A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

KépKép
viranka

Jo reggelt!

Nagyon koszonom a sok biztatast Lanyok, nagyon sokat segit, de tenyleg. Ingadozo a hozzaallasom ehhez a dologhoz, ha ilyen szemszogbol nezem, gyorsan eltelik, aztan ha egy masikbol, ketsegbeesem, hogy milyen elviselhetetlenul hosszu ido. ...

Moni, gyonyoru Gretea Cica-Csini, es hogy o valasztja a ruhat.... :shock: csatlakozva Vindohoz - Raniat is abszolut hidegen hagyja az ilyesmi- a ruhakat csak kipakolni szereti a szekrenybol, es legfokepp inkabb levenni szereti oket..mar le tudja rangatni magarol a harisnyat is - utalja...

Kisfiunk neve meg nincs lefixalva, apa szerint most az o joga, hogy nevet adjon a kisfianak...azert nem fogom hagyni egyedul donteni!!! :wink: olyant akarok, ami megallja a helyet otthon is, es a szuleim is ki tudjak ejteni, ugyanakkor itt se kelljen mindenhol betuzgetni a nevet. Eddig a legnagyobb befuto az Alexander, ez egyebkent apa masodik neve is. A masik ami meg nekem elfogadhato, apanak viszont nagyon tetszik, a Harrison (Harry)..

Vindo, tamadd meg a mega-kinait!!! :D Nekem is fel kene dobni magam kis online-vasarlassal.... :roll:

Na, megjott a reggeli...
Vendég

Jaj de édes Grétike:-) csinike a kis rózsaszin cuccban:-)
Jó takaritást! lehet én is megmosom az ablakot az étkezőben, hátha beinditja a szülést, én csak elül mostam meg eddig, hátsók ráérnek, de a cél érdekében, lehet bevetem.

Niki jó étvágyat! Kitartás! Szép nevek:-) egyébként sok szép angol név van, ami itthon is megállja a nevét. Mi nagyon kacsingattunk a Patrik felé, de hát Áron győzött:-)

Vindo mega kinai hajrá!

Heni
KépKép
heni81

Jipppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Most volt itt egy masik doki, es hazaengedett..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt mondta hogy egesz kicsi verzes eseten is vissza kell jonnom, de megprobal hazaengedni, mivel 10-15 percre cagyok a korhaztol es a parom is otthon van.
Juhejjjjjjjjjjjj!!!!!!

Megyek pakolni!!!
Vendég

Niki: ez szuper....de jó!
aztán tessék pihenni otthon..ne kelljen vissza menni!!! :lol: :lol: :lol:

Heni: ablakmosás szülésbeindításnak :wink: csak óvatosan :wink:

Vindo: mega kínai :D jó hogy kaptátok a fát, rendes szomszéd..tudja mikor mit adjon :wink:

folyt köv

KépKép
kaqk
Debrecen

Ebben a szuper időben sehol senki. :(

Zenebölcsi szupi volt. igaz csak 3 gyerek volt....3 lány..de olyan édesek voltak..ölelgették egymást , szépen eljátszottak..:-)

ebéden túl, Emma alszik..én tornázok picit...meg várom a párom :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: nőgyógyásznál minden ok? Kínaiban találtál amit szerettél volna??

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk én vagyok :lol:

Cicusom alszik én meg netezek. Most nyertem egy csini fürdőrucit a teszveszen Grétinek 8)

Niki ez szuper :D
De otthon is tessék pihenni!!!!!!
Nem csavarogni és Raniát emelgetni!!!!

Vindo mi volt a dokinál?
Miket vettél magadnak?

Mi is megyünk du vásárolni 8) Szandi kell Csincikének meg nekem is.

Köszönöm szépen a Gréti dicséreteket :lol:

Maggie hol vagy?

:arrow: ébredezik

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk!
Aranyosak lehettek a zenebölcsis csajok! :)

Vindo!
Sikerült bevásárolnod? Nőgyogyinál minden ok?

Regi!
Gyógyulgassatok!

Heni!
Hajrá Áronka! Ideje előjönni!

Niki!
De jó! Pihenj sokat ám otthon!

Móni!
Forma 1-en bealvó Gréti! :lol:
Tényleg maga válogatta össze a ruhákat? Ez igen!

Pusz Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Móni!
Hol vesztek szandikat?
Tényleg az idén már fürdőrucit kell beszerezni a gyereknek?
Jó vásárlást!
Gica

Kép
gica1

Gica deichmannba és a humanicba nézek most be.

