A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Millye: viszed innen a fánkos képeket?! :evil: :evil: :evil:

Verus: Egy jótanács: valami hatékonyabb módszerrel kéne próbálkoznod! :D

Julcsi: és hova mész ki?

ladmon

Ladmon: Popsiban és fél fokot kell levonni belőle. marci nem sírt a kúptól, de először visszanyomta. (oppszi, bocs! :lol: :oops: )
Egyébként ezt a következtetést más én is levontam: enyémgyereknek sem fájt még semmi, mert speciális ordítást csapott szuri után. Szegények, szokniuk kell a kegyetlen életet... :?

Millye: Hosszúhajú Andris cukorfalat! :D

Vinyó pedig már most tudja, mit akar. Később még jól fog jönni ez a tulajdonság! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Lkverus: Aranyos Vince! Látom nem nagyon akart felkelni... :lol: én is nehezen szántam rá magam, hogy fánkot süssek, de elő volt írva.... :lol: (mi mindig egy hétre előre összeírjuk a menüt)
Akinek kell jó fánkrecept szóljon!

Ladmon: én nem a popójában mérem hanem szoptatás alatt a hóna alá dugom. Akkor nem kell levonni belőle. Ha a popóban méred akkor 0,5 le kell vonni... :wink:

Zsu83: köszönjük a bókot és én is köszi a fogamzásgátlós infót... :roll:

Julcsi-79: Kimenő.. khmmmmmmm és hova lesz a séta? Apa nélkül mész?

Hugic: A sedatif pc-t feloldás nélkül nem ajánlják babáknak ezt az összes bogyónál írják: "Csecsemőknek a félrenyelés veszélye miatt nem adható!" de vízben feloldva viszont igen: "A SEDATIF PC-t szedheti a család minden tagja, csecsemők, gyermekek, várandós anyukák, felnőttek és idős emberek is." :oops: egyébként az összetevők ami ebben benne van mind gyógynövény: Sisakvirág, Maszlagos nadragulya, Körömvirág Vérehulló fecskefű, Olvasóbokor, Kányabangita. :roll: Milyen homeós könyved van?

Kép

Kép

Kép
millye

ladmon: Szegény Esztike! Nálunk másnapra jött ám a kiborulás az oltás után. A lázmérőről én annyit tudok, miután itt faggatóztam eleget - hogy a homloklázmérőnél -digis- ki kell
vonni 0.5-öt.Nekem azt tanácsolták hogy mindeképp adjak be neki kúpot, mert abban van egy kis fájdalom csillapító,nyugtató, de én nem adtam, mivel nem lázas. Lehet hogy MIllye féle szer jobb ha nyügi.Ja és volt 24amikor úgy helyszíneltünk, de azt eltörölték régen, meg amikor beugrós Üti voltam akkor. Amúgy 12 órázunk, illetve én utoljára vezényeltem magam 8 órában összevissza.:)

millye: még jó hogy Fügém szunyál,mert ha meglátná a képeket itt csorogna a nyála..mondjuk csorog magától is...nekem meg a fánkodtól.Jó ötlet előre egy hétre amenü..

julcsi: egyedül kimenő vagy apával kettesben? Mit fogsz csinálni?

zsu: én is még csak tv-ben láttam, de szerintem babakocsival simán fel lehet szállni, és tök lassan megy.

Egy kis délutáni ömlengés...szóval közeledik anyák napja és nekem iszonyatosan furcsa hogy anyuka vagyok...tegnap este is fürdettük Fügét az apukájával, énekeltünk - "jaj úgy élvezem én a strandot" :D , bohockodtunk neki és meg állapítottam hogy szegény gyermeknek elég degi szülei vannak és vajon megfogunk-e vha komolyodni. Ma amikor altattam az ölemben, kisebb visítás után és végre elpilledt, nóziját a cicimhez nyomva, csak néztem és elkezdtem pityeregni, hogy ő az én kislányom és én anyuka vagyok és ennél szebb nem is lehet az életben, és hogy ez mekkora csoda. Bocsesz, de ez kikivánkozott belőlem. :oops:

