A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Julcsi: dehogynem olvaslak titeket :D :D

Csak még mindig az írással vannak gondok!! Mi még mindig a levegőn szeretünk aludni, szóval a maratoni gyaloglásra már simán nevezhetnék!!!

Tali az IKEÁ-ban szuper, mi oda is simán elmegyünk gyalog :D

Zsuzsi: most olvasok vissza... ne marcangold magad... én tudom miről beszélsz, beszélek!! Az a fontos, hogy kiderült. Vigyázzatok magatokra nagyon. Ha gondolod hívhatsz ám te is, úgy mint én téged. Tejci ügyben nagyon-nagy szakértő vagyok.

Zeti: sajnálom a nagypapádat, de ne gondolj egyből a legrosszabbra!!

Zsu: jobbulást Bencusnak!! Tegnap mi is hasfájtunk :cry: Ma meg babamasszázs és utána oltás :shock:

Képzeljétek mi már túl vagyunk egy gyerekorvos váltáson is! De most jó kezekben vagyunk, Petra egyfolytában vigyorog az új dokinénijére. Mondjuk ez lehet, hogy ma az oltás után megváltozik :wink:

Ja hízás..úúúú mi meg sem írom a mienket, de ne aggódjatok, hátulról hajtjuk a bandát :wink:

Orsi

Kép
bjuti

sziasztok!
Átalvós éjszakák ég veletek! Vinci megin egész éjjel szopizni akart, ráadásul a nagylányzóm is sírva ébredt hajnalban, mert fél a mai vérvételtől.....:( kész élvezet, de most legalább Vinyóka alszik.
Maratoni sétára mi is benevezünk :) nálunk olyan 3 órás kell, különben nem alszik semmit :)
ennyit arról, hogy most alszik, már fel is kelt, csak emlegetni kell...hát akkor megyek, mejd ha lesz időm, írogatok...van kép, azt még gyorsan felrakom :)
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

millye:köszi a levelet,megkaptam és most meglátjuk sikerült-e: Kép kisoroszlán,már pár hetes a kép,

Kép
nilabali

na mostantól végetek van.............jönnek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

millye:ezer köszönet,ezzel a progival már sikerült!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Képzeljétek, vasárnap este, amikor elmentünk Apával sétálni, hazafele jövet a szomszéd ház előtt találtunk egy gyerekkarórát. Szép rózsaszín, angyalkás, csillogós. Egyből megsajnáltam szegény kislányt, aki elveszítette. Tanakodtunk, hogy mit csináljunk... A párom mondta, hogy tűzzük ki a kerítésre, hátha megtalálja. Mondtam neki, hogy ugyan már, az első arra járó elviszi. Azt mondta erre, hogy ez itt nem szokás, itt nem viszik el a másét. Mondtam, hogy jó, de nem bíztam benne, hogy így is lesz. És képzeljétek, tegnap még mindig ott volt az óra a kerítésen, pedig ez egy elég forgalmas utca. :roll:

Tegnap és tegnapelőtt is este 9-től reggel 7-ig aludt Hanna. Múlt héten is már csak egyszer kellett felkelni éjszaka. :lol: Stelly, neked lett igazad!!!

Amy: akartam már írni, csak mindig elfelejtettem, hogy nekem azt mondták a szülés után a kórházban, hogy ne egyek citrusféléket és ne is igyak, még narancslevet sem, mert van olyan baba, akinek kicsípi a fenekét. Nem lehet, hogy ilyen milyet piros Vendi popsija?

Kiflizés: amikor otthon voltunk meglátogattuk az egyik barátnőmet, akinek akkor volt 1,5 hetes a kisfia. Én még soha nem láttam ilyet, a kisfiú olyan szinten ívesen megfeszítette magát, mintha "le akarna menni hídba". Nem tudom, hogy ez-e a kiflizés, de elég megdöbbentő látvány volt.
Bogi szerintem se izgulj, lehet hogy tényleg csak meg akar fordulni.

Manóka már a második reggel tréfázik velem. :) Tegnap is, meg ma is reggel 7-kor megetettem és utána magam mellé vettem az ágyba, hogy még alszunk egy kicsit. Persze neki nem volt hajlandósága, járt keze-lába, meg a szája is. Próbálkoztunk 8-ig és akkor megittam a kávémát, hogy jó, akkor felkelünk. Erre amire a kávé elfogyott elaludt a lelkem. :D Szereti anyát megtréfálni. :D

Panna
pandusika

Jó reggelt!

Tegnap szerencsére nem volt hasfájás! És képzeljétek, este 10-kor evett utoljára Bencus, utána rögtön szundi, és egészen fél 8-ig itt volt nálunk Álommanó! Hú, ez aztán az átaludt éjszaka! :lol:

Gabi, Szoni nagyon ügyes volt az oltásnál! :D
Ízlett a kamillatea Szoninak?

