Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem mostanában, de elég jól benyelte, valami megfázást, vagy náthát, vagy allergiát???, A fene sem tudja, mindenesetre próbálok pihengetni...
Zsu: még nem volt alkalmam részvétet kívánni Dédid miatt!!! Nagyon sajnálom!!!
Minden manó csuda édes!!! Imádom nézegetni a képeket!
Képzeljétek nálunk mi történt ma... Leraktam hason alukálni reggel, és egy óra múlva hallom, hogy nyöszörög... Bemegyek hozzá, hát mit látok, az oldalán fekszik...

De rendesen... Mármint, hogy úgy raktam a hasára, hogy a kis kezei oldalt voltak a fejénél. És úgy fordult a bal oldalára, hogy a bal keze elől volt a teste mellet... érthető voltam???

Mindenesetre nagyon megörültem.... Olyan büszke vagyok...
ja, és ígértem képeket...
Mi még a farmeros klubba sem nyertük felvételt, hát most benyújtjuk a tagsági kérelmet...
Szupermeeeen:
ez meg a csajoknak, olyan Jóbarátok Joye-s féle "na, mi a helyzet" nézés....
én meg ilyeneket kapok:
ez meg már 18+:
Na, remélem nem voltam túl sok!
Ladmon: nagyon szorítok, hogy végre elkezdjen hízni Eszti baba. Egyébként én is olvastam több helyen, hogy vannak babák, akik nem jelzik az éhséget, hanem "átalusszák"... mármint, hogy nem kelnek fel rá.... lehet, hogy Eszti babával is ennyi a gond, és ha rendszeresebben felébreszted, akkor minden ok lesz! Egyébként a mérleg sztem is hasznos, ha nem lesz rögeszme, és igaza van a csajoknak, hogy az egész napi fogyasztást mérd, és ne 1-2 evést vegyél alapul.
Kérdés: szerintetek miért van az, hogy Manócska napjában 2-3 alvásnál gond nélkül alszik el, akár a kiságyban egyedül (cumival, vagy nélküle, úgy,hog még teljesen éber, amikor leteszem, csak elkezd ásítgatni), akár a babakocsiban (mégcsak nem is kell feltétlenül tologatni....) viszont általában este 5-7 között viszont képtelen rá, és bármit csinálok semmi sem jó... enni is tök nyugtalanul eszik beveszi-kiköpi a cicit, aztán félrenyel... tiszta gáz, és utána persze jön az ordítás.... de miért??? mi lesz estére, ami miatt ilyen??? vagy csak az egész nap??? sok az inger??? jaj, nem értem... a fürdés utáni esti elalvással semmi gond, az álometetés is szuperül működik, legrosszabb esetben sem ébred fél 5 előtt 11től. De ma is pl fél 7 után kelt.... Szóval nem értem...
Nincs valakinek ötlete? lehet, hogy ti másképp látjátok.
Már arra is gondoltam, hogy írni fogom a napokat.... szerintetek lenne értelme???
Bocs, hogy hosszú voltam...