A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szöszi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jó hírt hozott a nyuszi :?: :?: :?:
Miért nem írsz?

Kép
akire79

Sziasztok, csajok! Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! Élvezzétek ezt a gyönyörű időt, jót tesz nekünk.

Colin, borzasztó lehet ilyen helyen dolgozni. Nekem sincsenek klassz munkatársaim. A fiúkkal tök jól kijövök, de a nők.... Én is szegény páromra zúdítottam mindig a bánatomat. Szegény szinte minden nap hallgatta a panaszaimat. Ő ismeri is akikről panaszkodni szoktam mert egy helyen dolgozunk, és teljes mértékben egyet ért velem, csak ő sokkal nyugodtabb és nem fogja fel olyan drasztikusan a dolgokat mint én. De, amióta olvastam a Titkot, alkalmazom a vonzás törvényét és csak a jóra gondolok és amikor készülnék fel kapni a vizet valamiért, gyorsan a terhességre és a kisbabára gondolok. Máris megnyugszom és már vídám is vagyok. Én is elmegyek táppénzre már péntektől, pedig én még csak a stimunál tartok, de jobb lesz így.

Csézjang, nem semmi vagy, hallod. Te tényleg el kapsz minden sz--rt. De, ne aggódj, ez tényleg csak két-három napig tart és a műtét után már minden rendben lesz. Figyulsz, szedj valami vitamint hogy ne kapj el megint valamit az akció előtt.

Akire, képzeld, mondtam a drágámnak hogy itt az ideje írni egy könyvet, hogyan éli meg ezt az egész programot. Na, látni kellett volna az arcát. Olyan édesen nézett és mosolygott. Őt nem viseli meg, nem zavarja semmi sem. Leginkább az zavarja hogy engem mennyit kínoznak, de egyébként türelmes ember és semmit nem úgy fog fel hogy: ÚR ISTEN.....már megint? Szóval, gondolkodtam. Böbe párja kéne írjon, vagy Dita zura is jó alany az ilyesmihez. Dita, hajrá.

Magamról: tovább megy a szuri és türelmesen várom a májust amikor kismama leszek én is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Én is próbáltam rávenni a páromat, hogy írja le mit érez, milyen gondolatai vannak, legalább napló formájában (én azt vezetek, hogy majd a babánk elolvashassa, hogy mik történtek míg ő lett nekünk), de nem nagyon arattam sikert az ötletemmel.
Azt mondta inkább akkor fog mindent dokumentálni, ha sikerült és kismami leszek.....
Hát ennyit erről....

neked nagyon nagy drukk a vérvételhez!!!!!!

Kihalt a fórum, mindenki főzi a sonkát?????

Kép
akire79

Sziasztok!!

OKÉ csajok el megyek betegállományba,de majd csak 20.á-tól mert jövöhéten olyan fönökasszonnyal leszek akivel nagyon jó dolgozni és van gyereke tehát tudja milyen ez. Én is szívesen elolvasnám a Titok c. könyvet majd valakitől kölcsön kérem.
Tudjátok mi a nagyon rossz,hogy egyáltalán nem érzem magam terhesnek, csak a cicim nöt meg és picit feszül.
Remélem 20.-án már valamit látok majd a picikéből mert sajnos addig nagyon aggodom,hogy mi van.

Holnapra mindenkinek sok,helyes pasit kivánok nektek akik majd jól meglocsolnak titeket.

Puszi nyuszi

Kép
Kép
colin

Sziasztok

Hát lányok, nekem a húsvéti nyuszi meghozta a mensimet :evil: , na nem lepődtem meg rajta, már "kezdem megszokni" hogy hónapról hónapra így megy, még is ki ütött :cry: :cry:
Mivel 4 óra után jött meg a holnapot veszem az 1. cn így kedden megyünk a BMC-be és a nincsen meg a cisztám akkor kezdjük a 2. inszemet. Egy kicsit félek, mert most nem szóltam senkinek, hogy szúrjon így magamat kell majd, nem tudom képes leszek-e rá?????

Puszi, és még egyszer kellemes ünnepeket :wink:

Kép

Kép
edinka

Vasikáé!