Bogi, szerintem is Füge már fordulni akar, tegnap Bencus is ugyanezt csinálta a kiságyába! :wink:

Gerendai Zsu: KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!

Orsi, mi volt a gond az előző gyerekorvossal?

Nagyon aranyos Vince baba! :lol:

Nilabali, tündéri nagyon Bazsalikom! :lol: Várjuk a további sok-sok képet! :wink:

Panna, hát nálunk egy fél órán belül valaki elvitte volna azt az órát, az biztos! :?
Gratulálok az átaludt éjszakákhoz! :lol: Remélem nálunk is így lesz a mai éjszaka után!
zsu83

ZVera, nagyon-nagyon boldog negyed évszázadot kívánok!!! :)

KépKép

KépKép
stelly

panna,zsu: köszi! Akkor legyünk pozitívak és Füge fordulni akar.
Zsu: nagyon jók a képek! ismét megállapítom hogy nem látszik hogy szültél...irigykedem :oops:

zetibaby: sok-sok boldog születésnapot neked!

Kép
budabo

Jó reggelt!

Hát nagyon ügyesek már a törpik, Bencus is meg Hanna baba is, hogy ilyen jól alszanak. Nálunk azért még ma is csak 1/2 4-ig sikerült, de én már ezt is nagyon jónak tartom az előzmények ismeretében!!

Orsi: jó, hogy jelentkeztél!!

Zsuzsi: nagyon drukkolok neked, hogy ne kelljen kórházba menni, és fel a fejjel, most már minden rendben lesz!!! Megy a pozitív energia ezerrel, próbálj pihenni sokat!!!!!!!!!!!

Nilabali: hajrá Bazsalikom!! Jöhetnek még a képek!

Képzeljétek, tegnap a mi Marcikánk is rájött, hogy mire jó a kezecskéje, és 1 órán keresztül püfölte a macikat, meg a majmot, és közben nagyokat kurjongatott hozzá. Annyira édes volt, meg kell zabálni!!! :lol:

Lkverus: Vince is nagyon cukor, csak megtanul most már ő is aluszkázni! Olyan okosan néz már :)

Zsufi

KépKép
zsufi74

ZÉTIVERA, NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED! :lol: :lol: :lol:

Bogi, köszönöm a dícséretet, na azért ha már lehet tornázni, hasizomra gyúrnom kell! :wink:

Zsufi, nálunk is így volt előtte, hogy fél 4- 4 körül mindig ébredt Bencus, szerintem Marci is hamarosan át fogja aludni az éjszakát! :wink:
zsu83

Hello Lányok!

Zsuzsi, én mindenképp azt szeretném Neked tanácsolni, h szerezz be egy mérleget és méricskélj minden szopizás után!!!! Merthogy írtad,h vissza kell vinned amit használtál eddig. Védőnéniktől biztos lehet Nálatok is kölcsönözni,ha nem sikerül szólj, szerzünk valahonnan!

Julcsi, hát már én is gondolkoztam,h mitől erősödhet az én Drágám ennyire. CSak anditejet kap, ha havi 1xv 2x el kell mennem ügyet intézni, akkor szokott, ha épp úgy jön ki és éhes tápot enni, mert én egyáltalán nem fejek már.4.-e óta. De ez annyira ritkán van, h nem is említem szinte, mert igyekszem előtte jól megetetni........mire visszaérek meg megint szopizhat.Mindenesetre jó húsban van az biztos, + hosszú is 63-65 cm között valahol.

Boldog szülinapot Vera!

Sajnálom a dédit! :cry:

Kép
kaandi

Hasizomra én is most kezdtem el gyúrni.... :D

Panna
pandusika

Julcsi, negyven perc? :shock: szegénykém, nem csoda, hogy fáj a cicid!
Uhhh csajok, hogy van így időtök enni/pisilni/élni???
csak kicsivel merem, hogy megint úgy érzem, hatalmas mázlim van az én kis angyalbabámmal...

Mist, de örülök, hogy jöttél! :D és bíztató, hogy Tamara szerette a babamasszázst, remélem, Adri is fogja!

Quimby, Péterfy Bori rulez :wink: mondjuk mi Halász Jutkát hallgatunk, nagy favorit a Micimackó, attól akkorákat nevet, hogy majd' megeszem :D

Zsuzsi, több helyen is lehet bérelni csecsemőmérleget, pl az Elefániban is, egy pár hétig szerintem most érdemes lenne, ha vissza kell azt adnod, ami nálatok van. Nekem a védőnő adott telcsiszámot, és házhoz is hozták. Kitartás! Sokat gondolok rátok, hogy rendeződjenek a dolgok!

