Nemsokára megyek kismama jógára, csak még most szedegetem össze magam, és gondoltam közben gyorsan átolvaslak Titeket, már elvonási tüneteim voltak
breki: nagy is jól fogtad fel a dolgot, valóban vannak olyan helyzetek, amikor csak elfogadni lehet valamit. Bár tesómnak is sikerülne, igaz közel nem ilyen mértékben kellene elkeseredni (hiszen egy betegségnél nem sok rosszabb van), de tegnap elég rosszul esett, amikor azt mondta, előtte ne beszéljünk a picinkről, mert Neki olyan rosszul esik, amikor róla kérdeznek, vagy hall. Na ezzel nálam most betette a kaput!! És amikor nekünk 4 hónap kegyetlenség volt, ő meg tervezte az esküvőjét, és abszolút nem volt belerokkanva a mi helyzetünkbe?? Meg nem fordult a fejemben, hogy sajnáljam, hogy ő boldog, szóval tegnap igen-igen sikerült megbántania. Még szabályosan nekem van lelkiismeret-furdalásom, pedig tudom nem kellene...mindegy!
marietta:igen, apósom inzulinozza magát, napi 3x vagy 4x most nem is tudom. inkább 4x. Egyik ismerősömnek 12-es terhességi cukorra csak szigorú diétát írtak elő!Drukk Nektek!
gabi: kíváncsi vagyok, mit mondott a doki?! Majd ha végeztél írd meg! Nekem jövőhéten derül ki, hogy használt-e a vasbogyó, ha nem, akkor ránk is szuri vár. A koris képek nagyon jók, és a kertetek is meseszép! Én is ültetem lassan az erkélyre a ládákba a virágot, szerintem majd hétvégén, mivel én nem emelgetek, majd apával.
boo: a kutyás történeted nagyon kééééész
ancsurti: ismerős a helyzet, nekem is a reggel is és az esti edzés volt meg (vízilabda), igaz csak két évig, de közben középsulis voltam, szerencsére, akkor érdekes, de én sem kaptam el semmit, de találkoztam kismamával akkor aki igen, szerintem is veszélyes ilyenkor. És irigyellek a dinnyééééééééért, nyamm, én már 3 hónapos kismama voltam amikor megkívántam egy finom, édes, ropogós, leves görögdinnyét, de azt hiszem várnom kell vele, majd ha Dorka már kint lesz majd akkor kielégítem ezt a vágyam
Katy: sajnállak a párod miatt, minél előbbi gyógyulást kívánok Neki! Nekem is olyan sok minden van, ami beárnyékolja ezeket a boldog hónapokat, először a 4 hónap huza-vona a kicsi körül, most meg tesóm nekiállása a dolgoknak...és persze az amilyen hatással az egész van anyumra, aki szintén nincs jól
sillia: nagyon szép medál!! Én nőnapra kaptam egy szobrot, amin elbőgtem magam, és amiatt kaptunk, hogy már olyan sok nyugtalanság volt, majd teszek fel róla képet, nagyon a szívemhez nőtt, bőgtem is amikor kaptam.
Most megyek jógázni, később még benézek, szép napot Mindenkinek!

Áfonya alszik