sziasztok
jó régen.... na de most

2 muski ültetés közt
átom mindenkinek álmobabája van. az enyém meg csak a babakocsiban szeret aludni, kint a kertben, teraszon, mind1 neki, csak ne bent! annyira rászokott, h nemtom mi lesz majd rossz időben (pl holnap), de Bogi tanácsát majd megfogadom, felöltöztetem, azt kinyitom rája az ablakot. (monnyuk elég rafkós a kiscsákó, sztem rögtön leveszi h a mamija a bolondját járatja vele, de azért megpróbálom)
zvera - boldog szülinapot neked

megadom a címem privibe, azt a torta egy részét elküdheted ide, ha gondolod
nehari h nem reagálok most név szerint, de iszonyat mennyiséget kellene visszaolvasnom.
Zsuzsi a te sztoridrat láttam, nagyon sajnálom és HAJRÁ, HAJRÁ!!!!
(asszem most ez volt a legfontosabb)
Mindenkinek szépek a babái, Nilabali, tök jó h most már te is tudsz képeket felrakni (eddig egyébként nem is hittük el h létezik Kisbalázs, mosmá itt a bizonyíték - nem csak ígéret - kackac... hát ez naon rossz volt... bocs, nem vagyok elememben

) a lényeg, Bazsalikom egy igazi kis tüncipünci!!!!
Én babám is szép egyébként, csak nem merem megmutatni, nehogy én legyek az összes kislány anyukájának a mumusa.... meglátnák és annyi lenne az alvásnak, pedig ahogy olvasom a kislányok szépen alukálnak

na jó... bevallom nincs időm a képekre... pedig olyan jók lettek a locsolósak, és mennyi nyuszit kaptunk, jesszumpepi! lehet iállítást redezni
Ladmon, mit csinál a zurad, h egyenruhás? Csak nem a rend őre?

esetleg Katona? vagy vadakat terelő juhász.....
nopara, nekünk is van ilyen reggelünk, nem is egy...
főleg h ennyit vagyunk együtt, már 2 hónapja, nonstop, mínusz amikor a khban voltunk. jó lenne gyorsan egy állás.... nagyon gyorsan. a tegnap az nagy kérés lenne az élettől? na persze nem csak azért h ne 0-24ig legyünk együtt, hanem mert ő is frusztrált már, h mi lesz, hiszen ő a családfenntartó
nálunk a nappali nemalvást kivéve semmi különös, Marci szépen, átlag szerint gyarapodik. továbbra is nagyon sokat bukik, pedig a büfi már szépen megy neki (akkor is ha csak 110et eszik, hát még ha 190et

) kaki van mindenféle, és napi többször is. hasfájás hol van hol nincs, vannak nyugisabb napok (ez a kevesebb) a mai és a tegnapi viszont elég gáz. már 62es ruhát hord és jó is rá (értsd nem lóg a ruha lábaszára

), nagyokat szokott kacarászni (szó szerint, már hangot is ad nevetés közben), amikor olyan kedve van szépen elvan a kispajtásaival a játszószőnyegen vagy a pihiszékben . de van hogy baromira unja. nyelnyújtogatás nálunk is van, meg az ívben feszülés is, de már elég régóta, sztem ez nem gond, had próbálkozzon a fordulással - de azért majd megkérdem a védőnőt. Jövőhéten jönnek az első oltások. gyúrom magam h minden szép és jó lesz!!!! valamit akartam még, de elfelejtettem...
most futok, mert még nem ebédeltem... az eszterházi épp jó lenne desszertnek
mindenkinek cudálatoszan cép napot kívánunk!