Húsvét+Húsvét+sokxHúsvét és még ott van a holnapi körmenet a családon, elfáradtam...
Colin:
Örülök, hogy belátod, jobb lesz nektek otthon. Fontos, hogy nagyon vigyázz magatokra.
Akire:
Hátbaszúrás=epidurális érzéstelenítés.
Nem olyan szoáré, mint ahogy hangzik, de elég kellemetlen amikor beszúrnak. Utána meg mindegy, mert jól hat. Viszont nem szabad utána mozogni még a fejeddel sem. Ha nem fogad szót az ember, akkor iszonytató fejfájása lesz, a többiről nem is beszélve!
Pl.: amikor hazaengedtek, a férjem vitt kocsival. Mivel nem voltam szófogadó (na meg azért pisilni is kell v.hogy, így muszáj volt mozognom) jött a fejfájás, aztán az émelygés. Az utazás során alig bírtam tűrtőztetni magam. Végre hazaértünk, Zuram kiszállt, odajött segíteni, sajnos nem bírtam már visszatartani és abban a minutában lerókáztam a cipőjét és a nadrágját is. Közölte, hogy le is hugyozhatom! Akkor már leadták a Kontroll c. filmet és nem hagyta ki ezt a poént.
Czézjang:
Azt kívánom, hogy mihamarabb elálljon az "áldás" mindkét irányból és gyógyulj meg! Te aztán nem unatkozol
Edinka:
Jó, hogy bekukkantottál, drukkolok a mielőbbi inszemedhez! Még sosem szúrtad magad?
Dita:
Így már nem hangzik rosszul a meló, hátha még megcsípheted. Vagy már nincs esélyed rá?
Vasikáé:
Én szoktam a férjemet a Zuramnak hívni, nem Dita

Összekutyultál vele!
Azért jó lesz holnap, megyek a két unokahugimhoz

Majd jó megdögönyözöm őket!
Képzeljétek! Az öcsém kislánya fél éves múlt, de olyan okos! Már próbálgatja a pá-pát a kis ujjaival, ha csókot kérek tőle - tátott szájja borul az arcomra

Ja, és hogy megölelt, szinte átszorította mindkét kezével a nyakamat, akkora nagy franc, imádom!
Készüljetek fel holnapra, mert beindulnak a locsolók és remélem senki sem fog elhervadni!