Sziasztok!
Tetézve nyomorom, megjött a dnő, itt volt fél órát, mindent megbeszéltünk. Ezek után lehuppanok, és megszólal a kaputelefon (azért nincs félrerakva, mert sosem szól). Egy szorólapos felkeltette Botit, aki azóta is nyűgős, hisz alig aludt. Viszont a bnőjével álmodhatott, mert tűvé tette a lakást, hogy hol van Alíz. Így ezért nem aludt vissza.
Bnőmet vártam délutánra, gondoltam legalább ez feldob, de le kellett mondania, mert a 17 éves fia bezárta a kulcsot a lakásukba.
Azért köszi Katka. Remélem nem lesz több ilyen éjszakánk (bár ma mitől lenne jobb, hisz Boti még nincs jól), de tényleg hagyni fogom aput csatlakozni. Vége a mártírkodásnak.
Nagy a csend, biztos a jó idő. Mi a héten be leszünk zárva Boti miatt, dnéni tanácsára.
Pulcsi én vasalok Manóka kb. 3 hónapos koráig. Botinak is vettem már vasalót, így nem kell egyedül csinálnom.
Bea megnéztem végre a videót. Gyönyörű! Ezen Maja később zokogni fog. Hogy van a remegése? Már teljesen elmúlt?
Papillon is nagyon régen írt. Vagy csak nekem tűnik az idő hosszúnak? Lehet elveszettem az időérzékem vhol.
Hú Katka! Nem semmi ez a sok óra. Tök jó, hogy oviban, suliban vannak ilyen lehetősségek. Remélem vmi hasonlót találunk mi is. Lassan Katát is be kell iratni bölcsibe, mert itt ez a szokás. Különben lecsúszunk.
Nemlajos édes Döme, örülök, hogy jót kirándultatok. Derekad hogy bírja a kendőzést? Én végül rendeltem egy mei tai-t. Ismeritek (
http://www.youtube.com/watch?v=k7HWc3ooJxg)? Még nem értem hátra hogy a fenébe kötném egyedül, de láttam utcán, más is megoldja. Majdcsak sikerül. Vica által említett kengurut megnéztem. Bakker abból más babakocsit vesz. Tényleg jó drága.
Erpé hogy ti mindig elkaptok egy mosolygós pillanatot! Nagyon szép a kislányod! Cuki a pelus kép!
Jah dokinéni is megnyugtatott kakival kapcsolatban, de ha szombatig nincs, akkor beöntés. Ma még a glicerines kúpot próbáljuk ki. Hőmérőzni meg azt mondta lehet 2-3 cm-t, hisz a beöntésnél is felmegy addig a cső. A lényeg, csak addig mehet, amíg simán sikerül.
Na rajtunk kívül bizti mindenki sétál. Botit leraktam, háthaaaa, Kata (aki pont fél kilót hízott kakistul a születése óta) alszik, lehet nekem is sikerül…… Ilyenkor kezd el majd Boti kikiabálni, hogy vegyem ki. Na így lenne ötösöm