Én is azt az ajándékba kapott ragasztható lázmérőt használtam, reggelig rajta maradt:)

még le is fényképeztem vele

ari.!
Julcsi, nem mondom van gondod Neked is!, elejétől kezdve emlegetted ezeket a cici problémákat, csak megoldódik már végre!
Zsuzsi, olyan türelmes voltál tényleg az altatással is, biztos sikerül ezt is megoldani, de biztos kell egy kis idő,míg átáll a kicsi Léna! SZORÍTUNK!!! A kh dolog engem is érdekelne, ha nem gond!?
Lkverus, dehogy kelek, inkább tűrök, és úszok, már ha ilyen baleset adódik. Fel nem kelek, csak ha a gyerek miatt muszáj! Naponta cserebere hálóing....

na jó nincs mindennap ilyen storym.
Ez a kecsketej dolog, azt már lehet adni nekik olyan korán, tul.képpen mikor volt ez a kecsketej itatás???

És sztem sem vagy ducipofa!
Amy, részvétem a 7vége miatt, nem lehetett egy szanatórium.
A talira mi csak ketten megyünk a manóval, az én férjem biztos, h nem csatlakozik, ő nem olyan, mint én, nem közvetlen, tehát meg sem említem....! Elif, ha gondolod mehetünk majd együtt!!! Én vezetek szívesen! Már ha nem megy valamiért a férjedurad!
Igen, köszi Nektek, jól van Bocika, ma kaptuk meg az ismétlő Rotát, doki bácsi meg is hallgatta a mellkasát,hátát, nyoma sincs szerencsére semminek. Teljesen el voltak ájulva tőle, h mekkor, milyen jókedvű,mosolygós, nyugodt.....én meg csak olvadoztam, úgy kellett felmosni....na de ez biztos így van Nálatok is....anyák......

a súly, már meg sem lepődök: 6720 g. kevesebb hosszt mértek : 63 cm, itthon meg 65 cm volt, Na mindegy. A lényeg az egészség!
Jó éjszakát!