Kép
budabo

Csajok ezt most kaptam!
Rátok gondoltam...nekem nagyon tetszett

http://www.youtube.com/watch?v=7gHvATmUsSg

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

millye:csatlakozom julcsihoz,András nagyon édes, és nekem is tetszik a haja,legalább olyan jó mint hugic kisfiájé.

a nyűgös baba klubhoz mi is csatlakozunk,Bazsalikom ma csak kézben,ölben,zenére és popsiütögetve hajlandó elaludni,aztán ágybacsempészés és még egy kis simi után alszik azért elég sokat,de többször felsikít-amikor először hallottam azt hittem betojok,nagyon megijedtem-de megnyugodott egy érintésre és aludt tovább,és ami a legjobb:beszél álmában,de frankón álmában,mert bementem hozzá és meg sem rezzent,aludt,de beszélt!
remélem nem tart sokáig ez a szeles-borús-esős idő,mert szegény gyermekek teljesen kilesznek a végére!

Aki a fánkos képet feltette,az nagyon és mélységesen szégyelje magát,de most rögtön :twisted: annyira ennék valami finomat,de nekiállni megcsinálni,na azt már nem! :oops:

julcsi:hová mész ma?

Kép
nilabali

FÁNK :shock: hú de régen ettem..... nyammmmmmmmmmmm!!!!

Annyira tündéri minden kisbaba.... :D :D

És én annyira büszke anyuka vagyok. :D Az előbb kukkoltam, hogy mit csinál a játszószőnyegen és már nemcsak bokszol, hanem meg is fogta az egyik figurát, majd tartotta és nézegette. :D

Panna
pandusika

zsancy:megnéztem és köszi,nagyon jó,és megnézem mégegyszer majd Apával!

Kép
nilabali

Budabo: :lol: :lol: :lol: köszönjük! Anyák napja és anyaság... majd ha nagyobb lesz és felköszönt... és verset mond... nekem a mai napi sikerül anyukámat megsiratnom anyák napján (Nadányi Zoltán: Anyu Tudok egy varázsszót, ha én azt kimondom, egyszerre elmúlik minden bajom, gondom...) :shock: a lányomnak is engem... na már pityergek is... :cry: :oops:
A heti menü meg azért jó mert nem kell agyalni, hogy mit főzzél és előre megveszed hozzá a nyersanyagot...

Nilabali: Köszi a dicséretet!

Fánk: :oops: Nilabali és a többiek... bocsi én voltam a bűnös... :lol: de feláldoztam magam (mert én nem szeretem a fánkot ezért elpusztítottam) :lol: :lol: :lol: :

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Nilabali:biztos, hogy a front miatt nyűgös Bazsalikom... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye ez tö durva, meghozta apa a bogyókat, arsenicum iodatum, calcium carbonicum és medorrhinum. Ez utóbbi nincs a homós honlapon mert nem boiron hanem más, és ezt a linket találtam:
http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/onl ... rhinum.htm
s tök durva, nyilván nem klappol 100%-ra a leírás Zre, de benne van szinte minden tulajdonsága, pedig én nem mondtam a dokinak hogy pl sokat iszik és éjjel kitakarózik, de itt le van írva :shock: :shock: :shock: ez boszorkánysááág!!! :shock: :lol: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A vizsgálatról annyit, h altatásos EEG volt, még semmi nem derült ki,
majd kb 2 hét múlva lesz eredmény...

Annyira édesek a babáitok!!! Imádom nézegetni őket :lol:

Sütiképeket meg csak akkor ér feltenni, ha receptet is kapunk! :D

Kép

Kép
gjéti

Julcsi, kimenő? irigy-irigy! :oops: :lol: :wink:

Bogi, akkor irány a vasút! :lol: :wink:
Hát bizony, néha nekem is eszembe ötlik, hogy hú anyuka vagyok, egy-két krokodilkönny kíséretébe! :oops: :D

Panna, nagyon ügyes Hanna! :lol:

Nilabali, ma délután Bencus is extra nyügi, most Apa próbálkozik az altatással! :roll:

Gjéti, remélem hogy minden ok lesz!
zsu83

zsu:Bazsalikom csak kaja után,játék helyett nyűglődik,de el tudom altatni és meglepően sokat alszik ma,sokkal többet mint szokott.Most ettünk és már a böfi után rögtön bealudt,letettem és alszik is......nem tudom mi lesz így az éjszakával,lehet,hogy fel fog kelni valamikor 3körül,furcsa lesz..........már régen nem csinált ilyet.