Panna, örülök, hogy Hanna ilyen ügyesen beállt az alvással :)

KépKép

KépKép
stelly

Budabo: nálunk is nagyon jól telt az éjszaka... megint végigaludt. Mostanában már nem mindig cicin alszik el hanem van úgy hogy csak nézelődik és elalszik. Olyan jó, hogy nem kell ringatni mint a lányomat :lol: Viszont... ma reggel a pelenkázásnál a fiam ugyanazt csinálta mint Füge... le fogom fényképezni, hogy a lányod is ilyen kifli alakba gömbölyödik? Mert a fiam oldalra fordult és hátrafelé feszítette a fejét és a lábát... szerintem már próbálkoznak a hasra fordulással (legalábbis remélem) :roll:

Nilabali: Örülök, hogy sikerült! Azért küldtem a képekkel illusztrált email-t hogy érthetőbb legyen. Ügyes vagy! Balázs meg nagyon helyes!

Zetibebi: Sok boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép
millye

millye: imádlak!!!! és mindenkit! én tiszta hülye paraanyu vagyok, de hogy kérdeztem a kiflizést kiderül hogy ezt is mindenki sokan csinálják. Fényképezz!Én is és elemezzük!

Kép
budabo

Bogi: csak óvatosban jelentkezem ma én is... (Kifli miatt kicsit szégyenkezve megbújok a sarokban.... :D)

ladmon

Sziasztok!

képzeljétek a mi Bazsalikomunk azzal ünnepelte az első átaludt hetet,hogy tegnap este 9-től reggel fél7-ig aludt és olyan boldogan ébredt,hogy 7-ig magában kurjongatott az ágyában,majd kaja következett és játék,beszélgetés és fél9óta megint alszik.Olyan ügyes a mi Kistejesünk,nagyon büszke vagyokr rá!

torna?nekem is kellene,mert a hasam nagyon gáz,amelett,hogy úgy néz ki,mintha hasbalőttek volna 3x,löttyett is,de nekem nem lehet tornázni még sokáig,mert a varratok helye csak most forrt össze.tehát akármilyen soványa is fogytam a gatyák leesnek rólam,de felül még mindig a kismamás tunikákat kell hordanom....

ráadásul,mivel ugye nem tudok szoptatninekem ma megjött a havim.....brrrrr,nem nagyon hiányzott!

zsuzsi.még mindig szorítunk ezeel,hogy legyen sok-sok tejcid Lénának!

stelly:tök jó,hogy többünknek is hasonló az ízlésünk zene terén-ladmon is ide tartozik-nálunk még nagy kedvenc a kispál is,fiam azt is szereti.tényleg lehet benne valami,hogy megismerik azt a zenét amit a pociban már hallottak!

zsu:rádió1nálunk is játszik,de mi többet hallgatjuk a Petőfit.Bencus tök ügyesen aludt és hasfájás nélkül.a kamillatea segített neki,Bazsalikom is itta egy ideig,de cukorral és anélkül nem akra
ja meginni,a babateát sem,ezért már nem adok neki,mert féltem a fogait!

hallott valaki a Protexin restore nevezetű hasfájás elleni szerről?Valami kell a Bazsalikomnak ami segíti a szeleket,mert nagyon tud szenvedni a drága,sokszor nem hagyja elaludni a csikarás.
szélcső nem hangzik valami jól,apjának mondtam egyszer,hogy dugjunk lázmérőt a popsiba,hogy tudjunk kakilni,de ő fel volt háborodva,hogy az ő kisfiacskáját senki se zaklassa orálisan....... :roll: :shock:

teszek megint képet :twisted: :D Kép Nagybalázs 2hónaposan-szerintetek Ő Bazsalokom apja? Kép ez múlt hetes,csak az összehasonlítás kedvéért Kép már megvolt az első bünti....kukoricán térdepelt a gyermek

egyenlőre ennyi elég Bazsalikomból,mert megunjátok a végén!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Budabo: Amikor megláttam reggel a fiamat, hogy mit csinál egyből eszembe jutottál :lol: szóval no para! Ja és fényképezőgéppel fogok pelenkázni, hogy lencsevégre kapjam a tornagyakorlatot :lol: és te is :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

és megint én!de nemképekkel jövök,hanem millyenek újra csak:köszi,köszi,köszi!