Hát igen, remélem a május csak jobbat hozhat?! hogy állsz a lombikkal? Mikor lesz előreláthatóan a beülti? Vagy azt ilyenkor még nem lehet tudni? Bocsi csak nem mindig tudok visszaolvasni.

COLIN!

Ne izgulj a 4 éves kisfiamnál én sem éreztem magam terhesnek és olyan fura volt hogy pedig tudtam hogy az vagyok. Na aztán beindult a hányás és egyből terhesnek éreztem magam... :lol: :lol: :lol:
Ez neked hányadik inszem volt????

AKIRE!

Én is azt nézem hogy síri csönd a neten, sztem mindenki vidékre utazott nagymamihoz locsolkodni! :lol:
Ja drukkolok ezerrel hogy ez az inszem sikerüljön neked! Ez hányadik lesz?

DITA!

Képzeld a héten bejött a melóhelyre Nellike, mit ne mondjak hatalmas a pocija, de láthatóan egyre nehezebben viseli amit meg is értek. Dagad a lába nagyon, / nekem is ez volt, pedig nekem nem ikreim születtek :D / Viszont nagyon boldog és nagyon várja a picurok érkezését. Jó látni hogy összejött nekik amire 4 évet vártak. Most már te is átéled amire vártál, nagyon örülök neki hogy követted végre Nellikét! :lol: Most már csak pihizgess és növesztgesd a picurkádat!

STING TESÓKA!

Kb mikor lesztek kész minden vizsgálattal? Májusban tudtok kezdeni az inszemmel???Remélem már én is
csézjang

Az első inszeminációm volt.

Kép
Kép
colin

akire

köszi tényleg elteszem 20-ra.

Colin !
én is 20-án megyek pisi tesztre Szűcs dokihoz, ha gondolod találkozhatunk.

mindenkinek jó sütést én most először életemben semmit nem sütöttem ma meg édes férjemet tanítottam főzni, mert besegítettek a kisfiammal, édesek voltak nagyon.

Lukacsne

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Oké találkozhatunk,de én nem a Szücs doktorhoz járok hanem a Zekéhez.
Hogy ismerjük majd egymást?? Én a párommal fogok menni olyan kis macis testalkatu és hosszú göndör haja van nekem meg rövid válligérő világosbarna,hogy mi lesz ruha rajtam azt még nem tudom. De addig még kitalálom. Talán már a sorban találkozni fogunk.

Kép
Kép
colin

Csézjang!
Április 1-én volt a második inszemem, 17-én megyek tesztelni!

Colin!
Szerintem nem baj, ha nem érzel semmit, korai még. Ne idegeskedj, nincs semmi baja a babának. Az már magában nagyon jó jel, ha feszülnek a melleid, mivel dolgoznak a hormonok.
Én is egész nap a melleimet vizsgálgatom, mert ha leapad, az rossz jel.... :cry:

Kép
akire79

VASIKÁÉ
Mi van az én Zurammal? :?: :?: :?:

Remélem a Titok neked is segíteni fog. Én akkor lettem biztos benne hogy lesz babám amikor elsajátítottam azt a részt hogy örömet éreztem valami felett ami még nincs is meg. Akkor éreztem, hogy 100 % hogy sikerülni fog, és úgy érzem ez alól te sem leszel kivétel. A pozitív gondolkodás sztem a lehető legfontosabb az egészben.

Most már valahogy a meggazdagodásra kéne összpontosítanom, de valahogy nem megy olyan jól mint a babakérdésben ment, valahol érthető is mert babát mindenáron akartam, ha azt mondták volna adjam oda mindenemet gondolkodás nélkül odaadtam volna. Persze szeretnék megadni mindent Bogyónak hogy ne nélkülözzön, úgyhogy majd dolgozom ezen az ügyön is! 8)

COLIN
Örülök, hogy sikerült meggyőzni!
Én sem érzek semmit. Előző terhességemnél kb. 12 hetes voltam amikor megtudtam, hogy az vagyok és eszembe sem jutott hogy baba van a dologban, mert egyáltalán nem éreztem semmit. Szerencsére most is elkerül rókakoma és társai. Egy-egy kaját nem bírok, pl. hüvelyesek, hagyma, amúgy semmi bajom.