Igen, rendszeresen szokta jelezni, hogy mit szeretne felvenni.
Vannak kedvenc darabjai.
Többek közt egy pizsi, azt még a szárítóról is leszedi és az épp aktuálisan hordott pizsijét meg teszi a szennyes kosárba :lol:
Igazi nőci.
Mondjuk van amikor elég érdekes összeállítást szeretne felvenni 8) akkor próbálom irányítani :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lmóni: gratula a füdőrucihoz! Nagyon édes lehet ahogy válogat.:-)

[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Édes, drága Mónikám megvagyok, csak valahogyan alig van időm. Kicsit most is csúszunk az ebéddel, éppen azt felügyelem, mindjárt kajcsi, aztán meg fodrászhoz megyek. Nagyon sokat vagyunk kint, tegnap délelőtt is el kellett vinnem Dávidnak valamit a suliba, az ajtón belépve a kisfőnök közölte: hinna. Ma reggel is ott kezdtünk, majd kiugrottunk a zsibibe. Most próbáljuk újraéleszteni a füvet a kertben, ehhez talált ott a szomszédunk egy szellőztetőt, azt néztük meg. Igen ám, de Bercó meg beleszerelmesedett egy háromkerekű biciklibe, nem akart leszállni róla, az lett a vége, hogy megvettük neki. Szerencsére nem volt egy ökör ára, használt ugyanis. De nagyon stabil. Majd fotózok.

Csinikédnek nagyon jó ízlése van ám. Nagyon ügyesen válogatja a ruháit, mindegyik illik egymáshoz. Ez igen. Egyébként gyönyörű, mint mindig. A bealvós 8) . Hogy csináljátok???? Nekem miért nem mutat ilyet??? :lol: Csak halkan súgom, hogy az éjszaka Bercó nem ébredt fel. Nincsenek nagy reményeim ez ügyben egyébként, volt már egy-egy ilyen eset. Ritkák, mint a fehér holló.

Vindo, na Te már sínen vagy. Nekem is nagyon aktuális lenne, főleg azért mert úgy érzem, az antibiotikum hagyott maga után valamit. :twisted: Jó szomszédból sohasem elég. :lol: Rugó szerkója is nagyon tuti ám. A szemei meg.... :lol:

Kaqk! Emmádat remélem hamarosan megölelgetem, bár most jól be lettem fogva. Ráadásul szünet van, meghívtam a Gergő barátját is. A szülei nagyon sokat dolgoznak, a bátyuskáját meg ne terheljék. Úgy szeretem, mintha a sajátom lenne. De hamarosan összehozzuk ám azt a talit. Állásinterjúk hogy sikerültek? Drukkolok ám nagyon.

Még gyorsan Nikinek! Vigyázz magadra!!! Bízom benne, hogy nem ismétlődik meg ez az eset. Küldöm én is pozitív energiát.

Mennem kell. :oops: :oops:
dmaggie

Sziasztok!

Niki örülök, hogy hazamehetsz! Vigyázz magadra!

Betegeknek jobbulást!

Zéti jól van, éppen alszik.
Mi szombaton elutazunk anyukámékhoz, jó lesz kicsit pihenni.

Ha Heni megszül valaki megtenné, hogy küld nekem egy sms-t? Nem szeretnék lemaradni a hírekről és most egy ideig nem jövök majd. Előre is köszönöm!

Heni szorítok, gondolok rátok! :D

Én vagyok most szétesve teljesen. Aki olvassa máshol is a dolgokat az lehet jobban érti.... Menstruálok éppen és már a második féle bogyómat szedem. Ettől érdekes foltokat látok, ilyenre nem is emlékszem régebbről. :shock:
Nagyon ingerlékeny és sírós vagyok, remélem hamar elmúlik. Jövőhéten megyek vissza a dokihoz, megnézi használ-e a kezelés vagy emelni kell az adagokat.
Aki esetleg nem tudja vagy nem olvasta máshol, szeretnénk a kistesót. Csak sajnos nem sikerült magától összehozni.
Úgyhogy most próbálok pihizni és nem rágörcsölni.

Ha esetleg ritkán jövök az emiatt van. Sokat levegőzök Zétivel, alig vagyunk itthon. Ha van valami újság akkor úgyis jövök. :)

Jövőhétig már biztosan nem leszek.

SZERETNÉK MINDENKINEK NAGYON KELLEMES ÉS PIHENTETŐ HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!

Sok puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Maggie: de jó hogy végre meg vagy!

Észrevettük mi is a szünetet..az utca "kölykök" :-) már délelőtt kint zsongtak az utcában.

jó lenne majd talizni..Vindo Ti is gyertek ha tudtok..tudom nem olyan egyszerű csak úgy beugrania városba. :-(

Regi: jobban vagytok????

MESI? SENSE?
Mindenki !!!!

Heni: még egyben? megpucoltad az ablakot???:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Gyorsan bejelentkezem, aztán rohanok, ezer dolgom van :roll:

- Niki: éljen :lol: :lol: :lol:

- Heni: nekem az ablakpucolás a kilencedik hónapban meg sem kottyant :wink:

Rólunk:
A dokinál semmi komoly nem volt szerencsére. Azért kellett visszamenni, mert van valamilyen hámelváltozásom, meg a rákszűrés eredménye a szoptatás miatt nem lehetett pontos a múltkor, de nem is túl fényes (és így ebben az állapotban PII-III.) :?

A hámelváltozással nem lesz gond, de tampont nem használhatok most két hónapig :? A doki szerint így jobb lesz, ez is okozhatta :roll:

Rákszűrés meg: júliusban kontroll.

Ruhák: mivel Rugó már nagyon fáradt volt, így nem mélyedtem bele a témába, de vettem két felsőt, egy melegítőnadrágot meg egy utcai nadrágot mindösszesen 6000 ft-ért.

