a Zsófi. Őt el kell vinni és érte kell menni. 1/2 7-re kell mennem a buliba Ágicáért. És mindezt a Petivel. És persze közbe kell tennem egy szopit valahogy. Mindez a faluban van és mi a falutól 3 kilométerre lakunk egy lakóparkban.... :roll: :roll: :roll: De majd biztos simán megoldom.... 8) :lol:

Képzeljétek a napokban már próbálkozott mosollyal a Peti és a mai reggeli szopi után kaptam tőle 3-4 gyönyörű mosolyt! :P :P :P Visszamosolygott rám! Én meg olvadtam, mint a fagylalt 40 fokban.... Hát ez valami csúcs! :) :) :)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!
Jó rég jártam itt utoljára, de sajnos nem volt minden rendben velünk, de túl vagyunk rajta, és nem gondolunk vissza már a rossz dolgokra. Mindenkinek gratulálok a babához! Az én kislányom február 9-én jött világra, nagyon sietett. Szerencsére mostmár boldog és egészséges csemete :)

Kép Lizi
monka76

Sziasztok!
Monka, utólag is gratulálok, szép picur!!! :D

csibb, Máté gyönyörű, és már képről megismertem, hogy ő az, mielőtt láttam volna, ki rakta fel :wink:
Mekkora szemei vannak, és milyen fotogén! :shock: És ki van Fanni háta mögött? :roll:

pulcsi, nekünk sincs napirendünk, de én is sajnálom, nem lehet semmit tervezni (mondjuk tegnap és ma is, mire indulni kellett, pont mindennel kész is lettünk, csak sajna ma a barátnőm már késik, úgyhogy nem tudom, hogy indulunk neki. Döme amúgy is nyűgös, éjjel se aludt nyugodtan, és folyton cicin lógna. Este is - most harmadszor - cumival aludt csak el... :( )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Monka gratula! Sajnálom, hogy nehezen indult a dolog, tényleg jó korán jött Lizi, de örülök, hogy minden rendben már. Gyönyörű a kislányod.
Jaj Csibb tényleg rögtön megismerni Mátét. Olyan kis tündéri pofija van. Látom törölhetitek ti is a hajat fürdés után. :lol: Fanni majd belejön. Biztos nagyon fura neki. Azt hallottam vhol, olyan a nagyobbaknak egy kistesó, mintha apu hazahozna mellénk egy másik nőt, hogy tessék mától ő is velünk él, és ugyan olyan minősítésben mint mi.. Nehéz lenne. De ők szerencsére sokkal simulékonyabbak nálunk. :wink: Nekünk is ilyen forgónk volt Botinál, remélem nektek jobban bejön mint anno nekünk. Azért a távirányítót hiányolom a mostaniból. :wink:
Nekünk irtó gáz éjszakánk volt. Boti megfázott életében először. Sztem a Normafán kiizzadt, valszeg az én hibám. :? 11-2-ig nem tudott elaludni az eldugult nózitól (folyik hiába fújja, szívjuk), szomjas volt, hogy a levegőt a száján vette, és sztem lázas is, de nem mértem, csak nurofeneztem. 2-kor kidőlt, onnan 3/4 6-ig Kata húzta, Aztán 1/2 -kor ébredés mindkét részről. Apa 5-től átvette a terepet - addig hősködtem és nem hagytam, de hulla vagyok. Most elaludtak, persze mert ma talán kijön a dokinő. Nyílván pont most, amikor én is aludhatnék. Kakink nincs továbbra sem szombat óta, sztem azért fájt a pocija. Hőmérő semmit nem vált ki, olyan kakimentes a pelunk, hogy ennél fehérebb nem lehetne. Bocsi. :oops:
Vissza fogok alaposan olvasni, most csak panaszkodni jöttem. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Monka: Gratulálálok a kislányodhoz. Nagyon szép baba! És sajnálom a nehéz kezdést!