A könyv: 1239562330.051.pdf

Dvd-n is megvan de egyébként a könyvben több mindent leírnak, mint ami a filmben elhangzik.

CSÉZJANG
Irt a másikba, és tett fel Zsombiról képet még a kukacot is megnézhettük, a kiscsaj szégyenlős így a hátát nem tette fel! :)

A pocakról is van fotó tényleg nagy, de szép nagyon formás. Ajánlottuk neki a grapfruitlevet állítólag nagyon jó a vizesedésre. Remélem beválik neki is.

Vettél méhpempőt? Eszed is? NAgyon jó az immunrendszerre. Én már vagy egy éve folyamatosan ettem és minden nyavalytörés elkerült, ahogy abbahagytam mert terhesen már állítólag nem annyira ajánlott egyből elkapott vmi kórság, folyt az orrom, köhögtem, tiszta nátha voltam.....

dita75

DITA!

A méhpempőt hol lehet venni? Drága? És nem fáj a gyomor tőle?Mármint nem tömény?Még sosem ettem.

DITA hány hetes vagy most? És tudjátok már hogy fiú vagy lány, vagy még korai? Bocs de már nem emlékszem hányadik hétnél tartasz, de azt tudom hogy a 16.-17. hét körül lehet látni a nemét, mivel mi is a 17.héten tudtuk meg még a kisfiamnál hogy kuki van! :) Most meg úgy vagyunk vele hogy tök mindegy. Lehet még egy fiú is, már úgy megszoktuk, meg két fiú biztos jól megérti egymást, de lány is jó lenne, mert az még nincs, szóval TÖK MINDEGY!!!!! csak jöjjön nemsokára! Májusban várom az 1.inszemet, bárcsak úgy járnék mint Colin. :)

Na mindenkinek szép húsvétot, húsvét után pedig gőzerővel ÚJRA INDUL a babagyártás!! / Hú de csúnyán fogalmaztam.../
:lol: :lol: Puszi csajok, jó éjt!
csézjang

CSÉZJANG
Többféle formában van, de nekem a tégelyes mézes vált be a legjobban ami kb. 400 Ft és egy hétre elég. Reggelente csak belenyaltam, vagy egy műanyag kanállal betoltam és még fincsi is. Herbáriában vettem.

Még csak 8 hetes vagyok, de már félidősnek kinéző pocakkal.

Kislányt szeretnék de nagyon-nagyon! Bevallom kicsit csalódott lennék ha kukacot találnánk az ultrahangon. Párom persze eléggé elzárkózik a kislány elől és a fia is csak öcsiről beszél, én meg már csak azért is szuggerálom hogy lány legyen.
Nehogymá" mindig az legyen amit ők akarnak. :D

De tényleg! 18-19 éves voltam amikor volt egy nagy szerelmem és megkérte a kezem, akkor beszéltünk a babáról és már akkor is kislányt képzeltem el, soha egy percig nem gondoltam arra hogy nekem fiam legyen. Persze az srác is fiút szeretett volna, már nevet is adtunk neki, de titkon mindig is reméltem hogy lányom lesz. Ez lehet hogy egy kicsit furán hangzik egy olyasvalaki szájából aki 6 évig küzdött a babáért, az lenne a normális ha azt mondanám mindegy csak egészséges legyen, és persze valahol így is érzem, de határtalan lenne a boldogságom ha 100 % puncist látnánk az ultrahangon! Persze a kis kukist is elhoznám a kórházból és lehet hogy semmi pénzért nem cserélném el egy kislányra annyira szeretném, sőt biztos vagyok benne, hogy életem szerelme ő lenne, de kár is még ezen sokat filózni hisz még jó néhány hét mire megtudjuk mi van a lábikók között! :lol:

dita75

Kép

Húsvét+Húsvét+sokxHúsvét és még ott van a holnapi körmenet a családon, elfáradtam...

