Helló, drága lányok!
Tegnap konferenciáztam, előtte meg szenvedtem a munkával, ezért tudok csak most jönni. Most sok ismerőssel-kollégával mentünk, nagyon vicces volt (hát jobb, mint szólóban tengeni-lengeni). Mondjuk csodabogarak minden ilyen rendezvényen vannak, tiszt dr. Ezésez Géza.
Remélem, senkit nem hagyok ki:
Ágica: de örülök, hogy Petrus szája begyógyult! Tényleg, a Dologél szájsebekre is jó? Remek, mert van itthon, én azt hittem, csak fogzásra mehet.
Anyósod: nem piskóta... kissé túljátssza a szerepét, nem?
18 hós: én csak a lázról tudok.
Regi: szuper jó kis csapat vagytok, és mind tényleg dunaújvárosiak is? Hm! Szeli kis gyönyörűség és nagyon ügyesen eszik!
Raffaelós recept jöhet!

Meg persze kép is a sütidről, hadd csodáljuk meg!
Ágica, Vindo: egy 1,5 évesnek NEM KELL még nagyon beszélnie. Tudom, hogy Ti tudjátok

Amúgy alig vagy egyáltalán
nem beszélő gyerekeknél is a beszédértést nézik, mert ha az megy, a hallás rendben van, akkor csak nincs kedve beszélni a kicsinek. Üzenem az anyósoknak.
Hörcsög: tudod, megy a sok-sok ++++++++++++++++++++
Miléna: Gondolok ma Rád (doki!!!).
Nagyon együttérzek veled, és sajnálom, hogy ennyire megszenvedsz anyóssal. Az embereket nem lehet csak úgy megszüntetni az életünkből, de szerintem most tényleg legyél nagyon határozott: momentán hagyjon Titeket békén. Én megbeszélni se beszélnék meg most vele, majd ha alkalmasabb lesz Neked a dolog. Ne jöjjön és pont.
Móni: remélem, Cicus már jobbkedvű! Anyóssal csak így tovább!

))
Kaqk: annyira tüneményesek vagytok, imádom a közös képet rólatok!
Mesi, szerintem szuperül csinálod, megható volt olvasni, ahogy Zsozsi nézőpontjából írtad le a dolgot. Szóval ezt ennél jobban szerintem nem lehet kezelni. Nálunk húgom volt ilyen "akkor a csaphoz visszük" típus, én állítólag sosem hisztiztem, nem jött fogam -- tudjátok, végül is egy elemes, felhúzható baba voltam

)))) (Vagy ha valaki sci-fi-rajongó: cylon vagyok, nincs mese.

)
Ádinak volt ilyen hisztis hete pár, valami rettenetes volt, az egész nap szinte hisztiből állt. Na majd 2-3 éves kora között biztos lesz még részünk ilyesmiben.
Heni: mesésen szépek a képek, köszi! És ahogy a kórházban a szülés után vagytok, apa keze a válladon, rajtad Áron... csodás! A szopihoz további sok sikert kívánok!
Anikó: eh, micsoda szép kisfiúcska!
Sense: no végre jöttél! Hiányoltunk nagyon! Boti és Lotti valami tündéri, és tényleg 2 tojás (2 Lotti

) Ez az ágymegoldás tök jó, szerintem majd-majd nálunk is ez lesz. Ádi még a rácsosban van, de szerintem már kinőtte, csak rettentő forgolódós.
Panndi: szépséges Zsófi! Téged pedig Isten éltessen! Meggyógyultál teljesen?
Kispocc: jaj, de jó, megvagy, jöttél! Látom, mindjárt itt van Bulcsúbaba is! Vigyázz magadra nagyon! És fotókat kérünk, már rég láttunk Titeket!
Viranka: de örülök, hogy apukád jobban van!
A dögös kocsihoz gratulálok, majd egy benne feszítős képet csináltass apátokkal (mármint Te feszíts benne!

), pls!
Milyen jó, hogy Báló belefér Míra babakocsijába!

Nagyon cukkerek. Nekem is az alsó kép tetszik a kis szöszi fiúról!
Vindo: tök ügyes voltál a pályán, én tuti még a radarról is lementem volna.
Rugóért továbbra is odavagyok!
Maggie: én hősöm! Megértelek, az élet a kosokkal roppant nehéz tud lenni (húgom az). Amiatt viszont aggódom, hogy semmi időd magadra és a dolgaidra. Persze, mit lehetne tenni? Mondjuk kihajítani a vasalnivalót az ablakon át az udvarra?

))) És akkor lehetne azt játszani, hogy aki fel akar öltözni, keresse meg a magáét és vasalja ki? Csak 1 ötlet volt

))))
Nahát lányok, nem fogjátok elhinni, teljesen le vagyok hangolva, mert a jobb mellem -- úgy tűnik -- be van gyulladva vagy vmi hasonló (lázam, hőemelkedésem nincs), fájdogál. Épp igyekszem felhajtani egy szoptatási tanácsadót, de hát kisgyerekesek ők is és hétvége van. A jobb mellemből már több mint fél éve nem szoptatok, csak a balból, mert Ádi nem volt hajlandó szopizni belőle, vagy egy hétig erőltettem anno. Most már bánom, tovább kellett volna próbálkoznom. Így ugyanis a bal termel, és valamilyen módon a jobb is üzemel, de azt ugye nem használjuk. Már napok óta fájt, de csomót nem érzek benne továbbra sem. Szopni Ádi nem hajlandó belőle, mert nem is jön semmi szinte. Bár tegnap próbáltam fejni belőle (azt olvastam, hogy a közhiedelemmel ellentétben tej még hónapokkal a szoptatás TELJES abbahagyása után is lehet a cicikben), és jött is, de valami sárgás (a kolosztrumra emlékeztető) tejféle, nem is akarnám, hogy Ádi azt igya. A bal mellemből rendes fehér tej jön.
Úgyhogy most aggódom, mert sok mindent találtam szoptatási oldalakon, könyvekben, de ilyet még nem.
Van még valaki, aki egyetlenegy mellből szoptatott tartósan és volt problémája a másikkal?
Ötletek?