és zverának Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!

mostmár téynleg lépek,mert reggel óta nyomasztalak titeket!De még jövök,ne féljetek :twisted:

Kép
nilabali

ladmon: gyerek csak :D , utána olvastam, semmi konkrétat nem találtam, de a többiek megnyugtattak.

millye: oksa

nilababa: le sem tagadhatnák egymást

Kép
budabo

Nilabali: Tiszta apja ez a gyerek :lol: Próbáld ki a Chamomilla Vulgaris CH15-öt! Itt már sok babának segített köztük vagyunk mi is... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Ma reggel Eszterem negyed 6-kor keltett. Visszatettem szopi után, de 7-kor még társalogni hallottam a kacsával. Negyed 8 körül elaludtam, de rosszul jártam mert a Drága kelt 3/4 8-kor. Ő temetésre ment, tehát jó passzban volt, én nem aludtam, tehát én is. Az eredményt nem kell elemeznem. (Vita-veszekedés: "miért nem lehetett tegnap kikészíteni az egyenruhát" "miért most jut eszedbe, hogy inget kéne vasalni" és az "öröm lesz hozzád hazajönni" és egyebek.)

Erre 1 óra múlva jött a postás, meghozta a járókát, aminek kb. 5 percig örültem (miután egy hónapja rendeltük, azóta 3 napra beígérték már, hogy küldik.) Ésss: a fix, 120*120-as méretű járóka helyett egy görgős 100*100-asat küldtek, aminek a magassága sem állítható. Mindezt persze ugyanannyiért, mint a nagyot.
De nekem tényleg nincs kedvem már ezen vitázni a céggel!
Szóval, aki neten akar járókát rendelni, annak majd megsúgom, honnan ne tegye. (BABASZAFARI!!!)

Szóval a napom remek!!! (És még csak 11 óra van!)

Most megyek is, és egy felháborodott levelet azért rájuk küldök!
Reagálni meg majd később! (Azért Zsuzsi hajrászopiéjjelnappal!!)

ladmon

Nilabali: A CHAMOMILLA VULGARIS 15 CH COLOCYNTHIS 9 CH, DIOSCOREA 9 CH ezek mind homeós bogyók hasfájós babáknak én az elsőt használom, de már nagyon ritkán kell... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu, Gabi, Millye köszi, nagyapa már nem gyógyul meg, még pár napig a belgyógyon lesz, aztán ápolási osztály :cry: ő a kedvenc nagyszülőm, már ha lehet ilyen :oops:
:cry: (mindjárt jövök még)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszönöm a köszöntést mindenkink!!! Nagyon jól esik! :D

Alvás után megyünk a homódkihoz, úgy izgulok, úgy érzem most végre megoldódik Z nyavajája :)

Olivér meg végre alud éjjel, úgyhogy ma nem vagyok olyan zombi...

Ladmon, jó kis reggel :shock: mit dolgozik az urad?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Képzeljtéket Bencus átfordult a hasáról, hanyatt! :shock: :lol:

Nilabali, tényleg hasonlít nagyon a férjedre Bazsalikom!
Szerencsére Bencus elfogadja a teát cukor nélkül is!

Zétivera, nagyon sajnálom a nagypapádat! :cry:

Ladmon, hát ez tényleg nem valami jó nap eddig! :?
zsu83

nnna, homódoki, azaz homeopátiával is foglalkozó gyermekorvos :)

Bazsa nagyon édi! :D

Pandus az az óra tuti eltűnt volna egy perc alatt itt...kicsit más a mentalitás. Jó történet :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Zvera: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Szorítok, hogy tényleg megtaláljátok a megoldást Zéti bajára!!!

Zsuzsi: annyira sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültetek Lénácskával!!! Mindenesetre nagyon szorítok, hogy megoldódjon!! És Ladmon után szabadon: hajrászopiéjjelnappal!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladmon: hááááááát az ilyen napokon jobb ki sem kelni az ágyból.... illetve jobb lenne......... 8) 8) 8)

Nilabali: Bazsalikon édespofa, és tényleg tiszta apja!!!

Panna: köszi, hogy agyaltál rajtunk! Nem eszem semmi citrusfélét, inni csak vizet, és teát (üresen) iszom, szóval azt hiszem ez nem lehet gond... Úgy érzem, hogy egyszerűen érzékeny Vendel bőre, és ez a baj.. most a bőrgyógyász adott kencét, azt használjuk, talán (nem akarom elkiabálni) mintha valamit használna... de még nem biztos.............