Colin:
Örülök, hogy belátod, jobb lesz nektek otthon. Fontos, hogy nagyon vigyázz magatokra. :)

Akire:
Hátbaszúrás=epidurális érzéstelenítés.
Nem olyan szoáré, mint ahogy hangzik, de elég kellemetlen amikor beszúrnak. Utána meg mindegy, mert jól hat. Viszont nem szabad utána mozogni még a fejeddel sem. Ha nem fogad szót az ember, akkor iszonytató fejfájása lesz, a többiről nem is beszélve!
Pl.: amikor hazaengedtek, a férjem vitt kocsival. Mivel nem voltam szófogadó (na meg azért pisilni is kell v.hogy, így muszáj volt mozognom) jött a fejfájás, aztán az émelygés. Az utazás során alig bírtam tűrtőztetni magam. Végre hazaértünk, Zuram kiszállt, odajött segíteni, sajnos nem bírtam már visszatartani és abban a minutában lerókáztam a cipőjét és a nadrágját is. Közölte, hogy le is hugyozhatom! Akkor már leadták a Kontroll c. filmet és nem hagyta ki ezt a poént. :)

Czézjang:
Azt kívánom, hogy mihamarabb elálljon az "áldás" mindkét irányból és gyógyulj meg! Te aztán nem unatkozol :(

Edinka:
Jó, hogy bekukkantottál, drukkolok a mielőbbi inszemedhez! Még sosem szúrtad magad?

Dita:
Így már nem hangzik rosszul a meló, hátha még megcsípheted. Vagy már nincs esélyed rá?

Vasikáé:
Én szoktam a férjemet a Zuramnak hívni, nem Dita :lol: Összekutyultál vele! :lol:

Azért jó lesz holnap, megyek a két unokahugimhoz :) Majd jó megdögönyözöm őket!
Képzeljétek! Az öcsém kislánya fél éves múlt, de olyan okos! Már próbálgatja a pá-pát a kis ujjaival, ha csókot kérek tőle - tátott szájja borul az arcomra :) Ja, és hogy megölelt, szinte átszorította mindkét kezével a nyakamat, akkora nagy franc, imádom! :)

Készüljetek fel holnapra, mert beindulnak a locsolók és remélem senki sem fog elhervadni!

Pá Drágáim!
sajt@

SAJT@
Én már felkészültem, az összes ajtó kapu bezárva még a takarót is a fejemre húztam hogy ne halljam hogy csengetnek! :lol: :lol: :lol:

Párom betanítva hogy anyukáméknál vagyok! :lol: :lol: :lol:

dita75

Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, de hétvégén nem voltunk itthon.

Nem teszteltem holnap megyek a dokihoz. Még nem jött meg, ma vagyok az inszem utáni 18. napon. A ciklus 32.napján. Nagyon reménykedem, mert most még barnázás sincs. A múltkor már a pipi teszt előtt 4-5 nappal barnáztam. Viszont 2 napja iszonyúan görcsöltem, úgyhogy most teljes a bizonytalanság nem tudom, hogy baba vagy esetleg becisztásodtam.

Megpróbálok visszaolvasni és írni. Egyenlőre most csak ennyi, mert most értünk haza anyóséktól. Üdv. Mindenkinek!

Jön valaki holnap?????
szöszi1977

DITA, SAJT!

Én dettó! Kb: 12 éves korom óta megbeszéltem anyuval hogy ha csöngetnek, nem vagyok itthon :lol: és ez mindig be is vált! :lol: Viszont azóta felnőttem, és ma meghatódtam mert a 4 éves kisfiam tök magától meglocsolta a család nőtagjait /férjemmel és bátyámmal ellentétben :lol: /és egy hosszú locsolóverset is mondott amit az oviban tanult, és az volt a szép, hogy nem én erőltettem. Megható volt./ Különben utálom a produkcióztató szülőket akik kismajomnak nézik a gyereküket, de nála pont az volt az édes hogy ő akarta és tök élvezte!!!! :lol: :lol: :lol:
csézjang

KAKTI,
Mi van már azzal a fránya Mixivel? Eltévesztette a házszámot? :lol: :lol: :lol:
csézjang

Szöszi

hogy bírod ki? Pedig már ma simán tudhatnád!!!! :roll:
csézjang

sziasztok

mi is megszöktünk ma itthonról, ismerősökhöz mentünk és így megúsztam a locsolkodást, ott is :)

szöszi!
sok sikert holnapra, majd irj hamar mert izgulunk ám érted.