Kép
nilabali

Zetibebi: Ez tök jó! Kíváncsi vagyok, hogy ez jó lesz-e... viszont a arsenicum iodatum-ot, calcium carbonicum-ot ismerem de a medorrhinum-ot nem...

Gjéti: Fánk recept :wink:
3dl tej, 40 dkg liszt 4 tojássárgája, 7 dkg vaj 4 db kockacukor, 4 dkg élesztő, kevés só.
1 dl langyos tejben áztatunk 4 db kockacukrot 4 dkg élesztőt.
Mély tálba tesszük a 4 tojássárgáját a sót és állandó keverés mellett 2 dl langyos tejet, 40 dkg lisztet lassan hozzákeverjük majd a megkelt élesztőt is. Simára dolgozzuk. majd a vajat megolvasztjuk és 5 részben hozzáadjuk azért, hogy a fánk szép szalagos legyen. Pihentetjük fél órát majd lisztes deszkára tesszük, kinyújtjuk és forró olajban világosbarnára sütjük és vaníliás porcukorba megforgatjuk. :roll:

Nilabali: Remélem fog aludni kisBalázsod.... :wink:

Zsu83: Akkor te is ilyen pityergős meghatódós vagy... háááááát én is.... :? :roll:

Elif: Merre jársz? :?

Kép

Kép

Kép
millye

Nilabali, akkor Álommanót felénk is elküldhetnéd! :wink:

Millye, igen, mi lesz velem anyák napján! :roll: :oops:
Én akkor is bőgtem amikor hazahoztuk Bencét a kórházból, hogy végre itt van! :)
zsu83

én meg mindig bőgők......... :oops: nagyon elérzékenyülős vagyok,viszont a munkában nem. Érdekes, ott azért sok mindent kibírtam és nem viselt meg. Bár lehet hogy kineziológus maca rajtam is tudna oldani...

Kép
budabo

Bogi, pont azt akartam írni, hogy a Te munkádhoz azért kell a kemény lelkierő, én biztos nem válnék be a rendőrségnél! :roll:
zsu83

zsu: megszokás kérdése az egész. Szerintem mindenki munkájának megvan a szépsége és a nehézsége. Remélem nyugis éjszakája lesz mindenkinek.

millye: ma kop-kop de nem volt kiflizés

Kép
budabo

:) sziasztok!
Sikerült manókát mégiscsak felkelteni, jól behammoltatni, aztán felöltöztetni, meg Ágit is, és épp indultunk volna, mikor szól a telefonom....Andris haverjának anyukája volt, és "könyörgött" hadd hozza haza ő az én kicsi fiamat, ha már megy az övéért is, mert akarnak a fiúk együtt játsznai.....hát ezért kár volt keltenem,kár hogy nem tudtam előbb a őprogit :(, szegény kismanó egész délutánját eltoltam :( vissza persze nem aludt, és most sikerült csak letenni :( eddig nyüglődés volt csak, meg félórás szusszanások, apa is későn jött csk haza...de kész a tejberizsem, és jól bekajáltam :)