Apa fronton nagy változás van nálunk!!! Köszi Julcsi, a vacsi beválni látszik... :lol: :wink:

Szóval a héten minden este ő altatta amikor hazajött melóból, sőt az esti etetés után is, ha kellett.. És tényleg nagyon ügyesen csinálja...
Sőt, a héten minden reggel kaptam reggelit is... olyan jól esik.....
És itt kell elmondanom, hogy imádom Apát!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zetibaby BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Budabo:
Én irtam hogy a nyelv nyújtogatás lehet a szelektől is.És nekünk tényleg abba hagyta mikor meg pukíztatuk :D
Gerendai zsu:
Fel a fejjel.Drukkolok hogy minden helyre jöjjön.
Bjuti:
Látom a Petrák már csak ilyenek :P mi is kint alszunk el igazán és mélyen...a lakásba max 20perc a pihi.Lassan olyan leszek mint a kengyelfutó gyalog kakukk :P (bi-bipp)
Amy:
Csatlakozom Pannához :P itt a gyerekdoki nekem is ezt mondta mint amit Panna irt...de +még a hasa is fájhat tőle...a citrusfélék ugye túl savasak az ö hasuk meg túl érzékeny még.
Hasizom:
Csatlakozom a gyuróssok táborába :PNekem is kéne..olyan a hasam mint a csüngő hasú kismalacnak(röff-röf) :P Apa szerint tök hülye vagyok mert nem gáz a hasam...ok, lehet nem gáz ...de nem ilyen volt.Meg szülés után befeketedet a köldököm.Doki szerint semmi gond a böröm változott meg.Ebből idén nem lesz strand.Nagy fekete lyukkal a hasamon :lol:
Zsu83:Remélem _Bencus jol van.De lassan elmúlik ez a fránya hasfájós időszak.Első 3hónap.

Én is nagyon örülök hogy Petra ilyen jó kislány,nem nyügös,nem has fájos,mindig vidám és eleven.Jól eszik, van tejci bőven.Tényleg lekopogom szerencsések vagyunk+a szülésünk is jól ment.És én a evéssel is szerencsés vagyok.Már ettem káposztaféléket,babot lencsét,tejes dolgokat és a pindurinak semmi baja :PKappucsinóhoz is vissza térhetem. De viszont mikor marha húst ettem...na azt nem birta :cry: attól fájt a pocak rendesen.

Panna:Dán nyelv?húúú nagyon gáz kijelentem nem megy és utálom is.Keverd össze a franciát+német+angol és megkapod a dán nyelvet.Megh másképp irnak mint ahogy beszélnek,Rbetüt nem ejtik csak hörögnek.Hallásra kb olyan mintha bokákolnának.
Én 3éve vagyok kint de érteni sok mindent megértek,szöveg elemzés kb az is jó.De kiejteni és beszélni na az förtelem.Utálom mikor 10x visszakérdeznek hogy "mit mondasz"na akkor berágok és köszi hagyuk :twisted:
Nyelvsuliba heti 2x jártam 3órába.De mikor babás lettem és táppénzre vett a doki igy nem járhatam.Azért nem mert ez egy támogatott suli ahova én jártam.Fele tandijat fizetem én felét a kommuna(önkormányzat)és a suli lejelenti ki mikor volt suliba vagy épp mennyit hiányzott.És ha észreveszik hogy én táppénz alatt suliba járok akkor megvonták volna a táppénzt.Mivel aki beteg maradjon otthon.Igy kimaradt 9hónap+a mostani idő.Ja és alegjobb 3évem van rá hogy befejezem a sulit különben én állom az egészet.6modul van..abból befejeztem 1-et.Nem láttok nagy reményt hogy én időbe befejezem a 6modult.
Na remélem érthetően leirtam,itt kicsit másabbak a szabályok.Pl:munkanélküli csak fél év...ha túlléped nincs pénz.és ahhoz hogy újra kapj támogatást egy évet köteles vagy dolgozni.Itt igy szinte mindenki dolgozik,és nincsenek segélyekböl élö családok.Mert azt a legkönnyebb felvenni és mellette feketén melózni.Fekete munkás nincs is..nagyon tartanak az adóhivataltól.Talán ezért is tart itt az ország(dánia)ahol tart.Gyes 1,5év..utána szintén nem jár semmi.

Elhagyott karóra :P
Nekünk is időbe telt mirre megszoktam hogy sok mindent úgymond kint hagyhatunk a ház elött nem fogja elvinni a kutya sem.Minek?nincs rá szükségük.
De az elején mi itt jól beégtünk.Elmentünk a boltba vásárolni...aztán át a másikba...jó magyar szokás szoltunk hogy ezt más boltba vettük:Mirre az eladó gyerek...mi ugye nem gondoljuk azt, hogy ö meg azt hiszi hogy lopunk...mivel van nálunk egy másik táska.
Tottál égés :oops:
Na befejezem!

Jaj Stelly:Mielött elfelejtem.Köszi hogy gondoltál rám.Telepátia.Te rám gondoltál én meg jöttem.
Megkérhetnélek arra hogy szombaton kb úgy 16-óra felé gondolj arra hogy megnyerem a dán 5lottot :lol: :lol:
Ha sikerül meghálálom!!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Amy, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok Apával! :lol:

Zsancy, jövőhét vasárnap leszünk 3 hónaposak, remélem akkor a hasfájás tényleg elmúlik! :roll: Szegénykém nagyon sokat szenved miatta! :cry: Pedig annyira figyelek, hogy mit eszek, mit iszok! :roll:
zsu83

A kiflizést mi nem csináljuk :cry:

zsancy

http://www.egyszervolt.hu/db/submenu.php?cat=muhely

http://www.freeweb.hu/mama-baba/3honap.html

Két oldal ami érdekelhet titeket is...

