A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

halihó :)

tegnap vettünk Csabinak Decathlonban kis sátrat, amit a strandra vagy piknikezni is el lehet vinni, és árnyékot ad a gyerkőcnek. nagyon örülök, hogy megvettük végre.
Úgy néz ki mi júliusban Szabadi Sóstóra megyünk nyaralni a gyerkőccel. Horvát országon még gondolkozunk, lehet oda máűjus végén megyünk, még előszezonban, de nem tudom, hogy nem hideg-e még akkor a víz. Volt már valaki olyankor? Milyen a víz és az idő májusban?

csütörtökön lesz Kopaszi most? Csakmert rossz időt mondanak a hét második felére. Mi még ma megyünk a Margitszigetre, remélem ma még jó idő lesz.

Jövőre mi is ott leszünk a Critical Mass-on, már kinéztük a bicóülést gyerkőcnek. :)

Zsófi: miért nem ültetek fel a gyermekvasútra? Babakocsi miatt? Nem fért fel?
lei

És pár friss kép a fiatal úrról:

Túrán az Anna-forrásnál

Kép

Húsvét hétfőn kora reggel... :D

Kép

k.a.t.i.c.a

Babócák tündériek!

Köszi a fogcsikorgatós válaszokat! Akkor remélem Réka is abbahagyja egy idő után, mikor már nem lesz neki újdonság a felső két foga....

Csajok! Tegnap majd' megállt bennem az ütő! Rékát kitettem babakocsiban a teraszra aludni, ahogy máskor is. Dög meleg volt. Én fent tettem vettem, aztán látom, hogy beborult. Mondom megyek, betakarom a Tücsit. Közelítek a babakocsihoz, és látom, hogy ÜRES!!! Kócoska a végében lóg, Réka meg sehol. Aztán ahogy kiérek, látom, hogy a babakocsi mellett négykézlábazik. Hát a nagy kő legördült, de még mindig aggódtam, hogy hogy a francba esett vagy mászott ki. Külsérelmi nyom semmi, és egy hangja se volt, vagyis gyanítom, hogy inkább kimászott, mert bömbi lett volna, ha puffan. Aztán bent beleraktam, és megnéztem hogy tollászkodik. Azt hiszem a lábtartró ás a karfa között szépen kicsúsztatta magát hason, és így gond nélkül lejutott. A lényeg, hogy nem történt nagyobb baj!
Szóval tényleg vigyázni kell nagyon, az tuti, hogy mos már mindig bekötöm a babakocsiba alváshoz is....

Sziszka! Réka is felmászott már egy lépcsőfokot. Tényleg figyelni kell rájuk nagyon!

panna1

NA, apája ma nem ment dolgozni, mert zsinórban 4. éjjel nem alszunk, így most van időm... :? :lol:
Szegény Levi, én ilyet még nem láttam, hogy ennyire is lehet náthásnak lenni. gyakorlatilag totál fölösleges szívni az orrát, mert folyamatosan ömlik belőle. Szegénykém, úgy sajnálom ilyenkor. :cry:

Lei, sztem inkább szeptemberben menjetek, ha megyünk, mi is akkor, bár a mostani állás szerint idén nem jutunk el. Májusban még kétesélyes. Bátyámék szoktak akkor menni, a táj csodás, de volt már, hogy fürödni nem tudtak, annyira hideg volt a tenger.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Nagyon kis tündérek a babák!

Adri: Gratu a házatokhoz. Biztos nagyon szép lesz. Látványterv szuper!

Panna
: Szerencse, hogy nem lett semmi baja Rékának. Tényleg nagyon kell figyelni. Múlt héten én is leraktam a szőnyegre a Hannát (még nem mászik). Valamit kivettem a hűtőből és mire visszanéztem nem láttam sehol. Pici kaparászást hallottam és bent volt a sarokban egy bazi nagy virág mögött, nem is látszott ki.