Kukli: Remélem alszol és nem az orvost várod. Pihenj, amikor lehet. Majd a doki felébreszt, ha tényleg jön. :roll: Cudar egy éjszakád volt. Apa segítséget tessék elfogadni. Nálunk az volt az exszemmel a szokás, főként miután már én is dolgoztam (én hülye munkamániás), hogy hajnali 4-ig én voltam az ügyeletes, ha valaki nyekkent és 4 - 7 között meg ő, mert ott nekem nagyon kellett az alvás. Így mindketten aludtunk pár órát és túl lehetett élni nehéz heteket is.
Ja és kaki témán ne aggódj még 2 napig. Pelustakaréskos lányod van. ;)

Nemlajos: Ez a jó hozzáállás! Valahogy mindig van és te még könnyedén tudsz alkalmazkoni. ;)

Katka

katka22

körkérdés: Ti még vasaljátok a babaruhákat+textilpelusokat?
én 90 fokon mosom őket, és már kezdem unni a vasit:)Főleg, mivel a 90 fok elvileg fertőtlenít...
a plüssöket meg nem is tudom vasalni, csúnya lesz tőle..belűlről szoktam, de úgy meg csak nagyjából lehet

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok!
Tetézve nyomorom, megjött a dnő, itt volt fél órát, mindent megbeszéltünk. Ezek után lehuppanok, és megszólal a kaputelefon (azért nincs félrerakva, mert sosem szól). Egy szorólapos felkeltette Botit, aki azóta is nyűgős, hisz alig aludt. Viszont a bnőjével álmodhatott, mert tűvé tette a lakást, hogy hol van Alíz. Így ezért nem aludt vissza. :twisted:
Bnőmet vártam délutánra, gondoltam legalább ez feldob, de le kellett mondania, mert a 17 éves fia bezárta a kulcsot a lakásukba.
Azért köszi Katka. Remélem nem lesz több ilyen éjszakánk (bár ma mitől lenne jobb, hisz Boti még nincs jól), de tényleg hagyni fogom aput csatlakozni. Vége a mártírkodásnak. :oops:
Nagy a csend, biztos a jó idő. Mi a héten be leszünk zárva Boti miatt, dnéni tanácsára.
Pulcsi én vasalok Manóka kb. 3 hónapos koráig. Botinak is vettem már vasalót, így nem kell egyedül csinálnom. :wink:
Bea megnéztem végre a videót. Gyönyörű! Ezen Maja később zokogni fog. Hogy van a remegése? Már teljesen elmúlt?
Papillon is nagyon régen írt. Vagy csak nekem tűnik az idő hosszúnak? Lehet elveszettem az időérzékem vhol. :roll:
Hú Katka! Nem semmi ez a sok óra. Tök jó, hogy oviban, suliban vannak ilyen lehetősségek. Remélem vmi hasonlót találunk mi is. Lassan Katát is be kell iratni bölcsibe, mert itt ez a szokás. Különben lecsúszunk. :evil:
Nemlajos édes Döme, örülök, hogy jót kirándultatok. Derekad hogy bírja a kendőzést? Én végül rendeltem egy mei tai-t. Ismeritek (http://www.youtube.com/watch?v=k7HWc3ooJxg)? Még nem értem hátra hogy a fenébe kötném egyedül, de láttam utcán, más is megoldja. Majdcsak sikerül. Vica által említett kengurut megnéztem. Bakker abból más babakocsit vesz. Tényleg jó drága. :shock:
Erpé hogy ti mindig elkaptok egy mosolygós pillanatot! Nagyon szép a kislányod! Cuki a pelus kép!
Jah dokinéni is megnyugtatott kakival kapcsolatban, de ha szombatig nincs, akkor beöntés. Ma még a glicerines kúpot próbáljuk ki. Hőmérőzni meg azt mondta lehet 2-3 cm-t, hisz a beöntésnél is felmegy addig a cső. A lényeg, csak addig mehet, amíg simán sikerül. :wink:
Na rajtunk kívül bizti mindenki sétál. Botit leraktam, háthaaaa, Kata (aki pont fél kilót hízott kakistul a születése óta) alszik, lehet nekem is sikerül…… Ilyenkor kezd el majd Boti kikiabálni, hogy vegyem ki. Na így lenne ötösöm :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

ami azért megmosolyogtatott:

Kezdő csillagász:
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok, hú látom felkerült sok napfényes kinti és benti babafotó, írtó cukik,

Csibb örülök, hogy Máté otthon van, megérdemlitek már a boldogságot.