Fánkrecipe kell nekem is, migyárt le is írom :) hamar üres lett a tányér :lol:

homeós cuccosok: bárki bármelyik készítményt használghatja, babák is ehetik a sedativot is akár, de feloldva!!!!Ők még nem tudnak ugye szopogatni, meg nyelv alatt tartani :) kenőcsök, cseppek...stb mind mind használhatók 0-120éves korig :) mellékhatás nincs, legfeljebb nem használ! Egy amivel vigyázni kell: Hepar sulfur fülgyulladásra....az elég erős egy szer, és nem mindegy milyen higításban kapja a beteg, mert épp ellenkező hatást is ki tud vátani, és az veszélyes is tud lenni :!: nehéz utána helyrehozni a dolgot...érdemes azért egy homeós dokival kapcsolatot tartani, főleg ha gyerekekről van szó :) Vannak nagyon ártalmatlan szerek, mint chamomilla, belladonna, árnica, ezek javarészt a hétköznapokban használatosak....a legjobb, ha beállítanak egy alkati szert, és onnantól bármire csak azt kell adni, nem kell tovább kisérletezni :)
Tejserkentésre pl nekem az urtica mellé kell még a Ricinus, felváltva, meg a biztonság kedvéért én eszem a sedativot, hoyg nyugisabb legyek :lol:

pityergés: néha csk a semmiből rámtör...ránézek a kispindurra, aztán a nagyokra, és bőgnöm kell, hogy migyárt ő is akkor a lesz, és nem vaygok képes kellően kiélvezni :(:( na meg nézegettük a régi albumokat, és hát potyogtak a könnyeim, hogy milyen helyes kispindur voltam én is.... :( ne tom miért van ez, biztos öregszem :(

gjéti ++++++++++

heti menü: én csináltam régen, aztán mindig eltértem tőle, mert nem volt kedvem azt enni, amit kitaláltunk, vagy borult, mert mentünk valahová és nem volt idő főzni....stb. így feladtam, de ilyenkor mindig belelkesülök, és lehet megin megpróbálok összeállítani valamit, és tartani magam hozzá. :)

nah, Jó éjszakát mindenkinek! Megyek szunyálni én is!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Szép jóreggelt!

Megint egy átaludt éjszaka, este 9-től fél 7-ig aludt Bencus, szopizott és azóta megint alszik! :lol:

Bogi, nálatok hogy telt az éjszaka?
zsu83

Húha, van ám pörgés!

Nálunk semmi izgi! Éjszaka csak egyszer keltem fel megnézni nem lázas-e mókuska. De semmi... Ott virított a nagy N betű a homlokán.
Este még lázmérővel mértem meg (kösz az infókat erről!), de éjszakára ráplecsniztem a homlokára azt a promós Aegonos lázmérőt.
Hát apám, az valami csodálatos találmány!! Éjszaka így nem kellett zargatnom, csak bementem egy mobillal és egy tükörrel és lecsekkoltam, hogy mi rajta a jel.
És tuti működik, mert szopi közben 37 fokot mutatott, majd, mikor befejezte, megin N-t.
Csodálatos!!! Teljesen el vagyok bűvölve!

Nicko jutott eszembe, már nagyon rég járt erre!

ladmon

Örülök, hogy Esztike is megúszta láz nélkül az oltást! :)

Háfi milyen rég járt már erre!!!!!!!!!! :roll: :?
zsu83

Jóóó reggelt!!
Julcsi: igen tényleg sokat változott a pofija, egyre nagyobb legény már, meg persze egyre szebb:)))) nem is vagyok én sem ám elfogult :lol: :lol: IMÁDOM!
Merre járkáltál tegnap éjjel???? MEsélsz egy kicsit, h irigykedjünk!!!???? :lol: Marcibogyesz nem vette észre, h nincs ott anyukája??? Boti sokszor mintha észre venné.....,de nem biztos...csak úgy tűnik,mert mikor megérkezem semmi baja..! :shock:
Fiúk anyásak!!!
Ugye milyen édes segédem van? Ma is dolgozunk egy kicsit, muszáj sajna....még sehol nem tartunk.....
Most kivételesen nem is tudom, h lehet, de a kiságyába szundikál, már 3 napja csak este aludt benne. Majd meglátom meddig nyomja.
Tegnap lefotóztam a nyíló, muskátlimat,annyira tetszik ahogy nő, nagyon kicsi volt, azt hiszem már.végén vettük majdnem bébi volt.
Kép muskátli fejlemény Kép Kép muskátlis terasz egyik oldala

Kép
kaandi

Zsu,az már nem semmi!!! Gratula az átfordulós, átalvós Bencusnak, jutalom?? Extra bonusz cici?? :lol: :lol:
Mi csak fél 5- 5 ig alszunk, de majd csak tolódik!!! bízom benne, csak rosszabb ne legyen..... :lol: :lol: Álometetés nélkül már 1 hete legalább.
Ladmon ugye,nekem is nagyon tetszik ez a ragasztós dolog, nekem is eszembe jutott az oltásnál!!! Klassz!!!!