Akire
nekem ma már nem feszülnek a melleim, ahogy irtad sztem kezdenek leengedni, 1 hét múlva megyek tesztre addig még sokminden lehet.
reménykedem hogy hátha mégis sikerült.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szöszi!
Ez nagyon jó jel, nagyon-nagyon drukkolok neked holnapra!
Amint hazaérsz írj, mert addig tűkön fogok ülni....

Lukácsné!
Ez nem feltétlenül rossz jel, csak én ismerem annyira a testemet, hogy tudjam mik a jele. Eddig két terhességem volt (egyik sem maradt velem), az elsőnél csak a melleim jelezték, hogy mi van, a másodiknál pedig semmi tünetem nem volt :shock:
Nagyon drukkolok neked is!

Kép
akire79

SZÖSZI, LUKACSNE

Mennek a drukkjaim! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Inszemnél én sem bírtam teszt nélkül már a 12. napon elkezdtem teszre pipilni! :oops: :lol:

dita75

Szöszi!
Rajtad a világ szeme :wink: Holnap aztán jóhírekkel gyere!! :D
Te jó ég, hogy bírod teszt nélkül????? Naggyon bátor vagy :D Egy kis pozitívum éteren keresztül+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, nno meg is volnánk. :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Jó reggelt Mindenkinek!

Remélem, jól és nyugodtan telt a Húsvét mindannyiotoknak!
Nagyjából azért képben vagyok, de majd visszaolvasom a tegnapiakat.
Rólam nagy hirtelen csak annyit:
Piroska még mindig nem járt erre (a Mikulás sem)... És 7 és fél órája elkezdődött a 36. nap.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok

mindenkinek szép napot kívánok,Apa ma itthon hagyta a laptopját így tudom az ágyból követni a mai nap eseményeit, mert ágyba lettem parancsolva :)
12 napon teszteltetek? nem korai az még? vagy az már biztosat mond? mert akkor nekem ma van a 12. napom..... és lehet hogy holnap reggel tesztelek egy próbát???

na majd meglátjuk

Dita
mit mondott a teszt???12. napon ??? akkor már nem lehet benned a tüszőrepi injekcióból hcg?

mindenkinek köszi a drukkokat 1 hét múlva én is ülök majd és várom hogy mikor szólít már be a doki.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Régiés Új Lányok :)

Jelentem elkezdtem a 3. lombikot...
Ennek mostmár sikerűlnie kell, bár kicsit már "görcsös" vagyok.
Néha azt értzem hogy ez van csinálni kell lesz ami lesz, néha meg belém áll az ütő hogy semmi értelme. De gondolom ezzel mindenki így van, most éppen hol az egyik szemem hol a másik tikkel :) :)

Szóval sajna 5 nappal előbb megjött így nem volt hétfőn Konc tanárúr, Szűcs doki volt, nagyon aranyos volt, bár látom a láb "rázásról " még nem szokott le :) :)

Menopur/Luveris-al indítottunk,majd Cetrotide lesz még valakinek ezekről infoi?????? (Luveris, Cetrotide-ot ismerem, Menopurt nem, bár tegnap majdnem a falhoz vágtam, jó kis kényelmes Puregon helyett ez nagyon macerás, a kis oldószeres üveghez még reszelő sincs párom el is vágra a kezét. )

Hát ennyi van egyébként hétfőn két lány is úgy jött ki Szűcs dokitól hoyg sikerült nekik :)
JA és Szűcs doki is aztmondta hogy ne reménykedjek most lesz túl sok tűszöm :(
madrin

Madrin, nekem már volt többfél stimum is. Legutóbb Menopur+Cetrotide és a végén még Gomnal is. Mi a gond, kérdezz nyugodtan!
Holnap megyek Szűcs dr.hoz konzira.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó nincs gond csak érdeklődtem :) Tudod ilyenkor hátha hall az ember valami biztatót, hogy az tök jó azzal biztos sikerül :lol: :lol:

Gonal (vagy Gomnal? ) az mire kellett, olyan receptet még nem is kaptam.... inkább egy kisebb sokkot amikor a Déliben hétfőn kiváltottam az első adag gyógyszert :( mögöttem is döbbenten néztek :)
madrin

Gomnal, elírás. Gonal akart leni. Az növeli a tüszőket. Minden stimumnál Gonál volt.
A Cetrotide az irtó drága. PERSZE A GONAL SEM OLCSÓ.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Madrin!
Szia, de örülök, hogy kezdtetek, bízzál benne és akkor sikerülni fog.
Hogyhogy már nem a puregont kaptad? Hátha az jobb lesz neked azért? Vagy a Puregon már talán megszűnt? :shock:
Te jó ég, mennyit fizettél ezekért?

Jajj én nehogy másmilyet kapjak, mert annyira nagyon azért nem vagyok felkészülve anyagilag........

Puszi
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Akire!

Köszi az infót a könyvről, akkor meg sem veszem, ha semmi extra nem volt benne.

Puszz

heni77

LUKACSNE
Csont negatív volt a teszt, de csak azért mert nem volt baba, a tüszőrepi kb. 10 nap alatt kiürül teljesen!

MADRIN
Egy babához egy peti és egy kiskatona kell. Mit paráztat téged ez a jóember?
A gondolataidat meg regulázd meg, mert igenis sikerülni fog!!!!!!!!!
Mennek a drukkjaim! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Különben is be kell most babásodj ha 3 évig szeretnél otthon maradni a picivel! :)

BABIM
Már holnap mész, juhéjj! Annyira szeretném hogy segítsenek neked végre a BMC-ben! ++++++++++++++++++++++++++ Giga-mega-hiper drukk +++++++++++

dita75

HEni, dehogynem van Puregon is de kétszer már azt kaptam...most mással próbálkozunk....
Első körben 145 ezret fizettem...
de sajna kell még majd Cetrotide olyan 3-4 db és Menopur is az tuti...Talán Luveris is.
NA és a kicsiket még ki se váltottam ( Utro, Gynazol, Ovitrelle stb stb )
Cetrotide 10 ezer darabja, tavaly 11 db kellett most kiszámoltam hoyg most is annyi kell majd :( A 145 ezerben 7 db Cetrotide volt.
Szóval ne izgulj,biztosan legjobbat kapod majd, de inkább számolj rá többet...

Deti tudom hogy egy is elég lehet, de jobb lenne ha maradna legalább lefagyasztásra is (tesónak :) ) ,én kérdeztem rá hogy van e esélyem több tüszőre hamár ennyit szenvedünk érte,erre válaszolt a doki, végülis nem áltatott őszinte volt.
madrin

Szia Madrin!

Ja....értelek, bocsi, de arra nem is emlékeztem, hogy neked nehezen ment a petitermelődés.....
Hálistennek nekem az az egy ami rendesen ment, na persze azon kívűl semmi nem sikerült :(
Na de majd legközelebb. Gondolom ezek a szurik erősebbek lehetnek, hátha mégis többen lesznek.......és igaza van Dita kismaminak, egy petesejt is elég a sikerhez, persze tudom megnyugtatóbb lenne, ha maradna a kistesóra is egy-2 tartalék.

Annyira, de annyira drukkolok nektek,

Puszi

heni77

én már nagyon várom szöszi híreit :)

üdv köztünk madrin és sok sikert csak pozitívan gondolkodj az fontos.
hát ez tényleg "drága" gyerek lesz... én is azt mondtam a férjemnek ha ez nem sikerül azt mondta Szűcs doki utána lombik, mondtam, hogy készítse a pénztárcáját :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Madrin, nekem a legutóbbi stimu (Fogigátló+Cetrotide+Menopur+kevés Gonal+Progiszuri )
130.000 volt.

babaimádó
Kép
babaimado

MADRIN
Igy más azt hittem már előre paráztat a dokker!
Remélem ennyi gyogyitól azért lesz min. 5 babajelölt akkor marad a fagyiba is tesónak! Annak drukkolok a legjobban hogy ha kevés is lesz, de azok mind nagyon jó minőségüek legyenek! +++++++++++++

Nekem: deca, merional, gonal és az apróságok volt kb. 150, igaz megmaradt belőle 8 merional és egy gonal toll, deca egy szál sem. Az utrot és a vitamint nem is számoltam bele.