Erpé, igen volt alatta egy kis alvadt vér, csak én megijedtem, hogy begyullad és ismét kórház, de Hála Istennek már minden rendben, sőt ma voltunk tanácsadáson és Maja majdnem 1 kilót hízott, 3.75 kg

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kuklika sajnálom a rossz éjszakát, kitartást nektek!! és jobbulást. Majának már elmúl a remegése, képzeld már csak a szája remeg, de az kisbabáknál normális. szóval csak erősödik.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli: Majd alszol pár év múlva.... Én a lányok mellett már az éjszakák 90%-ban aludtam.... :roll:

Bea: Tényleg sokat gyarapodott Maja. Ugye jól emlékszem, hogy 2,900 körül született? Csak így tovább! Nagyon jól csinálod! ;)

Pulcsi: Én 60 fokon mosok és vasalok.

Katka

katka22

megjártuk a hadak útját, elfáradtunk nagyon, megint nyűglődés... de megértem.
Viszont délután aludt a babakocsiban 5 órát! :shock:

Én 40 fokon mosok és vasalok is még :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt lányok,

keveset vagyok, de nem szabadkozom, ismeritek a helyzetet.
Gyönyörűek a babók, és Csibbnek külön gratula a hazatéréshez!

Elsősorban nem szeretném elkiabálni, de képzeljétek pocakfájásra valszeg bejön a forever activator :-) Persze csak tegnap kezdtük, de akkora a változás, hogy hihettelen pappilon, rszg köszi az ötletet!

Remélem tényleg bejön hosszabb távon is.

Nemlajos, jó volt látni a margit szigeti kirándulásotok képet, néha visszavágyon a fővárosi életbe, nagyon szerettem a margit szigetet, főleg a zsongás miatt.
NAh de éljen a vidék ;-)

kukli nagyon jó a sünis kép :-)

a hétvégén hazautazunk a szüleinkhez, Viktor első útja lesz :-)
anna**

sziasztok

Mi is élünk még,csak tegnaptól hármasban nyomjuk és kicsit fárasztó.

nemlajos: örülök, hogy jól sikerűlt ategnapi nap. Egyébként Eszter is nyugtalanabb a lakásban, ha előtte levegőn volt

csibb: Máté tényleg nagyon szép és milyen okos, nagy szemei vannak :)

valamit még akartam, no mindegy

Kép

Kép
pgyöngyi

én nem vasalok :oops: , a napsütés is fertőtlenít szerintem 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Triumvirátus: :P :P

Kép

Kép

Imádom őket!!!! :P :P :P :oops: 8)

Katka

katka22

Sziasztok!

Van egy keveset használt, újszerű Fisher Price pihenőszékem eladóban. 5000 Ft. Sztem olyan, legalábbis a huzata mindenképpen, mint amilyenben Rszg le szokta fényképezni Mátét :o)))))))
Húsvétra tök jó ajándék a csöppeknek.
Ha valakit érdekel csörögjön rám egyeztetni:
06 70 221 9565

Patrícia

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Kukli nálunk is taknyos mindegyik gyerkőc, plussz még én is :? szerintem mi is megfáztunk. Igaz azt nem tudom hogy Nimród mikor és hol :roll:
A mei-tai nekem is nagyon tetszik, én is gondolkozom benne ha nagyobb lesz Nimród. Majd ha tegyél fel képet a tiedről :wink: Már most bele akarod tenni Katát?
Rossz éjszakát sajnálom, Botinak jobbulást.

Pulcsi én is 60 fokon mosok, és vasalok is. A gyerek ruhákat olyan könnyű vasalni, pár perc alatt több darabbal is végzek. :)

Katka nagyon aranyosak a gyerekeid :wink: Biztos jó testvérek.
Az én lányom ma mit csinált, jövök megyek a lakásban reggel, látom Panna szórakoztatja Nimródot :D - ami tök jó addíg sem sírt - aztán látom hogy Nimród keresztben van a járókában :shock: Hát az én lányom el akarta érni a kezét, aztán gondolom sikerült és odébbhúzta... még jó hogy nem sikerült neki kivenni a járókából. Csinált hasonlót Bulcsúval is, de akkor még kisebb volt. :roll:

Na mennen kell, párom most sétál a két nagyobbikkal, aztán megy dolgozni én meg egyedül leszek estig a három gyerekkel, Panna nem megy oviba szerdáig mert ilyenkor csoport összevonás van. Még jó hogy du. anyósom besegít majd.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Anna, Pgyöngyi: Kérünk szépen friss fotókat!