Kép
kaandi

Annyira sokat számítanak ezek a megszakítás nélküli 8 óra alvások....egy kis szopi,aztán tovább alvás kb 8ig.,teljesen kipihentnek érzem magam, majdnem mint rég. Halkan megjegyzem azért én még tudnék tovább is aludni :lol: :lol: ha lehetne :shock:

Tudtok erről a ragasztós lázmérőről többet, lehet kapni ilyet a gyógyszertárba??? Vennék majd belőle még.

Kép
kaandi

Kép entellektüel... Kép

Eddig tartott az átméretezés! Gyors vagyok és hatékony! :D

kaandi: Amúgy én megkérdezem, nem lehet-e valami hasonló lázmérő eszközt kapni a gyógyszertárban. Max. furcsán néznek majd rám...
Dícsérném a képeket, de nem szeretem a muskátlit, mert büdi... :)

ladmon

Hehe látom te is ráizgultál a gyógyszertári beszerzésre! Én ma rákérdezek, az tuti...

ladmon

ladmon: végre képek Esztikéről! Nagyon édesen tud mosolyogni. Füge már most huncut, vigyorog mint a vadalma, de ahogy bekapcsolom a fényképezőt és fölé állok csak azért sem. De ha más vigyorogtatja meg ugyanez. Alig tudok mosolygós képek elcsípni.

Kép
budabo

Kaandi, nagyon szépek a muskátlik! :lol:
Bónusz cici, ez tetszik, de inkább kap valami játékot helyette! :lol:
Mi is álometetés nélkül alszunk, ezek szerint lehet így is aludni, csak meg kell szokni a babáknak az éjszakát! :D
Olyan furi, hogy ennyit alszom egyhuzamba, de nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó! :wink:

Ladmon, milyen helyes kis csajszi Esztike! :lol:
zsu83

Mosolygós kép nálunk is nehéz ügy, bezzeg amikor nincs gép a közelbe! :P
zsu83

Sziasztok!

6-an vagyunk nagyon jó barátok, 4 lány, 2 fiú, a srácok orvosok, a lányok pedagógusok, kivéve engem, én vagyok a kakukktojás. :) Az egyik srácnak volt a 40. születésnapja és azt ünnepeltük. Nagyon jó volt! :D Éjfél után értem haza.
Ne is kérdezzétek, Bogyesz persze 11-kor felébredt, pedig sohasem szokott... :? Apa megetette és visszaaltatta, úgyhogy ügyes volt. :) Utána 3-kor, fél 6-kor és 8- kor is evett... :shock: Lehet, hogy érezte, hogy nem voltam itthon, azért volt ilyen nyugtalan és éhenkajmánka, de az is lehet, hogy fejlődési ugrásunk lesz. Szóval jó a kimenő, de aludni is jó lenne utána... :? :oops:

Délután még jövök. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nyugi, mi sem vagyunk jobbak a mosolytémában.

Elvonultam tegnap a DM-be, Esztikét meg az apjára hagytam. Mire hazaértem apja kiborulva fogadott, hogy amióta elmentem a fényképezővel áll Esztike felett és próbálja mosolygás közben lefotózni, de akárhányszor meglátja a gépet, befejezi és vigyázzba vágja magát. Ha a gép eltűnik, vigyorog újra!
Mondtam neki, hogy nekem is szokott ilyenekkel telni a napom...

Mellesleg Bencusról alig kerül fel ide kép! Füge sem túl gyakori vendég, de szerintem Bencus még annál is ritkább, ugye kedves Zsu??? :D

ladmon

julcsi: azért jó hogy eltudtál menni és kikapcsolódtál.

zsu: a telcsimen van egy jó mosolygós, de nagyon csalóka kép, mrt nagyon pufoknak néz ki rajta Füge, de nemaz. Majd felrakom.