Most rohanok dolgomra, később reagálok mindenkinek. Ha még Rugó akkor is alszik, írok egy hosszabbat :arrow:

Kép
vindolanda

Még mindig semmi:-( pedig már várom az első jeleket legalább. Olyan rossz ez a várakozás. Lehet még lángost akar enni Áron baba :wink: az lesz a mai vacsi.

Ablak még nem lett megpucolva, mert kimentünk, aztán Péterke akkorát lapátolt, meg locsolt, hogy le kellett fürdetni :shock:

Niki de jó!!!:-) :-) :-) nem lesz semmi gond! pihenj sokat!

Vindo na azért vettél valamit :wink: én is pucoltam a 9 hóban 2 éve is, tudom akkor is csak a cél érdekében főleg és be is jött. Akkor szerettem volna előbb szülni egy kicsivel, szerencsére bejött:-)

Móni remélem értesitenek a többiek! kellemes husvétolást!

Maggie de jó, hogy te is irtál:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni: kitartás..valamiért még várat magára Áron!!!

Apája Emmának hazajött! :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

sehol senki????

Gondolom fürdetés..altatás..

Mi fent voltunk a téren barátainkkal találkozni..tiszta nyár van...beindították a szökőkutakat! Emmának nagyon bejött.:-) be akart mászni.:-) Rohangált fel alá...de nagyon jó volt..

lassan megyünk fürcsi, vacsi, alcsi

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

mi megjártuk a nagycsütörtöki szentmisét is, igaz Péterke nem birta ki sokáig csendben, egy helyben, de fő a szándék, majd megszokja.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Kaqk!
Na látod mennyire magamnál vagyok,
a lábam húzodot de ma már közlekedtem.

LMóni!
Egy tündér a kis csinikéd :D

Niki!
Ez aztán a jó hír :D Örülök,de azért vigyázz magatokra!

Heni!
Áron baba csak ki várja az idejét. :wink:

Miléna!
Neked sok erőt küldök.
Jó Húsvétolást!

Detty!
Mikor jöttök?

Holnap reggel teszek képeket.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Köszönjük a hiányolást! :oops:
Pár oldal lemaradásban vagyok, így csak annyit, hogy Niki! nem lesz semmi baj, nagyon örülök, hogy hazaengedtek! Csak aztán pihenni, nehogy visszakerülj a kórházba! :D

Látom, Heni még egyben. Állandóan figyelem a telefonomat, mikor érkezik az sms-s Áron babáról!!! :D

Milénát majd értesítem!

Gegi ma kapta meg a 3 hós oltást, megmértük, 8230 g, és 64-65 cm. Eléggé kapálózott, nem bírtam megmérni. :D
Édesdrága tündérbogár mintababa, minden körülmények között mosolyog, kacag.... Nagyon könnyű vele.
Most sajnos taknyi, kicsit meg van fázva, ahogy Zsozsi is, és én is. De várható volt, ebben a dög melegben azt sem tudom, hogyan öltözzünk, a játszótéren kimelegszik, egy réteg le... Majd fúj a szél...
Zsozsikám most extrán feszegeti a határokat, próbálgatja meddig mehet el. Most kell következetesnek lenni, ha azt akarom, hogy jó nevelést kapjon.
Amúgy egy nagy színésznő, imádni való csinibaba, a szívem csücske. Gegi mellett. No meg az apjuk mellett.

Ja, amúgy ma egy 3 év körüli fiú "megfejelte" Zsozsit, de ő nem vette fel (talán csak épphogy ért hozzá, mert Zsozsi meg sem rezzent). Én egy kicsit felkiáltottam, hogy hé, mire anyuka olyan lekezelő hangon: de ez nem is volt semmi.
Utána a kisfiú összeráncolt szemöldökkel bólogatott Zsozsi felé, hogy megfejeli, én meg tartottam közéjük a tenyerem, mire anyuka arréb vitte az agresszív fiacskáját. Éppen telefonban voltam, így ennyire tellett.

Tegnap előtt meg egy másik fiú a lábával akarta letessékelni Zsozsit a nagy csúszda tetejéről. Az a kisfiú, akinek a nagymamája, és másik két anyuka (én is) 10 percig könyörögtünk, hogy csússzon le. :evil:

A nagymama bocsánatot kért, én meg elvittem onnan Zsozsit. De sok kislány is olyan agresszív. Dugják el a közös játékokat, ha Zsozsi közelít. De Zsozsi csak szemlélődik, majd sokszor tőlem kér engedélyt, hogy mehessen játszani (ez nem tudom miért alakult ki, de olyan édes, amikor úgy kérdőn-helyeslőn bólogat, hogy ugye mehet?!)
Biztos azért, mert mások egyszerűen odamennek, és elveszik a játékokat.

És az utcán is találkozom ilyennel.

Na mindegy, nekem ez a játszótér úgy látszik a vesszőparipám, de hát sokszor csak lesek, hogy mik vannak.

Senséékkel mi lehet? Olyan régen jelentkezett.