Ti csöppségetek mennyit alszik?Petra úgyan is 20-3ig alszik útána 8:20ig kb minden nap.Onnantól fent van 11-12ig de most alszik ismét.Attól félek nem túl aluszékony?Apa szerint tök normális,csak én vagyok ilyen parás.
Hason levésel még mindig küzdünk :cry: De a fejét szépen emelgeti...minden nap gyakoroljuk.Úgye az én lányom nincs lemaradva semmiröl?
zsu83:Hatalmas garatula a Bencusnak...nagyon ügyes :P

zsancy

zsancy: ne szomorkodj hogy nem kifliztek, elég furi látvány..

zsu: Füge is kb. 2 hete leraktuk hasra és egymás után többször elfordult oldalra és majdnem teljesen hátra, fel is vettük, de azóta sem csinálta :oops:.

Kép
budabo

Amy de szuper apukátok van! Hááát a miénk veszett fejsze nyele :? tegnap házassági évf: kaptam egy mesés virágzó fát, magasabb mint Z és csudaszép, hétvégén láthatta hogy folyt érte a nyálam és most megkaptam :D viszont miután odaadta bezabált, kattogott kicsit a billentyűzeten és lefeküdt aludni mert fáradt :evil: hát, nagyon szép a fácska és imádom, de egy hátsimi azért még elfért volna mellé :roll: egy kicsit főttem a levemben, aztán úgy döntöttem megmutatom neki mit értek házassági évforduló alatt: szombaton lepasszolom Zétit és kitalálok valami romantikusat, lesz valami vacsi meg szigorú henyélés és internet-mentes nap :wink:

B.sszus a hűtőben figyel az eszterházi tortám, ugye gáz lenne ha nem várnám meg apát és nekiesnék? :oops: :lol: Hogy lehet ezt elviselni hogy a torta ott kacsingat??? :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sehogy! Én megenném az egészet!!!
Mondd, hogy kellett tejet termelni!! :lol:

Boldog szülinapot!!

ladmon

Vera, ki ne hagyd a tortát! :lol: :lol: :lol: végülis a Te napod van ma,nem? :lol: :lol:
Bencusnak gratulálunk!!!!!!!!!!
Zsancy, nyugi Petra sincs lemaradva semmiről!
Ahogy írtad az alapján gondolom,h annyira nem vészes,amennyit alszik. Ennyit kell még neki. Sztem legalábbis.(vagy rosszul írtad) :shock:

Kép
kaandi

Hááát, asszem megdumáltatok 8) majd úgy vágom hogy ne látszódjon, tégla alakú :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera: mond, hogy mi is besegítettünk... (bár úgy lenne...)
tortát akarooook...
meg krémest, meg somlóit....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zsancy, hogy lenne már lemaradva Petra a többi babától, Ő is nagyon ügyes, és szépen fejlődik! :wink:
Bencus 10-12 órát alszik éjszaka! Egy szopizással, ma megszakítás nélkül! És nappal 1-1 órát hajlandó csak a kiságyba, babakocsiba szeret aludni, meg az autóba! :)

Bogi, én nagyon meglepődtem Bencus akcióján, beraktam hason az ágyba, hogy gyorsan kiteregessek, erre mire megyek ott vigyorog rám háton! :shock:

Zétivera, hajrá szombat! :wink:
Ja, és egyél a tortából, hát nehogy már csak nézegesd, ma Te vagy az ünnepelt! :lol:
zsu83

sziasztok
jó régen.... na de most :) 2 muski ültetés közt :)
átom mindenkinek álmobabája van. az enyém meg csak a babakocsiban szeret aludni, kint a kertben, teraszon, mind1 neki, csak ne bent! annyira rászokott, h nemtom mi lesz majd rossz időben (pl holnap), de Bogi tanácsát majd megfogadom, felöltöztetem, azt kinyitom rája az ablakot. (monnyuk elég rafkós a kiscsákó, sztem rögtön leveszi h a mamija a bolondját járatja vele, de azért megpróbálom)

zvera - boldog szülinapot neked :) megadom a címem privibe, azt a torta egy részét elküdheted ide, ha gondolod :)

nehari h nem reagálok most név szerint, de iszonyat mennyiséget kellene visszaolvasnom.