Az utrotól már nagyon herótom van, és még 5 hétig kell használnom. Fujj!

dita75

Lányok! Segítsetek!

Ma (negyed órája kb.) megjött. Nekem az első nap mindig elég gyenge. Szerintetek csütörtökön vagy pénteken menjek a 3. napi UH-ra??? Több szempontból is a csütörtök tűnik jobb választásnak. Szerintetek?

Ja! Az UH-ra is érdemes hajnalban odamenni, igaz? Pláne, hogy nekem melóznom kell utána. És lehetőleg minél kevesebbet kellene késnem a 9:00 órához képest! :D

Várom a véleményeteket!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Hát sajnos nincsenek jó híreim. Amikor odajött az asszisztens és megkérdezte, hogy folytatom-e nem tudtam válaszolni. Szinte biztos voltam a sikerben. A teszt negatív lett. De valamiért mégis úgy érzem, hogy van baba. A cicim még mindig feszül és semmi jele a mensinek. A doki szerint ha nagyon bizonytalan vagyok holnap csináljak tesztet, de igazából nem tudom, hogy a gyógyszertári tesztek érzékenyebbek-e, vagy 1 nap ennyit emelkedne a hcg??? Itt olvastam a fórumon egyszer, hogy valaki nem hagyta abba az utrót és 1 pár nap múlva pozítivat tesztelt.
Úgyhogy ez van. Ha valaki közületek tud valami biztatót vagy éppen észhez térítőt akkor légyszi írjatok! Igazából már nem tudom, hogy mit gondoljak. Csak nagyon magam alatt vagyok. Most bejöttem dolgozni, majd otthonról még írok.
szöszi1977

Szöszi!

Ha Te úgy érzed, hogy van baba, akkor semmiképp se add fel!
Szerintem holnap tesztelj, főleg, ha még a doki is azt mondta.
Ha ő sem zárja ki, akkor lehet rá esély!!!

Vannak csodák, csak hinnad kell bennük!!!!

Vegyél tesztet, és holnap csináld meg!!! :D

És fel a fejjel, mert a rosszkedv nem tesz jót a babunak! :lol:

Kép

Kép
vevikk

szöszi!

nem akarlak én sem befolyásolni , de az én 3 éves kisfiam is negatív tesztes volt, így kerültem a BMC-be közel 4 éve, ott derült ki uh-n hogy mégis van!!!
de azért ne éld bele magad nagyon.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok

Bele vágtunk a 2. inszembe. Mától kell szúrnom a 1.5 ampulla merionált vasárnap estig, aztán hétfőn kell menni uh-ra.
A mai adagot beadattam a bmc-ben, de holnaptól már magamat kell szúrnom. Jaj, de félek, hogy nem tudom majd beadni :?

Lenne pár kérdésem: a nagy tűvel kell felszívni a folyadékot, aztán bele engedni az oldószerbe igaz? Ez, szerintem igy ok.
De, a tűt teljesen be kell nyomni a bőrbe? Hogy kell tartanom a fecskendőt? Hát, nem tudom menni-e fog 8)

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!!
Most ki fogtok nevetni,de én elmentem reggel a BMC-be,hogy biztos,hogy sikerült-e mert semmit nem érzek és néha menstuációs görcsök jönnek rám esténként ami csak pár másodperces.
Nagyon jó fej volt a Skriba Eszter nevü doktornő( mi lett a Zekével tudtok valamit?? Mondjuk nem bánom,hogy nem ő foglakozik velünk). Csinált ultrahangot és már 13 mm a petezsákom úgyhogy teljesen megnyugodtam,hogy láttam a saját szememel és majd jövöhét kedden kell visszamennem ulrahangra és akkor már többet fogunk látni a picikémből is.
Van ajándékba 7 merional+2 Pregnyl ha valakinek tudok segiteni ezzel.
edinka igen a nagy tűvel kell felszívni a cuccot,hogy teljesen összekeveredjen a porral aztán a kisebb tűvel kell szurni 45' szőgben.
Menni fog én drukkolok neked nagyon.