Kép
budabo

hello csajok!

Hát,nekünk meglett a tegnapi átaludt napközbennek az eredménye,Bazsalikom 10kor fürdött,alig evett valamit aztán alvás,mondtam apának,hogy a nyakamat teszem rá,hogy ébredni fog 3körül............csak 1órát tévedtem mert 4-kor ébredt és piszok éhes volt,de utána aludt fél8-ig és 8-ig kurjongatott az ágyában aztán kaja,meghallgattunk egy Quimby albumot táncikáltunk aztán az Unom cimű számnál Ő is megunta és baájult,becsempésztem az ágyikóba és most alszik.

ladmon.ismerős az Unom című szám?Végre Esztikéről is kép,nagyon édes kiscsaj,lehet,hogy jó lenne Bazsalikomnak.....bár,ha ennyire vigyáz az alakjára és nem lesz túl magas sem,akkor ha Bazsa apjára üt magasságban is(1méter98és fél centi)akkor viccesen fognak kinézni egymás mellett........ :wink:

zsu:nekem sikerült mosolygós képet csinálni,Apjával beszélgettek és én egyfolytában kattogtattam a gépet-jó kis sorozat lett-de mindenféle arca látható rajta,még teli vigyor is!Majd felteszem,csak előbb a gépre kéne varázsolni őket.

Kép
nilabali

Sziasztok!

Villámlátogatás... már, ha hiányoznék valakinek :?

Kaandi, látom kolléganő szintén RLB-zel :lol:
Én egy betűt nem ütöttem be, mióta itt a béby, már pánikhangulat van, hogy nem leszek kész.
Még a nyenyit sem igényelem meg.... Sőőőt, még a saját Tgyásomat és az anyaságit meg a családit sem.. fujjj, de lusta dög vagyok.
Illetve nem is lusta, csak Zétitől nincs időm....

Édesek a képek, még még még!!!! Olyan jó látni, ahogy fejlődnek a babák!

Nekem is an a fényképezőn egy csomó kép, de még nem töltöttem fel.. idő idő idő....

Voltunk a héten Zétibabóval UH-n, csípő, pocak, koponya. Minden rendben vele szerencsére, és a doktornéni annyit dícsérte, hogy hízott a májunk rendesen. Azt mondta, hogy gyönyörű, kiegyensúlyozott baba, és látszik, hogy az anyuka is ilyen :oops: mert ha a mama gügye, akkor a baba is az, mindent elárulnak a picik. És, hoyg igazi férfias jelenség, a mellkasától kezdve mindene......

Tessék minket is felvenni a 6 kg felettiek klubjába, mert mi is átléptük. Már 68-as rucikat veszek neki, mert a 62-esek igancsak rövidek kezdenek lenni rá.
Kis vitamingolyó. A tokaversenyben mi is megálljuk a helyünket :wink:

Képzeld Millye, én nem izgultam rá a fánkra, naaa, fejlődőképes vagyok. Tegnap a kontrollon a dokibácsi megdícsért, hogy milyen szépen lefogytam, és mennyire szépen regenerálódtam.
Erre most nagyon büszlke vagyok, hiszen én vagyok köztetek a legidősebb, mondhatni a korelnök. Vagy mondhatni, hogy vén banya.... :twisted:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

jajj.. lázmérő. Olyan abegonost nem tudom, hol lehetne beszerezni... mi vettünk homloklázmárőt a patikában, párszáz forint volt, de azt nem ráragasztani kell, hanem 15 másodpercig rányomni a homlokára, és jelzi, hogy hány fokos. Eléggé megbízható, teszteltem a másik hőmérővel, ugyanannyit mutatott.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Julcsi Te kis jogász kakukktojás!!! De jó lehetett Neked, hát igen aki éjjel legény a talpán,tudod legyen nappal is!!! :lol: :lol: :lol: na jó ez csak vicc, baromi nehéz ilyenkor a másnap, pedig nem is voltál el olyan sokáig!!! Tuti biztos, h hiányolt a fiacskád!!!

