Drága Lányok!
Jövök gyorsan...
Ágica: szegény Petrus! Remélem, semmi maradandó nyoma az esésnek. Olyan szép kislány, és milyen vagányul eszik!
Niki: JAJ DE JÓ!!!
Tündi: egy szerető anya ilyen, éjjel sétál és figyeli, hogy veszi-e a levegőt a kicsi-- szerintem ez az igazi anyaság, természetes, hogy aggódsz. Én még nem is árultam el (csak a férjemnek), hogy Ádi jó néhány héttel ezelőtt majdnem leesett a lépcsőn. Szerintem csak a jóisten akadályozta meg, hogy nem zuhant le. Hosszú, nagyon hülye lépcső vezet az emeletre, több felnőtt is végigzuhant már rajta. Ki-be tehető faráccsal zárjuk, fixet ilyen szélesben sajnos nem kaptunk. És elfelejtettem egyszer visszatenni, de közben ettünk stb., közben Ádi kiment a folyosóra, én még a konyhában piszmogtam. Percekig! Aztán hirtelen bevillant, hogy a rács. Odarohantam, és esküszöm, Ádi abban a minutumban akart lelépni a lépcsőről, már épp átkerült a súlypontja, amikor elkaptam a karját. Simán végigzuhant volna egy merőleges részen. Akkor megijedni sem volt időm, csak utána. Annyira utáltam magamat, és azóta is utálom ezért. Ennyin múlthat egy élet (mert az nem olyan lépcső, hogy na bumm, csúszik egy fokot és seggreül, hanem leszánkázik, ráadásul fordul és üveg is van utána, belegondolni is rémes).
Regi: de jó, hogy Szeli jobban van!!!
l. Móni: Már épp reklamáltam volna Cicus-képekért!
Jaj, ez a gyönyörűség! És az a kép az apjával!
ez a bolt tök jó ötlet, nagyon bírom, hogy bevállaltál és be is fogsz egy ilyet (na én vagyok a tipikus antivállalkozó). Sok szerencsét hozzá!!! Aztán majd írd meg az üzleted címét Szigetszentmiklóson!

Továbbra is áll ám, csak amilyen béna vagyok, elfelejtem leírni, hogy hétközben (is) bármikor jöhettek hozzánk, ha útba esünk! Csak hétfő-csütörtökönként nem vagyok itthon (és nagy néha péntekenként), szóval szeretettel várlak titeket (kert van, lehet rohangálni a kicsiknek)!
Fleur, Titeket is szeretettel várlak, ha bármikor van kedvetek jönni!
Miléna: ha ritkán is jössz, sokat gondolunk ám Rád/Rátok! Pihenj sokat, játszatok Zétivel, mi meg csendben szorítunk Nektek!
Vindo: Nekem Rugó annyira Te vagy (amennyire visszaemlékszem az esküvői képetekre, mert amúgy elég ügyesen rejtegeted magad...

) Azok a Rugó-szemek!!!

És ezek nagyon profi fotók!
Mindenképpen adasd ki a diszidet (és amúgy is ódákat zengtek róla, úgyhogy tartozol ennyivel a szociológustársadalomnak!

) Régebben állítólag minden diszit kiadtak automatikusan, most meg már a szerzőnek magának kell a legtöbbször kijárnia, ha szeretné. Nekem is kellett támogatást szereznem (előző mhely), és így is évekig húzódott. De másutt jobb a helyzet, egy ismerősömnek is a debreceni egyetem kiadványai között jött ki a munkája, és viszonylag gyorsan. Sok sikert hozzá!
Kaqk: Emma egy kis primadonna, hihetetlenül édes!
Heni: na, ez már nagyon izgalmas, mindig gondolok Rád! Ablakpucolás mindenórásan? Én 9 hós terhesen csak káromkodva tudtam felállni is... hö-hö-hö...
Nagyon aranyosak vagytok, köszi az Ádi-dicséreteket (és a könyvét is, bestseller biztos nem lesz

) úgyhogy, Viranka, ez a könyv sajnos nem fog sokat érni:-))) A témája: egy nyelvváltozástípusról szól, a linkjét odaát megadom.
Na, mindig eszembe juttok, lányok, a munkaerőpiacra való visszatérés c. témáról, és hát gyakran szembejön. Ezt találtam, de Vindo, te már biztos ismered (letölthető doksik és oldalak vannak megadva), átnéztem ma a témákba vágók közül egy-két írást, elég lesújtó:
http://www.fszek.hu/konyvtaraink/kozpon ... _hid=20046
Ui: Szilágyi Gyula Tisztántúli Emanuelle-jét is ajánlom

Nagyon bírom a palit, tök jó kis szociográfiákat ír szextémában (bár én nem az összes könyvét olvastam, csak azokat az írásait, amik az ÉS-ben megjelentek).
Na, én most merem kimondani azt, hogy Ádival 1,5 évesen ÉLVEZEM A BABÁZÁST. Ciki vagy nem, de eddig az élvezet szó nem jutott eszembe.
Megyek dolgozni, mert irtózatos jövő vár rám, ha nem megyek. 
HIÁNYZÓK, TESSÉK JELENTKEZNI, NEM CSAK STIKÁBAN OLVASGATNI!!!
Puszi! (még megyek odaátra)