Sziasztok!
Úgy eltűntem, mint az a bizonyos, de mentségemre legyen szólva kórház dömpinget tartottunk... Apácska már kint van, megszülögette a veseköveket is, aztán anyós volt kórházban, és az i-re a pont az Milán volt

Valami vírust kaphatott el, mert zöldes volt a kasi (atombüdös), és elég híg, aztán felment a hője is így, irány az ügyelet, ahonnan a Lászlóba száműztek minket. Mire felvettek minket Manónak már szinte semmi baja nem volt, elmúlt az aluszékonyság, és láz, és hőemelkedés sem volt. 2 napot voltunk bent, de most nem ecsetelem a roma szobatársat, az első éjszakai földön alvást, az okos tanácsokat, hogy miért nem úgy szoptatok stb, stb... Kijöttünk, és még a kórház területén voltunk, amikor összehánytam az ótót

Hazaérve teljesen méregtelenítettem, alul-fölül jött, iszonyat volt, lázam is lett, semmi erőm nem volt, tejcsi is megcsappant. Másnapra elmúlt minden, csak erőt kellett gyűjtenem, de akkorra meg apácska dőlt ágynak magas láza lett, kisebb görcsök, és egész nap aludt. Aznap került be a kő a húhygólyagba, mert este produkált, és mintha elvágták volna, ő is helyrejött! Szóval, minden jó, ha jó a vége
Visszaolvasni majd próbálgatok, de most látom, hogy holnap tali? Pontosan hol? Azt látom, hogy Bartinál. Na, meg mikor? És kik jönnének? Lehet benevezünk mi is

Mindjárt dobok képet Manóról