Vica: nem is tudom, hogy bírod... :roll: Nekem a nagyok már sokat segítenek. :) Ma reggel is egy órán keresztül dajkálták a Petit felváltva (és persze veszekedve, hogy a másiknál mindig többet van). Zsófi már nagyon ügyes. Ő fel is állhat vele, amikor böfizteti. Ágicának csak ülve engedem meg, mert hát kisebb, meg kajlább is. nem vagyok benne teljesen biztos, hogy érti a különséget egy játékbaba és Peti között... :oops: :roll:

Lányok most 3 napot apukáznak (és már most hiányoznak). Holnap hozok nekik nyulakat 1 hétre. Megbeszéltem velük előre, hogy csak kölcsön nyulak lesznek és nem maradnak hosszabb távon.
Remélem nem lesz gond, amikor elviszem őket.... :roll:

Katka

katka22

Katka gyönyörűek a lurkók! De jó, hogy ekkora béke van. Bár ilyen kiegyensúlyozott anyukánál. Tök jó, hogy ennyit segítenek. Boti csak öleli és tentét énekel neki.
Petit ma már vitted reggel? Olyan kis katonád lesz, hogy csak na. Sztem még talán javára is válik, hogy rendszerre szoktatod, még ha a kényszer teszi is.
Vica jobbulást! Mi is levegőztünk azért egy ici-picit. Meg is érdemelték, éjjel Kata 10 percet vett el az álmaimból, Botit kb. 4x itattam, de az is összességében annyi. Mei tai-t varratom a teszvesz-ről, 4500 ft lesz, ami tök olcsó a többihez képest sztem. Csak akkor kell, ha Kata már tartja magát. Ez a kenguru ami van, szuper most! Rajtad én is gondolkoztam tegnap. 3 ekkora gyerekkel…. Nem vagy semmi!
Gyöngyi majd beálltok és könnyebb lesz.
Képzeljétek keresgéltem mit rakjak a pipimellünkhöz ma, és találtam itthon vargánya olajat (elfelejtettem). Isteni!!!!! Kakukkfű, szerecsendió, olaj, és a rizsbe kevertem friss salit. Nyam-nyam….. Már csak egy puding hiányzik.
Ja Katka arról megfeledkeztem, éjfélig amúgy is apáé a műszak. Tegnap este jutott eszembe. Milyen könnyen természetessé válik. Elég ciki.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

El is felejtettem :oops: , Katus este kapott glincerin kúpot. Semmi azóta sem! :shock: :shock: :shock: :shock:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Én sem vesztem el, csak hát igen, a jó idő :lol:

Mi 40 fokon mosunk és vasaljuk a gyerekruhákat (azaz anyám :twisted: )

Minden nap sétálunk kicsit, vasárnap nagy kirándulás volt Visegrádon.

Lizu elég jó, ma 4 órát aludt egyhuzamban, így én is :P Sajnos viszont tiszta pattanás lett az arca. Volt akinél előfordult már ilyen? Állítólag az anyatejtől... úgy sajnálom...

Csibb: annyira örülök és drukkolok, h ne legyen több műtét! Máté gyönyörű!!! (A kép kúlos)

Bea: Nem semmi a kislány, h mennyit nőtt!!! :shock:

Kép
Kép
Kép

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

olyan kiba lassú (volt) a net itthon, h semmi kedvem nem volt kivárni, mire bejött egy oldal. Érdekes, h nem minden jön be lassan, de a babanet ebben vezet.

Csibb, gyönyörűszép a kisfiad!

Monka, nagyon szép a te kislányod is, sajnálom, hogy korábban érkezett és nehéz volt az eleje...

Kukli, Botkádnak jobbulást! Jól hangzik az ebéd! :) nyam-nyam.
Ma én is főztem-sütöttem, húslevest is és cserépedényben mindenféle fincsiséget (sok zöldség és sok husi).