Andus, persze h hiányoltunk, én még tettem fel egy két költői kérdést is Néked, míg nem voltál. Ne kérdezd, h mit.... :shock: emlékezet kiesés!
RLB igen, tényleg látni azt is!!Na akkor legalább nem a topic van háttérnek és mondhatom, h dolgozunk ezerrel!!! Ne aggódj, biztos tudod, h a Nyenyire még nem hallottam bírságot,büntetést!!! Én is csak mostanság adtam fel postán. Előtte letelefonáltam Ceglédre, h kifaggattam őket, h tudom elintézni, h ők készítsék el a floppyt, mert onnan mindig sokkal hamarabb megérkezik, nem úgy mint a fiumei útról. Ha érdekel megírom!! (persze csoportosról beszélek) Nekem is soksoksok dolog van még a 2008-ra vonatkozóan. Tegnapelőtt azzal ment el, h olvasgattam az eküldős mérleg dolgokat, végre tisztába tettem magamban a dolgokat!!
JAAAAAJ, ezer bocsánat elmélyültél kicsit a melóban a kolléganővel!!! Bocsi Többiek!!!! Nem fordul elő többet!!!:) :lol: :lol:

NAGYON édi Esztibaba!!! Mintha apja lenne??? Vigyázba állt- ez kicsit családi vonás,nem? Olyan katonás!!! :lol: :lol:

Kép
kaandi

elmélyültél = elmélyültem!!! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Na,azt hiszem nagyon nagy hibát követtem el,elolvastam egy bölcsőh...lról szóló cikket-lehet nem kellett volna,most teljesen készen lettem,mert azt mondják,hogy a hason altatás nagyon veszélyes,nekem pedig Bazsalikom éjjel csak hason alszik és napközben is többbször van hason altatva,mert úgy nyugodtabban alszik,mint hanyatt,mert akkor,ha megrezzen,vagy összerándul akkor felébred és megijed és nagyon sír!SZERINTETEK?IGAZ LEHET AMIT ÍRNAK?VALAKINEK ALSZIK MÉG A BABÁJA EGÉSZ ÉJJEL HASON?MOST TELJESEN BEPARÁZTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Panna/Julcsi, bocsánat, tiszta hülye vagyok, megint nem tápszerben gondolkodtam, azt nem tudom, persze, egész másképp működik. Csak az van bennem, hogy nálunk az ötszöri kajálást is többek védőnője kevésnek tartja. De végülis ha szépen gyarapszik a kisasszony, akkor tuti elég neki :D

Zsu/Ladmon, ujjacska nálunk meg pont csak a jobb kézen van meg,a másik valahogy nem áll szájra neki, ott a négy másikat szokta egyszerre benyomni :) de emlékeim szerint anno az öcsémnek egész végig csak az egyik hüvelykujja volt megfelelő...

Soproni Szűz bizonybizony :) (vagy esetleg a Stella mentes még egész iható)

Julcsi, de jó, hogy jól sikerült a kimenőd! :D Apa meg nagyon ügyes volt, hogy szépen visszaaltatta a kismanót! Ez az "éhenkajmánka" nagyon tetszik :lol:
Kicsit izgulok én is a májusi Zséda koncert miatt, de csak megmarad a jó szokásánál, és alszik... :roll:

fááááááánkot ide is!!!!!!

Voltunk tegnap csípőszűrésen, helyes pasi volt a doki, Adri vigyorgott is rá, meg okosan, kedvesen nézte végig, amíg tornáztatta. Igazi nőci :D szerencsére minden OK.
Másik tegnapi program: vettünk kengurut. Zsufi, azt hiszem, te kérdezted a múltkor. Na tegnap megnézegettem párat, meg fel is próbáltam őket. Hát a BabyBjörn toronymagasan a legjobb minőségű, és legkényelmesebb anyának, babának is. A Chicco deréktámaszos kenguruja kényelmetlenebb, mint a BabyBjörn deréktámasz nélkülije, bár még a Chicco volt talán a legjobb minőség a többi közül, de még az Esprit is nagyon gagyinak tűnt :shock: Sokfélét próbálgattam, de egyértelműen a BabyBjörn egész más volt az összes többinél. Szóval ez lett belőle:
http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/prod ... er-Active/
Nem olcsó, de szuper.