Tali: Valamikor húsvét után nem lehetne? Esetleg május elején? Persze csak miattam ne szervezzünk, de ugye Zsozsinál jött a 3 napos láz, ezért nem mentünk. Úgy látnálak már titeket! És talán kint is lehetne lenni... Na? :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Drága Lányok!
Jövök gyorsan... :-)

Ágica: szegény Petrus! Remélem, semmi maradandó nyoma az esésnek. Olyan szép kislány, és milyen vagányul eszik! ;-)

Niki: JAJ DE JÓ!!!

Tündi: egy szerető anya ilyen, éjjel sétál és figyeli, hogy veszi-e a levegőt a kicsi-- szerintem ez az igazi anyaság, természetes, hogy aggódsz. Én még nem is árultam el (csak a férjemnek), hogy Ádi jó néhány héttel ezelőtt majdnem leesett a lépcsőn. Szerintem csak a jóisten akadályozta meg, hogy nem zuhant le. Hosszú, nagyon hülye lépcső vezet az emeletre, több felnőtt is végigzuhant már rajta. Ki-be tehető faráccsal zárjuk, fixet ilyen szélesben sajnos nem kaptunk. És elfelejtettem egyszer visszatenni, de közben ettünk stb., közben Ádi kiment a folyosóra, én még a konyhában piszmogtam. Percekig! Aztán hirtelen bevillant, hogy a rács. Odarohantam, és esküszöm, Ádi abban a minutumban akart lelépni a lépcsőről, már épp átkerült a súlypontja, amikor elkaptam a karját. Simán végigzuhant volna egy merőleges részen. Akkor megijedni sem volt időm, csak utána. Annyira utáltam magamat, és azóta is utálom ezért. Ennyin múlthat egy élet (mert az nem olyan lépcső, hogy na bumm, csúszik egy fokot és seggreül, hanem leszánkázik, ráadásul fordul és üveg is van utána, belegondolni is rémes).

Regi: de jó, hogy Szeli jobban van!!! :-)

l. Móni: Már épp reklamáltam volna Cicus-képekért! ;-)
Jaj, ez a gyönyörűség! És az a kép az apjával! ;-)
ez a bolt tök jó ötlet, nagyon bírom, hogy bevállaltál és be is fogsz egy ilyet (na én vagyok a tipikus antivállalkozó). Sok szerencsét hozzá!!! Aztán majd írd meg az üzleted címét Szigetszentmiklóson! ;-) Továbbra is áll ám, csak amilyen béna vagyok, elfelejtem leírni, hogy hétközben (is) bármikor jöhettek hozzánk, ha útba esünk! Csak hétfő-csütörtökönként nem vagyok itthon (és nagy néha péntekenként), szóval szeretettel várlak titeket (kert van, lehet rohangálni a kicsiknek)! Fleur, Titeket is szeretettel várlak, ha bármikor van kedvetek jönni!

Miléna: ha ritkán is jössz, sokat gondolunk ám Rád/Rátok! Pihenj sokat, játszatok Zétivel, mi meg csendben szorítunk Nektek!

Vindo: Nekem Rugó annyira Te vagy (amennyire visszaemlékszem az esküvői képetekre, mert amúgy elég ügyesen rejtegeted magad... ;-)) Azok a Rugó-szemek!!! :-) És ezek nagyon profi fotók!
Mindenképpen adasd ki a diszidet (és amúgy is ódákat zengtek róla, úgyhogy tartozol ennyivel a szociológustársadalomnak! ;-)) Régebben állítólag minden diszit kiadtak automatikusan, most meg már a szerzőnek magának kell a legtöbbször kijárnia, ha szeretné. Nekem is kellett támogatást szereznem (előző mhely), és így is évekig húzódott. De másutt jobb a helyzet, egy ismerősömnek is a debreceni egyetem kiadványai között jött ki a munkája, és viszonylag gyorsan. Sok sikert hozzá!

Kaqk: Emma egy kis primadonna, hihetetlenül édes!

Heni: na, ez már nagyon izgalmas, mindig gondolok Rád! Ablakpucolás mindenórásan? Én 9 hós terhesen csak káromkodva tudtam felállni is... hö-hö-hö...

Nagyon aranyosak vagytok, köszi az Ádi-dicséreteket (és a könyvét is, bestseller biztos nem lesz ;-)) úgyhogy, Viranka, ez a könyv sajnos nem fog sokat érni:-))) A témája: egy nyelvváltozástípusról szól, a linkjét odaát megadom.

Na, mindig eszembe juttok, lányok, a munkaerőpiacra való visszatérés c. témáról, és hát gyakran szembejön. Ezt találtam, de Vindo, te már biztos ismered (letölthető doksik és oldalak vannak megadva), átnéztem ma a témákba vágók közül egy-két írást, elég lesújtó:
http://www.fszek.hu/konyvtaraink/kozpon ... _hid=20046

Ui: Szilágyi Gyula Tisztántúli Emanuelle-jét is ajánlom ;-) Nagyon bírom a palit, tök jó kis szociográfiákat ír szextémában (bár én nem az összes könyvét olvastam, csak azokat az írásait, amik az ÉS-ben megjelentek).

Na, én most merem kimondani azt, hogy Ádival 1,5 évesen ÉLVEZEM A BABÁZÁST. Ciki vagy nem, de eddig az élvezet szó nem jutott eszembe.