Katka, triumvirátus gyönyörű. Látom, hogy az egyiken Zsófi, a másikon Ági tartja Petit :) Fiad sokat fejlődött az arca alapján :) És elhiszem, h elolvadtál a mosolytól - én már ezeknek a nem tudatos vigyoroknak is annyira örülök. Szopik hogy alakulnak mostanában?
Ja, és Ágicád biztos tudja, hogy mi a különbség Peti és egy játékbaba között, de persze nem biztos, hogy ettől még úgy tud rá vigyázni, mint Zsófi. Samu, amikor meglátta először Katát, akkor felkiáltott, hogy ott az igazi tesóm :)

Vica, kitartást a 3 gyerekes naphoz! az jó, h anyósod tud segíteni.

Valaki kérdezte (Tehuti talán?), hogy honnan lehet fittball labdát szerezni. Van egy honlap, pl. innen www.fittball.hu, de épp a minap láttam a Sparban is az akciós-szezonális áruk között, de ott gymnastic ball vagy valami hasonló néven futott.

Éééés: Kata 7 órát aludt :) Nagyon tündér ez a kiscsaj.
Megyek, nyügi van...
É

erpé

kukli:ha a klicerinkúp se kakkantotta meg, akkor szerintem hasznosítja a tejcit. Mondjuk én is tuti ráparáznék, ha ezt csinálná Eszter. Doki, védőnő mit mond?
Az én lányom meg itt alszik a nagyágyon a meleg fosban. Mire felébred biztos a hátaközepéig olyan lesz megint :roll:
A Mei tai-t nem lehet újszülött kortól használni?
Ma én is kendőztem és az Eszti kb. fél perc alatt beájult benne. Mondjuk eddig a babakocsiban is nyomta.

nemlajos: neked Döme a kezdetektől nem szereti a babakocsit, vagy most kezdte el ki nem állni? (na ezt jól leírtam)

Kép

Kép
pgyöngyi

erpé: én is akarom azt a 7 óra alvást. Ide vele :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Na egy szusszanásra leültem ide a gép elé, míg büfiztetem Nimródot :)

Papillon Lizanna a harmadik képen valami tündérien alszik, persze a többin is gyönyörű :wink: Nimródnak is pattanásos az arca, az anyatejtől lehet, majd elmúlik :)

Kukli jól hangzik a mai menüd. :) Én is csináltam fincsi paplanos csirkét, de persze a gyerkőcöknek nem nagyon ízlett :evil: Ilyenkor nagyon mérges tudok lenni. Azért persze ettek belőle, de Panna kiválogatja a neki nem tetsző dolgokat belőle, Bulcsú meg jórészt rizst rizssel evett :D De legalább evett.
Kukli dobj majd egy linket hol van ez a mei-tai :wink:

Katka ez a nyúl dolog jól hangzik. Emlékszem nekem is volt kis koromban pár hétig :)

Na megyek gyors rendet rakni az ebéd utáni csatateret.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nálunk húsvétra papagájt kap a Lili. Apósom ugyanis tart nyulakat és az a csajnak nem lenne akkora buli, hiszen minden nap látja őket

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Papillon, Döme is patyis, de jönnek, mennek a pöttyök.

Gyöngyi: Döme kezdetekben utálta a babakocsit, aztán most már tudjuk, ha megy a kocsi, Döme is alszik :wink:
Viszont ha jó az út, vagy megállunk!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én most kezdek érdekesen reagálni az anyaságra, kezdem nem tudni, hogy mit kezdjek a gyerekkel.
Mert ugye most már lassan nem csak eszik-alszik, hanem egyéb igényei is vannak, én meg csak nézek, és csodálom az apját, aki magyaráz neki, én is próbálok, csak még érdekesen érzem magam közben :roll:
Egyébként úgy néz ki, Döme cumis lett...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli: engem is érdekelne,most néztem utána milyen bazi drága ez a hordozó típus :evil:

Kép

Kép
pgyöngyi

hello,

csibb
Mátén nem látszik a sok megpróbáltatás! Nagyon formás! Azt mondták esetleg a khban, hogy mitől voltak ilyen elváltozásai? Vagy volt ilyeasmi a családban?
Féltékenység kellemetlen, de minden csoda három napig tart alapon hamar normális mederbe terelődik majd. Fanni megy ősztől oviba?

Katka
Hannát én is rángatom oviba menet-jövet+ha intéznivalóm van, egész jól beleszokott már. Legalább jó alvó lesz. :shock:
Néptáncra mióta jár Zsófi? Lucának is tetszik, rokongyerek fellépésen belelkesült.

