sziasztok!
jelentem meggyógyultunk. immár doktornéni által is megerősítve! szerencsére már nem piros a füle, úgy örülök!
Aproo. oké, csak annó Te vetetted fel a börzét, azért kérdeztem rá

nekem kell rucikat vennem, mert nyáriak, tavasziak nem igazán vannak!
Levinek jobbulást! pénteken még semmi baja nem volt
Adri, párodnak jobbulást, Neked pedig sok energiát a ház körüli ügyek intézéséhez! Dorca következő műtétjéhez mennek a drukkok előre is!
Kitti, nálunk itt nagy betűkkel ki van írva 2 gyógyszertárban is, hogy mivel bébi termék, egészségkártyára is mehet a babé napozókrém! nincs megkötés, bármelyikkel kifizethetném, amelyiket a patika elfogadja! próbáld meg másik patikában is, ha van rá lehetőséged!
köszönjük a bókokat Beni ügyben!
Lei, a héten játszóházazunk esetleg? vagy hogy tervezitek a hét további felét?
még a végén Boniékkal is összefuthattok a Margit szigeten, vagy Boni holnap mentek ti?
nagyon édesek a babák, egytől egyik! meg természetesen a nagyobbacska gyerekek is!
Panna, én Benit egy jó ideje bekötöm az itthon babakocsis altatásnál is, mert nem vagyok ott vele, mikor felkel, simán felül, sőt, feláll, mert a tolókart akarja bizerálni... szóval hajmeresztő!
nálunk még nem volt kiesés, kimászás, de az erőfeszítések megvannak ebbe az irányba!
Felícia, csak arra figyelj a rossmanos krémnél, hogy ne legyen tele színezékkel, nehogy kicsapja Dávid bőrét! amúgy a cd megérkezett!?
kiscipő! Cs-andi és Vera is betettek már be puha talpú kiscipős oldal linkeket, az egyik ez volt, ez a liliputi.
én is úgy gondolom, mint Aproo, hogy cipőt, főleg kemény talpút minél később. a puha talpú meg csak azért jó, mert, ha még nincs olyan meleg, hogy mezitláb kolbászoljon a baba, akkor azért jó, ha van még zoknin kívül valami más is a lábikón! szilikon talpú zokni szuper, mi Brendosat kaptunk... nem olcsó, de szuperjó!
de tényleg mindenki saját belátása szerint dönt!

ja, és azt sem tudom, hogy pl. nagyobb tesótól örökölt cipőkék szóba jöhetnek-e, vagy mikortól kell szigorúan új cipő a gyereknek!
Csutak, sajnálom, hogy kicsi fiad elválasztja magát!

én tudom, hogy milyen érzés ez...
amúgy én mostanában tiszta zizi vagyok, nem tudom, hogy mi lehet a gond... olyan dolgokon agyalok, amin nem kellene, és tisztára elfog a szorongás ilyenkor!