Ma megint voltunk szemészeten. Átmosták még egyszer a jobb szemét, de már minden rendben van! Szombaton már úszni is mehetünk újra. :)

Képzeljétek már a Hanna is ül tljesen egyedül. Most ez annyira bejön neki, hogy egész nap ücsörög és dumál. Úgyhogy 2 napja bevetettük az etetőszéket is.

Lei: Megkérdezhetem mennyi egy ilyen sátor? Én is gondolkozom rajta, mert balatonra mi is szeretnénk menni.

Horvátország
: Mi legkorábban június közepén voltunk, és nem volt olyan jó még akkor a víz. Már jó pár éve volt, de ez megmaradt bennem. Szerintem a május picit korán van. Igaz attól is függ, hogy hová mentek. Mi Pula környékén voltunk, ha jól emlékszem.

Cs.

Kép

Kép
csimby

sziasztok!

jelentem meggyógyultunk. immár doktornéni által is megerősítve! szerencsére már nem piros a füle, úgy örülök!

Aproo. oké, csak annó Te vetetted fel a börzét, azért kérdeztem rá ;) nekem kell rucikat vennem, mert nyáriak, tavasziak nem igazán vannak! :(

Levinek jobbulást! pénteken még semmi baja nem volt :(

Adri, párodnak jobbulást, Neked pedig sok energiát a ház körüli ügyek intézéséhez! Dorca következő műtétjéhez mennek a drukkok előre is!

Kitti, nálunk itt nagy betűkkel ki van írva 2 gyógyszertárban is, hogy mivel bébi termék, egészségkártyára is mehet a babé napozókrém! nincs megkötés, bármelyikkel kifizethetném, amelyiket a patika elfogadja! próbáld meg másik patikában is, ha van rá lehetőséged!

köszönjük a bókokat Beni ügyben! :)

Lei, a héten játszóházazunk esetleg? vagy hogy tervezitek a hét további felét?

még a végén Boniékkal is összefuthattok a Margit szigeten, vagy Boni holnap mentek ti? :oops:

nagyon édesek a babák, egytől egyik! meg természetesen a nagyobbacska gyerekek is! ;)

Panna, én Benit egy jó ideje bekötöm az itthon babakocsis altatásnál is, mert nem vagyok ott vele, mikor felkel, simán felül, sőt, feláll, mert a tolókart akarja bizerálni... szóval hajmeresztő!

nálunk még nem volt kiesés, kimászás, de az erőfeszítések megvannak ebbe az irányba! :)

Felícia, csak arra figyelj a rossmanos krémnél, hogy ne legyen tele színezékkel, nehogy kicsapja Dávid bőrét! amúgy a cd megérkezett!?

kiscipő! Cs-andi és Vera is betettek már be puha talpú kiscipős oldal linkeket, az egyik ez volt, ez a liliputi.

én is úgy gondolom, mint Aproo, hogy cipőt, főleg kemény talpút minél később. a puha talpú meg csak azért jó, mert, ha még nincs olyan meleg, hogy mezitláb kolbászoljon a baba, akkor azért jó, ha van még zoknin kívül valami más is a lábikón! szilikon talpú zokni szuper, mi Brendosat kaptunk... nem olcsó, de szuperjó!

de tényleg mindenki saját belátása szerint dönt! :) ja, és azt sem tudom, hogy pl. nagyobb tesótól örökölt cipőkék szóba jöhetnek-e, vagy mikortól kell szigorúan új cipő a gyereknek!

Csutak, sajnálom, hogy kicsi fiad elválasztja magát! :( én tudom, hogy milyen érzés ez...

amúgy én mostanában tiszta zizi vagyok, nem tudom, hogy mi lehet a gond... olyan dolgokon agyalok, amin nem kellene, és tisztára elfog a szorongás ilyenkor! :(

sophie27

Lei!
Mi már voltunk májusban Horvátországban ha elég délre megy az ember(Spilt alá)akkor ott nagyon jó idő van.