Puszi bocsi kicsit szószátyár voltam.

Kép
Kép
colin

Szöszi
Én a 3. inszemnél ugyanígy voltam, fogtam magam és elmentem hcg vérvételre.
Azt mondtam, hogy lombikra készülünk és tudnom kell mielőbb hogy sikerült-e az inszem, mert 2 nap múlva van időpontom a BMC-be, és azonnal kezdünk ha nem sikerült, ha igen el sem megyünk! Persze a helyi kórházban a nőgyógyászomtól kértem ezt a laborvizsgálatot.

Edinka
Hogy ne menne!
A hosszú tűvel kiszívod az ampulla tartalmát belenyomod a porba és fejtetőre állítva kiszívod, tűt váltasz és enyhén megdöntve beadod a röviddel, én tövig nyomtam mert van hájam rendesen, és azt az egy centis tűt meg sem éreztem!
De felejtsd el lefertőtleníteni a bőrőd és kicsit becsípni, a köldök alatt vagy környékén a legjobb mert ott nem annyira érzékeny. Beadás előtt egy két kocogtatás hogy a bubi feljöjjön és nyomd ki belőle a levegőt.
Ügyes legyél menni fog!

KAKTI
Ha piros akkor a csütörtök a 3. nap szóval akkor menjél! :wink:
Én uhura nem mentem nagyon korán, legkorábban 9kor akkor talán már nem áll kint a sor!

dita75

Dita, Colin: Köszi szépen az infót.
Még egy kérdés :oops: az okés, hogy megvan az egyik ampulla, de mivel nekem 1.5 -kell honnan fogom tudni, hogy a másikból tényleg csak a felét szívtam fel? Nem többet vagy kevesebbet!! :roll:
Nem láttam az ampullán jelzést!

Kép

Kép
edinka

Edinka !

felszívsz 1 üveg löttyöt, aztán belenyomod az egyik üveg porba, majd visszaszívod a nagy tűvel, ezt az elkészített inj belenyomod a másik üveg porba, a második üveg lötty az megmarad.
Ha kész mind a két por akkor nekem Szűcs doki azt mondta hogy kb: 1/3-át kinyomom a csapba és a többit beadom.

remélem segítettem, nekem is így kellett.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

colin

örülök hogy minden rendben nálatok és megnyugodtál egy kicsit, sajna így nem találkozunk mert én hétfőn megyek, de szívesen venném ha felraknád az uh képet ha kaptál.....

pihenj sokat és vigyázz magatokra.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

vasikáé

veled mi van? hogy álltok?
majd ha gépközelben leszel írj légyszives.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép

Dita:
Nem vagy semmi :) a készültségi fokozatod A* kategóriás! :lol:
A felhasznált Utro ha igazgyöngyből volna, már nagyon gazdagok lennénk :wink:

Csézjang:
De édes lehetett, én biztos elpityertem volna magam, pláne amióta próbálkozunk sokkal érzékenyebben érintenek a babás témák...

Madrin, Lukácsné:
Ezerrel drukkolok nektek!

Szöszi:
Kíváncsi vagyok jó-e a megérzésed, ne add fel - egy tesztet megér a dolog! Szorítok!

Edinka:
Hajrá! Én könnyen dumálok, mikor engem a Zuram szokott szúrni :D
Sebaj, itt kiélheti magát és megtorolhatja a bűneimet (amik nincenek is :P )
Csajok! Úgy irígyellek titeket, hogy be tudjátok magatoknak adni a szurit!

Colin:
Ha ettől megnyugodtál, akkor jó, hogy megnézetted magad. Így legalább nem izgulsz, ami ugye tudjuk, hogy most nem előnyös.

Pá Drágáim!
sajt@

Boldog 600. oldalt!!! :lol: :lol: :lol:

EDINKA
nekem mindig egészet kellett, de én is arra gondoltam hogy az 1/3-át kilőném a maradékot meg be! :wink:

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?