KépKép

KépKép
stelly

Nilabali, mi hason alszunk éjjel-nappal.

És tegnap reggel így ébredtünk:
Kép

Tegnapelőtt reggel meg így:
Kép

:lol: :lol: :lol: kis lüke álommászós gyerekem :D imádom :D

KépKép

KépKép
stelly

JA?ÉS MÉG RÁADÁSUL KÜLÖN SZOBÁBAN IS!!!!!!!!!!!!

HAHÓ?VAN ITT VALAKI????????MONDJATOK VALAMIT!

ÉN IS PARAANYU LETTEM!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Nilabali: egyrészt inkább Unom, mint az Álmatlan dal... :D
És hát igen: a 4,2 kilóval és 56 cm-mel egyelőre csak alakulgatunk... De lehet meglocsolgatom, meg kiteszem a fényre, ahogyan az itt már sokaknak bevált!! És akkor nem lesz nagy gond! Meg hát a szerelem úgyis eltünteti az ilyen akadályokat! :lol:

kaandi
: Hát kérem szépen, nevelve van az a gyerek!! :lol:

Julcsi: szééép... Asszem én csak irigykedek a kimenőzésért! Holnap megyünk nagypöstbe anyumékhoz. Én már attól is félek, hogy hagyom ott náluk arra a két órára, amíg mi ellépünk. Tiszta hülye vagyok, pedig anyum mesterien altatja ölben órákra... Meg amúgy is...

andus: vitamingolyó... hát ez marha jó!! :D

ladmon

Nálunk is hasonalvás, különszoba, ohne légzésfigyelő... Máshogy nem is alszik már.
A bh-nak vannak egyéb veszélyeztetett kategóriái is. Néha nekem is eszembe jut, de aztán elhessegetem a hülye gondolatokat!

ladmon

Ja és stelly én azért lecsekkolnám éjszaka, nem szökött-e ki Adri baba is egy kis kimenőre. Így az első képet elnézve (na meg nem elfelejtve, a babakocsi csomagtartójának tartalmát)... Gyanúúúússss..... :lol:
És én is akarok olyan szép fejemelést látni, mint a 2. képen van!!

Na most már tényleg lelépek, mert szőrös maradok örökre!!

ladmon

mi is csak és kizárólag hason alszunk egész éjjel. -légzésfigyelő van-

Andus én is 70-es vagyok,nagy sajnálatomra, szept.ben már 39 leszek!!! :roll: :oops: :cry: lehet,h én vagyok a legidősebb??? :x :oops:

Kép
kaandi

Andi, nem nyertél, mert én 70 januári vagyok :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Helló Csajok!

Julcsi: nem semmi, kimenőre járunk :D És hányszor gondoltál közben a Bogyeszre?

Nilabali: nálunk is csak hasonalvás van. Ilyesmire meg gondolni sem szabad!!!

Stelly: tök jó, hogy megírtad a tapasztalataidat, és hol vettétek a kengurut?

Andus: na varázsold csak ide a Zétiképeket, már rég láttuk őkelmét!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Nilabali, igen, éjjel-nappal hason, és külön szobában alszunk mi is. Ne gondolj ilyen szörnyűségre. Nincs légzésfigyelőtök? Engem az teljesen megnyugtat, hogy van.

Zsufi, végül a Brendonban vettük meg, mert az egyik szín akcióban volt, alapból az Elefániban olcsóbb, de ott kevesebb színt is tartanak belőle. Mondjuk szerintem rendelnek, ha azt kéri az ember.

Ladmon, hehehe tényleg, lehet, hogy tivornyázik ez a gyerek éjjelente - ezért lehet olyan vigyori, mikor reggel ébred! :D

ssszus elfelejtettem reggelizni! Lehet, hogy ezért fáj a fejem :roll: hülye én...

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?