Zsófi! Gondolj arra hogy itt a várva várt jó idő,mennyi mindent csinálhattok Benivel.Hátha ez eltereli a figyelmedet.
Vera
l.veronika

Sziasztok!
Mi is megvagyunk, képzeld Lei, mi is épp tegnap kaptunk sátrat, van hozzá egy alagút is, kb. két méteres, és Málnusnak nagyon bejött :) Ma jutott eszembe a kuppon, holnap feladom!

Annyira szuperek a képek! Katica, hol van pontosan ez az Anna forrás? nem is halottam róla...de nagyon érdekelne!

Kitti, nekem már nincs Lyme foltom, én szerencsére meggyógyultam belőle, egyébként 47 cm hosszú volt a köldökömtől a hátam közepéig, és belül bőr színű, kifelé egyre pirosodik, és leginkább kokárda szerű. Képzeljétek tegnap jött át a keresztlányom (5 éves) és mutatta, hogy van egy foltja, nézzem meg...szerintem az :( Holnap visszük bőrgyógyászhoz :(

Megyek, ébredezik a csöpp, én meg szervezem a keresztelőt....

<
sziszka78
Tolna

Kép sátor
Ilyen a sátor, mi ezt is örököltük, de nekem nagyon tetszik, és a cső leszedhető, úgy meg jó strandra is. Egyébként itt nálunk a játék boltban 4500 ft.-ért láttam ugyanilyet.

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.04.21 15:51-kor.

<
sziszka78
Tolna

Zsófi, a cd még nem jött meg, csodálkoztam is, ma jutott eszembe, hogy már ide kellett volna érnie. Simán adtad fel?

Kép
felicia

Sziszka! tyű de klassz a sátratok! lassan mi is beszerezzük a nyári kerti játékokat!

panna1

Zsófi, az előbbi visszavonva, épp most hozta be párom a postát, ma jött meg!! Köszönjük szépen, már hallgatjuk is. Nálunk 3 körül jár a postás, ilyen későn sajnos.

Kép
felicia

Visszatérve a popó témára, Dávidét is lekaptam.
Pár fürcsis kép:

Kép

Kép
Itt nyitva a szemem,

Kép
itt csukva a szemem, most elbújtam...

Kép
felicia

És rólam is pár kép.

Itt még szöszkén, én is fürcsizek... :D
Kép

Itt 1 éves vagyok...

Kép

Kép
felicia

Felicia! Dávis nagyon szexi :lol:

panna1

Szilvi, jópofa ez a sátor. :)
Az Anna-forrás Lengyel előtt van. A Kurd-i elágazó után kb. 200-300 méterre van egy út jobbra, ki is van táblázva (legalábbis Bonyhád felől így kell megközelíteni). Nagyon szép hely. Elkerített vadállatokkal, tóval, túraúttal, és azt hiszem még szállás is van, de ez nem biztos. A Picasa-ra majd rakok fel képeket a túráról, ott meg tudod nézni, milyen hely. Érdemes elmenni. :)

Felicia
, nagyon csini Dávid! :) És hogy hasonlítotok egymásra! :)

k.a.t.i.c.a

Zsófi, igen tudom hogy én vetettem föl, de azóta kaptunk két járgányt és fél tonna rucit.... :wink:

Sziszka, ez nagyon nagyon szuper, lehet, mi is beszerzünk egy hasonlót. Csak tudnám merre kezdjem keresni, mert ugye Brendon kizárva...de majd ráállok a témára.

Lányok, ma a játszón volt egy kisfiú és egy fakopáncsos katicát tologatott, ami kopogott a sétakövön, mint egy talicskát, úgy lehet toligatni. A kisfiú meg olyan 1 éves forma volt. Azt hittem megzabálom és annyira jól elvolt.