Kuklika
Luca is taknyos+köhög, vírus :evil: Éjszakára köhögésre mit adsz?Jobbulást nektek!

Lányok, itt minden gyerkőc tényleg nagyon szép, nem fogok minden képre reagálni, lehetetlen. :wink:

marq
Kép
Kép
marqueza

nemlajos: az első babával én is így voltam. Végűl megvettem a cini-cini muzsika könyvet és elkezdtem mondókázni neki belőle.

Kép

Kép
pgyöngyi

Ja, Hannának is megvolt az első tudatos mosolya :D ezt szerettem volna eredetileg elújságolni! Olyan édes! És Lucára is mosolyog, Luca roppantul élvezi. Nagyon alakul a kapcsolatuk. :D Olyan jó látni!

marq
Kép
Kép
marqueza

sziasztok

elég xar éjszakán vagyunk túl, 4x volt ébren a tökmagom 40 percekre... nem ragozom, 1-kor keltem ki az ágyból.. most érzem úgy ahogy fittnek magam. és rájöttem miért volt hisztis 2 napja... tegnap megjött a mensesem :x :cry: olyankor állítólag megváltozik a tej íze, jól tudom?

Katka:
nagyon jók a képek! nagyon helyesek a gyerkőcök együtt :D és milyen büszkék a nagyok :D

Papillon: Lizi hercegnő csuda aranyos :D télleg jó ritkán jössz. házépítés hogy áll?

megyünk mi is sétálni a frederiksberg parkba.. egyik király építtette még anno. imádom.. hatalmas és olyan szép hogy már giccses
:lol:

KépKép
KépKép
adryn

Csajook 2 óra alvás után Boti felébredt. Játszunk stb… közli éhes, kap enni és automatikusan újra ment aludni. Most durmol. Nem értem. Ennyire rögződik a kaja után alvás 2 évesen? Tök jó. Mindig csak kis ebédet fog kapni.
Nem ennyire vicces: Kata elkezdett köhögni is. Szval dnő napi 10 csepp cebiont és egy homeós köptetőt ajánlott (ennek nevét este fogom tudni, mert elfelejtettem miután megírtam Zsoltinak aki kiváltja – minek plusz dolgokkal traktálni fáradt fejem) Azt fogja kapni Boti is, meg nasivint. Asszem több választ letudtam.
Kata 2. hát bevallom félve, parázva, de beadtam a beöntést, ermt baromira zavar a dolog, ez me nem árt…Bakker elveszett a gyerekben 0,5 dl víz, és semmi…. Újra kell, ha nem lesz eredmény. Sztem nincs is benne kaki…… lassan így érzem.
Mei tai: teszveszen találtam a csajt, megnyerem aztán ha felvettem a kapcsolatot megmutatom, de sztem nem ár ha megkapom, és véleményt is tudok mondani. Link (ha vki rálicitál megharapom) http://www.teszvesz.hu/item602211492_me ... di_uj.html
Én amúgy pl. a pántot vastagabbra fogom kérni.
Adryn sajnálom az éjszakát!
Papillon nálunk Boti volt tök pöttyös. Ezért a videóért nem fog szeretni, de poénból csináltuk, mert állandóan pofákat vágott (nem érdemes végignézni, csak az arc miatt mutizom, amúgy uncsi)
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/1 ... 9n2ZHCC2tb
Ő 10 hetesen duplázta meg magát, kissé meghízott nagyhirtelen, és akkor lettek tejkiütései. Elmúltak maguktól.
Jobbulást minden kis dáthás kölyöknek!
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, először lehülyéztelek (bocs :oops: :roll: ), hogy futó licitet miért linkelsz nyilvános fórumra, de aztán láttam, hogy ez egy gyártó, ha valaki rád licitál sincs semmi, annyit varr, amennyit akar :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli:de édes ez a videó. Beöntés durva, és még mindig semmi :shock: ez érthetetlen. Most olvastam utána a csecsemőkori székrekedésnek és végső esetben azt tanácsolják, hogy gasztroenterológushoz kell fordulni.