Zsuzsi a te sztoridrat láttam, nagyon sajnálom és HAJRÁ, HAJRÁ!!!!
(asszem most ez volt a legfontosabb)

Mindenkinek szépek a babái, Nilabali, tök jó h most már te is tudsz képeket felrakni (eddig egyébként nem is hittük el h létezik Kisbalázs, mosmá itt a bizonyíték - nem csak ígéret - kackac... hát ez naon rossz volt... bocs, nem vagyok elememben :)) a lényeg, Bazsalikom egy igazi kis tüncipünci!!!!

Én babám is szép egyébként, csak nem merem megmutatni, nehogy én legyek az összes kislány anyukájának a mumusa.... meglátnák és annyi lenne az alvásnak, pedig ahogy olvasom a kislányok szépen alukálnak :) na jó... bevallom nincs időm a képekre... pedig olyan jók lettek a locsolósak, és mennyi nyuszit kaptunk, jesszumpepi! lehet iállítást redezni :)

Ladmon, mit csinál a zurad, h egyenruhás? Csak nem a rend őre? :) esetleg Katona? vagy vadakat terelő juhász.....
nopara, nekünk is van ilyen reggelünk, nem is egy...

főleg h ennyit vagyunk együtt, már 2 hónapja, nonstop, mínusz amikor a khban voltunk. jó lenne gyorsan egy állás.... nagyon gyorsan. a tegnap az nagy kérés lenne az élettől? na persze nem csak azért h ne 0-24ig legyünk együtt, hanem mert ő is frusztrált már, h mi lesz, hiszen ő a családfenntartó :roll:

nálunk a nappali nemalvást kivéve semmi különös, Marci szépen, átlag szerint gyarapodik. továbbra is nagyon sokat bukik, pedig a büfi már szépen megy neki (akkor is ha csak 110et eszik, hát még ha 190et :shock: ) kaki van mindenféle, és napi többször is. hasfájás hol van hol nincs, vannak nyugisabb napok (ez a kevesebb) a mai és a tegnapi viszont elég gáz. már 62es ruhát hord és jó is rá (értsd nem lóg a ruha lábaszára :)), nagyokat szokott kacarászni (szó szerint, már hangot is ad nevetés közben), amikor olyan kedve van szépen elvan a kispajtásaival a játszószőnyegen vagy a pihiszékben . de van hogy baromira unja. nyelnyújtogatás nálunk is van, meg az ívben feszülés is, de már elég régóta, sztem ez nem gond, had próbálkozzon a fordulással - de azért majd megkérdem a védőnőt. Jövőhéten jönnek az első oltások. gyúrom magam h minden szép és jó lesz!!!! valamit akartam még, de elfelejtettem...

most futok, mert még nem ebédeltem... az eszterházi épp jó lenne desszertnek :)
mindenkinek cudálatoszan cép napot kívánunk!

KépKép
hugic

sziasztok
jó régen.... na de most :) 2 muski ültetés közt :)
átom mindenkinek álmobabája van. az enyém meg csak a babakocsiban szeret aludni, kint a kertben, teraszon, mind1 neki, csak ne bent! annyira rászokott, h nemtom mi lesz majd rossz időben (pl holnap), de Bogi tanácsát majd megfogadom, felöltöztetem, azt kinyitom rája az ablakot. (monnyuk elég rafkós a kiscsákó, sztem rögtön leveszi h a mamija a bolondját járatja vele, de azért megpróbálom)

zvera - boldog szülinapot neked :) megadom a címem privibe, azt a torta egy részét elküdheted ide, ha gondolod :)

nehari h nem reagálok most név szerint, de iszonyat mennyiséget kellene visszaolvasnom.

Zsuzsi a te sztoridrat láttam, nagyon sajnálom és HAJRÁ, HAJRÁ!!!!
(asszem most ez volt a legfontosabb)

Mindenkinek szépek a babái, Nilabali, tök jó h most már te is tudsz képeket felrakni (eddig egyébként nem is hittük el h létezik Kisbalázs, mosmá itt a bizonyíték - nem csak ígéret - kackac... hát ez naon rossz volt... bocs, nem vagyok elememben :)) a lényeg, Bazsalikom egy igazi kis tüncipünci!!!!