Ja, és ma Levi élete első kisautóját brümmögve toligatta a földön, csak annyira beleélte magát, hogy tolta-tolta, majd pofira esett, mert a többi végtagjával nem követte le az eseményeket. Nadddon cukkancs volt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mindenkinek nagggyon jóóók a képei :-)

Én a cipőkkel kapcsolatban úgy tudom, hogy a természetes talajon a mezítlábazás a legjobb, viszont bent, sima, kemény talajon, kövön vagy parkettán nem tesz jót ha mezítláb vannak... Persze amíg nem áll a nap nagy részében, addig én se akarok Enire cipőt adni. De ez is egy olyan téma, amiben ki tudja kire halgassunk??

yuyu79

Egy kis humor... remélem jól szórakoztok majd, nekem nagyon tetszett. :)

1240345071.4469.txt

k.a.t.i.c.a

Jó reggelt!

nekünk először egy kertet kellene beszereznünk :cry: :lol:

lei mennyi volt? nincs képed róla?

most nézegetem a neten... jó sokat találtam...

annyira édesek a gyerekek! mind!

Zsófikám megesik az ilyen, én is voltam így...ha nagyon nekikeseredsz nyugodtan irj privit...

én mostanában azon agyalok bele merjünk e vágni a tesóba.. eddig soha semmi nem tántorított el..de a válság minket is utolért.. nem tudom...
:roll: a nyaralás is kérdéses... pedig úgy rá voltam vagyok kattanva....

tegnap megkaptam az aludj jól gyermekem című könyvet mailbne... elkezdtem olvasni..állítólag 2 hét alatt megvan az eredmény a teljes éjszaka átalvása...... de megoszlanak a vélemények...valaki olvasta?

katica :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni! Átküldenéd nekem a könyvet, ha nem gond? Engem is nagyon érdekelne, hátha bejön. Gergő az éjjel kellős közepén feláll, felül az ágyban, aztán eldől, mint a liszteszsák. Éjjel kb. 5x felsírt, nem tudom mi lehet a baj. És még mellette kb. ugyanennyiszer nyöszörgött. Nappal is elég nyügi.

Barbi
Kép
manci79

Boniko, ha megtennéd, hogy átküldöd nekem is, nagyon-nagyon megköszönném. Sajnos most mi is ezzel küzdünk, bár szerintem nálunk a fogacska a ludas, de nem biztos. Előre is köszi!! :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Én is úgy tudom, hogy a mezítláb a legjobb a babáknak. Sőt, egyszer mikor vittem Emesét (2-3 éves lehetett) ortopéd dokihoz, mert befelé áll a lába (nem vészes), beszélgettünk, mondtam, hogy mindig betétes cipője volt. Azt mondta, ha rajta múlna, megtiltaná a babáknak, hogy másfél éves korukig menjenek, hiába előtte elindul magától a baba. Ő mondta akkor, hogy sokat járjon mezítláb.

Emesének az első kiscipője 1 évesen volt, betétes téli bakancs (téli gyerek), ő 13 hósan indult el és ment a hóban. Dórinak tavaly 14 hónaposan vettem meg az első kisszandit, ő 14,5 hónaposan indult el. A legtöbbet mezítláb volt itthon, lent adtam csak rá, mikor a kezünkkel kísértük. Bencével nem tudom, hogy lesz, mert elég gyors tempóban halad a kisöreg. Ő is már feláll napok óta, már a kiságyban is. Még nem tervezek neki cipőt venni, de ha így halad, lehet, hogy 11-12 hósan menni fog, akkor kénytelen leszek. Nem tudom, milyet. Amit valamelyikőtök rakott fel, a puha talpú, asszem liliputos, azok nagyon tetszenek, de az nem annyira puha, vékony talpú, hogy megszúrja a lábát valami, vagy kimegy a bokája, ha rálép mondjuk egy kőre?