na megyek, mert ma többet lógok a neten mint egész hónapban

Kép

Kép
pgyöngyi

Ez az. :wink: Max. licitem meg amennyi a villám ár. Ha vki arra rádob, ő baja, lesz felrakva mindig új. :lol: :lol: De tényleg szívesen vagyok próbababa ezügyben.
Bakker Boti még alszik, Kata meg olyanok durrog mellettem, hogy csoda..... de csak levegő.... vhova a víznek is mennie kellett.... :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli: akkor ha kész a hordozód,rajtad keresztűl fel lehet venni a kapcsolatot a csajszival, vagy csak tesz-veszen?

na még mindig itt vagyok :oops:

Kép

Kép
pgyöngyi

szerintem simán kuklin keresztül, neki akkor már meglesznek az elérhetőségei :wink:
Mint ahogy én is tudok telefonszámot adni, ha valakinek kell ilyen táska (más színben is van)
És ennyi minden fér bele:
- 5 db eldobható pelus
- 1 tubus popsikrém
- egy bontott popsitörlőkendő
- 3db textilpelus
- egy pulcsi
- egy rugdalózó
- egy body
- egy nadrág
- egy póló
- egy fényképező
- pár nájlonzacsi a használt pelusnak
- egy kb 150X140-es polár pléd
- iratok
- pénztárca
és van még hely:
- 3 db szendvicsnek
- egy féllityis innivalónak
és még marad 3 zseb, ami üres:))))

A táska természetesen üresen kapható, viszont a felsorolt dolgok is mutatják, nagyon megéri, mert baromi praktikus!!!

Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nemlajos 2009.04.09 20:01-kor.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli: drukkolok a kakinak!!! Azok a kiütések semmik szegény Liziéhez képest, nézd csak meg jobban a 2. képünket!!! :?

Adryn: leállt :? szülés óta, sajna. Meg a köcsög konyhabútoros terveire várunk már 4 hete, bakker. Lehet, h már le is mondom, azt mek a praktikerbe terveztetni :evil:
Gyönyörű lehet a park, küldj képeket!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

No, valaki hozta már a tessza-hírt, mert a múltkor emlegettétek, hogy mi lehet, én meg most visszakerestem:
"Kedves Mindenki!
Az első napok kaotikus forgatagából szeretném megosztani örömünket mindazokkal, akik osztozni szeretnének benne:
Kicsi fiunk, Gabóca március 28-án 3240 g-mal és 51 cm-rel megszületett.
Üdvözlettel:
Tessza család:D"

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hali!

Csibb: talán emlékszel rám, találkoztunk 1-2 alkalommal babatalikon (Majola monori ismerőse vagyok, a kislányom Flóra, Julcsi ovistársa). izgatottan olvastam végig, hogy mi van veletek, és nagyon örülök, hogy már otthon vagytok! Remélem, hamarosan a gyógyszereket is elhagyhatjátok, és Fanni is hamarosan helyrerázódik. Csuda helyes kiskrapek Máté!

És persze, ha már így bepofátlankodtam, minden babának és anyukának a legjobbakat!

Kép
KépKép
nebula

Nebula
köszönöm szépen! Láttam fotót Flóráról, rövid hajjal is gyönyörű!!! :wink:

Papillon
a pattanásokra nagyon jó a fürdetőkrém. fürdés után vizes kézzel kend be vele a kis arcát!

Katka
szépek a gyerekeid együtt! tényleg nagyon értelmes arcocskája van Peti babának!

Nemlajos
Fanni mellett Panni a húgom kislánya áll, aki mikor Máté elkezdett sírni, akkor ő is rázendített! :lol:

köszönjük a sok kedves szót a fotókra!

Marq
igen, úgy tervezzük, hogy megy, 15-én megyünk ovilátogatásra.

Máté továbbra is csúcsszuper nyugodt!!! imádom! rengeteget mosolyog, szerintem tudatosan! :oops: :lol: :wink: ez nem lehet nem tudatos!!! :wink: Fanni imádja, és már sokkal jobb az ő kedve is, főleg mikor hárman voltunk, akkor nagyon nyugis volt ő is, és jól éreztem velük magam nagyon!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gyerekek, a Ti babáitok is szokott kancsítani?...

(én most tényleg eléggé magam alatt vagyok, tényleg nem tudom, mit kezdjek Dömével...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?