Megyek dolgozni, mert irtózatos jövő vár rám, ha nem megyek. ;-)

HIÁNYZÓK, TESSÉK JELENTKEZNI, NEM CSAK STIKÁBAN OLVASGATNI!!! :lol:

Puszi! (még megyek odaátra)

Kép
Kép
irina

lesújtó = mármint a munkaerőpiacra visszatérni akaró nők helyzete (meg a nem visszatérő, akármilyen nőké is)

Az utolsó 3 sor meg nem akart félkövér lenni.

Kép
Kép
irina

Hoztam egy pár képet. :D
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: Cukkeróriástöpörtyű és Tüneményzsozsi! :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Kicsit vagyis nem kicsit de megint paramama vagyok Petrának volt ez a motoros balhé két napja.De ma megint vérzett a szája mikor megöleltem picit a vállamal ütközött de épp hogy összeértünk akkor is vérzett neki meg megpróbált enni egy kiflit de tiszta vér lett az is. :cry: :oops: Ez normális? :roll: Mikor meg este elaludt megpróbáltam vagyis benyúltam a szájába megnézni mozognak e a felső fogai de egyszerűen képtelen vagyok eldönteni :oops: persze mondtam az apjának is hogy ő is nyúljon be de ő se jutott többre mint én :oops: :cry:

Mesi: Örülök hogy jelentkeztél!A képekért oda vagyok annyira éde mikor nevet Zsozsira Gegi :D Jobbulást nektek!

Játszótér: a jó múltkor a focipálya helyett a hinta körül kezdtek el jóval nagyobb srácok focizni(nem a focipályán mert az is van külön) és annyi "szerencsénk" volt hogy szegény 10 év körüli kislányt fejbe rúgták de ha ő nem ül a hintán akkor telibe találja Petrát.Már csak azt láttam hogy jön a labda.Az egész játszótér tőlem zengett :oops: utána nem akartak ott focizni :oops: :roll:

Vindo: Tök jó vásárt csináltál.Én hétvégén szolnokon megpróbálok bejutni valami hasonló helységbe :roll: :D

Heni: Mikor megláttam Mesi nevét rögtön eszembe jutottál :lol:

Irina: Gratulálok a könyvhedhez!!!!!!

Niki: Ez nagyon jó hír hogy haza mehettél már biztos a kislányoddal vagy :D

Kaqk: Emma egy tündér nem csodálom hogy oda van érte az egész utca :)

Lmóni: Reggel mutattam Petrusnak Grétit úgy vigyorgott az orra alatt.Remélem sikerült cipőt kapni én itt bejártam a mindkét Deichmann-t és nincs amilyet szertnénk méretben meg színben sincs :?

Viranka: Bálint volt azon a képen amit Hörcsög belinkelt?

Regi: Jó hallani felőletek.Sok gyógypuszi Szelinek++

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok, lányok, már régen írtam éjszaka, így itt az alkalom 8)

Niki - na, volt online vásárlás??? :lol:
Az én lelkemnek jót tett a megakínai, még ha nem is volt sok időm benne vásárolgatni :roll:

Emese - jaj, ezek a játszótéri sztorik :?
Egyszer olvastam, hogy a legkisebb gyerekek olyan kis csendes, szemlélődő típusúak maradnak (már ha nem születik kistestvérük) :wink: Bár nem tudom, hogy ebben mi a igazság.
Én is legkisebb vagyok, és tény, hogy nem nagyon szeretek középpontban lenni.
Aranyos képek!!!
Ha így halad súlyban Gegi, pár hét alatt lekörözi Rugót is :lol:

Ágica, ez nem hangzik jól. Sajnos nem tudok tanácsot adni, ekkora esés még nálunk nem volt :roll: Irány Szolnok :!:

Hörcsög - az építési papírokkal hogy álltok???

Kaqk - hogy nálatok micsoda élet van az utcában 8)
Találkozóban benne vagyunk valamelyik hétvégén, de nem most, mert épp elutazunk.

Heni - reggel tessék bejelentkezni :!: Finom volt a lángos?

Irina - hát, igyekszem én, igyekszem kiadatni, de hogy mi lesz belőle, azt majd meglátjuk pár év múlva :wink:

A Tiszántúli E.-t még egyetemista koromban olvastam 8)
Voltam már gender konfin egyszer, de amúgy nem szakterületem, persze ebből azért van, amit ismerek, meg személyesen az egyik többet idézett szerzőt is.

Szerintem ne hibáztasd magad a lépcső miatt, inkább közeledj ehhez fordítva, hogy milyen jó ösztöneid voltak, mert megérezted :roll: Tényleg ijesztő lehetett...
Gáboréknál is van egy nagy böhöm lépcső, a frász kerülget tőle, korlát sincs hozzá...

Amúgy Rugó szeme olyan izéke színű, az enyém tiszta kék, szóval a vágása hasonlít az enyémre. Gábor barna génjei győzedelmeskedtek...

Rólunk - holnap hazautazunk, bár gondolom majd bejelentkezem még délelőtt.

Minden jót, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak benéztem Heni miattm de látom, még Áronnal él együtt :)

Majd jövök hosszabban is, ha Zsófi enged :arrow:
Vendég

Sziasztok!