Én babám is szép egyébként, csak nem merem megmutatni, nehogy én legyek az összes kislány anyukájának a mumusa.... meglátnák és annyi lenne az alvásnak, pedig ahogy olvasom a kislányok szépen alukálnak :) na jó... bevallom nincs időm a képekre... pedig olyan jók lettek a locsolósak, és mennyi nyuszit kaptunk, jesszumpepi! lehet iállítást redezni :)

Ladmon, mit csinál a zurad, h egyenruhás? Csak nem a rend őre? :) esetleg Katona? vagy vadakat terelő juhász.....
nopara, nekünk is van ilyen reggelünk, nem is egy...

főleg h ennyit vagyunk együtt, már 2 hónapja, nonstop, mínusz amikor a khban voltunk. jó lenne gyorsan egy állás.... nagyon gyorsan. a tegnap az nagy kérés lenne az élettől? na persze nem csak azért h ne 0-24ig legyünk együtt, hanem mert ő is frusztrált már, h mi lesz, hiszen ő a családfenntartó :roll:

nálunk a nappali nemalvást kivéve semmi különös, Marci szépen, átlag szerint gyarapodik. továbbra is nagyon sokat bukik, pedig a büfi már szépen megy neki (akkor is ha csak 110et eszik, hát még ha 190et :shock: ) kaki van mindenféle, és napi többször is. hasfájás hol van hol nincs, vannak nyugisabb napok (ez a kevesebb) a mai és a tegnapi viszont elég gáz. már 62es ruhát hord és jó is rá (értsd nem lóg a ruha lábaszára :)), nagyokat szokott kacarászni (szó szerint, már hangot is ad nevetés közben), amikor olyan kedve van szépen elvan a kispajtásaival a játszószőnyegen vagy a pihiszékben . de van hogy baromira unja. nyelnyújtogatás nálunk is van, meg az ívben feszülés is, de már elég régóta, sztem ez nem gond, had próbálkozzon a fordulással - de azért majd megkérdem a védőnőt. Jövőhéten jönnek az első oltások. gyúrom magam h minden szép és jó lesz!!!! valamit akartam még, de elfelejtettem...

most futok, mert még nem ebédeltem... az eszterházi épp jó lenne desszertnek :)
mindenkinek cudálatoszan cép napot kívánunk!

KépKép
hugic

muski=muskátli :)
aszonta a babanet h most rövöd ideig nem küldhetek több hszt... azt vajon miért? nem tetszett tán a novellám? lássuk ez elmegye-e?

KépKép
hugic

zsu: nagyon ügyes Bencus, jó kis erős baba!

Kép
budabo

nem értem, mit kötözködik velem, mikor engedi a hszást... lehet ő sincs jópasszban, mármint a babanet

KépKép
hugic

hugic: azért remélem kicsit pihiztél is!! :wink:

Kép
budabo

ja. pihi gyanánt feltettem a szúnyoghálót a bejárati ajtóra :wink: Marcikám azóta alszik mióta a papi elvitte sétálni... hiába no béndzsa vagyok ma... :) holnap szebb lesz! másképp nem lehet :)

KépKép
hugic

ja és ja! eszembe jutott! olyan ügyes Marcibébi h ezt le kell írnom még! kinyomja magát éééés több mint 10 mpig tartja ia fejét és szépen nézelődik, többször egymás után! olyan nagyon boldog vagyok!!!!! és ő olya nagyon ügyes! csak nekem kell a sírós szitukhoz több türelem és a kisbabám ilyen mozzanatokkal meghálálja ám!!!!

KépKép
hugic

Zsu83:12-órátol aludt Petra 1órát..azóta fent kukorékol :P

Apja szerint én már túlzásba viszem az agodást..mert szerinte egész dániába lévö orvosok szakvéleménye is kevés lenne nekem ahoz hogy elhigyem a gyereknek semmi baja...
Meg mit akarok én 2hónapos babától hogy az egész nap fent legyen.Tudom hogy túl parázok mindent ...de ez van...majd megnyugszok egyszer :oops:

zsancy

Nnnahh, hát torta rövidebb, küldök rá egy soproni szűzet is :D Lúd kövéren jó 8)

Még úgy 10 szelet maradt, úgyhogy aki elég fürge annak még jut :wink: Küldenék szívesen :)

Hú, Olivér akkorát robbantott hogy 10ig tudtam számolni közben :shock: :lol: lehet hogy a happy birthday-t durrogta el? :lol: :lol: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok !
Húúúúú, annyit írtatok, hogy még el sem tudtam olvasni...

most csak annyit : ZVera nagyon boldog szülinapot!!!

és Ladmon: emlékszel miért morogtam a hétvégén? A méregdrágán újnak vásárolt játszószőnyeg miatt, ami használt volt.
És mit gondolsz hol vette a sógornőm ? Persze, hogy a babaszafariban ! :twisted: :twisted:
egyébként hétfőn visszavitte felháborodva, hogy használt és visszafizették a pénzt. Nem volt hajlandó levásárolni, mert megingott a bizalma. Amúgy az eladó csaj hallgatólagosan elismerte, hogy biztos kint volt a kirakatban. Volt pofájuk 14 ezerért egy szakadt és koszos játszószőnyeget eladni .
Szerintem még egy feljelentést is megérdemelnének.

Szóval ne legyé szívbajos, küld nekik vissza!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?