Olyan nehéz. Régen a betéteseket, magas szárú cipőket ajánlották, de azt hallottam, már ez is változik. Ebben sincs konkrét álláspont! :(

Na megyek, Bencém visszaaludt, Dórikám meg iszonyat módon rendezkedik.

Rakok ma reggeli két képet, így várt a kis kukacos drágám!

Szilvia

Sushy: Írtam privit, és beírtam kirándulaababába a Turul madaras túrát.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, pl. mikor múltkor vettem sportcipőt Dórinak, ott beszéltem az eladóval (deichmann) és kérdeztem a cipőkről. Egy adifit betétes adidas cipőt vettem neki. Adifit betét a szellőzésre szolgál. Azt mondja, a legújabb álláspont, hogy rendes talpbetét nem kell a cipőkbe. Király...

Kép
Kép
Kép
emesedora

kérnék e-mail címeket! :lol: és már megy is! :lol:
Vendég

Mármint rendes bőrcipőkbe sem.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencém ma reggeli kiságyban állása

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ez is az, kiskukacom áll

Kép
Kép
Kép
emesedora

Boni!
barbara.onodi@gmail.com
Köszönöm! :)

Barbi
Kép
manci79

Boni, az enyém braunkatalin820527@gmail.com
Köszi szépen, aranyos vagy! :)

k.a.t.i.c.a

manci átküldtem

megyek le Zsigámmal sétálni... valószínű fülészetre is , mert begyulladt fülem...priviben küldjétek a mail címeket nehogy kihagyjak valakit :lol:
Vendég

Sziszka, Yuyu - Nagyon örülök, hogy jövő héten is jó nektek! Most kaptam e-mailt a főnökömtől, hogy megyünk. Remélem, akkor is ilyen szuper idő lesz, mint ma.

Szilvi - nagyon köszi a túrát, hamarosan feldobom.

Katica - szuper ez az 5 perces menedzsment tanfolyam :lol:

Felícia - Dávid nagyon édes! És ez a popó! Zsófi, tényleg kéne egy fenekes összeállítás :D

Panna - nem semmi ez a Réka! Ügyes kislány. Vagy mindig mellette kell lenned, vagy be kell kameráznod a teraszt :)

sushy

Köszi Boni, megkaptam, de egyenlőre sajna nem tudom sehogy sem megnyitni :( :oops:
Azért próbálkozom még, hátha sikerült.

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Még kihagytam, hogy édesek megint a fotók, Dávid kádnál álló fenekese nagyon szuper! Iszonyat szexi!!!! A pasik nagy része miért nem marad ilyen testű úgy 30-40 év múlva??? (mondjuk Bencém már most sem ilyen...). Olyankor jön a sörhas, potroh... persze tisztelet a kivételnek! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok! Nem írtam már vagy 3 hete, köszi JázminAndi a hiányolást :) meg a névnapi köszöntőket. Niki, neked meg külön az üzit, bocs, hogy nem volt időm válaszolni.
Sok minden történt velünk mostanában, nem volt nagyon időm olvasni sem, még nem is tudtam elolvasni mind, amit írtatok.
Rövid helyzetjelentés rólunk, előbb a jó hírek: Zsombi hihetetlenül sokat fejlődött: gyönyörűen mászik, felül, térdel, feláll és kapaszkodva lépeget. Pakol, rámol, minden érdekli, nagyon kíváncsi minden új ízre. Sajnos még mindig hasfájós, ezért az éjszakáink még mindig nem túl jók, de már megszoktam. És hát a betegség sem került el minket, Zéti hazahozott megint valami vírust, amit ő könnyedén leküzdött, én még a köhögésrohamaimmal küzdök, Zsombi viszont megint befulladt, nehézlégzése volt, szerencsére sikerült itthon kezelni. Vagyis nem itthon, mert épp anyósoméknál voltunk, apósom temetésén :cry: Nehéz időszak van mögöttünk, nagyon szomorúak vagyunk, de ezzel inkább nem rontom a kedveteket.
Látom a találkozó nagyon jól sikerült, jók a képek, meg a többi gyerekfotó is.
A héten Zéti is itthon van, meg sok a dolgom, úgyhogy üdv mindenkinek, nem lesz sok időm jönni. Ringatóra talán el tudunk majd menni, remélem.
Vendég

Sziasztok!