Vindo!
Az építési papírok már meg vannak már csak a hitel kell és indulhat minden.
De ezek a banki dolgok :? Már kétszer volt az uram és mindig ki találtak valamit még pluszban. :evil:

Mesi!
Nagyon aranyosak :D
Nincs olyan időpont amikor nincs senki a játszótéren?
Nálunk pl.délelőtt vagy kevesen vagy épp senki nincs
aminek csak örülni tudok mert elég kicsi.

Ágica!
Szerintem nagy baj nem lehet,de azért
kérdezz meg egy szakembert.
Puszi Petrának. :D

Na akkor a képek: :D
Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt :D !

Nagyon gyors leszek, és bocsi, ha nem mindenkinek reagálok :oops: .

Heni, még egyben?? Én asszem' mára tippeltem :wink: !

Irina, én még nem gratuláltam a könyvedhez :D , hadd tegyem ezt most meg szívből :wink: , és nagggggggyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen klassz csajt ismerhetek :D !!
Örülök neki, hogy élvezed :), mostmár csak jobb lesz, hidd el, amíg nem jön el a kiskamasz kor :wink: :lol: !
Ne útáld magad a majdnem baleset miatt :!: Vigyáznak ránk 8) . Ilyen bevillanások nekem is szoktak lenni, ha nagyon belemerülök vmibe, és elveszítem az időérzékemet :roll: ...

Hörcsög, szerintem mi csak vasárnap megyünk, visszük apát meccsre. Ha nem gáz, hogy húsvét lesz, vasárnap délután találkozhatunk, akár a pályán, akár a játtszón.

Vindo, jól vásároltál :D ! Panka szeme is izészínű, az én zöld és Pisti barna szeméből keverve :wink: . Ha süt a nap, akkor néha egészen zöldesnek tűnik 8) .

Mesi, azta' micsoda súly :lol: . A végén megelőzitek Bencémet, aki 6 hónaposan 10,48 kg volt :wink: . A képek fantasztikusak :D , majdnem pityeregtem rajtuk, olyan jó, hogy bár ilyen kicsik, így imádják egymást :D ...

Mi még mindig egész nap a kertben, gyakran 4 gyerekes anyuka vagyok (na ezt nem hiszem hogy hosszú távon bírnám kopaszodás nélkül :wink: :lol: ). Ma délelőtt azonban leadom enyémeket hugomnál, és EGYEDÜL megyek postára, DM-be, Penny-be 8) . Ja, és piacra!
dettyk

Detty!
Nekem nagyon is megfelel.
Kb.mikor?
Timiék is jönnek?

Heni?????

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Oldalt kezdtem :D , de rég volt ilyen 8) .

Hörcsög, nagyon jó képek :D , látom, Ildike is imádja a hintát :D !!
dettyk

Hörcsög, még nem tudom, pontosan mikor megyünk, maradjunk annyiban, hogy elmentem a számodat, és hívlak, vagy vasárnap reggel még net közelben leszek, és akkor már időpontot is fixálhatunk. Én uram mellett nem lehet előre tervezni 2 nappal 8) :roll: . Timivel megbeszélem, ráérnek e :D .
dettyk

Sziasztok!

Elsőre: pocakosok még egyben?

Irina:rossz bele gondolni is.nálunk is nagyon meredek a lépcső,hasonló kép apa csinált egy lezárót bútorlappal.nálunk is megesett egyszer,hogy rohantam,mert a párom simán nyitva hagyta Domi meg a szélén állt már.Még Benit is fellöktem ahogy rohantam.Aztán 2 hete apa esett Domival a lépcsőn de szerencsére arra figyelt,hogy Dominak ne legyen baja,de neki a bokája eléggé borzalmasan nézett ki,ugyan is azon csúsztak végig,alig bírt rá állni.
Én meg csak annyit tudtam mondani,hogy úristen-úristen.Teljesen leblokkoltam,ezek tartoznak a rémálmaim közé.Viszont az anyai megérzésed. :) Sz.tem most már úgy berögzült neked is az ajtó zárás,hogy örök életedben nem fogod feledni. :)

Vido:
megcsináltam amit ajánlottál, és bejött.remélem sokáig félnek majd a villogó cd-től. macskákra meg most kaptam egy tippet,fehér bors.ma kiszórom kipróbálom. :)

agica1126:
nálunk is volt már esés és szájvérzés.De így még nem volt,hogy utána két napra rá vérzett volna.Talán ha elviszed megnézeted megnyugodsz.

Micsoda képek. :) Gyönyörű mind.. :)
varga tünde

És végül egy videó a vidéki élet szépségeiről :wink: :lol: :
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/e ... v6HrTA5V7B
dettyk

Szép Reggelt!

Sajna még mindig érzékeny neki de nagyon.És itt nem viheted csak úgy a fogorvoshoz mert nem mindegy hogy hova tartoztok és ha például hétfőn rendel a mi dokink akkor csak akkor viheted.Egyszer ugyanez volt és pont pénteken :twisted:

Hörcsög: Nagyon kis huncut Ildike :D Karcsika hogy áll a beszéddel?

Dettyk: Bencének szép volt a súlya de ma már nem mondod meg róla :D 4 gyerek :shock: nekem ez az egy is sok néha :lol:

Kép

Kép
agica1126

Dettyk: Nagyon jóóóóóóóóó a videó!!!!!

Kép

Kép
agica1126

Detty!
Nagyon jó a videó :lol:
Akkor vasárnap,remélem jó idő lesz.
Nagyon szeret hintázni néha ki sem akar szállni belőle,de
a csúszdát is szereti. :D

Ágica!
Lassan és döccögösen megy a beszéd.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Dettyk, nem is tudtam, hogy Te ilyen nagy Indavideos vagy! 14 feltöltött videó :shock: Gyerekek aranyosak :wink:
Nekem a kedvenc vidéki életképem egy téli jelenet: a havas szántóföldön trabanttal száguldoznak, ami után egy szánkót kötöttek 8)
De a mostani kutyaoltás sem volt semmi a hétvégén, az állatorvos mérte ki az almapálinkáját a kocsija csomagtartójából, és a közeli ismerősök kaptak belőle 8)
Szeretem ezeket a dolgokat :wink:

Hörcsög - ó ezek a hitelesek... Mi három éve intéztük a miénket, de szenvedtünk vele pár hónapot :evil:

Panndi - gyere akkor :wink:

Tünde - örülök, hogy segíthettem :wink: Elég buta jószágok, hátha sokáig félnek majd a cd-ktől.
A második szomszédunknak van szőlője, tőlünk kért használt cd-ket, mivel Gábor szakmájába vág, innen az infó.
Ezt a fehér borsot még nem is hallottam - mondjuk a macskákkal nincs bajunk.
A mi portánkra csak Mirci jár át a szomszédból, mert őt Neo megtűri, más cicát viszont nem. Ő meg aranyos, Rugó is rendszeresen simogatja.

Szerencsére Rugó még alszik, így talán kihúzza ébren addig, hogy elindulunk haza. Addig még bőröndöznöm is kell - hogy azt hogy utálom :evil:
MInden jót, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok Lanyok!

Nagyon koszonom, hogy velem orultok!! :) Jaj, olyan jo itthon lenni, 8 napot voltam benn, de ugy tunik, mintha evekig nem lettem volna itthon. Csak pihenek, es nezem egesz nap a kis babaukamat, ugy hianyzott. Nagyon szoros kotelek alakult ki koztuk apaval ez alatt a 8 nap alatt, aminek nagyon oroluk.
Termeszetesen sokat pihenek, nem akarok visszakerulni, de termeszetesen elsosorban azt nem akarom, hogy a babanak koran kelljen megszuletni.

Vindo, az online vasarlas elmaradt, mert pont jott a doki, es mondta, hogy mehetek haza. Azonnal elkezdtem pakolni!! :D

Mesi, en is elpityeregtem magam a kepeken, nagyon-nagyon varom mar en s ezeket a pillanatokat! Hihetetlenul edese, micsoda boldogsag lehet! :D

Heni, pucold az ablakot ezerrel!! :D Sokat gondolok Rad!

Irina, ne utald magad, ilyen mindenkivel elofordul, szinte lehetetlen ezekre a kis szemfenyvesztokre allandoan odafigyelni! Nekem a multkor volt egy eset, eletem legszornyubb par masodperce volt... Rania kint jatszott a kertben, en a konyhaban foztem, de onnan tudok Ra kukucskalni konnyen, szoval nem aggodtam. Kilestem, nem lattam sehol...rohanok be, latom nyitvafelejtettem a lepcso kaput. (MInt ahogy te, Irina) ugyanabban a pillanatban leesett, hogy az ablak nyitva van a szobajaba...(az ablak alatt pedig egy agy van, amire siman felmaszik...) ugy rohantam fel, mint egy orult, felertem, Rania sehol....tutire vettem, hogy kesz....kiesett....ugrottam fel az agyra, leneztem, nem volt lenn..rohanok vissza...kicsi lanyom a kerteben a kis hazikojaban....azota nem felejem el bezarni a lepcsokaput... :? szornyu volt, utana egy oran keresztul remegtem...

Hu, meghoztak az uj ulogarniturankat... :arrow:
Vendég

Bekukkantottam én is Heni miatt, de látom, még semmi. Lehet, h a nyuszi hozza majd Áronkát? :wink:

Irina!
A gyerekeknek valami hihetetlen erős és fürge őrangyaluk van.
Ne hibáztasd magad!

Niki!
Örülök, h már otthonról pötyögsz.

Ágica!
Nem tudom, mi lehet Petrus fogával. Remélem hamar elmúlik ez a vérzéses dolog.

Hörcsög!
Aranyosak a gyerekek! :)

Mesi!
Édeskettes! :)

Én nem szeretem a játszótereket. Annyi konfliktus van, lehet. Dehát mégis menni kell, h lássanak másokat is magukon kivül.

Vindo!
Jó utat hazafele!

Dettyk!
Egyedüli postajárat. De jó! Én is akarok!

Pusz
Gica

Kép
gica1

LÁnyok, én lassan megyek...

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden fórumozónak és olvasónak!