Csenge,
Fogad őszinte részvétem!
Örülök, hogy jobban vagytok, további javulást! Nagyon ügyes Zsombi, amennyit fejlődött! :)

Felicia,
Tényleg nagyon édes Dávid popója! :wink:

Panna,
Hú, micsoda mutatvány lehetett ami Réka művelt! Én is frászt kaptam volna az biztos! De örülök, hogy nem lett semmi baj! Hát igen, akkor be kell már kapcsolni az övet az biztos!

Emesedora,
Nagyon ügyes Bence baba! Most állt fel először?

Zsófi,
Örülök, hogy jól vagytok! Mi az, amin szorongsz??

Köszi mindenkinek a cipő hozzászólásokat. Hát akkor sajna itt sincsen egy egyértelmű válasz, ez is eléggé megosztó téma. Ma megyünk ortopédiára kontrollra, ott is megkérdezem, kíváncsi vagyok mit mond. Nekem ezek a Pediped cipők nagyon tetszenek! Csak hát igen, a bokánál nem fogják a lábat meg ha puha talpú, akkor kint nem tudom hogy lehet benne lenni. De mindenképpen kell egy kinti meg egy benti cipő is, gondolom. Én bentre is fogok rá adni, mert nem akarom hogy a kemény padlótól megnyúljanak a szalagok, azok nem tudnak később visszarándulni mint pl egy izom. Ha az egyszer megnyúlik akkor úgy is marad, és ebből mindenféle láb és gerinc probléma lehet később.

Kép
Kép
dia123

Nekünk is van alagutunk a két végén 1-1 sátorral, amiket már nem igazán lehet felállítani, mert pár alkatrészük törött.
Kép

Vikica tegnap előtt felállt. Gyakorlatilag 1 hét alatt behozott mindent. Ül, mászik, pakol, rendezkedik.
Kép

Viszont az éjszakáink katasztrófálisak, úgyhogy igényt tartanék a könyvre én is. gerea@freemail.hu köszi, Boni
Ja és mi is szorulásosak lettünk. Apro nektek hogy vált be a Laevolac?

Csenge! Részvétem! Remélem mostmár jobb időszak vár rátok!

A képek nagyon édesek, Dávid popója igazán kis pasis. Rékának jó, hogy nem lett semmi baja nem mindennapi mutatványból.

Bocsi, de a visszaolvasással elég rosszul állok.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!
Csenge, fogadd őszinte részvétem!

Kép
felicia

Védőnő azt mondta, hogy mindenképpen puha talpú és magasan záródó cipőcske kell. Elől nyitva lehet az orra, hogy szellőzzön, de hátul a sarkánál legyen zárt, hogy tartsa a lábát. Kint tényleg a mezítlábazás az ajánlott, és cipő is csak akkor kell, ha már megy a baba.

Kép
felicia

Ilyenkor még a legeslegjobb cipő helyett a csúszásgátlós, érdesített talpú zoknik. A lakásban az a legjobb!

Kép
felicia

Csenge, fogadd őszinte részvétem! Jobbulást Nektek!

k.a.t.i.c.a

Csenge fogadd őszinte részvétem :cry:
Vendég

Hogy egy jó hírt is mondjak, a doktornő szerint a nyaki ultrahang eredménye egy normál lelet, nincs benne gyanú daganatra, megnyugodhatok...

Kép
felicia

És még egy hír, Dávid már 6 fogú, ma reggelre felül egyszerre kibújt két foga, közvetlenül az eddigi kettő mellett. Úgyhogy már 4 fog felül, 2 fog alul... :D

Kép
felicia

Sziasztok!
Csak gyorsan mert megyünk usziba...

Csenge, jó hallani rólatok, és fogadd őszinte részvétem!

Boni, köszi a könyvet..a többit majd este

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csenge, részvétem :-(

Dávidnak gratula a fogakhoz!! Egyszerre 2, nem semmi... Mi még mindig csak 2-nél tartunk ;-) Ja és örülök a jó hírnek, Felicia!! :-)

Enikő is egyre ügyesebben áll, majd teszek képeket, ha tudok...

yuyu79

Ja és Zsombi is nagyon ügyes!!

yuyu79

Sziasztok lányok!

Nem tudom, hogy milyen billetyükombinációt sikerült véletlenül megnyomnom, de elszállt az irományom.
Jelentem a párom kezdte a betegeskedést, én meg hétfö óta romlok. Nagyon szarul vagyok, alig tudok nyelni és ráz a hideg, a család összes pokróca és takarója rajtam van, kb. 8 db... :(
De majd csak lesz valahogy. Legalább a párom jobban van már!
Ami a cipös témát illeti: egyetértek a felícia által írtakkal, ha rendesen jár a baba, bokát is tartó puha talpú cipöt célszerü használni, mert a tartószallagok nem olyan stabilak még, hamar kibicsaklik a boka, ha jól gondolom. Célszerü jól szellözö puha börcipökre benevezni. A Liliput túpusú börcipöcskék nagyon jópofák biztosan, amig nem járnak rendesen a babák, de én nem adnám már rá, csak papucsnak otthon, ha hideg van. Ez az én nézetem. Sokan esküsznek rá, de nekem nem jött be, Regönek állandóan gombás volt töle a talpa...
Van ami engem is nyomaszt: Eni már a húsvéti szünet elött is úgy jött haza, hogy az osztálytársai kinevezték közellenségnek. Most már minden nap úgy jön haza, hogy az egyre szaporodó atrocitásokról számol be és arról, hogy egyedül van, senki se akar vele játszani! Teljesen ki vagyok ettöl készülve, pedig várható volt, hogy így fog alakulni. Sajnos nincs új a Nap alatt, a történelem önmagát ismétli...
Na megyek is Monopolizni velük. Tegnap szarrá vertem a bandát, de új nap, új lehetöség! :)
Ja és még valami: Döncike önmagát tornáztatja. Kicsi tárgyakat dobál önmaga elé és spurizik utána. Olyan jópofa!
Ma reggel meg nagyon gajdolt a fürdetés közben, felvettem videóra és amikor kis szünetet tartott, megjelent mögötte a képmezöben egy egyre hízó sárga virsli. Nagyon esztétikusan szarta össze a fürdetövizét. :)

Mentem Monopolizni és gyengélkedni!

Puszi: én
Vendég

Sziasztok!

Csenge: őszinte részvétemet kívánom!!

Dia: igazából már hétvégén, de akkor egy alacsony ágy mellet, előbb térdelés, utána felállás, mára állt fel egyedül a kiságyban. Ma meg már egy magasabb ágy mellett is.

Felicia: szuper hírek a nyakadról!!!!

Jázminandi: nagyon ügyes a kiscsajod is! Mindenkinek megvan a saját fejlődési üteme! Ügyes!!

Na megyek, tanulunk Emesével, aztán ötre edzésre kell vinnem. Apájuk túlórázik, úgyhogy viszem a két kicsit is. Matekból kiderült, nem érti a szöveges feladatokat (én is ilyen voltam), úgyhogy most annak estünk neki.

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Barbi, jobbulást Neked!!! Milyen betegség ez??

Miért pont Enit közösítik ki? És Veled is így volt, vagy miért ismétli önmagát a történelem?? És hogy tetted túl rajta Magad?

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?