Ui.: Küldenétek egy sms-t nekem, ha Áron megérkezik??? Nincs netünk otthon :roll:
Előre is kösz :P

Kép
vindolanda

Hörcsög! Édesek a kicsik! És hogy élvezik a hintázást! :)
Ez túl jó játszótér ahhoz, hogy olykor-olykor üres legyen.
De nem gond, szocializálódni kell, ha meg probléma van, megógyuk! :D

A telóm a zsebemben, Heni nem írt, szerintem kint vannak egész nap Péterkével.

Irina! Ne utáld magad, nincs miért!!! Az anyákban van valami adóvevő vagy szenzor vagy nem tudom én micsoda. Plusz Ádó őrangyala. Jól végzik a munkájukat, az már biztos.
Rettenetes lehetett, én is frászt kaptam volna, de nem történt baj!
Egyik alkalommal sétáltunk, Gegi a babakocsiban, Zsozsi a járdán. A bkocsit az utcán toltam, mert nem fértünk el, Zsozsi meg feszt le a kart jönni a járdáról. Le is lépett, én meg megállítottam a babakocsit, hogy Zsozsit visszasegítsem, aki persze nem akart fellépni a járdára, csak szorította a kezem. A babakocsi meg elindult a lejtőn. Zsozsi sír, a kocsi gurul, én elrántottam a gyereket, hogy engedje el a kezem, Zsozsi elesett, sírt, és 4-5 futólépés után elértem Gegit. Szörnyű volt, de higgadt maradtam, csak így tudtam Zsozsit megvígasztalni. Szerencsére a tenyerére esett, de nem volt más választásom. Lejtőn guruló babakocsi... Talán a Hannibál tanár úrban volt ilyen... De az anyukák mindig ott vannak, ahol lenniük kell!
:wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Íme, egy friss kép a hasamról :) Szerintem őrületes tempóban nő :shock:

Kép
Vendég

Zsófival ugyanennyi idősen :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Szusszanok és olvasok :lol:

Heni nyuszika hozhatná már Áron babát :lol: :lol:

Tegnap szandit nem kaptunk. Vagy nekem magasak az igényeim vagy tényleg nincs normális nyári cipő. Látom Ágica te sem kaptál. Vettem egy vászoncipőt és jövőhéten meg megyünk barátnőmmel egy cipő nagykerbe 8) ott biztos kapok :D
Ma meg vettem egy édes kis ruhát meg egy pólót Grétinek. Na meg egy orvosi szettet. A játszóbölcsiben imádta és most, hogy itt a jó idő nem a bölcsibe megyünk hanem a játszótérre. Így kapott egyet.

Mesi májusi tali lehet :lol:
A nőci ideadja a termet ha gondoljuk de van egy nagy játszóterük is.
Akár lerohanhatnánk Virankáékat is.
Nyár közepén meg nálunk lehet, már ha kijönne valaki is Szigetszentmiklósra :roll:

Ágica akkor irány vele az ügyelet 5 után
ne adj most neki olyat amit rágni kell.
Pépesíts mindent mint egy éve.

Vindo ha látod még, én majd küldöm a sms-t :lol: :lol:

Dettyk csúcs az a video :lol: :lol: :lol:

Lányok cica ma is egyedül öltözött de annyira röhögtem, hogy elfelejtettem fotózni :lol:
Póló és fodros szoknya még elmegy igaz nem illettek színben egymáshoz. De!!!!!!!
Kiválasztott egy narancssárga zoknit majd miután lejöttünk felvette még kacsalábra a gumicsizmáját. Kérte volna a kabátját és állt az ajtóba :lol: :lol: :lol:
Hááááááááááát
Átöltöztettem indulás előtt 8)

:arrow: szerintem megfőtt a tojás

KépKép
Kép Kép
l.móni

Megjöttem.

Kész vagyok. Kint voltam a temetőbe rendbe raktam a párom szülei sírját + a hozzá tartozókat. Lemostam a kocsit is. De. főztem meg krémest csináltam,legalábbis hozzá hasonlót :lol: nem lett olyan magas viszont nagyon finom lett. Ajánlom nektek is a Vánca süteményes könyvből való a receptje.Össze kell dagasztani (kenyér sütő gépet vetettem be :) )aztán pihentetni egy jó ideig,aztán kb. 3 szor 10 percenként nyújtani,pihentetni. Simán elvégeztem a ruhák elrakásával miközben pihent.

Na megyek felébredt a nagyfiam.

ÉÉÉS valaki befüstölt NEM normális 7ágra süt a nap,szedhetem be a ruhákat :evil: :evil: :evil:
varga tünde

Halihó!

még egyben:-( pedig már szülnék, nincs semmi kedvem a húsvétoláshoz itthon. Pláne nem naponta ctgre járni.
Ma is voltunk, minden ok, sajna nem tágultam kedd óta semmit:-( ma kicsit lestrapálom magam még, hátha.

Panndi növöget a pocid:-) most meg pláne fog, az utolsó hónapban 1 kgt hizik a baba.

Heni
KépKép
heni81

Heni, ne ijesztgess, már kb három kiló volt másfél hete :shock:

Zsófival festettünk tojásokat, nagyon élvezte :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?